Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chavo - Powrót do ME ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

chavo-guerrero.jpg&imgrefurl=

Siema w tej dyskusji chodzi mi głównie o to że każdy widział SmackDown z 13.05.2011 widać tam było jak Chavo Guerrero

zaatakował swojego rodaka Sin Care. Nasuwa mi się pytanie czy po tylu latach Chavo powróci do ME ? Tak jak każdy wie

Chavo spędził wiele lat w WWE i osiągnął nie aż tak dużo bo przecież on się może jedynie pochwalić pasem ECW i pasem

Cruiserweight, no i tak jak prawie każdy pasem Tag teamów. Ale przecież Chavo nawet nie zdobył pasa IC. Może to właśnie

teraz przyszedł czas Chavo ? Może otrzymuje push na zakończenie kariery bo w końcu ma już 41 lat więc i no patrzeć jak

zakończy karierę. Ale czy rywalizacja z Sin Carą mu coś da ? Tutaj się właśnie zastanawiam czy WWE nie potrzebuje Chavo

tylko po to aby wypromować Sin Care ? Było by to trochę nie fair wobec niego. a jak wy sądzicie czy Chavo powrócił do ME ?

Teraz moje pytania do was. Czy Rywalizacja ze Sin Carą mu coś da ? Czy może raczej jest on potrzebny żeby wypromować właśnie Sin Care ? Czy nie myślicie że zasłużył na pas IC w końcu tyle lat trwała jego kariera w WWE ?

Pytań nie kopiować.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miki004

2

• fanfanfan

2

• WojtASR

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

czy według ciebie jeden feud z nową gwiazdą WWE wprowadza go do Main Eventu ? Czy to ma coś wspólnego z Main Eventem ?? Z jednym się zgodze że Sin Care w jakiś sposób wypromuje, mam pytanie dlaczego piszesz o pasie Intercontinental gdy w temacie masz powrót do ME, myśle że temat jest krótki i słaby bo Chavo dopiero od dwóch SmackDown coś kręci z Sin Cara a ty już byś go wrzucił do ME, myśle że na to niema szans ale na promowanie tak.

Moim zdaniem to wszystko po to aby Cara miał z kim toczyć jakikolwiek feud a nie tylko pojedyńcze walki,a także po to by ludzie nie zapomnieli już całkiem kim jest Chavo Guerrero.Z pasem to bym tu nie przesadzał może za jakiś czas, ale Cara jak najbardziej.On niedawno zadebiutował więc zaczynają go powoli promować być może nawet na przyszłego WHChampiona.Feud z Chavo na pewno jest dobrym rozpoczęciem wielkiej kariery pana w masce.

Sory że tak krótko no ale juz więcej się tu nie da napisać

Chavo Guerrero zaatakował swojego rodaka Sin Care

przestałem czytać..., jak się robi dyskusje to raczej takie błędy rzeczowe nie powinny mieć miejsca

ale domyślam się że chodzi o story na linii Chavo-Sin Cara, mam nadzieje że VKM nie będzie podkładać naszego weterana, zasłużył sobie na solidną pozycje w tygodniówkach, taki zawodnik po prostu go nie zawiedzie, a z MissssSin Carą może wykręcać niezłe walki, ale kto powiedział że od razu feud, może to być coś dużo ciekawszego, ostatnio panuje pomysł na menadżerów, jak wiemy Kidd dostał kogoś tam, może tę samą role będzie spełniać Chavo? Jak tak spojrzeć to on aż tak bardzo heelowy w tym komentowaniu podczas meczów Sic Cary nie był, nawet go wychwalał. Taki cichy face-turn? Czy z luchadora zrobią totalnego baby-face`a i nawet z Chavo`em się nie zbrata. Jestem naprawde ciekaw co nam przygotowali i nie moge się doczekać następnego Smackdown.

Ps: panie założycielu dyskusji, obejrzyj jeszcze raz tę walke

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

Uważam że to tylko pojedynczy feud dla Chavo a coś większego da Sin Cary.Ten feud jest chyba tylko po to by wypromować Sin Care a zeszmacić Chavo.Oczywiście ten fed wyga Sin Cara.Dojdzie międy nimi do kilku walk na smackdown i ten feud zostanie zakończony na jakimś pay-per-view.

No fakt, że Chavo w WWE nigdy jakoś za długo nie gościł w ME, były to raczej epizody kiedy miał swoje 5 minut i tak będzie i teraz, lecz czy program z Sin Carą wepchnie go do ME? Na prawde myślisz, ze feud Chavo, który ostatni feud miał z Marellą z Sin Carą, którego jeszcze trzeba promować bedzie w ME? Nie! ME będą starcia o WHC, a ich walki będą tylko łapać się do kart na tygodniówkach i na PPV. Nie widze tu ME dla nich, bo prawda jes taka, że Guerrero pewnie będzie kilka razy wygrywał nieczysto, a jeżeli nie bedzie jakiś sztuczek z jego strony to tylko i wyłącznie Cara będzie go lał po dupie.

