Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-tough-enough.png

WWE Tough Enough 09/05/2011

Zeszły tydzień przyniósł nam eliminację Ryana, który na dywanik trafił już poraz trzeci. Dzisiejszy dzień tradycyjnie zaczął trening w ringu w postaci znanych z wcześciejszych odcinków ćwiczeń. Następnie nadszedł czas na specjalnie dla uczestików przygotowany tor przeszkód. Zdecydowanie niektórzy mieli nielada trudności, lecz niektórzy zabawę. W tym segmencie nie obyło się bez tradycyjnego gościa specjalnego, którym okazał się John Morrison. Po treningu na świeżym powietrzu, uczestnicy powrócili do siedziby WWE TE i nadszedł czas na następne ćwiczenia w ringu. Narada trenerów - najlepszym w tym tygodniu okazał się Luke!

Do eliminacji wybrano AJ'a, Ivelisse oraz Erica.

Steve zadecydował, iż wyeliminowani zostaną Ivelisse oraz Eric.

Co myślicie o tym posunięciu (podwójna eliminacja)? Dobre, czy złe posunięcie? To już drugi odcinek, w którym pożegnaliśmy dwóch uczestinków programu. Zapraszam do zostawiania opinni na temat już szóstego odcinka WWE Tough Enough!
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Brem

2

• TYMEKD

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Odpadnięcie Erica mnie nie dziwi, od samego początku był jednym z gorszych zawodników, nie ukończył większości konkurencji siłowych. W tym odcinku wisiał na linach w parku linowym przez ok.50min. Już po tej akcji było wiadomo, że odpadł. Kolejną osobą była Ivelisse. Była najlepszą kobietą w programie, gdyby nie ta kontuzja, pewnie zastąpiłaby nią Christina. Szkoda, że odpadła nie ze swojej winy. Teraz zostali sami najlepsi z najlepszych, kto odpadnie w następnym odcinku? AJ...

Fajny odcinek. Fajne zadanie no i bardzo fajny "egzamin końcowy". Zazwyczaj jest to jakaś seria ruchów do wykonania w ringu i jest to mało czytelne i widowiskowe. Stanie na naroznikach było prosty, przejżyste no i taka bezpośrednia rywalizacje fajniej się ogląda. Oby więcej takich skill challenge. Ivellise trochę moim zdaniem się za bardzo użalała nad soba, rozumiem że kontuzja ale tak jak powiedział Booker na naradzie, doskonale zadbała żeby wszystko co jej nie wyszło wytłumaczyc kontuzją. W tym biznesie się niestety to zdarza i to często więc takie użalanie się nad sobą do niczego dobrego nie doprowadzi. Jak zresztą było widać.

Kolejną osobą była Ivelisse. Była najlepszą kobietą w programie, gdyby nie ta kontuzja, pewnie zastąpiłaby nią Christina.

Zupełnie się nie zgadzam, od samego poczatku najlepszą kobitka była Christina. Może na poczatku była trochę mało widoczna ale to też dlatego że nie miala więskzych problemów z żadnymi zadaniami. Ivelisse była niestety za słaba do tego programu no i też była zbyt przeciętnej urody a pamiętajmy że mówimy o zostanie divą. Christine zdecydowanie zasługuje na to by byc ostatnia z pań i bardzo chetnie był ja widział w roterze. Swoją drogą uważam że kobiety powinny miec swoja kategorie, ta która najdalej dojdzie dostaje się bo wiadomo że nie mają szans w rywalizacji z facetami. Taak więc odpadnięcie Ivellise uważam za słuszne. Co do Erica to powinien odpaśc juz dawno. Porównując Erica i Andy'iego czyli dwóch większych, Andy wygrywa w każdej kategorii. Ma potencjał na gwiazdę, Eric miał tylko wygląd, musi się jeszcze podszkolić.

