Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przerwa Morrisona, nowy Mistico, The Rock na SS?, Taylor FCW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

john_morrison.gif

:arrow: Na początek nienajlepsza informacja. Po koniecznym przejściu operacji szyi przez Johna Morrisona, lekarze szacuję, iż wrestlera czeka conajmniej czterotygodniowa przerwa od ringu. Spekuluje się, że może ona przedłużyć się nawet do sześciu tygodni. John zdecydował się na operację, po tym jak na jednym z ostatnich Raw narzekał na bóle w karku.

W tym przypadku pozostaje pytanie co dalej z R-Truthem?

:arrow: Podczas Dark Matchu dzisiejszej gali Monday Night Raw, Evan Bourne pokonał Trevora Murdocha. Jak może nie każdy wie, ten drugi po dwóch latach przerwy powrócił do WWE.

:arrow: Ponadto w spoilerze umieszczam dwie walki, które zostały nagrane na najbliższe WWE Superstars (bez wyników):

Chris Masters vs Drew McIntyre

Vladimir Kozlov vs Zack Ryder

:arrow: Została potwierdzona stypulacja walki o pas WWE na gali Over The Limit. Jest nią walka 'I Quit', w której dla przypomnienia zmierzy się nowy mistrz John Cena oraz były - The Miz. Według mnie stypulacja zdradza wygraną tego pierwszego, więc uważam te posunięcie za złe.

:arrow: Zarząd CMLL przedstawił w ostatnim spotkaniu z mediami, iż prawdopodobnie już znalazł zastępcę dla Mistico. Mówi się, że ma być to jego lepsze wydanie, ale to uważam jako chwyt po tym jak do WWE trafiła jego oryginalna postać pod ring name Sin Cara oczywiście.

256hn.jpg

:arrow: Lance Storm w jednym z ostatnich wywiadów oznajmił, iż jego podopieczna - Tenille Taylor jest już gotowa do treningów oraz debiutu w FCW. Sam Lance jest bardzo dumny z ambitnej postawy możliwej przyszłej Divy WWE. Mówi się, że jest już gotowa na pierwsze starcia, ale nie mu to oceniać. Pani ta oczywiście widnieje na powyższym zdjęciu.

:arrow: Podczas ostatnich eventów niebieskiego brandu - SmackDown miał miejsce niedoszły face turn jednego z zawodników. Mam na myśli Ezekiela Jacksona, który według ostatnich doniesień writerów miałby wnieść coś więcej do piątkowych gal. Tym samym ma się powiększyć dywizja face'ów na Smacku i kto wie czy nie szykuje nam się program z Wadem Barrettem. Jest to oczywiście szersze potwierdzenie i objaśnienie wczorajszej wiadomości.

:arrow: Jeden z byłych wrestlerów, a zarazem działacz WWE - Drew McDonald zaplanował nowy program mający na celu wyszukanie nowych wrestlerów do FCW. Program ten ma objąć w szczególności Wielką Brytanię.

The-Rock-at-Raw-Tonight11.jpg

:arrow: W ostatnim wywiadzie The Rock potwierdził, że dostał prosto od Vince'a McMahona ofertę wystąpienia na tegorocznej gali WWE SummerSlam. Jak narazie nie jest znana nam rola, w jakiej miałby się tam pojawić. Być może ma to na celu przedwczesne zbudowaniu smaczku przed Wrestlemanią XXVIII, na której to w Miami zmierzy się z aktualnym mistrzem WWE - Johnem Ceną.

:arrow: The Undertaker u boku Seana Waltmana zajmują się poszukiwaniami przyszłych gwiazd WWE. Ten pierwszy od dłuższego czasu działa w zarządzie federacji po tym jak potwierdziła się informacja na temat jego zakończeniu kariery po uzupełnieniu streaku do 20:0, no chyba że przegra...

:arrow: Na przyszły tydzień jako gości specjalnych programu WWE Tough Enough zapowiedziano grupę Div, w której znaleźć się mają bliźniaczki Bella, Eve Torres oraz Kelly Kelly.

3150305.jpg

:arrow: Na przekór wszelkim plotkom. Brett DiBiase nie został zwolniony z WWE (FCW). Ostatnio zawodnik doznał kontuzji kolana przez co w ringu będzie mógł być jedynie sędzią - i taką też rolę będzie odgrywał w rozwojówce.

:arrow: Była Diva WWE - Jillian Hall pracuje teraz na scenie niezależnej dla federacji FWE - http://www.fwewrestling.com

682683437_small.jpg

:arrow: 'The Fallen Angle' Christopher Daniels uruchomił ostatnio swoją oficjalną stronę, którą możecie znaleźć pod tym adresem: http://www.FallenAngelChristopherDaniels.com

:arrow: Na koniec podaję spis DVD jakie do końca roku mają wyjść ze strony WWE oraz TNA Wrestlig:

• Maj
    05/10: WWE: WrestleMania XXVII (Blu-Ray)
    05/10: WWE: WrestleMania XXVII (3 DVD Collectors Edition)
    05/10: WWE: WrestleMania XXVII (2 DVD)
    05/17: WWE Studios: That's What I Am [Randy Orton]
    05/24: TNA: Against All Odds & Victory Road Twin Pack (DVD)
    05/31: WWE: Extreme Rules 2011 (DVD)
    05/31: WWE: Extreme Rules 2011 (Blu-Ray)

