Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Melina o stanie JoMo, SvR, Gwiazdy TNA w AAA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Awesome-Kong.jpg

:arrow: Kharma za swoje występy zbiera bardzo pozytywne oceny u CT. CT myśli także, że Kharma może podnieść poziom Dywizji Div w WWE

:arrow: Jak wiemy na SD doszło do angle'a pomiędzy Chavo i Sin Carą. Może niedługo dojdzie do jakiegoś pojedynku obu panów gdyż kiedy walczyli na House-Showach zbierali pozytywne oceny

:arrow: WWE planuje, że Jinder Mahal ma doprowadzić do heel turnu Khaliego i razem mają powalczyć o pasy TT :t_down:

:arrow: Shawn Michaels niedawno podpisał kilka kapeluszy i wręczył je organizacji capsforkids, która wręcza kapeluse podpisane przez gwiazdy dzieciom chorym na raka

:arrow: Na ostatniej gali Superstars jako konferasjerka zadebiutowała diva FCW Brandi Reed.

melina-morrison.jpg

:arrow: Melina napisała na blogu wiadomość na temat zdrowia jej chłopaka Johna Morrisona ( nie rozumiesz użyj translatora :) )

The first week after surgery is the most painful,He hates not helping out and carrying his own weight. He stubbornly tries to do little things and I understand that I can't baby him but I worry. I want to do everything for him so he can just rest.

"I have taken him on mini walks so he can get out of the house he can't stay out for very long because he starts to ache. I wish I could do more. During the day he has to sit, but he can't sit for long because his neck starts to hurt then he can't stand for too long either because the same thing happens. His body gets tired because its hard for him to rest. At night he wakes up every few hours and gets out of bed because his neck is sore. For some reason he thinks I sleep through him bumping into stuff in the dark, on his way to the kitchen. He says coconut gelato is the only thing that makes his neck feel better at 5am. Bless his heart."

"I hate to see him in pain. He won't tell me a lot of the times but you can just see it. It breaks my heart because he's my Honey, but he always tries to smile. I admire him for being so positive, being strong and making me laugh. I wouldn't blame him if he just vegged and sulked a bit but instead he keeps his chin up and Smiles even if it hurts."

:arrow: Nie wiem czy ktoś jeszcze o tym nie wie ale oficjalnie managerem Tysona Kidda został Michael Hayes

:arrow: Alberto Del Rio na konferencji ogłosił, że jego celem nadrzędnym na ten rok jest przerwanie streaku Undertakera :8

:arrow: Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale na internecie pojawił się nowy odcinek Z! True Long Island Story Episode 13 :D

:arrow: THQ ogłosiło, że mimo problemów finansowych planuje wydać kolejną wersję gry Smackdown vs Raw

:arrow: Co to byłyby za newsy bez spoilera z kartą na Sacrafice 2011 :D

TNA World Championship Match

Sting© vs. Rob Van Dam

TNA X Division Championship Match

Kazarian © vs. Max Buck

TNA Tag Team Championship Match

Matt Hardy i Chris Harris vs. The Beer Money Inc. ©

TNA Knockouts Championship Match

Mickie James © vs. Madison Rayne

(Jeśli Madison Rayne przegra, zrezygnuje z usług Tary)

Mixed Tag Team Action

Jeff Jarrett i Karen Jarrett vs. Kurt Angle i Chyna

Abyss vs. Crimson

Mexican America (Hernandez i Anarquia) vs. Ink Inc. (Jesse Neal i Shannon Moore)

Tommy Dreamer vs. A.J. Styles

Robbie E vs. Brian Kendrick

:arrow: Federacja AAA ogłosiła na Fb, że Abyss, Mickie James, Velvet Sky i Angelina Love będą pracować na Triplemani XIX

Pisze newsy rano bo akurat mam trochę wolnego czasu

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lontek

2

• Hacjend

1

• Deep

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Kharma nada świeżości divą w WWE to na pewno, brakowało takiej divy nie będącej diwą u Vince'a, a Kharma świetnie zatka tą lukę choć chętniej oglądałbym Chynę, ale to tylko marzenia. Sytuacja z Chavo i SC od razu przypomniała mi feud Chavo z Mysterio, który w moim odczuciu był dobry, więc chętnie bym obejrzał taki feud. ;) E, tam może ten TT będzie nawet niezły, a wolicie taki czy kompletny brak? Powolne odświeżenie tej dywizji jest bardzo ważne. ;)

Miło ze strony Shawna że pomaga chorym dzieciom, Dziwi mnie jednak jakie plany ma Del Rio ?