No i teraz została ostatnia 6 i naprawdę robi sie ciekawie. Odpadli już wszyscy tacy którzy było wiadomo że daleko nie zajdą. Za tydzień 50% zawodników będzie stawało do eliminacji. Obstawiam że kolejna odpanide albo Christina z racji tego ze jest kobietą i nie ma szans rywalizować z facetami albo AJ który jak słusznie zauważyli trenerzy jest bardzo malo widoczny. Przez wiele odcinków nie wiedzialem że ktos taki istnieje. Na foworyta jak dla mnie wyrastają Martin i Jeremiah, ja osobiście jestem za tym drugim.

Zupełnie się nie zgadzam, od samego poczatku najlepszą kobitka była Christina. Może na poczatku była trochę mało widoczna ale to też dlatego że nie miala więskzych problemów z żadnymi zadaniami. Ivelisse była niestety za słaba do tego programu no i też była zbyt przeciętnej urody a pamiętajmy że mówimy o zostanie divą. Christine zdecydowanie zasługuje na to by byc ostatnia z pań i bardzo chetnie był ja widział w roterze. Swoją drogą uważam że kobiety powinny miec swoja kategorie, ta która najdalej dojdzie dostaje się bo wiadomo że nie mają szans w rywalizacji z facetami. Taak więc odpadnięcie Ivellise uważam za słuszne

Bez jaj - Christina to największa kaleka tej edycji, daje dwa odcinki i wylatuje. Gdyby nie ona, Ive nadal byłaby w programie, a tak...szkoda gadać. Ivelisse była zdecydowanie najlepszą kobitką w tej edycji Tough Enough, a w programie zostaje to (brzydkie) beztaleńcie. No cóż, szkoda. Luke do wywalenia, nie mogę na gostka patrzeć, nie trawie go i tyle. Natomiast na faworyta coraz bardziej wyrasta AJ i to jemu daje największe szanse na końcowy sukces (choć nie obraże się, jak ostatecznie wygra Martin).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bez jaj - Christina to największa kaleka tej edycji, daje dwa odcinki i wylatuje. Gdyby nie ona, Ive nadal byłaby w programie, a tak...szkoda gadać. Ivelisse była zdecydowanie najlepszą kobitką w tej edycji Tough Enough, a w programie zostaje to (brzydkie) beztaleńcie

A twierdzisz tak po tej jednorazowej wpadce kiedy to kontuzjowała Ivelisse? :roll: Bo ja szczerze mówiąc zadnego inngeo słabego momentu w jej wykonaniu sobie nie przypominam. No a to, no kurcze w tym biznesie zdażają się takie rzeczy. Christina od poczatkie wszystkie zadania czy sprawdziany umiejętności przechodziła gładko, bez żadnych problemów, bez cackania się ze sobą i z uśmiechem na twarzy. Czego bynajmniej nie mozna powiedzieć o Ive. Przecież ona miała wialkie problemy jak musiała wykonać jakikolwiek rzut czy to na przeciwniku czy na worku. I to tak samo przed kontuzja jak i po niej. I tak wyszła na plus bo może swoje odpadnięcie zwalic na kontuzje i na złą Christine która jej zrobiła ała. A tak by po prostu odpadła. A tego że napisałeś że Christina jest brzydka to juz komentować nie będę :8 No a co do tego że odpadnie za maks 2 odcinki to się w zupełności zgadzam ale tylko dlatego że jest kobietą a wiadomo była że kobieta tu nie wygra. Swoję juz osiągneła, jest najlpeszą laską i jak juz mówiłem mam nadzieje, że i tak się dostanie do WWE. A jeżeli nie odpadnie za tydzień to tylko dlatego że odpadnie Twój faworyt AJ :P :P :P

Christina jest brzydka to juz komentować nie będę

Ona ani jej siostra nigdy mnie się nie podobały i tyle, nie uważam je za jakieś piękne lalunie.

