Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #18

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

showtime2.png

Jim Ross: WCE Universe! To ShowTime, wasz ulubiony show!

Paul Heyman: 18 - to numer naszej kolejnej gali. Czy wiesz czego możemy się dziś spodziewać?

Jim Ross: Chętnie usłyszałbym co ma do powiedzenia nasz nowy World Heavyweight Champion!

Paul Heyman: To on! To on! Masz to czego chciałeś.

Bryan Danielson: Can you see me now? Czy potraficie w to uwierzyć? Nadal przecieracie oczy ze zdziwienia? Wielka szkoda. Ja.. skończyłem się cieszyć drugiego maja. Dzień po gali PPV. Ten tytuł już od dłuższego czasu mi się należał! Bo w końcu jak nie teraz to kiedy? Tylko czekałem aż w końcu trafi w moje ręce. Teraz to się stało i mogę stać przed Wami jako nowy, najlepszy w historii.. WCE World Heavyweight Champion! Daniel Bryan? To była jakaś marna imitacja człowieka.. Nawet nie chcę sobie przypominać tych czasów.. bo czy kogoś obchodzi przeszłość? Nie! Chcecie dowiedzieć się co czeka na Was teraz i w przyszłości.. panowanie mistrzowskie Bryana Danielsona! Zapamiętacie je o wiele lepiej niż to wcześniejsze z Continental Title. Ważniejszy pas.. lepszy człowiek.. to doprowadzi mnie do dominacji. Wiem, że ostatnio to modne słowo, ale ja.. mogę go używać. Jest adekwatne do tego co robię w ringu, jeżeli nie to zobaczcie to!

Na titantronie ukazuje się urywek z PPV, gdzie Danielson zmusza Sheffielda do poddania po brutalnym Cattle Mutilation. Ale zaraz, zaraz.. na arenie zjawia się właśnie Sheffield! Były WHC! Napewno chce zemścić się za wiele rzeczy. Utrata pasa, przegrana.. pierwsza w WCE! Ciekawe co ma do powiedzenia.

Skip Sheffield: Brawo Danielson. Ale wiesz co.. spodziewałem się wielkiej fety, radości. W końcu to Twoje mistrzostwo wagi ciężkiej. Lecz Ty wychodzisz sam na ring i opowiadasz głupoty. Jak to należy się Ciebie bać i okazywać należyty szacunek, ale to Ty mi go okażesz! Kiedy? Już ja się o to postaram - na ppv.. Stephanie McMahon! One more time! For my belt!

Bryan Danielson: Widzisz.. dalej żyjesz przeszłością. Nie ma dla Ciebie miejsca. Radziłbym poszukać trochę dalej, na przykład takie Television Title, na pewno uda Ci się pokazać Carlito miejsce w szeregu. Dziś odniosę kolejną wygraną na ShowTime i udowodnię Ci, że nie warto mnie przekreślać. Mimo moich niepozornych warunków fizycznych mogę dokopać komuś nie gorzej niż więksi i silniejsi od Ciebie.

Skip Sheffield: Skończyłeś? Znakomicie. Bo czas byś spotkał się z kimś, kto od dawna czeka na to spotkanie. Ciekawe czy jemu będziesz mógł stawić czoła.. Go get him John!

John Cena! Uczestnik dzisiejszej walki wieczoru! Pędzi w stronę ringu gdzie znajduje się Bryan! Wbiega na ring.. odpycha przeciwnika do narożnika i zasypuje go gradem ciosów. Bryan bezsilny. Cena na chwile się odsuwa.. ma rywala w pozycji na Attitude Adjustment! Podchodzi do lin.. jednak Danielson uwalnia się wykonując sprytnie arm drag. Jest już wolny i chowa się przy stole komentatorskim. Dziś wieczorem czeka go ciężka przeprawa.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lilian Garcia: Rozpoczynamy walkę, której stypulacja to Gauntlet Match! Pierwszym jej uczestnikiem jest The Big Show!

http://www.youtube.com/watch?v=oQNwolernqI

Lilian Garcia: Jego pierwszym przeciwnikiem jest JTG!

Zaczynają, Big Show szybko rusza na rywala, ale JTG wychyla tułowie po za ring. Show zdenerwowany odchodzi od rywala, biegnie na niego z clotheslinem, lecz chybia i ląduje w narożniku. JTG bierze rozbieg i wykonuje dropkick rywalowi stojącemu w narożniku w głowę. JTG chwyta rywala, próbuje wykonać mu irish whip, lecz zostaje skontrowany, ale po odbiciu od lin inkasuje flying clothesline, którym powala olbrzyma! JTG wchodzi narożnik i wykonuje flying elbow drop! JTG przechodzi do przypięcia – 1 … Kick Out! JTG wylatuje z ringu, tak mocno Show go zepchnął z siebie! Big Show wychodzi po rywala z ringu, a następnie wykonuje rywalowi big boot po za ringiem! Następnie chwyta go za plecy i próbuje wbić w barierki, lecz JTG naskakuje na nie i następnie wykonuje crossbody! Akcja powraca do ringu, tam JTG czeka, aż jego rywal wstanie przy narożniku i próbuje monkey flipu, lecz Show złapał go na ręce, zarzuca na ręce i wykonuje powerbomb rywalowi, po którym przypina rywala – 1, 2 i … Kick Out! Show wykonuje irish whip, ale rywal po odbiciu od lin wykonuje mu enzuigiri! Big Show dotoczył się do narożnika, przy którym wstał i zainkasował roundhouse kick, ale padł tylko na kolana! JTG podchodzi do niego, a następnie łapie go za głowę i wykonuje snap DDT! JTG przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! JTG podnosi rywala, kilka krótkich ciosów, lecz one nic nie dają, bo Show ani drgnie, potem JTG próbuje irish whipu, ale nie może przeciągnąć przeciwnika, aż Big Show zaciąga go na swoje ręce i wykonuje gorilla press slam! Big Show już sygnalizuje eliminację rywala, chwyta go za szyję, ale kiedy wynosi rywala ten uwalnia się i wykonuje roll up! – 1, 2 i … Kick Out! JTG biegnie na rywala i dokłada calf kick! Naskakuje na narożnik i próba crossbody, ale Show łapie go na bark i wbija w narożnik! Dokłada corner irish whip i wejście ciałem w rywala! Chwyta go za szyję i wykonuje chest slap! JTG pada na matę, na drugi stopień narożnika wchodzi Show, a następnie próbuje wykonać corner slingshot splash, lecz nie trafia! JTG odbija się od lin, skacze za rywala pod Shout Out, ale nie zaciąga rywala bo ten jest za silny, JTG nadal trzyma rywala, ale ten wyprowadza mu kilka ciosów łokciem, kopie go i chwyta jego głowę pomiędzy nogi i wykonuje mu corner powerbomb! Sam bierze rozbieg i SPEAR! SPEAR! SPEAR! To musi być koniec JTG w tej walce – 1, 2 i 3 …

Jim Ross: JTG długo nie powalczył.

