Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperStars Informacje,Newsy,Zapowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwesuperstars.png

WWE SuperStars - Poprostu Nowe WWE, Superstars czyli tylko jeden roster, niema Raw,SD,NXT niema też Div.W rosterze jest 30 Zawodników są Dwa pasy singlowe i jeden Tag Team.Prezesem Federacji jest Michael Cole.

Aktualni Mistrzowie:

wwetagteamle.png -

wweel1.png -

whc2c.png -

Roster

-Alberto Del Rio

-Booker T

-Christian

-Cm Punk

-Cody Rhodes

-Curt Hawkins

-Zack Ryder

-Dolph Ziggler

-Drew McInytre

-Evan Bourne

-Ezekiel Jakson

-Jey Uso

-Jimmy Uso

-John Cena

-John Morrison

-Justin Gabriel

-Kane

-Kofi Kingston

-Randy Orton

-Sheamus

-Sin Cara

-Ted DiBiase

-The Miz

-Trent Barretta

-Triple H

-Tyler Reks

-Tyso Kidd(Menager: Mason Ryan)

-Undertaker

-Wade Barrett

-Mark Henry

Inne Postacie:

Prezes: Michael Cole

Komentatorzy:

-Jerry Lawler

-Jim Ross

Wywiady:Eve Torres

Spiker: Justin Roberts

Gale:

SuperStars - Gala Cotygodniowa

PPV - Gale odbywane raz w miesiącu.

Superstars Intro:

Własnej Roboty

:D

Zapraszam Do Komentowania.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

4

• Clown.

1

• fanfanfan

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Już nie mogę się doczekać pierwszej odsłony. Mam nadzieje, że będzie czegoś warta :). Świetne intro. Zdradzisz mi w jakim programie robiona ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Promo troszkę krótkie, ale wyszło ci bardzo dobrze, lecz nie rozumiem jednej rzeczy. W fedce nie ma div, a na promie 2 razy się przewinęły, no to cos jest nie tak. Dobrze, że podejmujesz sie czegoś takiego. Pasów mało i ja bym dodal 1 singlowy, bo lubię rozdawac pasy ,ale to twoje decyzje. Roster ciekawy, sa fajni zawodnicy z których możesz cos fajnego stworzyć ;) O komenty z mojej strony się nie martw bo po każdej gali/newsach i innych pierdołach będę pisał. Oby Ci nie zabrakło motywacji i chęci, bo chętnie poczytam jakąś fedkę. Powodzenia.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ciekawie się zapowiada mam nadzieje że to będziesz ciągnął dalej, bo warto. Ciekawy roster, dobre promo.

Mam nadzieje że nie długo odbędzie się jakaś gala albo coś w tym rodzaju. Zrób jakieś ciekawe rywalizację

zawodników itd. i będzie bardzo fajnie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No ciekawy roster. Dobrze, że jakiś zawodnik ma managera bo to jest urozmaicenie w federacji. Co do ekipy czyli komentatorów itp. to też są dobrze dobrani. Trochę mnie dziwi, że Cole jest prezesem ale może masz jakieś plany co do tego. Intro też fajne:) Niedługo Ja również stworzę własną federacje i będzie konkurencja;) Życzę powodzenia.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Ciekawie się to zapowiada.Fajny roster,intro również fajne(szkoda tylko,że takie krótkie,ale nie będę się czepiał),ekipa również.Czekam już z niecierpliwością na pierwszą galę.Obyś to prowadził przez długi czas.A więc pozostało mi tylko rzyczyc ci powodzenia.

deathnotep.png

angle_02.gif

• 4 tygodnie później...

Mała Paczka News'ów #1

:arrow: 1 Gala WWE SuperStars zbliża się wielkimi krokami, jednak konkretnej daty zarząd nie poda ze względu na to że Main Event gali to ma być coś wielkiego i nadal trwają przygotowania.

:arrow: Zarząd WWE myślał już o pierwszych posiadaczach pasów i do pasa WHC wymieniane są nazwiska takie jak: Alberto Del Rio,Cena,Orton,Kane czyli dosyć tradycyjnie, IC to Trent Barretta, The Miz czy Drew McInytre, co do pasów TT, zarząd już od pierwszych gal będzie starał się stworzyć kilka teamów.