Pas IC? Really? A skąd miałby on awansowac na pas IC? Ma go Barrett, będzie miał feud z Jacksonem, bo już na OtL wróżę taką walke i powiedz mi skąd tam Chavo? Jobber WWE, który dostaje feud tylko i wylącznie po to, by wybić Sin Carę! Po ich programie Chavo znów będzie zwykłym jobberem, trafi na Superstars i tyle, na pewno nie ma szans na żaden pas, no chyba, że w ostatni rok kariery jakiś na pożegnanie, chodź i w to szczerze wątpie. Pas odpada, bo w WWE już nie widza dla niego miejsca kiedy mają ludzi, którzy dużo lepiej się sprzedaja, młodszych i lata kariery nic mu nie dadzą.

Jak tak spojrzeć to on aż tak bardzo heelowy w tym komentowaniu podczas meczów Sic Cary nie był, nawet go wychwalał. Taki cichy face-turn? Czy z luchadora zrobią totalnego baby-face`a i nawet z Chavo`em się nie zbrata.

Cżłowieku, przecież on w komentowaniu tylko i wyłącznie pochwalał Carę, wspierał go i nie miał być heel'em tylko krytykującym Sin Carę! On go popierał, pomógł mu wygrac, a, e Cara jest baby face'em to chce wygrywac czysto i stąd cała sprawa. To tobie radziłbym jeszcze raz obejrzeć to Smackdown z głosem i posłuchać co mówi Chavo, bo to ty tu pleciesz głupoty!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Cżłowieku, przecież on w komentowaniu tylko i wyłącznie pochwalał Carę, wspierał go i nie miał być heel'em tylko krytykującym Sin Carę! On go popierał, pomógł mu wygrac, a, e Cara jest baby face'em to chce wygrywac czysto i stąd cała sprawa. To tobie radziłbym jeszcze raz obejrzeć to Smackdown z głosem i posłuchać co mówi Chavo, bo to ty tu pleciesz głupoty!

to znaczy wiem tylko skupiłem się na innej myśli i nie wiem jak to napisałem xD, tylko nie rozumiem jednej rzeczy że jeśli on chce mu pomagać i chwalić jaki to on jest zaje... to jak oni pociągną ten feud żeby skończyło się dobrymi pojedynkami, bo w sumie on go chwali i mówi ze Sin Cara potrzebuje pomocy a tak naprawde on chce być jego przydupasem (?) żeby nie bylo to tylko sugestia, mam nadzieje że skończy się czymś fajniejszym niż tylko kilkoma walkami i zeszmaceniem Chava, może jednak będzie odgrywał role tłumacza?

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

to znaczy wiem tylko skupiłem się na innej myśli i nie wiem jak to napisałem xD, tylko nie rozumiem jednej rzeczy że jeśli on chce mu pomagać i chwalić jaki to on jest zaje... to jak oni pociągną ten feud żeby skończyło się dobrymi pojedynkami, bo w sumie on go chwali i mówi ze Sin Cara potrzebuje pomocy a tak naprawde on chce być jego przydupasem (?) żeby nie bylo to tylko sugestia, mam nadzieje że skończy się czymś fajniejszym niż tylko kilkoma walkami i zeszmaceniem Chava, może jednak będzie odgrywał role tłumacza?

Człowieku, ja nie wiem czy ty oglądałeś to Smackdown czy poprostu masz 5 lat i nie rozumiesz jeszcze pewnych rzeczy, Otóż Chavo nie miał nic do Cary, a to Sin Cara zaczal mieć mu zazłe, że pomógl mu w walce. teraz nie pozostaje nic innego, niż atak Chavo na Sin Carę (przypuscmy podczas przeprosin Guerrero), Chavo wyjdzie na dobrego heel'a na feud gotowy! chavo nie chciał być jego pomagierem, tylko poprostu chwalił go przy stole kmentatorskim i tyle. Teraz oczywiste jest, że dojdzie do jego feudu i skończy się chwalenie Cary przez Chavo ... ROZUMIESZ??????????

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Według mnie WWE trzyma Chavo zeby promować takiego np. Sin Care. Bardziej by mu pasował pas US według mnie ale to jest tylko moje zdanie . Pewnie niedługo odejdzie na emeryture i teraz szykuja dla niego jakis push.

fabregash.jpg

Feud z Sin Carą nie znaczy, że Chavo powróci do Main Eventu, a co najwyżej do midcardu. Równie dobrze na następnym Smackdown Sin Cara może go pokonać i tyle będzie z tego całego feudu w którym miał powrócić do main eventu. Po tym jak był ośmieszany przez Horniego to sam fakt, że pojawia się na Smackdown jest jakimś plusem. Stawiam, że feud będzie odbywał się tylko na tygodniówkach ewentualnie Sin Cara wygra z Chavo na jednym z PPV i to wszystko.