Paul Heyman: No w CV pewnie tego nie wpisze.

Lilian Garcia: JTG zostaje wyeliminowany! Następnym zawodnikiem jest ….. HBK – Shawn Michaels!

HBK od razu wchodzi na ring i szykuje sie pod Sweet Chin Music, bo jego rywal dopiero powoli podnosi się, próbuje wykonać tę akcję, ale Show łapie jego nogę, po czym podcina go i wykonuje mu leg drop! Show przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! HBK podrywa się. Show podnosi go w narożniku i szykuje się do chest slap’u, jednak szybciej inkasuje od rywala chop! Potem cała seria atomic drop’ów, HBK odbija się od lin i wykonuje niski dropkick! Shawn znów szykuje się do SCM, ale wtedy na ring wbiega Cody Rhodes! Obaj z Shawn’em patrzą na siebie, aż Rhodes wyprowadza kilka ciosów, a następnie wrzuca rywala barkiem na Showa! Sędzia orzeka dyskwalifikację Showa!!! Cody chwyta HBK’a pod Cross Rhodes i wykonuje je, a po nim ucieka za kulisy!

Lilian Garcia: Big Show przez dyskwalifikację zostaje wyeliminowany! Następnym zawodnikiem jest.. „Dashing” - Cody Rhodes!

http://www.youtube.com/watch?v=z_SnOMhChQY&feature=related

Rhodes znów biegiem powraca do kwadratowego pierścienia, gdzie dosiada rywala i zaczyna wyprowadzać całą serię ciosów na głowe rywala, następnie podnosi go i wbija w narożnik! Wychodzi za nim z ringu, a następnie wychodzi za nim. Podnosi go i CROSS RHODES! CROSS RHODES! Cody pewny swego wrzuca dość powolnie rywala do ringu, a następnie wykonuje przypięcie – 1, 2 i … Kick Out! Kick Out! Shawn ma za sobą mało walki, zainkasował 2 finishery, a mimo wszystko udało mu się oderwać barki! Cody jest bardzo zły i przypina rywala jeszcze raz – 1, 2 i … Kick Out! Rhodes podnosi rywala, jeszcze raz łapie go pod swój finisher, lecz tym razem to HBK przekręca się i wbija rywala w narożnik, cała seria wejść barkiem w brzuch rywala, przerwana dopiero po interwencji sędziego! HBK bierze rozbieg i stinger splash, następnie łapie rywala za rękę, wykręca ją rywalowi, a potem uderza nią o liny i wbija go barkiem w narożnik! HBK wychodzi na zewnętrzną stronę lin, chwyta rękę rywala i zaciąga ją na drugiej linie! Shawn powraca do ringu i podcina rywala, a następnie naskakuje na niego przechodząc do przypięcia – 1, 2 … Kick Out! Shawn podnosi rywal i dokłada atomic drop, a następnie wchodzi na narożnik, lecz robi to za wolno i Cody podcina go i ten trafia kroczem na naroznik! Cody wchodzi na narożnik za rywalem, chwyta go pod superplex, ale nie może wynieść rywala, aż HBK wykonuje kilka ciosów, po czym spycha rywala na matę! Michaels na narożniku i wykonuje flying elbow drop! Shawn przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Kolejna próba eliminacji zmarnowana! HBK czeka na rywala, aż ten wstanie, a następnie próbuje wykonać Sweet Chin Music, lecz Rhodes przechodzi pod nogą rywala i chwyta go pod finisher, CROSS RHODES! CROSS RHODES! Teraz to już musi być koniec Michaelsa w tej walce – 1, 2 i 3 …

Lilian Garcia: Shwan Michaels zostaje wyeliminowany! Ostatnim zawodnikiem tego starcia jest … Triple H!

http://www.youtube.com/results?search_query=triple+h+titantron+2011&aq=f

Hunter powolnie zmierzał do ringu, gdzie po kilku sekundach mijał się z HBK’em. Panowie podali sobie ręce, ale HHH nie puszczał ręki Shawna, pod kopnął go i PEDIGREE! Po finisher’ze dla Michaelsa wbiegł do ringu, po czym wszedł krótkim spear’em w brzuch rywala, a następnie dosiadł go i zaczał wyprowadzać całą serię ciosów! Hunter podnosi rywala, wykonuje mu irish whip, a następnie dokłada high knee strike! Hunter lekko odbija się od lin i wykonuje knee drop! Triple H wykonuje corner irish whip, ale nie trafia z corner clothesline’em i inkasuje serie ciosów, a potem duszenie na linach noga. Sedzia przerywa akcję Rhodesa, ten bierze rozbieg, ale inkasuje spinbuster! Triple H nie czeka długo i chwyta głowe rywala pomiędzy nogi pod Pedigree, ale Rhodes wykonuje back body drop! HHH szybko podrywa się i inkasuje jeszcze clothesline! „The Game” wstaje przy linach i inaksuje clothesline eliminujący go wraz z rywalem z ringu. Rhodes chwyta rywal i wbija go w słupek od narożnika, następnie wykonuje flapjack na schody! Cody zeruje liczenie, a kiedy powraca do rywala inkasuje kilka ciosów w brzuch od klęczącego rywala, ale wyprowadza mu wejście kolanem, a następnie kolejny raz wbija go w barierki! Rhodes robi porządek na stole komentatorskim, zeruje liczenie i wrzuca na niego przeciwnika! Cody noga poddusza rywala, następnie staje za nim i CROSS RHODES! STÓŁ KOMENTATORSKI ZARYWA SIĘ!!! Rhodes o dziwo wchodzi do ringu i zostawia go na połamanym stole komentatorskim! Sedzia wylicza Huntera! – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 …

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki zostaje CODY RHODES!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeremy Borash: Witaj Sheamus! Kolejny..

King Sheamus: Dla Ciebie - król Sheamus! Oddaj mi należny szacunek! Dokładnie tak. Chcesz spytać co czuje poraz kolejny stając do walki z tym oszołomem! Wypędzę go z mojego królestwa. Poraz ostatni stanie ze mną do walki. Dlaczego? Po dzisiejszym starciu nie będzie w stanie bronić swojego pasa, na który ciężko zapracował. Jednak ja.. pracuję ciężej, biję mocniej, walczę lepiej. Czyż to nie są wystarczające powody do stwierdzenia, że już niedługo poznamy nowego Television Championa?! Jestem gotowy do akcji i mogę zaczynać..

Carlito: Już teraz? To wspaniale. Dodałem odrobinę smaczku do naszej walki. Od teraz.. jest to pojedynek o mój pas! Jest jednak specjalny warunek - jeżeli wygram to żaden z Was nie stanie do walki o ten pas dopóki ja jestem jego właścicielem! Cieszysz się? Ja niezmiernie. Nareszcie będę mógł stawić czoła prawdziwym zawodnikom i stawiać sobie nowe cele.

King Sheamus: Twój cel na dziś - obronić mistrzostwo. Możesz to sobie już wykreślić z kalendarza bo to co trzymasz na ramieniu, już.. (stuka o zegarek na ręce Carlita) za kilkanaście będzie mój. Bow down to your NEW WCE World Television Champion, King..

