Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Awesome fights

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Matt Striker: Witamy państwa po przerwie.

Byron Saxton: Witam. Matt teraz przed nami będzie walka..wrestlerów którzy nie goszczą na Superstars. Otóż będzie to WWE Champion The Miz zmierzy się z Evanem Bournem.

Matt Striker: Tak licze na to, że będzie świetna walka. O dziwo nie jest to Main Event. Ciekawe co będzie walką wieczoru.

Tony Chimel: Przed nami druga walka w dniu dzisejszym. Przed państwem ważący 105 kg i mierzący 185 centymetrów.Pochodzący z Cleveland, Ohio .WWE Champion The Miz.

http://www.youtube.com/watch?v=RjdJ_JHZOgQ

Miz wchodzi do ringu. Słychać, że fani go nie lubią

Oraz jego przeciwnik. Ważący 85 kilogramów i mierzący 174 centymetry. Pochodzący z Tampy, Floryda. Evan Bourne.

http://www.youtube.com/watch?v=yNoP4RH90ng&feature=related

Widać że fani lubią Evana wszyscy się cieszą i biją brawo.

Matt Striker: Zobaczymy jak poradzi sobie Evan. Miz jest od niego o 20 kilogramów cięższy i 11 centymetrów wyższy. Ja myślę, że wygra Miz. Byron twój typ ?

Byron Saxton: Mimo to myślę, że wygra Evan Bourne.

Gong

Bourne chwile krąży po ringu nie spuszczając Miz z oczu. Miz zniecierpliwiony przebiegiem sytuacji, przechodzi do zwarcia. Po chwili Miz przechwytuje głowę i przechodzi do duszenia. Bourne łapie się liny i Miz musi przerwać bo inaczej może zostać zdyskwalifikowany. 1...2...3...4..puszcza.Bourne wykonuje Irish Whip, i Dropkick od Bourna. Miz leży, Evan przypina.1..2. Nie to za mało na WWE Championa. Bourne wchodzi na narożnik, czyżby Moonsault, nie Flying Elbow. Nie typowa dla niego akcja. Jeszcze raz przypina 1..2. nie nadal za mało. Miz wstaje Irish Whip na narożnik i Swinging corner clothesline. Bourne upada na deski. Miz przypina..1..nie jednak nie tym razem. Miz podnosi Bourna i Inverted facelock backbreaker. To chyba już koniec 1..2..nie nie tym razem. Irish Whip i Crossbody. Miz i Bourne leży. Sędzia zaczyna liczyć1...2...Miz powoli się podnosi..3...Miz stoi na nogach sędzia przerywa liczenie. Bourne też już na nogach. Miz łapie Bourna za głowe i DDT. 1..2..nadal nie.

Matt Striker: Świetna walka nie spodziewałem się, że będzie tak zacięta. To tylko WWE Superstars.

Byron Saxton: Masz racje doskonała walka. Jeżeli Main Event nie będzie taki świetny to przestaje komentować WWE Superstars.

Bourne ledwo przytomny spada z ringu. Miz schodzi do niego. Podnosi Bourna i Irish Whip na schodki.1...Bourne znowu leży. Szala zwycięstwa przechyla się na stronę Miza.2...Bourne powoli wstaje3...wraca na ring. Miz idzie za nim odbija się od lin i Reality Check .1..2..Nie nadal nie Miz nie wierzy własnym oczom. Jak to możliwe. U Bourna zaczyna działać adrenalina. Szybko się podnosi i Miz otrzymuje Facebuster. Bourne wchodzi na trzecią linę i gdy Miz wstaje obraca się w stronę Evana...który skacze i Miz otrzymuje Diving double knee drop. Bourne znowu wchodzi na trzecią linę i Air Bourne. To chyba już koniec 1...2..NIE ! Co za niesamowita walka. Miz wstaje, Bourne odbija się od lin i chce wykonać Closelina, ale Miz kontruje pod Skull-Crushing Finale ! Skull-Crushing Finale ! To już na pewno koniec Bourne leży nie przytomny 1..2..3 tak koniec walki Gong

Tony Chimel: Here is your winner Thee Mizz!

Matt Striker: Co za niesamowita walka. W której niestety wygrał Miz. Przypomnę pierwszą walkę wieczoru wygrał Mark Henry, a teraz wygrywa The Miz. Ciekawe co będzie walką wieczoru.

