Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Sacrifice 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Sacrifice 2011. A oto walki:

1.

Mexican America vs Ink Inc.

2.

Brian Kendrick vs Robbie E

3.

TNA Knockouts Championship

Madison Rayne vs Mickie James

4.

TNA X Division Championship

Kazarian vs Max Buck

5.

Crimson vs Abyss

6.

TNA World Tag Team Championship

Matt Hardy & Chris Harris vs Beer Money Inc.

7.

Challenge Match

AJ Styles vs Tommy Dreamer

8.

Mixed Tag Team Match

Jeff Jarret & Karen Jarrett vs Kurt Angle & Chyna

9.

TNA World Heavywight Championship

Rob Van Dam vs Sting

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Godzila

1

• Lontek

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

No więc tak, większośc walk stała na dobrym poziomie jak ogólnie całośc gali. Ale o to wyróznienie myślę, że będą walczyć 2 starcia między którymi ja się wacham i w sumie jeszcze nie wiem na co zagłosuje. Pierwszym moim kandydatem jest walka o X- Division Championship. Kazarian i Buck naprawdę pokazali co oznacza x-division w TNA. Walka była mega szybka, miała mnóstwo świetnych akcji, nie była za krótka. Był 450 splash, kontra za kontrą a walnięcię Max'em o ziemie z przeskokiem nad linami to był move gali. Oby jak najwięcej takich walk, bo są na dobrej drodzę do odbudowy prestiżu tej dywizji i tego pasa. No i mój drugi kandydat po którym szczerze powiedziawszy za wiele się nie spodziewałem i mega pozytywnie mnie zaskoczyli. A chodzi o No DQ AJ Styles vs Dreamer. AJ po raz kolejny pokazał, że moze zrobic swietna walkę nawet z przeciwnikiem no powiedzmy nie najbardziej ruchawym. Jednak Tommy też dał radę, nie wadził, nadążał. Tu też było sporo fajnych akcji, było mnóstwo hardcoru, była krew tylko jedna bardzo poważna wpadka ktora chyba zadecyduje o moim głosie. Końcówka... A konkrteniej cios kończący który Dreamer skopał niesamowicie i wyglądało to mega kretyńsko. Nie wiem w sumie co on próbował zrobić ale wyszło na to, że sam walnął się na stół i jeszcze zwylając na siebie AJ po czym go spinował. Bardzo popsuło to całość walki tak więc mój głos leci na X- Division Championship Kazarian vs Max Buck!

No więc krótko mój głos idzie na X-Division Match. Pojedynek na prawdę trzymał poziom. Bardzo szybka i dynamiczna walka. Było też kilka świetnych akcji jak 450 splash Backa lub ten powerbomb z przeskokiem, który był wręcz genialny

Mój głos odaje na Challenge Match.Myślałem że ta walka będzie ssała , ponieważ nie miała żadnej stypulacji ale na szczęście tommy dreamer wyjoł kosz i różne zabawki i ta walka nabrała tempa.Niesamowite loty AJ STYLESA z wykorzystaniem stołu czy barierek znajdujących się za ringiem.Szacuneczek :applause: .Nawet krew była :t_up: .

Nareszcie znalazłem odrobinę czasu aby wreszcie obejrzeć TNA Sacrifice. Więc według mnie najlepszą walką tej gali był pojedynek o pas X Dywizji. Zarówno Max, jak i Kazarian coś z siebie wykrzeslai, co dało sie obejrzeć. Mi się walka podobała.

ahfo.png

luba_049.png

Po spóźnionym obejrzeniu tego PPV stwierdzam, iż najbardziej podobał mi się Challange Match. Ogółem można było się spodziewać, że AJ ponownie pokaże się z jak najlepszej strony, a u Tommy'ego mimo dawnej młodości doskonale przemówiło doświadczenie. Dobre wykorzystanie paru dodatków i loty Styles'a stojące na bardzo dobrym poziome w pełni zadowalają.

• Styl:  Jasny

Tu niespodzianki nie ma - głos na X Division Title Match!! Buck i Kaz bardzo dobrze się pokazali. Powerbomb na podłogę czy 450 splash wyglądały bardzo efektownie. Mogłaby ta walka być trochę szybsza, ale i tak jestem całkiem zadowolony z tej walki, a na tle PPV prezentuje się wręcz zajebiście.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Niepotwierdzone doniesienia o stanie zdrowia Konnana obiegają właśnie sieć. W piątek meksykański portal sportowy RECORD informował, że Konnan trafił do szpitala w San Diego, gdzie amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. RECORD powołał się na swojego kolumnistę @elplanchitas. Inne media również podały tę informację, powołując się na raport RECORD. Dane te nie zostały jednak niezależnie zweryfikowane, a oficjalnego oświadczenia brak. Konnan od lat boryka się z poważnym
    • Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
  • Dodaj nową pozycję...