Przerwanie Streaku Undertakera, przecież to nie możliwe. Ciekawe jak będzie wyglądać kolejna

seria Smackdown vs Raw mam nadzieje że zrobią jakieś poprawki a nie zmienią tylko roster.

Pas tag teamów dla Khaliego no nie róbcie sobie żartów że WWE mają plany co do tego zawodnika

a nie zajmują się młodymi utalentowanymi zawodnikami. Cieszę się że Kharma przynosi zyski WWE

pewnie się jej jakoś będą teraz musieli zrewanżować. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Kharma już podniosła poziom Div, mimo że nie walczy. A jak zacznie walczyć, to może być tylko lepiej. W końcu te kobitki z WWę może pokażą na co je stać. Gratką na pewno będzie feud Kharmy z Beth. Ja bardzo liczę na feud Meksykanów - Sin Cara wyrobi robotę to pene,a Chavo swoim doświadczeniem i techniką na pewno wiele odstawał nie będzie. Mahal w ringu nie widziałem, ale i tak jego team z Khalim to bedzie klęska. Może nie dla Vnce'a który zbierze kasę z Indii, ale dla fanów. Miły gest od Shawn'a - trochę radości dzieciakom to da, ale raka nie wyleczy. Się Melina rozpisała - wygląda na to, że stan John'a nie jest tak obiecujący jak się wydawało. Może lepiej będzie dla niego jak odpocznie trochę dłużej - w końcu zdrowie jest najważniejsze. Ciekawy cel ma Alberto - co z tego skoro jet ten cel nieosiągalny. Z! już było :) jak i karta na Sacrifice :) Ciekawe co pokażą TNAowcy w AAA. Noi czekamy na wymianę w stronę TNA.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Kharma na pewno podnosiła by poziom dywizji Div w WWE.Mimo,że nie walczy.Ale gdy stanie do ringu liczę na jej feud z glamazonką.Feud Meksykaninów może być ciekawy.Obaj mają świetny styl walki i mogli by stworzyć bardzo doby pojedynek,który mógłby wypromować Sin Carę.TT Khaliego i Jindera może się udać,ale oby nie walczyli o pasy TT(najlepiej jakby niszczyli swoich przeciwników).Fajnie ze strony Shawna,że pomaga chorym dzieciom.skoro Melina tak się rozpisała to z JoMo może być trochę gorzej niż się spodziewano.Mimo to mam nadzieje na jego szybki powrót do ringu WWE.ADL postawił sobie ciekawy cel-szkoda,że nie wykonalny.Choć ta walka mogła by go wypromować.

Dzięki za ciekawe newsy!

deathnotep.png

angle_02.gif

Przed pojawieniem sie Kharmy miałem mieszane uczucia co do niej, ale ostatnio pokazuje, że to była dobra decyzja, więc nic dziwnego, że CT jest zadowolony, chociaż mimo wszystko mnie przeraża. Feud Cary z Chavo przyniesie chyba odwrotny wynik do oczekiwanego, bo to Mistico wypromuje Chavo a nie na odwrót, ale mimo wszystko szykuje sie ciekawy feud no i w koncu Chavo nie bedzie bezrobotny, a nawet dostanie walke na PPV, jestem do tego bardzo pozytywnie nastawiony. Cieszy, że wyjdzie kolejna część SvR i jednocześnie mam nadzieje, że wyjdzie ona jeszcze na ps2, jak nie to trzeba bedzie sobie załatwić lepszą konsole. Feud olbrzymów o pasy TT, nie było by to złe, gdyby nie to, że szmacą Kane'a, kosztem Big Showa, który jest drewniany. Walk nie ma co oczekiwać, ale jeśli tytuły będą bronione na PPV a nie na tygodniówkach to bedzie to ogromny krok do przodu w tej dywizji. Del Rio vs Taker, to są jakieś żarty? Mam nadzieje, że do tego nie dojdzie, nie wiem czemu ale nie lubie Alberta i nie zasługuje na taką walke, poza tym kariere Undertakera bez względu na wynik powinien zakonczyć Chris Jericho, bo z walzących obecnie tylko on na to zasługuje.