:arrow: Zarząd też zastanawiał się też czy zostawić dawne nazwy PPV (Royal Rumble,WrestleMania) czy wprowadzić nową jakoś i wymyślić zupełnie inne nazwy, jednak narazie pierwsze PPV jakie jest planowane to NIght of Champions więc możliwe że PPV nie zmienią nazwy.

:arrow: Było też dużo pytań czy Booker T to będzie komentator czy wrestler w WWE Superstars i napewno nie będzie to komentator więc chyba chcą aby znowu powrócił na ring.

:arrow: Nowe WWE zebrało roster 30 osoby ale to dla Michel'a Cole'a mało, cały czas stara się sprowadzać nowych do federacji, chodzą plotki że próbuje ściągnąć Kazariana.

:arrow: Oficjalnym Sponsorem WWE Superstars została Coca-Cola.

:arrow: Menager Tyson'a Kidd'a Mason Ryan wktótce ma być jednym z zawodników.

Dodano:

Newsy #2

:arrow: Zarząd jest zadowolny z wyniku pierwszej gali która już jest za nami, wszycy fani byli mile zaskoczeni Royal Rumble Matchem który odbył się na gali.

:arrow: Wszytkich ciekawi sytułacja z Colem i jego pasem World Heavyweight Championship, zarząd zapewnia ża ma bardzo dobry pomysł którego nie chce ujawnić.

:arrow: Zarząd jednak zdecydował już Oficjalnie że pierwszym PPV będzie nie Night Of Champions a Breaking Point, plakat ujawni się na gali.

:arrow: Sponsorem WWE Breaking Point będzie nowa gra L.A Noire.

:arrow: Data gali nie jest jeszcze znana.

:arrow: Na pierwszej gali WWE SuperStars widać było już rozpoczęcie feudów: Alberto Del Rio vs Undertaker(Undertaker wyrzucił po 1 sec Del Rio z Ringu na Royal Rumble) Tyson Kidd vs Evan Bourne(atak na Backstage).Takie walki możemy zobaczyć na Breaking Point.

:arrow: Mówi się że pierwszym posiadaczem pasa Intercontinental Championship może być Trent Barretta, zarząd widzi w nim spory potencjał.

:arrow: Dwa pewne Tag Teamy WWE to: Zack Ryder & Curt Hawkins i The Uso.Najprawdopodoniej to te pary będą walczyć o pasy Tag Team na Breaking Point.

:arrow: Dalej trwają rozmowy z Kazarianem, który może być przyszłym wrestlerem WWE.

:arrow: Podczas Royal Rumble Match'u lekkiej kontuzji doznał Sheamus, możliwe że nie będzie go do 2-3 tygodni.

:arrow: Zaplanowana jest już pierwsza gala House Show w Kanadzie będzie można tam zobaczyć takie gwiazdy jak: John Cena,Trent Barretta czy Sin Cara.

Dodano:

INFO: Ciężko tak pisać samemu gale co tydzień więc ustaliłem że jednak będe pisał WWE SuperStars ale takie końcówki walk bo bardziej skupie się na segmentach i tych różnych może w ten sposób uda mi się długo prowadzić swoją federacje myśle że SuperStars #2 będzie już niedługo a w czasie oczekiwnia polecam przeczytać SuperStars #1

• 2 tygodnie później...

Newsy #3

:arrow: Aktualizacja Rosteru czyli jest kilka zwolnień.

-Alberto Del Rio

-Cm Punk

-Cody Rhodes

-Curt Hawkins

-Zack Ryder

-Drew McInytre

-Evan Bourne

-Jey Uso

-Jimmy Uso

-Justin Gabriel

-Kane

-Kofi Kingston

-Randy Orton

-Sheamus

-Sin Cara

-Ted DiBiase

-Trent Barretta

-Triple H

-Tyler Reks

-Tyson Kidd(with.Mason Ryan)

-Wade Barrett

-Mark Henry

:arrow: Będzie teraz trzeci komentator Booker T

:arrow: SuperStars #2 miało małe zainteresowanie fanów, możliwe że to przez miasto więc SuperStars #3 ma odbyć się w New York.

