Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

28452_the-rock_l.jpg

Siema dzisiaj chciałbym założyć dyskusje związaną z The Rockiem czyli zawodnikiem uwielbianym przez publiczność.

Tak jak każdy widział Rock powrócił i ogłosił że to on będzie gospodarzem tegorocznej Wrestleamanii. Wszyscy się

za pewne ucieszyli że po 7 latach Rock wraca do WWE. Jednak okazało się że ma jeszcze stare sprawy do załatwienia

sprzed lat. Na początku zaczęła się rywalizacja z Johnem Cena, trochę na siebie nagadali ale nie przechodzili do konkretów.

Wreszcie na Raw Cena i Rock stanęli twarzą w twarz no i kiedy wszyscy czekali na to starcie musiał się w to włączyć nie jaki

Miz który wyszedł ze swoim przydupasem Alexem Riley i zaatakował Cena. Jednak to Cena wykonał FU na Rocku i zszedł

z ringu. Zatem było wiadome że Rock nie odpuści, więc na Wrestlemanii odegrał rolę gospodarza i wykonał na Cena

Rock Bottom a przez to Cena przegrał walkę i nie zdobył pasa. Jednak tego się chyba nikt nie spodziewał że na Raw

Rock zaproponuje Cena walkę na Wrestlemanii 28. Długo nie trzeba było czekać aby Cena przyjął propozycję.

Ale w tej dyskusji chodzi mi o to że od tamtej pory Rock pojawił się tylko raz na swoich urodzinach, a przecież

fanom powiedział że powrócił i już nie odejdzie. Więc myślałem że Rock powrócił jako zawodnik i będzie występował

na Raw i Smackdown. Jednak potem okazało się inaczej i Rock nie występuje, mówione jest że Rock wystąpi na SS

ale to tyle a przecież nie tego chcieli fani. Chcieli aby Rock występował i znowu był królem publiczności.

A teraz pytania do was, proszę ich nie kopiować.

Czy Rocka zobaczymy jeszcze przed SS ? Czy Rock po Wrestlemanii wróci i będzie znowu występował jako zawodnik ?

Czego się spodziewaliście kiedy Rock powrócił i co czuliście ? Czy Rock ma jeszcze szansę na główny pas federacji ?

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wojtek95

1

• Wladek

1

• fanfanfan

1

• lajpo123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wydaje mi się że The Rock zawalczy walke z Ceną na Wrestlemani 28 i powróci do filmów.Kiedyś The Rocka uwielbiały miliony a teraz nie jest już tak popularny jak kiedyś.Uważam że The Rock był i będzie najlepszy przy mikrofonie.

Na wstępie muszę powiedzieć coś do kuby-mojego przedmówcy .Jak będziesz miał 30 postów i poprosisz o aktywnego użytkownika to sie głupio nie pytaj potem czemu nie dostałeś.Ile ty masz lat?Twój poziom wypowiadania się jest na poziomie 5-latka.

No ale przejdzmy już do rzeczy.

Osobiście musze powiedzieć że nie wydaje mi się aby Rock powrócił przed Summer Slam,wydaje mi się że stanie sie to na Road To Wrestelmania.Możliwe nawet że wezmie udział w Royal Rumble Matchu i tak zaatakuje Cene lub coś w tym rodzaju.Jednak po Wrestelmani myśle że to już koniec z rockiem w WWE.Wiem jedno że jego pojedynek z Ceną będzie niesamowicie emocjonujący i na pewno Vince wymyśli na nią coś czego się nie spodziewamy,w końcu nie bez powodu została ona zaklepana już rok przed Wrestelmania 28.Gdy Rock powracał do WWE to na pewno nie pomyślałem że to wszystko się w ten sposób potoczy.Myślałem że po prostu odegra swoją role gospodarza specjalnego i odejdzie.Kiedy jednak zaatakował słownie Johna Cene to wiedziałem że ten mu nie popuści.Pózniej miał także na pieńku z The Mizem i myślałem że Rock dołączy do walki o pas WWE Na Wrestelmani 27 jednak tak się nie stało.No ale wszyscy wiem co stało się na Raw zaraz po Wrestelmani.Została ustalona jego walka na Wrestelmani 28 z Johnem Ceną.Na główny pas Rock ma szanse tylko wtedy jeżeli John Cena w czasie ich walki na wrestelmani był mistrzem WWE i ich walka toczyłaby się o ten właśnie pas, w innym przypadku nie jest to możliwe.