To chyba wszystko, dzięki za newsy i możliwość nabicia posta :D

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

WWE planuje, że Jinder Mahal ma doprowadzić do heel turnu Khaliego i razem mają powalczyć o pasy TT

To źle, że Vince planuje odbudować kwiczącą już dywizje tagów? Khali jako heel jest sto razy lepszy, a w połączeniu z ciekawie zapowiadającym się Mahalem mogą startować do owej dywizji, czym więcej tag teamów nie z dupy, tym lepiej.

Alberto Del Rio na konferencji ogłosił, że jego celem nadrzędnym na ten rok jest przerwanie streaku Undertakera

Znowu - Ich walka to wcale nie taki zły pomysł, nie masz pojecia jak Del Rio mógłby się na Grabarzu wypromować (Cena jest zajęty The Rockiem, więc nie ma potencjalnego rywala dla Takera). Wiadomo, że streaku nie przerwie, ale nie udało się to również siedemnastu innym, więc nie wiem co w tym śmiesznego..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

To źle, że Vince planuje odbudować kwiczącą już dywizje tagów? Khali jako heel jest sto razy lepszy, a w połączeniu z ciekawie zapowiadającym się Mahalem mogą startować do owej dywizji, czym więcej tag teamów nie z dupy, tym lepiej.

Już lepiej by było gdyby chciał odbudować dywizję tagów Ryderem & Hawkinsem. Po prostu nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubiał Khaliego. Dla mnie jest zwykłym drewnem i jobberem.

Znowu - Ich walka to wcale nie taki zły pomysł, nie masz pojecia jak Del Rio mógłby się na Grabarzu wypromować (Cena jest zajęty The Rockiem, więc nie ma potencjalnego rywala dla Takera). Wiadomo, że streaku nie przerwie, ale nie udało się to również siedemnastu innym, więc nie wiem co w tym śmiesznego..

Z uśmieszkiem chodziło mi o coś w stylu Nie jaraj się tak, każdy co roku tak mówi a i tak Vince Ci nie da przerwać streaku :)

A po drugie moim zdaniem Del Rio już jest wypromowanym zawodnikiem, który gdyby nie zły dla niego zbieg okoliczności już chodziłby z pasem :)

Kharma bedzie dominowac :D Nareście cos sie dzieje z tym Chavo. Wątpie zeby Alberto Del Rio przerwał Streak Undertaker'a ale niewidamo jeszcze do czego dojdzie i co wymysli CT. To ThQ ma jakies problemy finansowe?

fabregash.jpg

Mysciak nalegasz żeby dać 3 grosze no to proszę :8 .

Kharma rzeczywiście odświeża Dywizje Div. Tego mi brakowało wszystkie Divy są słodziutkie brakowało mi takiej Silnej i brutalnej Divy :D .

Pomysł fendu Sin Cary z Chavo podoba mi się . Ale jak mówiłem wcześniej w ringu na pewno będzie bardzo dobrze jednak przy mikrofonie klapa .. ale Sin cara dopóki nie nauczy się języka musi coś robić.

Heel turn Khaliego to dobry pomysł ale nie pasy TT. :t_down:

Cieszy mnie że Shawn pomaga dzieciom, to na pewno tez promuje trochę WWE.

Mam nadzieje że JoMo wróci jak najszybciej.

Czyżby Alberto był przeciwnikiem Takera na WM XXVIII ? Jeśli tak to nie sądzę aby przerwał streak. Czytałem gdzieś na forum że Undertaker po 20:0 ma udać się a emeryturkę. Nie widzę sensu produkcji dalszych części gry SvR . Od paru lat jest to tylko aktualizacja rosteru .

Bardzo Dziękuję za Newsy. :t_up:

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...