Chris Jericho: (przystawia rękę do twarzy Sheamusa) Beat it, Junior. Chyba o mnie zapomnieliście, hipokryci! Ani Ty, ani Ty.. żaden z Was nie jest lepszy ode mnie? Dlaczego? Ponieważ obecnie jestem najlepszy na świecie, w tym co robię. Tak więc schowajcie swoje afro i bladą twarz, bo dziś Y2J is walkin' out as a champion.. (Y2J slapuje Sheamusa i ucieka).

Jeremy Borash: Moim gościem tym razem jest "Dashing" Cody Rhodes. Cody, chodzą pogłoski, że chciałbyś przejść na CrashDay..

Cody Rhodes: Tak, to prawda. Kiedy walczyłem.. gdy wygrywałem dzisiejszą walkę.. coś wyraźnie mi przeszkadzało. Nie była to jednak kontuzja czy jakaś inna niedogodność. Gdy spoglądałem na widownię.. ich brzydota totalnie mnie odpychała. Co spojrzenie.. istny odruch wymiotny. W tym stanie ludzie nigdy nie byli, nie są i nie będą choć w małym stopniu tak dashing jak ja. Zresztą spójrz na siebie Jeremy! Kiedy ostatni raz myłeś zęby?

Jeremy Borash: Czy mieliśmy rozmawiać o mnie! Odpowiedz na moje pytanie.

Cody Rhodes: Spokojnie JB. Bo jeszcze te Twoje wszystkie włosy z nosa Ci wypadną z nerwów. No, ale.. ta publiczność, Ty.. na Showtime nie mógłbym z Wami wytrzymać. Każdy z Was potrzebuje zasłony, mam tu jedną dla Ciebie. Załóż ten papierowy worek na głowę i wtedy możemy porozmawiać na serio. Na CrashDay czeka na mnie jedna rzecz o którą biją się obecnie wszyscy.. WCE Championship! I'm comin' after it Shelton! Showtime? To już dla mnie przeszłość, właśnie dziś udowodniłem, że jestem za dobry na ten brand. CrashDay? Drżyjcie bo już za niedlugo dołączę do Was po przejściu 'zawiłych dróg'.. (Cross Rhodes)

http://www.youtube.com/watch?v=oTcAYmRIVnE

Lilian Garcia: Czas na Triple Threat match! Należy dodać iż od teraz jest to TV Title match! Jako pierwszy do ringu wchodzi, pochodzący z Dublinu w Irlandii, ważący 123 kg, King Sheamus!

Lilian Garcia: Jego pierwszy przeciwnik, to pochodzący z Manhasset, New York, ważący 103 kg, Y2J - Chris Jericho!

Lilian Garcia: Ich rywal, to pochodzący z Puerto Rico, ważący 105 kg, obecny WCE Television Champion - Carlito!

GONG. Jericho, Carlito oraz Sheamus stoją przy osobnych narożnikach, by za chwilę zacząć wędrować po ringu. Chris Jericho daje znak, że idzie w stronę Sheamusa, ale tak naprawdę była to zmyłka i zaatakował Carlito! Uderza go kilka razy pięścią, a Sheamus jak narazie się tylko przygląda. Y2J wyrzuca z ringu television championa, a Celtic Warrior biegnie w jego stronę, Brogue Kick?! Nie, Jericho schyla się, odbija od lin, school boy! 1..2..kick out. Wstają w tym samym czasie, Sheamus biegnie na Jericho z próbą clothesline'u, ale Chris schyla się i wymierza w stronę Sheamusa serię punchy! Uderza w niego na środku ringu, Carlito zauważywszy to wchodzi na krawędź ringu, wyskakuje, springboard double clothesline! Carlito pochodzi do Sheamusa 1..2..kick out! Teraz do Y2J'a, 1..2..kick out! Podnosi Jericho, a nastepnie wbija w narożnik. Biegnie w jego stronę, ale Y2J unika ataku! Odbija się od lin..buldog! Sheamus zdążył już wstać, Jericho odwraca się i nadziewa się na celtic war sword! Carlito wstaje, ale jego spotyka ten sam los! Celtic Warrior tauntuje teraz i szyderczo się uśmiecha, publiczność buczy z wszystkich sił. Podnosi Jericho i Carlito jednocześnie, łapie ich za głowy. Ci jednak nie pozwolą zaatakować siebie kolejny raz i odwdzięczają się 'białemu'. Odbijają się od lin i wymierzają w stronę rywala podwójny dropkick! Sheamus wyturlał się za ring, ale Ci nie pozwolą mu odpocząć, bo biorą rozbieg i dodają podwójny suicide dive! Wstają w tym samym czasie, ale Y2J nieoczekiwanie łapie Carlito za włosy i popycha w barierki! Następnie wrzuca Sheamusa do ringu i chyba tam chce go wykończyć, choć najpierw próbuje przypiąć - 1...2..kick out! Ustawia sobie Celtic Warriora na środku ringu, bierze rozbieg, lionsault?! nie, Sheamus odsuwa się, ale Jericho nadal stoi na nogach. Nie zauważa jednak, że przeciwnik stoi już za nim! Back suplex w wykonaniu Sheamusa! 1..2..kick out! Chwilę później dokłada jeszcze irish curse! Znów próba pinu, ale i tym razem nic z tego. Carlito powoli podnosi się już za ringiem, ale Celtic Warrior nie zwraca na niego uwagi i nadal zajmuje się Jericho. Siada na nim i wymierza teraz serię punchy! Nie zauważa jednak, że Carlito zdążył już się otrząsnąć i wskoczyć do narożnika! Diving leg drop w stronę Sheamusa i Jericho!

Jim Ross: Carlito musi być pewny siebie - w końcu zrobił z tego title match.

Paul Heyman: Tak, tak, ale i tak zwycięży King Sheamus!

Jim Ross: King? Proszę Cię...

Colon jednak nie zamierza przypinać żadnego z rywali, prawdopodobnie chce, by zmęczyli się jeszcze bardziej. Moment odpoczywa, po czym podchodzi do Jericho, chwilę się zastanawia i wykonuje standing moonsault! Chwilę później podchodzi do Sheamusa i powtarza przed chwilą wykonaną akcję! Teraz przesuwa na środek obu panów, bierze rozbieg, wybija się z drugiej liny...springboard rolling senton na Chrisa Jericho i Sheamusa! Carlito jednak w dalszym ciągu nie kładzie się na żadnym z nich. Podnosi Jericho, łapie i wykonuje snap suplex. To samo z Sheamusem, łapie go, snap suplex? Sheamus jest zbyt ciężki, by TV champion mógł wykonać na nim tę akcję i nic z tego - to Celtic Warrior wykonuje snap suplex na Carlito! Łapie za głowę Jericho, idzie z nim w stronę narożnika i stawia na nim. Wchodzi, prawdopodobnie jest to próba superplexu. Y2J nie daje sobie jednak wykonać tej akcji, seria punchy w stronę rywala, headbutt i Sheamus spada z narożnika! Chris odpoczywa przez moment, 'majonez' wstaje, więc ten skacze, crossbody?! Sheamus łapie go w powietrzu, ustawia na barki i mamy samoan drop!

