Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Pope odchodzi, Jericho, Shemus wróci do ME?, Sabin...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

POPE_250x350_942145a.jpg

:arrow: Dzisiaj rano polskiego czasu na swoim twitterze "The Pope" D'Angelo Dinero zamieścił taki oto wpis:

"My time has come. It's time to move on. I've served well. Hope no one has been disappointed, hope my hard work has been applauded and appreciated. This may time in to the fact Elijah Burke graduated college with a criminal justice major last week."

Burke napewno odchodzi z TNA, ale też dużo powyższy wpis mówi o tym jakoby miał on kończyć karierę profesjonalnego wrestlera... Przypomnę że Pope swego czasu występował w WWE, a ostatnio był jedną z większych gwiazd TNA.

:arrow: Chris Jericho dał ostatnio wywiad w którym mówił o tym że fani chcą by powrócił. Jednak sam Y2J wyznał że nie jest jeszcze pewne czy w ogóle wróci do ringu, ale dalej Kocha WWE i jeśli miałby wrócić to wybierze na to najodpowiedniejszy moment.

:arrow: W spoilerze oficjalne logo WWE PPV - Capitol Punishment.

cp11.png

:arrow: 23 maja odbędzie się debiut Tough Enough na kanale The Fight Network.

:arrow: Wczoraj odbyło się pierwsze zebranie THQ w sprawie SvR. Uczestnicy niechętnie mówili o tym co zostało ustalone.

:arrow: Profil Ranjin Singha został przeniesiony na SmackDown do sekcji Superstars

:arrow: Na okładce Majowego WWE Magazynu jest Randy Orton.

:arrow: Wade Barrett i Heath Slater pojawią się 15 czerwca w FCW.

:arrow: Podobno CT WWE poważnie rozważa że po tym jak skończy się program Ortona z Christianem to do walki o WHC title miałby się zaangażować Sheamus. Jednak nie są to jeszcze potwierdzone wiadomości...

:arrow: WWE wydało nowe koszulki i kapelusze dla fanów ECW i WCW.

:arrow: Oto zawodnicy, którzy nie wyruszyli na Tournee WWE:

Drew McIntyre, Santino Marella, Vladimir Kozlov, Gail Kim, Melina, Maryse, JTG, Tyler Reks, David Hart Smith, Ricardo Rodriguez i Nexus .

:arrow: Rating ostatniego IMPACT Wrestling wyniósł 1.27.

:arrow: Chris Sabin jest już po operacji kolana i podobno przebiegła ona zgodnie z planem, tak poinformowała Velvet Sky czyli jego dziewczyna.

Mr-Anderson-Vs-Matt-Morgan-258x300.jpg

:arrow: Podczas jednego z Live Eventów TNA, gdy Mr.Anderson zaczął krzyczeć "Misteeer" to fani z Arkansas wykrzykiwali "Kennedy!". A Anderson przerwał i powiedział do mikrofonu "nie, on umarł w wraku pociągu, który można zobaczyć na 'USA' w każdy poniedziałkowy wieczór".

:arrow: TNA odwołało swoje dwa Live Eventy 3 i 4 czerwca.

:arrow: W spoilerze zapowiedź powrotu do wrestlingu jednej osoby na jutrzejszym Sacrifice.

:arrow: Przed nagraniem TNA Impact’u odbyła się zbiórka odzieży dla ofiar tornada które przeszło ostatnio w USA. Kto odda swój datek, dostanie w zamian rabaty na "TNA Live".

:arrow: W spoilerze karta na TNA Sacrifice.

TNA World Heavyweight Championship Match

Rob Van Dam vs. Sting ©

Mixed Tag Match

Kurt Angle and Chyna vs. Jeff Jarrett and Karen Jarrett

TNA World Tag Team Championship Match

Matt Hardy and Chris Harris vs. Beer Money, Inc. ©

TNA Women's Knockout Championship

Mickie James © vs. Madison Rayne

TNA X Division Championship Match

Kazarian © vs. Max Buck

Challenge Match

AJ Styles vs. Tommy Dreamer

Abyss vs. Crimson

Brian Kendrick vs. Robbie E

Mexican America vs Ink Inc.

Ponownie ja pisze, a Peri kazał wam przekazać że was przeprasza że on nie był w stanie napisać newsów...

