Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Undertaker'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Własnie teraz, gdy zaczynało być ciekawie, kontuzji doznał Undertaker. Mówi sie o 8 miesięcznej przerwie. Szkoda... Podobno w związku z tym Orton i HBK mają przejść do SD, a Kennedy do Raw (gdzie może wykorzysta zdobyte w MITB uprawnienie na walke z Cena). Może być ciekawie, ale i tak szkoda Takera... Ciekawe, czy jeszcze wróci po takiej długiej przerwie...

pozdawiam

Kacper

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

6

• evertonian

5

• kacperuss

4

• SPoP

3

Top użytkownicy w tym temacie

gdzie? co? jak? moze jakies zrodlo bo narazie to mi wyglada na zwykla plotke internetowa.

gdzie? co? jak? moze jakies zrodlo bo narazie to mi wyglada na zwykla plotke internetowa.

http://www.wrestleview.com/ , tam są podawane informacje na bieżąco...

Kacper

szkoda, szkoda :/ za tydzien ma dojsc pondobno do steel cage matchu na smacku i wtedy albo batista wygra tytul albo kennedy wykorzysta walizeczke

129287286446c8a666924a3.jpg

szkoda, szkoda :/ za tydzien ma dojsc pondobno do steel cage matchu na smacku i wtedy albo batista wygra tytul albo kennedy wykorzysta walizeczke

Przeciez Kennedy nie moze teraz wykorzystac walizki bo na RAW podał kiedy to zrobi. Co do kontuzji to szkoda bo nie chce batisty jako champa znow :/

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Urządzenie:  Windows

W momencie gdy Taker straci pas nie bedzie juz po co ogladac WWE :(
Scorpion Death Lock

Przeciez Kennedy nie moze teraz wykorzystac walizki bo na RAW podał kiedy to zrobi. Co do kontuzji to szkoda bo nie chce batisty jako champa znow :/

no i co z tego ze podal ? moze mu sie odwidzi i zmieni plany :]

Beznadzieja :( Szykował się chyba nieco dłuższy title reign a tu kapa... wypada mieć jedynie nadzieję, że hype związany z jego powrotem będzie tak wielki, że bookerzy zadecydują aby odzyskał pas...
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Mysle że tu niestety gra wiek Takera. Jak przez parę lat miał mało napięty grafik to wszystko było dobrze, ale teraz z WHC musiał być na każdej gali i to w walkach, stąd ta kontuzja. Niestety wiek robi swoje. Ale szkoda, kurcze..
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Reputacja:   1

Właściwie to jak on nabył tej kontuzji? W trakcie walki na PPV? Przed? Na jakimś house-show? Bo w newsach nie jest to podawane. Dziwne swoją drogą.

Fakt, że wiek ma przy tej kontuzji pewne znaczenie. Kiedy występował jako "special attraction" miał więcej czasu żeby się wyhealować. A teraz i weeklys, i house-shows, i PPV's. Szkoda chłopa, szczególnie że szykował mu się długi reign. Mark Callaway musi być wsciekły ;)

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Kontuzji doznał podczas walki, podobno pojawił się bardzo silny ból, ale nie wiem w ktorym momencie to nastąpiło.

podczas walki na backlash.

• Reputacja:   1

Szkoda, ale to najwyższy czas dla WWE na przysłowiową zmianę warty. Undertaker wiecznie walczyć nie będzie, a zapaśników z wielkim potencjałem nie brakuje ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Właściwie to jak on nabył tej kontuzji? W trakcie walki na PPV? Przed? Na jakimś house-show? Bo w newsach nie jest to podawane. Dziwne swoją drogą.

doznal jej na Backlash w momencie gdy Batista wykonal na nim spear w te rusztowania .