Niewiadomo co CT wynyśli. Fajnie by było jakby The Rock pojawil sie na SS i troche narobil ambarasu. Szansa na pas wwe wedlug mnie jest 1 na 50 . Pewnie po WM'ce 28 Johnson powroci do nagrywania filmow ;)

fabregash.jpg

No więc Rock jak dla mnie najlepiej jakby wrócił na stałe, lecz kiedy Cena ma pas, kiedy ma pretendentów jak Miz i Del Rio to jest zbędny narazie, lecz kiedyś trzeba rozpocząć ten ich feud, który ma mieć koniec na WM XXVIII. Przed SummerSlam watpie, że zobaczymy go w walce, bo w segmentach czy na jakimś PPV może się pojawić. Fani napewno chcą go ogladać i w takich epizodach wątpię by go nie pokazywali raz na jakiś czas. Rock również w miejscu siedzieć nie będzie i gra w jakimś filmie przez okrągly rok jest nieunikniona, dlatego na walki w WWE nie będzie czasu, aż do SummerSlam, gdzie może stoczyć walkę, a potem myslę, że wróci na Royal Rumble i wtedy zostanie aktywnym wrestlerem aż do WM'ki. Po WM myślę, że może zostać znów, lecz na max. 2 miesiące po tej gali, bo może będzie już kończył karierę, chodź dobrze się sprzedaje i nie pozostawienie go byłoby grzechem. No dobra, zmieniam zdanie i zostanie jeszcze po największej gali roku :D Główny pas federacji jak najbardziej wchodzi w grę, bo Cena ma go teraz, a, że widzę do niego kandydatów tylko: Miz, Del Rio i może jeszcze z 2, to wróżę John'owi długi title run, a kiedy juz go straci, to na/do WM go zdobędzie. Może Rock zdobędzie go jeszcze przed WM, bo szansę powinien dostać chodź z 2, aby troche zaelektryzować publikę.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie wiedziałem, że ktoś jeszcze wierzy w powrót The Rocka na stałe? Widać, że mu markujecie bo pojawi się w tym roku może przed Raw na Summerslam gdzie miałby się pojawić i na samym PPV. Do końca roku waszego idola już nie będzie, ponieważ będzie napewno kręcił jakieś filmy. Na Wrestlemanii 28 ma walczyć z Ceną, więc zobaczymy go kilka razy na Raw. Przeczytałem, że jego feud z Ceną ma być toczony na.... Twitterze! To jest szczyt idiotyzmu. Moim zdaniem Dwayne powinien zacząć w okolicach lutego pojawiać się regularnie na Raw. Na Wrestlemanii przegra, gdyż nie potrzebuje zwycięstwa i wróci pewnie do Hollywood. Jest jeszcze możliwość, że zostanie wprowadzony do Hall Of Fame i będzie miał wytłumaczenie dlaczego już nie wróci. Nie ma tu mowy o żadnym pasie WWE. Nie róbcie sobie nadzieji, że Dwayne powróci na zawsze.

Powrót The Rock był wielkim wydarzeniem, ja bardzo się cieszyłem. Mamy okazję oglądać żywą legendę wrestlingu.ale przejdźmy do pytań. The Rock na pewno pojawi się przed Summer Slam. Nie sądzę aby to była jakaś walka ale raczej spicz gniotący jaja :D . The Rock gdy odszedł z WWE był pewien że nie wróci, więc nie potrzebował treningów. Zapewne ćwiczył na siłowni aby utrzymać sylwetkę, ale w ringu już od dawna nie był . Dlatego też sądzę że gdy dojdzie do walki czegoś wybitnego nie zobaczymy. Uważam że powrót służy głownie promowaniu filmów the rocka. Nie będzie on zawodnikiem, który udziela się na tygodniówkach. Pewnie będzie parę spiczy i interwencje na galach PPV. Jak pisałem wcześniej Powrotowi the rocka towarzyszył mój entuzjazm. Chciałem aby udzielał się na tygodniówkach, ale tak jak jest teraz moim zdaniem jest lepiej. Gdyby walczył musiałby chociaż raz przegrać z Cena a to moim zdaniem jest szmacenie. Jeszcze pamiętam że chciałem zobaczyć walkę The Rock vs. Triple H .. ale to marzenia :D . Nie ma szans na główny pas. Byłoby to bez sensu. The Rock pojawia się parę razy w roku nawet nie dałoby się zrobić feund'u a co dopiero walki .

Tyle ode mnie. Dziękuje za dyskusje :t_up: .

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png