Byron Saxton: Tak doskonała walka..która zastąpiła by nie które nużące walki na PPV. Nie mogę się doczekać na Main Event. Właśnie otrzymałem informacje kto zawalczy w dzisiejszym Main Evencie. Będzie to Fattal Four Way Falls Count Anywhere o miano pretendenta WWE Champion. W którym brać udział będą : Randy Orton, King Sheamus, Daniel Bryan oraz Ted DiBiasie. Oraz będziemy mieli specjalnego gościa przy naszym stole komentatorskim będzie nią Maryse Outlet.

Matt Striker: Mogę postawić cały swój majątek, że będzie to najlepsza walka w dniu dzisiejszym. Niesamowite walka o pretendenta WWE Championship na Superstars ! Zapraszamy na reklamy do zobaczenia

=================================

Tony Chimel: Przed państwem ważący 105 kilogramów i mierzący 185 centymetrów The Miiizz.

http://www.youtube.com/watch?v=RjdJ_JHZOgQ

Miz idzie skoncentrowany do ringu. Nie zważa na publiczność. Wszędzie widać plakaty Miz Sucks.

Tony Chimel: Oraz jego przeciwnik. Ważący 100 kilogramów i mierzący 180 centymetrów. Kofii Kingston.

http://www.youtube.com/watch?v=6iqawADwjZc

Kofi robi charakterystyczne Boom Boom Boom. Otrzymuje ogromny cheer.

GONG

Miz bierze krótki rozbieg i chce wykonać closeline ale Kofi kontruje. Wynosi Miza na scoop slam. Od razu chce przypiąć 1.. kick out. Miz szybko się podnosi wykonuje Irish Whip na narożnik bierze rozpęd i Swinging corner clothesline co jest bardzo bolesne dla Kingstona. Miz wykonuje kolejny Irish Whip i tym razem częstuje Kofiego closelinem. Kingston powoli wstaje. Bierze rozpęd i chce wykonać Cross Body, ale Miz wykonuje Atomic Drop. Kofi zwija się z bólu. Miz przypina 1.. kick out. Jeśli myśli, że czymś takim może wygrać to się myli. Miz podnosi Kofiego i wykonuje backbreaker’a. Mr. Awesome wchodzi na trzecią linę, czeka aż Kingston wstanie i wykonuje Diving clothesline. I Kofi znowu na deskach. Miz podnosi, ale Kingston wykonuje jawbreaker’a. Może szala zwycięstwa przejdzie na stronę Kingstona. Miz trzyma się za szczękę. Kofi okłada punchami Miza. Po chwili przerwy Kingston wykonuje Irish Whip na narożnik. Podchodzi do Miza i zaczyna okładać go. Publiczność liczy 1..2..3..4..5..6..7..8..9.. Sędzia musi to przerwać bo inaczej Kofi zostanie zdyskwalifikowany. Miz upada na deski. Szykuje się Boom Drop. Kofi biega wokół niego krzyczy Boom Boom i wykonuje Boom Drop. Teraz Miz najprawdopodobniej otrzyma Trouble In Paradise. Miz podnosi się. Unika Trouble In Paradise. Kofi zakręcił się i nie widzi Miza. Który obija się od lin i w momencie gdy Kofi się odwraca wykonuje Reality Check. Kofi leży Miz chce przypiąć 1..2..kick out. Miz podchodzi do narożnika i czeka aż Kingston wstanie. Miz podchodzi o tyłu do Kofiego i chce wykonać Skull-Crushing Finale. Po 3 sekundach Miz wykonuje to co chciał zrobić. Przypięcie to już właściwie formalność 1..2..2,5 kick out. Co !? Nie wiarygodne. Kofi przerwał liczenie. Błyskawicznie wstaje i chce wykonać na Mizie swojego nowego submision Cross Arm-Breaker Udaje mu się zapiąć. Miz chce się uwolnić. Jest niedaleko od lin chce się doczołgać. Po chwili łapie line i Kingston musi przerwać 1.2.3.4. puszcza. Miz wstaje trzymając się za lewą rękę. Kofi wykręca mu obolałą rękę, i kopie w nią. Kingston wykonuje DDT. Miz jest ledwo przytomny. Kignston przypina 1..2..Rope Break. W ostatniej chwili Miz podnosi nogę, na linę i sędzia przerywa liczenie. Nagle do ringu wbiega Alex Riley. Uderza sędziego, sędzia upada. Riley wykonuje na Mizie You're Dismissed. I ucieka z ringu Kingston widzi, że sędzia i Miz leżą. Schodzi i szuka pod ringiem krzesła. Miz już stoi, ale sędzia nadal leży. Kofi wykonuje Chair Shoot na Mizie. Sędzia już stoi, ale nie widział tego. Kingston wyrzuca krzesło za ring i przypina 1..2..3 GONG

Tony Chimel: Here is your winner Kofi Kingston !