Scorpion Death Lock

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      1. Kobiece walizki Podobało mi się. Tak jak zawsze się mówi - ciężko zjebać walki z drabinami i walizkami (chyba udało się to WWE kilka razy, ale głównie ze względu na wynik). Tu były fajne proporcje, bo 3 młode dupy i 3 próchna, więc rozkład dobry. Kilka lepszych i gorszych akcji, ale ogólnie bardzo na plus.  Obstawiałem Naomi, bo widzę jak Jade jej przerywa co chwile inkasacje, a to dobra telewizja. Ponadto Jadeitowa w końcu dostanie title shota jak Usosowa kiedyś zainkasuje.    2. ICek Walka wrzucona z dupy i takaż też była. Zamaskowany był tylko po to żeby pokazać się w WWE tak samo zresztą jak jego koleżkowie na trybunach i żeby publika wiedziała co to AAA i z czym to się pije. Poziom tygodniówkowy.    3. Pas żydowski kobiet Już na poprzednim PPV obstawiałem Beczkę, ale przedłużyli reign Walkirii poprzez DQ. Tu już musieli postawić kropkę nad I. Ruda pokonuje mistrzynie i sięga po swój pierwszy pas IC. Za jakiś czas go straci i będzie polowała na US i zostanie pierwszą grand slam championką.    4. Walizka męszczyn Co moge powiedzieć. Mógł to być main event, ale postawili na głupie tagi. Może chcieli podkręcić, że zwycięzca może dziś użyć?  Tak czy siak powiem tyle - jednak babki podobały mi się lepiej. Tutaj było za dużo chaosu, zamieszania i interwencji.  Rollo na końcu wchodził na drabine jakby miał pełne gacie. Myślę sobie - kurde postawiłem na niego, ale chłop chyba na Punka jeszcze czeka. Gdzie tam po prostu w brązowych galotach po prostu wchodził  Dodatkowo gruby Kubuś się w końcu odwrócił od flecisty-solisty i mamy feud o pas US. Gdzieś tam jeszcze Ksiądz Damian się czai w tle, bo były już segmenty na backu, więc może triple threat w najbliższym czasie.  Realizatorzy często jebali różne akcje, bo pokazywali już końcówki albo po jak np. Bronn zajebiście wjechał spearem w kogoś tam na wejściu. Gość ma rewelacyjne te dzidy   5. Tagi Pomysły były dwa - albo heelowie wygrywają i Wolverine dostaje title shota na pas WHC przeciwko gorszemu Usosowi albo prawilnie wygrywają fejsowie, bo w końcu przerżnęli na ostatniej tygodniówce. Poszli w myśl zasady. Samą walkę przewinąłem, bo nie chciałem tego oglądać także nawet nie ocenie. Na plus wjazd tajemniczej postaci i był to R-Truth. Pytanie czy to był work ze zwolnieniem czy faktycznie wkupił się w łaski po tygodniowym narzekaniu fanów? Program z Jasiem? Ale Ron nie jest wypromowany... chyba, że wrócił jako Ron Killings poważna postać wtedy jakoś szybko to nakręcą..    Podsumowując fajnie Trypel prowadzi to nowe WWE - faktycznie stawia na nowe gwiazdy - Naomi, Seth, Becky  Przynajmniej wszystkie wyniki mi pykły. 4/4     Jak chcesz punkty to musisz myśleć jak zjeb czyli jak booker    Ogólnie średniawka. Choć fajnie było zobaczyć 2 walki z drabinami, bo one zawsze dostarczają emocji. Wyniki na minus.
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL/CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
    • Giero
      R-Truth powrócił do WWE na Money in the Bank 2025, atakując Johna Cenę. Doszło do tego zaledwie kilkanaście dni po tym, jak ogłosił, iż wygasł jego kontrakt z organizacją. Był to jeden z najważniejszych momentów tegorocznej gali Money in the Bank i wzbudził sporo zakulisowych spekulacji. Czy WWE od początku planowało taki ruch? A jeżeli nie, to na co R-Truth zgodził się przy renegocjacji umowy? Okazuje się, że oficjele starali się o powrót R-Trutha właściwie od momentu ogłoszenia, iż odchodzi z WWE. Ale weteran przez kilka dni ignorował próby kontaktu, aż do momentu, gdy sprawy w swoje ręce wziął Nick Khan. To tylko ma utwierdzić w przekonaniu, że cała sytuacja nie była „workiem”, bo Khan rzadko zajmuje się takimi rzeczami w WWE. I pokazywała determinację ze strony samej organizacji. Momentalnie poprawiło to morale w samej szatni, które poudpadły po ogłoszeniu odejścia R-Trutha. Panuje także przekonanie, że rzeczywiście reakcja rosteru i samych fanów miała wpływ na takie duże zaangażowanie najważniejszych osób w jego powrót. Internauci zauważyli także szybko, iż w WWE Shop pojawiły się koszulki R-Trutha, jako „Rona Killingsa”. Z jednej strony, to nie są nowe przedmioty, bowiem nosił on już je w telewizji. Z drugiej, można spodziewać się, że właśnie teraz będzie występował pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. I będzie w nieco poważniejszym gimmicku, co miało być jednym z jego warunków do porozumienia z organizacją. Jest bowiem świadom, że także zbliża się ku końcowi kariery i chciał nieco inaczej podejść do swojej postaci. Warto odnotować także, iż syn R-Trutha dość ostro w mediach społecznościowych odpowiedział na słowa Triple H’a z konferencji prasowej po Money in the Bank. CCO próbował sugerować, że WWE planowało coś takiego od samego początku. Syn Rona nazwał to kłamstwami. I pogratulował ojcu nowej umowy. Źródło: Fightful Select/411mania
  • Dodaj nową pozycję...