Paul Heyman: A nie mówiłem? Sheamus jest coraz bliżej zwycięstwa, jeszcze tylko Celtic Cross i pas jest jego?

Jim Ross: Nie zapominaj Paul, że jest jeszcze Carlito, którzy chyba zdążył już odpocząć.

W tym momencie dochodzi do niecodziennej sytuacji, Sheamus wychodzi z ringu i prosi o mikrofon. Wchodzi z nim do kwadratowego pierścienia, przygląda się Jericho i Carlito, staje na środku ringu i chce coś powiedzieć.. ale Carlito szybko prześlizguje się w jego stronę i wykonuje roll up! 1...2..kick out! Sheamus natychmiast się podnosi, ale Carlito również, gdyż wystarczająco odpoczął i Celtic Warrior nie może powiedzieć tego, co leży mu na sercu. Atakuje jednak natychmiast rywala, uderza mocno kolanem, irish whip..wielki błąd, springboard back elbow w wykonaniu TV Championa! Celtic Warrior wstaje natychmias, ale zostaje poczęstowany serią low kicków ze strony obecnego mistrza. Teraz próba high kicku, Sheamus schyla się, posyła Carlito na liny, a tam wstający Jericho pochyla je i Carlito wypada, jednak nadal znajduje się na krawędzi ringu! Sheamus biegnie w jego stronę, ale powstrzymał go dropkick ze strony Y2J'a! Jericho idzie w stronę Carlito, próba uderzenia pięścią, jednak Colon kontruje atak i sam 'punch***je' przeciwnika. Chce wskoczyć na trzecią linę, jednak Jericho kopie w nią i mistrz TV spada na nią kroczem! Jericho odwraca się i zostaje poczęstowany clotheslinem ze strony Sheamusa! 'Biały' odbija się od lin i leg drop w stronę Y2J'a. Ponownie odbija sie od lin i kolejny raz leg drop, kilka sekund później jeszcze jeden! Celtic Warrior nie chce popełnić tego samego błędu jeszcze raz, dlatego też obraca się i idzie w stronę Carlito. Podnosi go, ale ktoś klepie go po plecach. Sheamus odwraca się...Codebracker! Jeszcze się nie przewraca, więc Carlito dokłada Backstabber! To nie koniec, Carlito trzyma Sheamusa wbijając mu kolana w plecy, a Jericho bierze rozbieg, odbija się od lin i wreszcie udaje mu się Lionsault! Sheamus z ogromnym bólem natychmiast wyczołgał się z ringu!

Jim Ross: Co za kombinacja - codebracker, backstabber, lionsault! Sheamus nie ma już szans na zwycięstwo, Paul!

Paul Heyman: Nigdy nie mów nigdy, Kingowi się to zwycięstwo najzwyczajniej należy!

Carlito i Jericho śmiertelnie zmęczeni, wymieniają się kickami. Ostatecznie przewagę zyskuje Carlito, odbija się od lin..Y2J łapie go za nogi, przewraca na ziemie, Walls of Jericho! Chris kryczy do przeciwnika żeby się poddał, są na samym środku ringu! Colon nie może liczyć na pomoc ze strony Sheamusa, w końcu dwie minuty temu go wykończyli! TV Champion zbliża się powoli do lin, ale Jericho skutecznie go od nich odciąga, nie pozwalając na to by je złapał! Y2J sam zaczyna się powoli męczyc, ale nie zamierza puścić swojego opponenta. Carlito zbiera jednak resztki sił, obraca się w dziwny sposób i odkopuje Jericho! Chris biegnie ponownie w jego stronę, ale Carlito kontruje na small package! 1..2..nic z tego! Oboje wstają resztkami sił, Jericho znów podchodzi do Carlito, ale tym razem ten łapie go na Walls of Jericho! Carlito wykonuje akcje swojego przeciwnika! Nie pomyślał jednak i zapiął akcję prawie przy samych linach i dojście do nich nie sprawiło Y2J'owi większych problemów. Próbuje odciągnąć go od lin, ale Jericho się nich złapał i sędzia karze puścić mistrzowi chwyt. Jericho jest jednak nieziemsko zmęczony i nadal leży na ringu, więc Carlito natychmiast podchodzi do niego i próbuje przypiąć - 1...2..kick out! Carlito nie może uwierzyć, że to jeszcze nie koniec, łapie się za głowę i opiera o liny. Zmierza w stronę rywala, kopie ile sił w nogach, nie pozwala mu wstać, chce już wygrać ten pojedynek. Łapie go za włosy i podnosi do góry. Obraca, będzie Backstabber?! To niesamowite, Colon odbija się jedynie od pleców Chrisa, ten nie pozwala mu wykonać na sobie akcji! Obydwaj obracają się w swoją stronę i patrzą sobie prosto w oczy, ale do ringu powolonym krokiem zmierza Sheamus, Y2J nie zauważa tego! Carlito karze mu się odwrócić, Brogue Kick?! Tak, ale na Carlito, gdyż Jericho schylił się! Sheamus zaskoczony, Y2J wyskakuje w jego stronę, Codebracker?! Sheamus łapie go za nogi w powietrzu, idzie przez moment z rywalem w powietrzu i z wielką siłą wyrzuca za ring! Podnosi Carlito, wynosi, Crucifix Powerbomb! 1...2...3!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki i nowym posiadaczem Television Championship zostaje.. King Sheamus!

Paul Heyman: A nie mówiłem, a nie mówiłem? Sheamus mimo wielkiego bólu zdołał się podnieść i zwyciężyć w walce!

Jim Ross: Co nie zmienia faktu, że było to dość szczęśliwe zwycięstwo, na wygraną zasłużył Y2J.

Jeremy Borash: Panie i panowie, moim gościem jest BYŁY Television Champion - Carlito! Carlito, jak wiesz, na następnym PPV miałeś zmierzysz się z Sheamusem, jednak przez głupi błąd straciłeś pas..

Carlito: JB - Sheamus to dobry rywal, niezły wrestler, ale nie zmienia to faktu, że po prostu odpuściłem.. Stawiam sobie lepsze, ważniejsze cele. Koniec toczenia walk z takimi gościami jak Sheamus. To zdecydowanie nie moja półka. Nie jest lepszy od Carlito! Najlepszego TV Championa w historii WCE! Zapamiętaj to!

Jeremy Borash: Ale przecież pokonał Ciebie i Jericho przed momentem.. mało tego, przypiął nie Chrisa Jericho, a właśnie Ciebie. Czym było to spowodowane?