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vejder

3

• Ulicznik Xeb

2

• cumer1077

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Michael Cole: Witamy państwa serdecznie w Nowym Yorku w Madison Square Garden na WWE Superstars Power to the People. Przy stole komentatorskim są Michael Cole

Jerry King: I Jerry The King Lawler. Dzisiaj czekają nas wspaniałe walki. Już za chwile zobaczymy pierwszą walkę. O pas mistrza stanów zjednoczonych. Mistrz Chris Jericho zmierzy się z… i tutaj jest wielki znak zapytania. Nikt nie wie z kim. Dowiemy się już po przerwie.

Michael Cole: Witamy po przerwie. Już za chwile dowiem się z kim zmierzy się Chris Jericho o pas stanów zjednoczonych.

Kamera ukazuje trzech wrestlerów są to: Edge, Randy Orton i Mistrz WWE The Miz. Pokazuje się wykres. Edge 21% Randy Orton 35% Miz 45%. Miz uśmiecha się szyderczo i przechodzi do koła losującego. Stoi przy nim Maryse. Miz szpecze jej coś do ucha a ta się uśmiecha. Maryse kręci kołem… wychodzi na Player Choice. Miz bierze mikrofon do ręki i zaczyna mówić: Chris niech będzie to walka wygrany bierze wszystko No Holds Barred. Jeżeli ja wygram biore twój pas i zatrzymuje swój. jeżeli ty wygrasz bierzesz mój pas i zatrzymujesz swój. Maryse kotku chodź ze mną. Beacuse I’m The Miz and I’m AWEEESOMEE!

Jerry Lawler: Będzie to niesamowita walka. Już dawno nie było walki w której można było tyle wygrać… Myślę, że wygra… Chris Jericho. Cole a ty jak myślisz kto będzie podwójnym mistrzem po tej walce ?

Michael Cole: Jericho ? Are you kidding me ?! Miz wygra nie ma innego wyjścia. Because he’s The Mi..

Jerry King: Dobra zamknij się już.

GONG.

Od razu przechodzą do zwarcia. Miz przeciąga Chrisa do narożnika, przechodzi w head lock. Lecz Chris kontruje i wykonuje irish chip na przeciwny narożnik. Mike zostaje wbity w narożnik. Y2J bierze rozbieg i wykonuje closeline. Miz pada na mate. Pin. 1. Kick out. Mistrz WWE zsuwa się z ringu. Szuka coś pod ringiem i wyjmuje krzesło. Podchodzi do niego Jericho i uderza kilka razy w głowe Mizanina. Ten wypuścił krzesło z ręki i zatoczył się. Jericho wziął krzesło i uderzył mocno w brzuch. Chris wraca na ring i tauntuje. Publiczność jest wyraźnie po jego stronie. Miz też wrócił na ring lecz nie wstaje cały czas leży. Jericho korzysta z sytuacji i przypina 1..2. kickout. Chris podnosi Mr.Awesome’a i uderza go kilka razy w brzuch. Irish whip na liny. Cross Body. Jericho przeważa w tej walce jak na razie. Podchodzi do leżącego Miz’a i chce wykonać Wall’s of Jericho lecz Miz we właściwym momencie skontrował i kopnął mistrza stanów zjednoczonych w brzuch. Oboje są już na nogach. Miz wykonuje szybkie DDT. Pin 1..2. roll up 1.. Kick out. Obaj zawodnicy schodzą z ringu. Jericho podchodzi do stołu komentatorskiego. Zrzuca wszystkie przedmioty z niego. Idzie w strone Miz’a. Podnosi go i ciągnie do stołu. Wchodzi na niego z nim. Lecz Miz wie co się święci. I uderza kilka razy Jericho który łapie równowage żeby nie spaść… Kopnięcie w brzuch od Miz’a i DDT na stół.

Michael Cole: Co wy wyprawiacie !? Po walce macie naprawić ten stół !

Jerry Lawler: What ?!.Jericho podnoś się masz wygrać tą walkę. Zniszczyli nam miejsce pracy !