. A jeżeli nie odpadnie za tydzień to tylko dlatego że odpadnie Twój faworyt AJ

Odpaść to ma Luke, nie mogę patrzeć na tego kolesia. W finale zostaną Martin, AJ i oczywiście Jeremiah i wtedy nie będzie interesowało mnie kto wygra, po tą właśnie trójkę lubię najbardziej.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Eric nie jest zadnym zaskoczeniem, on juz wczesniej winien zostac wykopanym. Stone Cold widzial w nim potencjal, ja nie. Jego wielkosc to nie wszystko. Cala reszta lezala i kwiczala. Ivelisse, jednakze, moglaby pociagnac troche dalej, gdyby nie ta kontuzja.

Nie zgadzam sie w paru kwestiach:

-Najlepsza kobieta- i tu was zaskocze...Rima Fakih. Eye candy tego programu, kobieta z najwiekszym charakterem. Cala reszta babek w tym aspekcie byla daleko za nia. Choc umiejetnosci za grosz, to uwazam, ze jej udzial byl strzalem w dziesiatke. Byly nawet plany, by wygrala program albo chociaz dotrzymac ja do samego konca lecz szkoda bylo laseczki, meczyla sie, nie dawala rady wiec jej przygoda sie zakonczyla. Christina jest nijaka i choc dawala rade z czescia zadan, nic wielkiego, co mogloby zaskoczyc nie pokazala. Ivelisse raczej tez nie - jobberki jak nic. Rima przynajmniej dostalaby posadke jako ring announcer'ka czy tam backstage interviewer'ka ;) .

-Ziomus, ktory wygra program- Luke...Ma potencjal by zostac dobrym heel'em, chrakter ma dosyc wyrazisty. Mysle, ze po pewnym czasie dalby rade sie wybic w hierarchii, gdyby sie oczywiscie w niej znalazl. Jesli nie on to moze Andy, tylko dlatego, ze jest sporym gosciem i na pewno bardziej wytrzymalym fizycznie niz Eric. Dopiero wtedy dalbym szanse Martin'owi czy Jeremiah'owi.

-Nastepny/a na wykopanie- AJ. Programu na pewno nie wygra a poza tym tez niczym nie zaimponowal. "He ain't nothing", jakby to powiedzial The Rock ;) . Christina zostanie jeszcze troche, bo brzydka nie jest a na eye candy nikt nie narzeka (no, Sebu w sumie :P ).

Patrzcie od strony polityki WWE. Dobrze wiecie, ze tam trzeba miec to cos by moc zajsc daleko wiec nijacy ludzie moga szukac co najwyzej szanse na jobbowanie na Superstars. Gdyby Jeremiah nie mial tych 2 sztucznych zebow, przez co wyglada dosyc komicznie to moze by gdzies zaszedl bo zle wygladac nie wyglada. Martin zas tez nie pasuje mi do goscia, ktory moze potrzymac jakis pas. Lubie gosci no ale... nie ma szans. No Luke albo Andy...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Styl:  Jasny

Wyeliminowanie Erica było decyzją bardzo dobrą. Nie widziałem w nim absolutnie nic! Co do Ivelisse. Nie potrafię rozstrzygnąć czy ona jest lepsza czy Christina. W siostrzyczce Alicii podoba mi się trochę jej stosunek. Jest wiecznie uśmiechnięta, nie marudzi że jest kobietą i jest w mniejszości. Za to solidnie mnie irytuje jej słooodki głosik... Mój faworyt to ktoś z dwójki Jeremiah i Luke. Ale czarnym koniem jest Andy. Polubiłem kolesia. Nie pije z innymi tylko skupia się na swoim celu (było chyba o tym 2 czy 3 odcinki wstecz). AJ jest bardzo mało charyzmatyczny. Nic mnie w nim nie intryguje. No chyba jedynie nickname.

Co do Rimy... Myślę, że odpadła w dobrym momencie. Taka chwila, gdzie jej słabe umiejętności jeszcze aż tak nie raziły. Była ona mimo wszystko miłym urozmaiceniem tej edycji. :)

Luke'a jakoś nie lubię. Uważa się za "top doga". Wrestlerów jak ona mamy na pęczki.

W WWE widziałbym: Rimę, Andy'ego, Jeremiaha, Christinę no i może Luke'a i Martina.