Carlito: Moment mojej nieuwagi i tak się to skończyło - drugi raz się to nie powtórzy. Sheamus miał szczęście, Jericho schylił się, to ja otrzymałem ostateczny cios, ale nie martwię się z tego powodu, nie ma mowy. Niebawem stanie ze mną twarzą w twarz i wtedy nie będzie mu do śmiechu, obiecuję to. Jednak jak mówiłem.. to będzie tylko takie udowodnienie, że mimo porażki nie jest lepszym zawodnikiem. Bo w końcu.. ja pokonałem go w znacznie lepszym stylu.

Jeremy Borash: Przypuśćmy jednak, że nie uda Ci się obronić pasa - jakie wtedy będziesz miał plany?

Carlito: Pas TV to nie wszystko, chciałbym tego, czego chce większość z nas, czyli World Heavyweight Championship i wierze, że w najlbiższej przyszłości uda mi się osiągnąć cel, w końcu mam odpowiednie umiejętności. Szanuje Daniela Bryana, ale on również nie byłby gotowy stawić mi czoła i najzwyczajniej w świecie - poległby. Dlatego też radzę uważać, czas Carlito dopiero nadejdzie. Może już dziś? Może na PPV? Nieważne. Wiedzcie jednak, że już wkrótce Carlito i World Heavyweight Championship.. staną się jednością.

Carlio pokazuje jabłko, bierze gryza i odchodzi.

Jeremy Borash: Moim kolejnym gościem jest.. The Rock! Rocky, proszę powiedz nam co myślisz o Stingu o jego występie na PPV.

The Rock: Finally! Jeremy Borash has an interview with The Rock! Lecz wiesz co, koniec z nudnymi wywiadami. Czas dać WCE Universe to czego oczekuje! Weź siebie i kolejnego jabroniego kamerzyste chodźcie ze mną. Chyba nie chcecie skończyć tak jak już dziś wykończę tego ch*jaszka Stinga! Tak, nie przesłyszeliście się! Chodźcie ze mną i posłuchajcie jak Rock i jego miliony.. (MILIONY!) fanów pokazują Stingowi miejsce w szeregu. Ale zaraz.. wydaje mi się, że się przede mną chowa.. wiem! Będę komentował jego walkę. Włączcie światła! The Great One nadchodzi! Sting.. przez to co zrobiłeś na PPV.. popamiętasz mnie jak nikogo innego. Sprawię, że Twoja kariera przestanie istnieć. Jednak będzie tylko kolejne moje osiągnięcie. Miliony i ja.. chcemy czegoś więcej.. World Heavyweight Championship! Najpierw będziemy musieli jednak zająć się Tobą! Jeżeli jeszcze czegoś się obawiasz to ja będę tutaj. Z Paulem i Jimem, czekam na Ciebie tutaj. Mój bro, Skip Sheffield rozprawi się z Tobą pierwszy. A później.. wolałbym nie być w Twojej skórze. Paul proszę powiedz mi legendą jakiej federacji jest Sting?

Paul Heyman: Eee.. to będzie..

The Rock: Nie ważne jaka to federacja! Skopię tyłek każdego! Now.. If you smellalalaou! what The Rock.. is.. COOKING!

Lilian Garcia: Pierwszy w drodze na ring, pochodzący z Venice Beach w Kalifornii, ważący 110 kilogramów.. The Icon! Sting!

Lilian Garcia: A jego przeciwnik to pochodzący z College Station w Teksasie, ważący 128 kilo! Były World Heavyweight Champion.. Skip! Sheffield!

Sting przerywa wejście Skipa! Wrzuca go do ringu, jednak później pozwala wstać. Zaczynamy walkę! Ciekawe jak zaprezentuje się Sheffield po utracie tytułu. Skip wyciąga dłoń do przeciwnika, ten lapie go.. i irish whip do narożnika. Próbuje podejść do rywala, jednak zostaje powalony drop toe holdem! Były WHC podnosi Stinga, odbija go od lin.. mocny shoulder block! Czas na przypięcie? Chyba tak. 1..2.. kick out. Sheffield zakłada headlock, jednak długo tak nie pociągnie. Stinger wstaje, odbija się od lin i clothesline. Jednak tylko rozwścieczył tym rywala, który odbił się od lin i.. nadział na atomic drop od Stinga! Już po chwili Sheffield opiera się o narożnik, tylko by przyjąć.. Stinger Splash! The Bull osuwa się na ziemi, a Sting przypina - 1..2.. kick out. Próbuje jeszcze raz! Irish whip do narożnika, rozbieg i.. Sheffield kontruje! Łapie Stinga w powietrzu i.. scoop slam na matę! Teraz coś nadzwyczajnego. Sheffield jest już na drugiej linie.. na trzeciej.. big splash! Trafiony. Pin. 1..2.. Sting przerolowuje! 1..2.. kick out. Sting nie pozwala wstać rywalowi i atakuje go serią stompów. Odbicie od lin.. elbow drop! Pinuje patrząc się na The Rocka - 1..2.. kick out.

The Rock: Co on sobie myśli, ha?! Czyżby już chciał bym przyłączył się do tanga.

Jim Ross: Spokojnie Rocky, dostaniesz swoją szansę, czuję to.

Teraz to Sting usiłuje się wdrapać na narożnik. Już na nim stoi, ale.. Sheffield szybko podbiega do rywala, stawia stopę na drugiej linie, chwyta przeciwnika.. podnosi go na superplex! Trzyma tak przez dobre, kilka sekund, opuszcza.. jednak Sting spada tak jakby wykonywał cross body! Szybko przypina! 1..2.. kick out. Teraz było jednak dość blisko. Czas na odrobinę ground and pound. Sting atakuje Sheffielda serią ciosów w twarz. Odbicie od lin.. nietrafiony elbow drop! Sheffield wstaje i.. wyrzuca Stinga z ringu. Stinger leży koło stołu komentatorskiego. Sheffield również opuszcza ring i.. scoop slam na posadzkę! The Rock na razie czeka spokojnie, jednak Sting wylewa wodę na Rocky'ego i wraca do ringu.

The Rock: Wow, wow, wow.. to już staje się nie do przyjęcia. Trzymajcie mnie, bo zaraz jego candy ass..

Paul Heyman: Walka jeszcze trwa! Nie rób niczego głupiego.

Sting stoi na apronie, ale jeszcze raz spogląda na The Rocka.. był to błąd ponieważ Skip Sheffield doskakuje do swojego rywala i wykonuje suplex po którym Sting ląduje w ringu! Przyłożenie! 1..2.. kick out. Sheffield znów podnosi przeciwnika i trzyma go na vertical suplex. Robi kółko wokół ringu, a na sam koniec The Rock wykrzyuje do niego: drop him down! Tak też się staje! Suplex trafiony. Sheffield poraz kolejny próbuje z akcją wysokiego ryzyka. Stoi na trzeciej linie, jest obrócony tyłem.. czyżby to miał być moonsault? The Rock wykrzykuje: don't do this! Miał racje - Sting doskakuje do lin i SHeffield spada na naroznik w dość.. niemiły sposób. Sting ma jakiś plan. Zdejmuje z narożnika zamroczonego oponenta.. Tombstone Piledriver! Ta akcja kończyła już większych od Sheffielda! Pin! 1..2.. again kickout.