Jericho podnosi się, ale nie za bardzo wie gdzie się znajduje. Miz wykonuje closeline. I Y2J znowu leży. Mike wchodzi na ring. Nagle ktoś atakuje go od tyłu jest to Randy Orton ! Szybki irish whip i scoop slam od Ortona. Randy’ego roznosi adrenalina, czeka aż Miz wstanie. RKO ! RKO !. Żmija idzie po Chrisa Jericho wrzuca go na ring i kolejne RKO !. Randy opuszcza ring. Zatrzymuje się na rampie i uśmiecha się do kamery. Przejeżdża sobie kciukiem po szyi jakby ścinał głowe. Orton znika na backstage. Miz i Jericho leżą na ringu. Podnosi się Y2J. Bardzo powoli wchodzi na narożnik skacze wykonuje Flying ankle. Oh My GOD ! Pin 1..2… Kick Out. Zabrakło milimetrów.! Jericho schodzi z ringu. Wyciąga z pod ringu stół. Wrzuca go na stół i rozstawia. Podnosi Miz’a, bierze rozbiegi chce rzucić Miz’a na stół, ale ten go wynosi i rzuca na stół. Stół złamany. Pin. 1..2. Kick out. Miz podnosi Chris’a i wykonuje Scull Crushing Finalle ! Pin 1..2.. Kick out. Jericho wstaje. Wall’s of Jericho ! Miz jest bliski odklepania. Jericho odpuszcza. Podnosi Miza i wykonuje CodeBreaker. Miz pada nieprzytomny na mate. Z czoła leci trochę krwi. Pin 1..2..3. Po walce. Gong.

Justin Roberts: Here is your Winner and the new WWE Champion and still United States Champion Y2J Chris Jericho !!

Michael Cole: Miz co z tobą! Jak mogłeś przegrać z tym… czymś. Niedopuszczalne. Jesteś AWFUL !

Jerry Lawler: Y2J gratulacje ! Niesamowita walka. A to dopiero początek. Teraz zobaczymy walkę handicapową CM Punk zmierzy się z Johnem Ceną oraz z osobą wylosowaną przez publiczność.

Kamera prznosi się na backstage gdzie widać trzech zawodników. John’a Morrison’a, Alex’a Riley’a oraz Evan’a Bourna. Chwila ciszy. John Morrison 86 %, Alex Riley 5% Evan Bourne 9%.

Michael Cole: Ale przewaga Morrison’a. Ludzie go lubią. Ja głosowałem na Evan’a.

Jerry Lawler: Jest!. Morrison. Mój głos poleciał na niego. Zobaczymy jak zaprezentuje się z mistrzem wagi ciężkiej w drużynie. Będzie ciekawie. Już wcześniej kręcili i wypadło na… Steel Cage. Punk będzie miał ciężko. To będzie bardzo ciekawa walka. . Klatka już na swoim miejscu czekamy na zawodników.

Gong!.

Cena i Punk przechodzą do zwarcia. Morrison od razu wskakuje na ściane klatki żeby wyjść. Punk uwolnił się od Ceny i podbiegł do Morrisona i ściągnął go. Podnosi go i wykonuj irish whip chce wykonać close Line lecz nadziewa się na shoulder block. Cena przypina 1.. Kick out. Kilka mocnych uderzeń w głowe. Morrison znowu na klatce. Wchodzi jest już prawie na samej górze. Ale co to ?! John Cena go zrzuca. I uderza kilka razy. Krzyczy do niego żeby nie wychodził z klatki. Straight Edge Warrior jest zaskoczony tym co zobaczył. Cena przypina JoMo lecz sędzie nie odklepuje ponieważ nie takie są zasady gry. Punk podchodzi do niego i wykonuje irish whip na ściane klatki. Champ upada na mate a Punk go przypina 1..2. Kick out. JoMo podnosi warriora i wykonuje irish whip w narożnik. Chce wykonać korner close Line lecz punk w odpowiednim momencie unika i John zalicza spotkanie z narożnikiem. Punk bierze głowe Morrison w head lock, rozbieg i wykonuje bulldog’a. Pin 1..2. przerwane przez Cene. Cena podnosi Punka i wynosi go na Proto bomb. CM leży na środku ringu. John wykonuje You Can’t See Me ! odbija się od lin i Five Knuckle Shuffle. Podnosi go i Attitude Adjustment ! 1..2.. Kick out !! Punk leży blisko narożnika. Widzi to JoMo, podchodzi do niego I wykonuje Starship Pain. Pin 1..2. roll up 1.. przerwane przez Cene. Shaman of Sexy podnosi się. I szybko wchodzi na klatke. Wszyscy leżą. John jest już na samej górze. Lecz nie schodzi na dół. Staje na klatce. I moonsalt na Punka. Pin 1..2. Kick out. ! Morrison zwija się z bólu. Cena krzyczy żeby otworzyli klatke. Sędzia otwiera drzwi od klatki. Powoli czołga się w ich strone. Lecz Morrison kopie go w plecy. I odciąga na drugą strone ringu. Zadowolony John idzie w strone drzwi. Lecz Punk złapał go za nogę. The Guru of Greatness podniósł go, chce uderzyć lecz Punk wynosi go i GTS Go To Sleep !! Podbiega do drzwi staje na schodkach. Ale John Cena zdążył go złapać i wciągnąć powrotem na ring. Wynosi pod AA. Pin 1..2.. Kick out. STF !! Punk odklepuje. Gong.!