Myślę że powrót do ME to przesada . Ten Feund służy by wypromować Sin Cara , ale też by wzmocnić pozycję Chavo na Smackdown. Na pewno rywalizacja z Sin Carą coś mu da. Przez tyle lat jobbowania nareszcie godny przeciwnik. Na razie Chavo pasa IC nie dostanie bo posiada go Wade który walczy z Ezekielem. Trochę byłoby dziwne gdyby pas dostał z dupy Chavo. Chociaż nie takie rzeczy się działy w WWE. Ten feund jest też trochę po to aby zająć czymś Sin Care zanim nie opanuje języka Angielskiego. Myślę że głownie dlatego do rywalizacji dali mu Chavo ..który też jest meksykaninem. W ich Feund'zie będzie tylko pare wyzwisk po hiszpańsku (jakby ktoś nie wiedział ten język jest używany w Meksyku :D ) i tyle no i jakoś będą mogli porozumiewać się w ringu. Przeciwnikiem Cary równie dobrze mógł być Rey ale federacja unika ich starcia.

Dziękuje za Dyskusję :t_up:.

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Myślę, że Chavo jest potrzebny Sin Carze aby go wypromować. Moim zdaniem Guerrero dzięki temu feudowi też trochę zyska. Nie będzie nom stop jobbował lub wcale nie występował na tygodniówkach. A teraz gdy ma feud z Carą ma walkę na PPV! Już dawno nie widziałem Chavita na PPV. Chciałbym aby Chavo wygrał na PPV ale to raczej nie możliwe. Pewnie WWE będzie chciało wypromować Care i bardzo często będzie on wygrywał z Chavem. Jak dla mnie Guerrero mógłby mieć pas IC. Ma on zdolności lecz zawsze jest pomijany i zostaje mu jobbowanie i SuperStars. To tyle ode mnie.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Obecnie jesteśmy po walce Chavo na gali PPV. Pierwszej od bardzo długiego czasu. Zaprezentował się na niej, moim zdaniem bardzo dobrze. Oczywiście przez prawie całą walkę to Sin Cara był tym wrestlerem, który miał inicjatywę, ale nie można powiedzieć, żeby Chavo zdecydowanie mu ustępował. Sam Sin Cara nie stworzyłby takiego widowiska, jakie stworzył wraz z Guerrero. Wydaje mi się, że parokrotnie Chavo nawet ratował minimalne niedokładności niedawnego debiutanta, więc tym bardziej +. No i w dodatku odniósł uraz, który jednak nie przeszkodził mu w dokończeniu walki. Dla mnie, może nie wielkie zaskoczenie, ale bardzo pozytywna niespodzianka, bo włodarze WWE dawno już skreślili Chavo, jednak ten, właśnie takimi walkami może udowadniać im, że należy jeszcze dać mu szansę.

Wcześniej nie było czasu na wypowiedź w dyskusji więc teraz postaram się krótko coś dodać od siebie. Tytuł tematu niestety Ci się nie udał. Gdzie tam do main eventu? Sin Cara w WWE nie jest main eventerem i na dobrą sprawę nie możemy być pewni czy kiedyś nim w ogóle będzie. Ja zawsze lubiłem Chavo, denerwowało mnie to, że od pewnego czasu był szmacony na potęgę. Przykładem może być jego żałosny feud z Hornswogglem. Niezwykłe zeszmacenie Chavo, regularnie dostawał od karła, a nawet zmuszony był podłożyć się... Snoop Dogg'owi. Dziwiłem się Chavito, dlaczego pozwala sobie na takie rzeczy. Mógłby wtedy spokojnie opuścić WWE i na pewno w Meksyku przyjęli by go bez dwóch zdań. W każdym razie teraz zaczyna się coś dziać. Tylko czy to nie jest taki jednorazowy feud? Podobno WWE już nie chce go obsadzać w komediowych rolach i mam nadzieję, iż jest to prawda. Jak na razie dostaje baty od Cary, ale to raczej było do przewidzenia. Denerwuje mnie zadawanie pytań typu - "czy on jest w stanie wypromować Sin Carę?". On, wypromować? Ktoś kto dostawał po dupie od karła może kogokolwiek wypromować? Jeśli ktoś myśli, że tak, to powodzenia. Już prędzej przyjąłbym opinie, że to Sin Cara mógłby wypromować Chavito, taka jest prawda. Liczę na to, że wreszcie WWE będzie go wykorzystywać w jakiś mądry sposób. Oczywiście należy mu się pas IC, a może nawet coś więcej, ale jak na razie niech pokaże się podczas feudu z Carą. Co będzie dalej? Tego nie wie nikt, ale bądźmy dobrej myśli ponieważ Chavo jest naprawdę świetnym zawodnikiem.

wedlug mnie chavo pewnie nie wroci do ME ale moze zostac mid carderem do konca kariery w wwe.Mogliby mu dac pas IC na koniec a potem walka np. z sin cara o ten pas w walce carrer vs. carrer w ktorej wygralby cara ale robia to raczej dla wypromowania sin cary