Jim Ross: Mimo lat Sting prezentuje dobrą formę. Stary, ale jary.

The Rock: Jak dla mnie.. za stary, już zaraz zobaczycie dlaczego.

Sting będzie próbował zapinać Scorpion Deathlocka. Trzyma już jedną nogę.. zaraz go przekręci.. jednak nie! Sheffield kopie przeciwnika i od razu odskakuje. Sting nie chce dać uciec przeciwnikowi wykonując elbow drop jednak znów nie trafia. Skip łapie nogi Stinga.. katapulta na narożnik! Mocny rzut. Plecy Stinga odsłonięte.. Sheffield już go trzyma i back suplex! Mocno trzepnął o matę. Skip chce już wykończyć Stinga.. wynosi go.. trzyma go jak plecak.. szykuje się Backpack Stunner! Jednak kontra! Sting stoi na nogach.. Scorpion Deathdrop! Mocarne DDT! Jednak Stinger ma za mało sił by od razy przypiąć..

The Rock: Teraz to moja szansa!

Jim Ross: Przemyśl to Rocky!

The Rock wbiega na apron co zbiegło się z ogromnym aplauzem publiczności. Stinger dziwnym wzrokiem patrzy się na The Rocka.. podchodzi do niego. Wymieniają się obelgami. Niczym na korytarzu w gimnazjum. Po chwili jednak Rock bierze zamach lewą ręką.. nie trafia, a prawą.. mocny slap dla Stinga! Skip Sheffield natychmiastowo podbiega i wykonuje school boy'a! Roll up! Roll up! 1..2..3! Tak! Sheffield wygrywa, przez roll-up, ale jednak! The Rock z uśmiechem ulatnia się na widownię.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeremy Borash: Sting.. wait Sting! Chciałbym Cię spytać jeszcze o jedną rzecz zanim odejdziesz z tego budynku. Co czujesz po tym kiedy przez The Rocka nie udało Ci się pokonać byłego WHC, a dodatkowo po walce..

Sting: No własnie, byłego. The Rock.. on już nie długo będzie byłym.. zawodnikiem WCE. Ale ostatnio WCE.. czuję tu jakaś konspirację! Władze za wszelką cenę chcą dać szansę młodym zawodnikom. Są jednak w błędzie. Może i są świeżymi gwiazdami.. jednak nigdy nie będą tak dobrzy jak my - legendy tego biznesu. Gdy ja zdobywałem swoje pierwsze mistrzostwo.. tacy jak Carlito czy Bryan byli moimi fanami! Daliby wszystko za spotkanie ze mną! Teraz szczycą się faktem, że są w jednej szatni z tym samym Stingiem. Jednak dość o nich.. The Rock! Zapamiętasz to sobie. Już ustaliłem wszystko ze Stephanie..

Jeremy Borash: No właśnie, nie mieliście jeszcze okazji na spotkanie się jeden na jeden.

Sting: Już ja dopilnowałem, żeby to starcie napewno odbyło się jeden na jeden. NO HOLDS BARRED! Na PPV! Ludzie pożegnają się z The Great Onem na dobre. Pozostaje im tylko wierzyć. Rocky.. there will be.. SHOWTIME!

John Cena: Fani WCE! Cenation! To ja - John Cena. Czego oczekujecie po dzisiejszej walce wieczoru? Akcji - moja obecność to gwarantuje. Przegranej Danielsona - też się o to postaram. Zemsty za Skipa - nawet nie musicie o to pytać. Ja pytam tylko o jedno.. dlaczego ta walka nie jest o pas? Zarząd boi się, że Bryan mógłby stracić pas przy pierwszej obronie. Co z tego! To właśnie jest wrestling. Ta nie przewidywalność. Ho! To mój dude - Skip.

Skip Sheffield: Witaj John. Pamiętasz o czym rozmawialiśmy. Ale Ty wciąż bulwersujesz się tym, że ta walka nie jest o pas. Pamiętaj - ten pas czeka na mnie, a Ty możesz dziś wygrać, nie musisz.. To Twoja szansa. Od Ciebie zależy czy ją wykorzystasz.

John Cena: Wiesz.. spodziewałem się czegoś więcej. I proszę, nie kłóćmy się. Dobrze wiem, że należy Ci się rewanż. I spokojnie, dostaniesz go. Najpierw jednak dziś Bryan Danielson spotka się z pociągiem o nazwie John Cena. A ten pociąg.. rozwali go na drobny mak. Bryan, może i jesteś mistrzem, jednak nie jestem czempionem! If you want some.. come get some, champ!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejna walkę wieczoru! Pierwszym jej uczestnikiem jest pochodzący z Aberdeen w Waszyngtonie, ważący 192 funty, World Heavyweight Champion, „The Submission Machine!” – DANIEL BRYYYYYAAAAAAAAANNNNN!

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem jest pochodzący z West Newbury w Massachussets, ważący 240 funtów, „The Champ” – JOHN CEEEEEEEEEENNAAAAAAAAA!

http://www.youtube.com/watch?v=09FNJLKxgo0

Walka rozpoczęta, zawodnicy wchodzą w zwarcie po którym mistrz wchodzi za rywala i wykonuje belly to back suplex! Cena szybko wstaje przy linach, a Daniel daje mu chwilę wytchnienia , po czym jeszcze raz wchodzą w zwarcie, które tym razem wygrywa John. Cena wyprowadza liczne kopnięcia na brzuch rywala, wykonuje mu irish whip, lecz po nieudanej próbie corner clothesline'u trafia twarzą w narożnik, a po tym Bryan zaciąga go do przypięcia 1 ... Kick Out! Bryan został daleko odepchnięty, chwile zbierał się do wstania i kiedy odwrócił się zainkasował od Johna, dropkick! Daniel wstaje przy narożniku, "The Champ" biegnie na niego i wykonuje monkey flip, lecz po nim Bryan spadł na nogi i po obrocie pretendenta wykonał mu enzuigiri! Daniel wskakuje na narożnik, próbuje wykonać crossbody, lecz nie trafia, bo Cena robi unik! Bryan uderza klatką o matę, a następnie Cena podciąga jego nogę pod STF, ale nie może założyć rąk na głowe rywala, dlatego lekko podnosi się i łapie przeciwnika w chinlock. Bryan staje przed rywalem nadal w uchwycie i wykonuje mu jawbreaker! Bryan staje przed rywalem i wykonuje mu świetny standing moonsault, po którym przechodzi do przypięcia - 1, 2 ... Kick Out! Bryan podnosi rywala, posadza go przed narożnikiem, bierze rozbieg i nie trafia z baseball slide'em, po czym ląduje kroczem na słupku od narożnika! Cena błyskawicznie wychodzi z ringu i chwyta nogi rywala, po czym uderza nimi kilka razy o słupek. John powraca do ringu, gdzie przeciąga przeciwnika na środek ringu i próbuje zakończyć walkę - 1, 2 i ... Kick Out! Bryan odkopuje! Cena podnosi rywala, kilka ciosów, a następnie irish whip, po czym „The Champ” dokłada back body drop! Cena już szykuje się pod wyniesienie rywala na barki, wynosi go, lecz Daniel uwalnia się ciosami łokciem, mija cios, a następnie po odbiciu od lin wykonuje calf kick! Bryan trzymając rywala za rękę wchodzi na narożnik i wykonuje tornado DDT! Daniel znów dynamicznie naskakuje na narożnik i wykonuje moonsault, a potem znów próbuje przypiąć rywala – 1, 2 i … Kick Out! „The Submission Machine” podnosi rywala i chce wyrzucić go z ringu, lecz John zatrzymuje się o linę, po czym wyprowadza parę ciosów łokciem i wynosi rywala na barki! Bryan lapie się lin, mimo, że jest nadal na barkach, wtedy John podchodzi jeszcze bliżej do lin i spuszcza go twarzą na liny! Sam odbija się od innych lin i dokłada one handed buldog! Daniel łapie się za głowę, jest już na kolanach i po odbiciu Ceny od lin inkasuje jeszcze swinging neckbreaker, a po nim jeszcze próba zakończenia walki – 1, 2 i … Kick Out! Cena podnosi rywala, corner irish whip, ale potem nadziewa się na nogę rywala, Daniel znów wchodzi na narożnik i wykonuje missile dropkick! Obaj szybko się podrywają i clothesline od mistrza, jeszcze jeden, a następnie Daniel unika kopnięcia, wchodzi za rywala i wykonuje neckbreaker! Cena na kolanach i cała seria kopnięć na jego klatkę piersiową, potem Daniel dochodzi jeszcze do rywala i wykonuje snap DDT!