nie mogłem edytować. filmiki dodam jak wróce bo mi net zamula ;)

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Co w tych walkach jest awesome, czarku? Awesome to będzie NtH! Czytałem i walki są zbyt chaotyczne, ale cóż są niezłe. Anid dobre, ani słabe, takie pośrednie.

Te walki z pewnością Awesome nie byly, wyszły Ci średniawo. Ja zwracam uwagę tez na małe aspekty m.in. na to, że raz dajesz titantrony raz nie. Ten pomysł z kołem fortuny nawet nawet. Za to walki krótkie, z sensem też bywa różnie, masz duzo do poprawienia i myślę, że z czasem powinienes sie troche lepiej spisywac, pisał dłużej i ciekawiej. Używaj jak najwiekszej ilości akcji i szukaj ich na Youtubie czy na wikipedii, przeciągaj efektowną akcję i na sam koneic zostawiaj te charakterystyczne tam wyniesienia u Ceny przed finisherem. Masz przed soba duzo pracy wiec psiz jak najwiecej i pisz różnymi zawodnikami bo jak chcesz pisać na poziomie to musisz umiec pisac równie dobrze Ceną jak i Riley'm oraz innymi. Powodzenia w kolejnych walkach.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Co w tych walkach jest awesome, czarku? Awesome to będzie NtH! Czytałem i walki są zbyt chaotyczne, ale cóż są niezłe. Anid dobre, ani słabe, takie pośrednie.
Te walki z pewnością Awesome nie byly,

Takie małe sprostowanie. Awesome wzieło się od mojego starego nicku. Mr.Awesome. teraz będą Vader Fights.

Ja zwracam uwagę tez na małe aspekty m.in. na to, że raz dajesz titantrony raz nie.

Najwyraźniej fanie nie przeczytałeś dopiski, że filmiki dodam jak wróce do domu bo teraz mi strasznie net zamula i nie moge wejść na YT.

Teraz są wakacje to na pewno kilka walk napisze.

CM Punk

• Styl:  Jasny

Zauważalne parę kosmetycznych błędów, ale to wszystko można poprawić. Niezłe komentarze. Pierwsza walka za krótka. Szczególnie, że była ona bez DQ więc mogłeś to jakoś bardziej pociągnąć. Druga tak samo. Za szybko rozwijasz akcję. Też widać trochę niekonsekwencji jeśli chodzi o psychologię ringową.

Zacytuję:

Staje na klatce. I moonsalt na Punka. Pin 1..2. Kick out. ! Morrison zwija się z bólu. Cena [...] Powoli czołga się w ich strone. Lecz Morrison kopie go w plecy. I odciąga na drugą strone ringu. Zadowolony John idzie w strone drzwi.

Trochę dziwne, co nie? :)

Nie wykorzystujesz potencjału stypulacji. Z klatki dałoby się wycisnąć więcej. Także dziwna była ta sytuacja, gdzie Cena przypina JoMo. Wg mnie mało realne. Ale ćwicz, ćwicz i ćwicz, aż dojdziesz do poziomu bookerów WCE. :)

BTW: Co to Flying ankle??

Flying ankle no, właśnie też myślałem, ale łatwo dojść do wniosku, że po prostu nie dopisał (?Czemu?) słowa lock i od razu przybrało to dziwnego znaczenia, jednak jestem pewien, iż chodziło o flying ankle lock.