:arrow: Na SuperStars #2 został ujawniony Oficjalny Plakat pierwszego PPV Breaking Point:

39082b08c4.jpg

:arrow: Zarząd informuje że Michael Cole po stracie pasa wróci do wyłącznie zarządzania WWE.

:arrow: Zapraszam do komentowania

SuperStars #2 licze na więcej niż 2 komentarze:

-http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=213&t=33194

NIE MOGŁEm EDYTOWAĆ POSTA

• 1 miesiąc temu...

wwesuperstars.png

Newsy #4

booker.jpg

:arrow: Nowym Bookerem SuperStars został Vader, o federacji ostanio jest cicho ale z nowym bookerem i nowymi pomysłami wszystko wróci do normy.

:arrow: Aktualny Roster WWE SuperStars:

-Prezes: Micheal Cole

-Komentatorzy: Jerry Lawler,Jim Ross, Booker T

-Spikier: Justin Roberts:

-Wywiady: Eve Torres

-Zawodnicy:

-Alberto Del Rio(Heel)

-Cm Punk(Heel)

-Cody Rhodes(Heel)

-Daniel Bryan(Face)

-Curt Hawkins(Heel)

-Zack Ryder(Heel)

-Drew McInytre(Face)

-Evan Bourne(Face)

-Jey Uso(Face)

-Jimmy Uso(Face)

-Justin Gabriel(Heel)

-Kane(Face)

-Kofi Kingston(Face)

-Randy Orton(Face)

-Sheamus(Heel)

-Sin Cara(Face)

-Ted DiBiase(Heel)

-Trent Barretta(Face)

-Triple H(Face)

-Tyler Reks(Heel)

-Tyson Kidd(with.Mason Ryan) (Heel)

-Wade Barrett(Heel)

-Mark Henry(Heel)

:arrow: Posiade Pasów:

World Heavyweight Championship: Michael Cole

Intercontinental Championship: -----

Tag Team Championship: ------

:arrow: Najbliższe PPV to Breaking Point powinno pojawić się po SuperStars #5.

:arrow: Oficjalny Plakat Tej Gali:

39082b08c4.jpg

:arrow: Walki które najprawodpodniej się odbędą:

World Heavyweight Championship

Randy Orton vs Mark Henry(Micheal Cole© )

Normal Match

Triple H vs Cm Punk

Tag Team Championship Match

- - vs - -

Intercontinetal Championship Match

-- vs --

:arrow: Gala SuperStars #3 powinna pojawić się na dniach następnie będzie przerwa w pisaniu do 13-14 Sierpnia.

:arrow: Bookerze SS to:

-FIZ

-Vader

:arrow: Na Galach SS#3 - SS#5 dowiemy się kto będzie walczył o pasy Tag Team i Intercontinental na PPV.

:arrow: Karta na SuperStars #3

Match 1

Kofi Kingston vs Alberto Del Rio

Match 2

Daniel Bryan& Sin Cara vs Curt Hawkins

Match 3

Tyson Kidd(With. Mason Ryan) vs Kane

Match 4

Cm Punk vs Triple H

Match 5

Randy Orton vs Sheamus

:arrow: Mówi się o nowym Prezesie WWE z którym Michel Cole ma prowadzić feud o to kto będzie Prezesem ale narazie to tylko plotki.

:arrow: Zapraszam do Komentowania Newsów i wkrótce SS #3

No newsy jak to newsy, zawsze to jakaś odmiana, ale jestem ciekawy jak wyniknie ta sprawa z pasem wagi ciężkiej, bo to jak na razie najlepsza rzecz tej gali. Brak John'a Ceny jest dla mnie nowością, bo w prawie każdej bookerce on przecież jest. Nowy booker, więc wszystko powinno iść szybciej, lecz do końca nigdy nie wiadomo. Powodzenia i w ogóle ;)

Odświeżenie federacji i chwała ci za to że nie tworzyłeś znów nowej. W ostatnich dniach kącik bookera kwitnie a ja życzę wam żebyście ciągnęli to jak najdłużej. Vader & Fiz to może być ciekawe zestawienie. Czekamy na kolejną gale WWE SuperStars. Pomysł jest, chęci chyba też więc do roboty. Powodzenia :)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2