Paul Heyman: Jak na razie mistrz pokazuje swoje. I znów mamy świetnego mistrza!

Jim Ross: Jedna wygrana walka, a ty już mówisz, że jest świetny? Jest taki jak każdy inny, a Cena jeszcze tej walki nie przegrał!

Bryan wykonuje irish whip, przeskakuje nad rywalem i po drugim odbiciu wykonuje mu running knee strike! Daniel wchodzi za rywala, łapie go i wykonuje german suplex, potem podnosi jego rękę i zakłada heel hook! Cena mocno cierpi, ale przekłada druga nogę nad rywala i zaczyna kopać go w głowę, aż mistrz puszcza uchwyt! Bryan biegnie na rywala i wykonuje mu overhand forearm smash, John jeszcze raz szybko wstaje, lecz tym razem wykonuje throw back, jeszcze jeden! „The Champ” podnosi rywala, wykonuje corner irish whip i następnie dokłada mu flapjack! Cena dochodzi do rywala wstającego po zewnętrznej tronie lin, ale inkasuje wejście barkiem, po czym Bryan dokłada mu roundhouse kick! John nadal stoi przy linach, a Daniel wykonuje mu świetna hurricanranę wyrzucająca rywala z ringu! Sam również z niego wyleciał, a następnie wszedł na zewnętrzną stronę ringu i podczas kiedy jego rywal wstawał wyprowadził mu jeszcze apron flying knee! Dnaiel wrzuca rywala do ringu i przypina go – 1, 2 i … Kick Out! „The Submission Machine” wstaje w przeciwległym narożniku do narożnika rywala i kiedy ten wstaje to dokłada mu leg lariat! Daniel nie ma zamiaru zwalniać tempa, naskakuje na narożnik i moonsault, lecz trafia na kolana Ceny! John staje w narożniku, bierze rozbieg i swinging neckbreaker! Daniel podrywa się, ale John próbuje wykonać mu clothesline, mistrz kontruje go, lecz nie trafia z próba podcięcia. Po kolejnym odbiciu Ceny, „The American Dragon” przeskakuje nad rywalem, Cena kolejny raz na linach, lecz tym razem wchodzi w rywala łokciem. Wykręca mu rękę i naskakuje na drugi stopień narożnika. Szykuje się wejście łokciem w plecy rywala, ale Bryan zrzuca rywala na matę, zakłada Cattle Mutination! To po tej akcji Bryan został mistrzem! Są przed narożnikiem, Cena stara się przesunąć jak najbliżej lin, przesuwa się do tyłu i .. JEST! Doszedł do lin, jego ręka trafia na linę i Daniel musi przerwać submission! Jest bardzo zły, podnosi rywala, ale wtedy ten wchodzi barkiem w jego brzuch, a następnie wbija go kilka razy w narożnik. Cena przechodzi z rywalem na środek ringu i próbuje mu wykonać proto bomb, ale Daniel przechodzi nad rywalem, a następnie łapie go i russian legsweap! Dniale dokłada corner irish whip, a potem kenka kick! Bryan dopada do kolejnego przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Bryan próbuje wykonać irish whip, lecz Cena zaparł się i nie daje się przeciągnąć, aż zaciąga rywala na rękę i wykonuje proto bomb! Wynosi rywala na barki, ale zamiast wykonać AA wykonuje backbreaker na kolano! Cena próbuje przypiać rywala – 1, 2 i … Kick Out po raz kolejny! Daniel powoli podnosi się, chwyta rywala za ręce i wykonuje half nelson neckbreaker! Bryan próbuje szybko się poderwać i dropkick! Cena podnosi rywala, ale zostaje podcięty za nogi przez rywala, a następnie trzymając rywala za nogi naskakuje na niego przechodząc do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Próba corner irish whip’u od Bryana, skontrowana, ale potem daniel po naskoczeniu na narożnik przeskakuje nad rywalem, a potem próbuje kolejnego corner irish whip’u, ale znów skontrowana i tym razem po niej Bryan inkasuje back body drop! Bryan podnosi się i dokłada shoulder tackle! Jeszcze jeden, a następnie minięty cios i proto bomb! Cena już z ręką w górze You Can’t See Me?, ale po odbiciu od lin John daje się zaskoczyć roll up’em – 1, 2 i … Kick Out! Obaj szybko wstają i John wynosi rywala na barki – Attitude Adjustment! Po kontrze od Bryana teraz mamy finisher Ceny! Lecz on nie przypina rywala?! Dokłada coś jeszcze You Can’t See Me? I tym razem Five Knuckle Shuffle! Cena czeka, aż jego rywal wstanie, a następnie podcina go i STF! Bryan chwile walczy z rywalem, lecz nie daje rady i odklepuje!

Lilian Garcia: Panie i panowie, zwycięzcą tej walki zostaje JOOOOHN CEEEEEEEEEENAAAA!!!