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wojtek95

1

• Kazek

1

• Ulicznik Xeb

1

• lajpo123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chętnie bym zobaczył Pope'a znów w WWE, a czemu? Bo dla mnie jest jednym z lepszych wrestlerów, którzy zostali zmarnowani przez TNA. Poza tym bardzo go lubię i chętnie w WWE bym tego pana obejrzał. Bo zasługuje nie ma co. Sheamus wysoko? Nie mam nic przeciwko, bardzo go cenię i jest jednym z lepszych PW w WWE. Dzięki za niusy.

Jeśli zakończenie kariery przez Papieża okaże się prawdą to będzie to fatalna wiadomość. Może nie robił dobrych walk z Joe, ale był jednym z najlepszych ringowo wrestlerów TNA. Sheamus nie powinien wogóle wypadać z main eventów, więc jego powrót tam jest jak najbardziej dobrym pomysłem. Jericho powinien sobie jeszcze odpocząć z 2 miesiące i wrócić najprędzej na Summerslam.

Niech Y2J wraca jak najszybciej do WWE i to na jakas gale PPV. Capitol Punishment to zmieniona nazwa Night of Championship? Ciekawi mnie czym nas zadziwi WWE i ThQ w SvR 2012. Nic tylko czekac . Tylko niewiem po co jest tam potrzebny Sheamus jak jakas inna gwiazda ktora jeszcze nie zdobyla tego tytulu mogla by byc za niego.

fabregash.jpg

Wiadomość o tym że The Pope odchodzi mnie trochę zszokowała, nie spodziewałem się tego.

Sheamus znowu wraca do ME, nie dawno stracił pas US a teraz już otrzymuje szansę o pas WHC.

No ja tam mam nadzieje że Jericho jeszcze wróci do WWE bo było tyle plotek o jego powrocie.

Cieszę się że operacja Chrisa przeszła dobrze i że wraca do zdrowia. Co do karty na TNA Sacrifice

to muszę przyznać że chcę zobaczyć tą galę bo wygląda że będzie bardzo ciekawie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda,że Pope odchodzi z Tna,ale mam nadzieje,że tylko z Tna,a nie kończy karierę.Może podpisze kontrakt z WWE.Oby Chris szybko powrócił na ring,ale oczywiście jako heel,bo w tej roli jest niezastąpiony,a po za tym potrzebny jest heel do ME.Sheamus w ME o pas WWE-może być ciekawie oby do tego doszło,ponieważ Sheamus zasługuje na pas WHC(moim zdaniem bardziej zasługuje na niego niż Orton).Fajnie,że Chyna powraca do ringu.Mam nadzieje,że nie będzie to jednorazowy występ.Co do karty Sacrifice-to nawet dobra(choć zawsze mogła być lepsza).

Oczywiście dzięki za newsy!

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

W sumie to obojętne mi jest czy Pope odejdzie czy zostanie w TNA. Na początku było jeszcze z nim dobrze - ciekawa postać z dobrym gimmnickiem i niezłymi umiejętnościami. Ale w sumie od czasu jego walki o WHC ze Styles'em na Lockdown 2010 nic wielkiego wokół jego postaci sie nie działo. Dodatkowo zaczynał jeszcze bardzo "gwiazdorzyć", co nigdy się nie podoba. Powrót do WWE ?? Po co?? Skoro w TNA nie mogło za wiele z niego wycisnąć, to zrobi to WWE?? Bull Shit!! A nawet jak wróci to czeka go los taki jaki miał po powrocie Christian, a nawet i gorzej. Niech przejdzie do ROH czy PWG - może Japonia ?? Ciągle mam nadzieję, że jednak Chris zdecyduje się na powrót do WWE. Logo Cp nie specjalne. Sheamus wkraczający do walki o WHC - czemu nie. Tylko żeby zrobili feud Triple Threat - Orton vs Christian vs Sheamus. Na pewno byłoby to ciekawe. Coś mi się wydaje, że część tch zawodników i zawodniczek co nie pojechali na Live Tour, niebawem pożegna się z WWE. Na pewno będą to Reks, JTG i DH Smith. A reszta raczej może być spokojna o swój byt. No rating Impacta bardzo dobry, chyba najwyższy tym roku. No teraz niech Chris wraca jak najszybciej do zdrowia i wraca do teamu z Shelley'em, bo nudno w tagach bez nich. Świetny cytat Ken'a :t_up: Spoilery znane :)

Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...