Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Sin Cara pokonał Daniel'a Bryan'a

2 Match

Non-Title Match

Kane pokonał Wade'a Barrett'a via DQ

3 Match

Cody Rhodes pokonał Ted'a DiBiase

4 Match

Tag Team Match

Christian & Randy Orton pokonali Sheamus'a & Mark'a Henry'ego

:arrow: Tan Odcinek otworzył segment Christian'a, Sheamus'a i Henry'ego. Ostatni dwaj zaatakowali Chrstian'a, jednak interweniował Randy Oron, ratując Christian'a. Taddy Long zaanonsował ME.

:arrow: W walce Bryan'a i Cary interweniował Chavo Guerrero

:arrow: Layla wygłosiła krótkie promo o Michelle McCool, które przerwał Michael Cole mówiący o Lawlerze

:arrow: Pojawiła się Kharma i zaatakowała Layle, wykonując Implant Buster'a

:arrow: Kharma chciała jeszcze dorwać Cole'a, lecz ten w ostatniej chwili schował się w swoim "Cole Mine"

:arrow: The Corre dali krótkie promo na temat jak zdemolowali Ezekiel'a Jackson'a

:arrow: W matchu Kane'a i Barrett'a interweniowało The Corre. Jackson przybył, by pomóc Kane'owi lecz sam został pobity

:arrow: Powróciło "Khali Kiss Cam". Pojawił się Jinder Mahal, który walnął 2 razy plaskacza Khali'emu

:arrow: Ezekiel Jackson vs Wade Barrett o IC Title oraz Christian vs Randy Orton o WHC Title - te match'e zostały dodane do karty OTL

:arrow: Odbył się Dark Match ME w którym Randy Orton, Christian & Ezekiel Jackson pokonali The Corre

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Wladek

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Sorry że wypowiem się wcześniej, ale jakoś nie mogę wytrzymać. Sin Cara tak jak na każdym Smackdown dominuje

ale wreszcie jakiś feud, ale Chavo ? Dawno już go nie widziałem w ME może teraz na koniec kariery.

Śmieszna sytuacja z Christianem który został zaatakowany a za chwilę pomógł mu jego rywal Orton ale miło z jego strony

że pomógł Christianowi. Z drugiej strony walka na Over The Limit o pas WHC i o pas IC brzmi naprawdę nieźle dość

że face turn Jacksona i odwrócenie od drużyny. Kane niby wygrał ale potem został zaatakowany przez The Corre ale

pomoc Jacksona ? No na jedno to dobrze że wreszcie rozpoczął solową karierę. Śmieszna walka co do starcia tag

teamów gdzie rywale byli w jednej drużynie, ale za to Sheamus po stracie pasa US zaczął się kręcić koło WHC.

Widzę że Kharma nie przestaje atakować szkoda tylko że nie dorwała Cole bo łomot mu się należy.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Plusy:

--> W sumie to fajnie, że The Corre się jeszcze nie rozpadło, bo na tle swoich kolegów z RAW są całkiem ciekawą stajnią. Brakuje mi jednak czwartego członka i nawet wpadłem na pomysł, kto mógłby nim być - Daniel Bryan, gówno z nim robią, fajnie byłoby znów zobaczyć go u boku Barretta.

--> Nie dosć, że Cara z Bryanem wykręcili całkiem niezły pojedynek, to w dodatku wreszcie zaczynają przygotowywać jakiś program dla pana bez twarzy. Chavo? Może być, przynajmniej w ringu będzie ciekawie. Nowy nabytek nie potrafi angielskiego, więc trzeba dać mu rówieśnika.

--> Divy nawet jak nie walczą, to wreszcie dostają trochę antenowego czasu, to cieszy. O ile jeszcze ten speech Layli nie był jakiś wyśmienity (choć złym też nie można go nazwać), tak ten Cole'a jak najbardziej, pierwszy raz od miesiąca fajnie mi się go słuchało.

Minusy:

--> Strasznie przesłodzone przemówienie zapałki na początku. Ja oczekiwałem zdenerwowanego na cały świat Christiana, tymczasem ten pieprzy o tym jak to szanuje decyzje Longa, c'mon.

Inne:

--> Nadal nie ma nic dla Rhodesa, chyba nie zamierzają wsadzać go do rywalizacji z tym beztalenciem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

SmackDown według mnie niezły. Sin Cara z Bryanem wykręcili niezłą walkę, przyjemnie się oglądało. Oboje pokazali że są uzdolnionymi zawodnikami...co wiadomo od dawna :D . Ucieszyłby mnie feud między Sin Cara a Chavo . Taki feud będzie niezły w ringu ale przy mikrofonie będzie ssał :D .

Kane vs. Barrett : Walka według mnie trochę ssała ale nie było najgorzej. Obejrzałem bez przewijania . Nie pasuje mi face turn Jacksona on jest urodzonym heel'em .

Mam nadzieje że The Corre się nie rozpadnie , bo w WWE słabo z team'ami .

Walka Tag Team'ów podobała mi się , chyba tylko dzięki Christianowi .

Żałuje że Kharma nie dorwała Cole. Cieszy mnie że Sheamus zaczyna się kręcić koło WHC , chociaż bardziej chciałbym ten pas zobaczyć w rękach Albercika.

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png