Daniel Bryan wytacza się z ringu, a do niego wbiega Skip Sheffield! Zapewne chce pogratulować swojemu najlepszemu kumplowi. Już po chwili są w czułym uścisku. Skip unosi rękę Ceny w geście zwycięstwa. Widać jak wiele ta wygrana znaczy dla Johna Ceny. Może to w końcu odpowiedni moment dla niego na zdobycie upragnionego World Heavywieght Championship. Jednak wydaje się, że pierwszy w kolejce jest Skip Sheffield. Jednak na razie nie wydaje się jakoby między tą dwójką tworzyły się jakieś zawiłości. Co więcej, SKip podnosi Johna na barki. Jednak należy wiedzieć, że coś się dzieje. Publiczność wyraźnie ostrzega Johna.. Watch out! Skip Sheffield wykonuje Electric Chair Drop! Kolejna zdrada?! Co z Revolution?! Co z paktem?! Sheffield idzie po krzesło i uderza nim w korpus Johna. Nie raz, sześć razy! Czy to mu wystarczy.. Sheffield podnosi rywala.. powerslam na krzesło! John zapamięta to do końca życia. Ale zaraz.. podczas gdy Sheffield odsunął się w kierunku narożnika - na ring przyszedł Bryan Danielson! On też chce zemścić się na Cenie. Ale..

To Carlito! Jak widać nie rzuca słów na wiatr i jego celem naprawdę jest WHC! Szybko wbiega na ring, odbija się od lin i.. moonsault dla Bryana. Danielsona już nie ma w ringu. Pozostał jeszcze Skip.. clothesline dla niego.. jednak stoi niewzruszony. Jeszcze jeden.. ale już z pomocą Johna Ceny! We dwójkę im się udało! Kolejna niespodzianka! Na rampie pojawia się Stephanie McMahon.

Stephanie McMahon: Nie chciałabym przerywać, ale.. Main Eventem przyszłego Showtime będzie walka.. Skip Sheffield & Daniel Bryan vs John Cena & Carlito! Powodzenia!

Jim Ross: Co za szokująca noc! Tyle zwrotów akcji!

Paul Heyman: To właśnie cech***je ST, a tymczasem..

Jim Ross: Dobranoc państwu!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Turej

1

• GMS

1

• Illusion

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No więc skomentuję:P Dobre przemówienie Brayan'a i nie zabrakło Skippa i Johna Ceny:) Czyżby na PPV Skipp próbował odzyskać pas ?:D. Potem Gauntlet Match. Z tych wszystkich najlepiej pisał Cody więc zasłużenie wygrał. Ciekawa sytuacja z HHH i HBK. Może zapowiada się nowy feud. Przejdźmy dalej. Fajnie King Sheamus wystąpił w segmencie. To trochę zaostrzyło feud jego , Carlito i Y2J'a. No i informacja, że Rhodes ma zamiar przejść na CrashDay. Zobaczymy jak to się potoczy. No i teraz walka o pas TV. Walka była bardzo zacięta. Ładna kombinacja z Codebreakerem, Backstabberem i lionsaultem. Jestem bardzo zadowolony ze swojego zwycięstwa:). W tej walce dopatrzyłem się błędu. Booker napisał "Codebracker", a powinien być "Codebreaker" ale tam ujdzie :P . Dobry wywiad z Carlitem. Widać, że Carlito mierzy w Main Event i pas WHC. Sądzę, że Undermielker dobrze pisze i mógłby być w ME. Teraz walka Sting vs Skipp. Walka dobra tylko myślałem, że The Rock będzie miał jakiś większy wkład w tą walkę czyli bardziej obije Stinga czy tez Rock Bottom, a tutaj tylko jeden slap. PPV zapowiada się ciekawie. Walka Sting vs The Rock będzie miała stypulacje No Holds Barred. Ich feud jest coraz ciekawszy. No i Main Event. Walka byłą bardzo zacięta. W końcu wygrał John. Po walce ciekawa sytuacja z Ceną i Skippem jak ten drugi dokonał zdrady i mocno zbił Johna. Widać, że bał się rywalizacji Johna o pas WHC. Nagle na ring wbiegł Carlito. Widać, że teraz Colon będzie częściej w ME. Już na najbliższym ShowTime będzie walczył w ME wraz z Johnem Ceną przeciwko Brayan'owi i Skipp'owi. Ogólnie gala wypadła bardzo dobrze. Nie zabrakło emocji i zaskoczeń. Walki stały na wysokim poziomie. Było kilka małych błędów ale wiem jak się pisze walki i czasem się popełni błąd. Dzięki za galę i kolejny raz brawo dla Bookerów! :applause:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Po piersze Blazi gratulacje... Ale nie potrzymasz tego pasa długo ponieważ The Icon niedługo upomni się o twój pas :) Przegrałem pojedynek, troszkę tego nie rozumię ponieważ pisałem posty a Brem ani jednego a jednak przegrałem... Dajcie znać następnym razem jak wynik będzie z góry znany to nie będę się wysilał bo po co... Feud z rockiem i gala PPV zapowiada się ciekawie, stypulacja naszej walki tymbardziej, Show dobre czekam na kolejne

sig.png

Bardzo podobały mi się segmenty i komentarze komentatorów. Nie było ich za dużo, nie było ich za mało, ogólnie dobra robota. Walki nie były za długie i to mi się podoba, bo jak są za długie to aż się ich czytać nie chce :P Chociaż czasami są za krótkie, ale to nie jest problem. Wszystkie walki były super, ale jedna była nejlepsza... Oczywiście chodzi mi o walkę John Cena vs Daniel Bryan :) Świetna walka, świetna wygrana i świetna zdrada Skip'a. Nie ma nic lepszego niż cieszenie się z kumplem z wygranej, a później wpierdal od niego :D Heh, muszę przeczyać, że wyszedł wam ten jego heel turn, ale ja się zemszczę.. No i już jest zaplanowany kolejny ME z Jasiem. Carlito nie mart się, wygramy ;) Dzięki za ST ocena to 6/6 bo było to super napisane :t_up:

Obiecałem to trzeba skomentować. I znów któryś raz z kolei muszę napisać to samo... Wspaniałe ShowTime i kolejne możecie dopisać w najlepszych gal w waszym wykonaniu. Wszystkie walki miały swój poziom i zależał on od zawodników, ale nie mam jakiś większych zarzutów, ponieważ każdą czytało się z zaciekawieniem. Segmenty... Co do samych segmentów, to wspaniale wiecie, ze to jest właśnie wasza najsilniejsza strona w pisaniu gal. Ciekawy pomysł z tym całym heel turnem Skipa, tylko szkoda że muszę teraz przez to dopisać do mojego bilansu jedną porażkę :D Miejmy nadzieję że walka na następnym ShowTime będzie tak samo dobra, a nawet lepsza niż Main Event tego ShowTime. Dzięki za gale, moją oceną jeżeli przyjmujecie takie coś to 6/6 chyba inaczej się nie da. Czekamy na kolejne Show z WCE!!!

No dobrze, w oczekiwaniu na CrashDay skomentuje ST.

Pierwsza walka fajna, od początku wiedziałem że wygra ją Cody, bo posty Sebu są zarąbiste. Segmenty, są i dobrze są , ponieważ dodają uroku całej gali. Moim zdaniem to fajnie one wam wyszły. Rozmowy komentatorów ciekawe. Heel Turn Skipa. Ciesze się że go przeszedł. Gratuluje kolejnej świetnej gali. Niech ta zostanie. :)

1.jpg

Iluzja.....