• Czerwiec
    06/07: WWE: The Very Best of WCW Monday Nitro (DVD)
    06/21: WWE: Over the Limit 2011 (DVD)
    06/21: WWE: Over the Limit 2011 (Blu-Ray)
    06/21: TNA: Lockdown 2011 (DVD)
    06/28: WWE: Greatest Steel Cage Matches of All Time (DVD)

• Lipiec
    07/12: WWE: Rey Mysterio: The Life of a Masked Man (DVD)
    07/19: TNA: Immortal Forever? (DVD)
    07/19: WWE: Capitol Punishment 2011 (DVD)
    07/19: WWE: Capitol Punishment 2011 (Blu-Ray)
    07/26: WWE: Greatest Stars of the New Millennium (DVD)
    07/26: WWE: Greatest Stars of the New Millennium (Blu-Ray)

• Sierpień
    08/16: WWE: Money in the Bank 2011 (DVD)
    08/16: WWE: Money in the Bank 2011 (Blu-Ray)
    08/23: WWE: 50 Most Shocking, Surprising & Amazing Moments in WWE History (DVD)
    08/23: WWE: 50 Most Shocking, Surprising & Amazing Moments in WWE History (Blu-Ray)
    08/23: TNA: Sacrifice & Slammiversary Twin Pack (DVD)

• Wrzesień
    09/06: WWE: The Randy Orton Experience
    09/13: WWE: SummerSlam 2011
    09/20: TNA: Destination X 2011 (DVD)
    09/27: WWE Studios: Inside Out [Triple H]

• Październik
    10/11: WWE: SmackDown: The Best of 2010/11
    10/18: WWE: September PPV TBD
    10/25: WWE: Austin/Rock: The Rivalry

• Listopad
    11/??: WWE Studios: Blood Brothers [John Cena]
    11/01: WWE: Hell In A Cell 2011
    11/22: WWE: Bragging Rights 2011
    11/29: WWE: TBD

• Grudzień
    12/13: WWE: Ted DiBiase - The Million Dollar Man
    12/20: WWE: Survivor Series 2011
    12/27: WWE: Best PPV Matches of 2011
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yo

1

• Zaq123

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zdziwiła mnie informacja, że JoMo może mieć wolne nawet do sześciu miesięcy. Mam nadzieję, że ta kuracja nie będzie aż tak długo trwała bo chciałbym, aby John dostał w końcu jakiś push na pas i go wygrał!!

W tym przypadku pozostaje pytanie co dalej z R-Truthem?

Właśnie ma on walczyć na Over the Limit z Mysterio. :)

Rock na SS? Mogę się z tym zgodzić. Pamiętam co się stało na WM, ale przecież WM to nie jest zwykłe PPV. Oczywiście nie chcę znowu całej gali mieć z Rock'iem bo to jest nudne, ale jako sędzie specialny czy coś to chętnie się zgodzę ;) Właśnie widziałem na TE, że będą Divy. Już się nie mogę doczekać tego odcinka. Kobietki były bardzo ładnie ubrane, dekolt i inne te sprawy :lol Fajnie, że dałeś spis DVD jakie wyjdą, bo to też jest w pewnym sensie ciekawe.. Dzięki za niusy Protku 8)

Dzięki za newsy :)

No cóż - mam nadzieję, że JoMo jak najszybciej się wykuruje i powróci do wrestlingu. Liczę na jakiś spory push dla niego po powrocie.

Karta na Superstars jak zwykle bardzo średnia, zapewne dojdzie do tego jeszcze jakiś jeden pojedynek div.

Stypulacja meczu na Over The Limit rzeczywiście jest ogromnym spojlerem. Mimo to - raczej wiadome jest kto wygra, niezależnie od rodzaju ;]

Tenille dość przyjemnie się prezentuje. W ringu chyba też jest niezła ( nie wiem, czy na pewno oglądałem jej walki :D )

Jillian pracuje tylko dla tej federacji? Obiło mi się o uszy, że gdzieś tam jeszcze występuje :P

The Rock na Summerslam? Mam nadzieję, że wypali. Jeśli nie - jego feud ( o ile w ogóle można to tak nazwać :D ) z Jasiem będzie bardzo sztywny.

No szkoda Morrisona bo przerwa taka przerwa nie jest wcale za pewne dla nie go miła. R- Truth i Mysterio na Over The Limit ?

Może być mi to tam obojętne bo ani jednego nie lubię. Miło że Trevor powrócił do WWE po 2 latach ciekawe co z nim będzie.

Walka Na Over The Limit Cena i Miza w stypulacji I Quit oznacza tylko jedno zwycięstwo Cena. Fajnie że zarząd WWE ma plany

co do Barretta bo on już dawno powinien otrzymać coś więcej niż tylko pas IC. Rock i Cena na SS 2011 było by fajnie

walka była by genialna i była by przedsmakiem WM XXVIII. Fajnie że Undertaker poszukuje nowych, młodych gwiazd do WWE.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...