Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec kariery Undertakera, face turn Jacksona i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2nks0lh.jpg

:arrow:Jak już wiemy, Shane Helmes i jego dziewczyna mieli wypadek motocyklowy, właśnie dlatego Velvet Sky zbiera pieniążki dla nich, które mają pokryć koszty leczenia. Powyżej jest zdjęcia Shane'a ze szpitala.

the-undertaker-pictue.jpg

:arrow:Podobno Undertaker jest w kiepskim stanie, można wręcz powiedzieć, że w opłakanym.. WWE planuje, aby dokończyć streak Undertakera do 20 po czym ma on zakończyć karierę właśnie na WM 28.

:arrow:Podczas House Show na Florydzie, Ezekiel Jackson walczył jako babyface. Razem z Kane'm pokonali Justin'a Gabriel'a i Heath'a Slater'a.

:arrow:Kurt Angle oficjalnie zaczął przygotowywać się do Olimpiady 2012.

overthelimit28201129.jpg

:arrow:W tym tygodniu zostaną ogłoszone trzy walki, które odbędą się na PPV Over the Limit.

:arrow:Creative Team zastanawia się nad feud'em między Sin Carą a Chavo Guerrero. Początek tego planu mogliśmy zobaczyć w House Show, gdzie Sin Cara pokonał właśnie Chavo. Czyżby program meksykaninów?

:arrow:Jak wiemy na House Show, Randy Orton bronił swego pasa przeciwnko Christian'owi i Sheamus'owi. Pewnie zastanawiacie się co tam robi Sheamus. Podobno ma on dostać spory awans do ME

:arrow:Kolejną informacją z House Show jest to, że nowym pretendentem do Intercontinental Championship może być Daniel Bryan.

rosa-mendes.jpg

:arrow:Obecnie na Smackdown nie ma Divy, która grała by rolę heel'a. Lukę tą ma załatać Rosa Mednes.

:arrow:The Rock podobno ma prowadzić feud z John’em Ceną. Lecz nie będzie to feud w ringu, lecz na twitterze..

:arrow:Obecny zawodnik Raw, Skip Sheffield, który został zaatakowany przez Nexus sierpnia 2010 i nie występuję na ringu napisał na twitterze tak:

"First and last update here since so many of you have been kind to ask. Things have been extremely complicated with the injury and it was much more than just a broken ankle and leg. It has been the most positive experience of my life and I promise you I will return very soon bigger and badder than anything you have ever seen. Nobody is going to stop me from achieving what I have set out to do."

:arrow:Poniżej jest filmik, na którym Chris Jericho gra Thor'a.

Link do filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=lkc0InPL7vg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TNA Sacrifice 2011 - Oficjalna Dyskusja viewtopic.php?f=320&p=234827#p234827

The Corre–Nieunikniony rozpad wreszcie nastąpił viewtopic.php?f=73&t=31087

WSM- Wreszcie powrót dominacji? viewtopic.php?f=73&t=32341

#16 Audycja BGZ Wrestling viewtopic.php?f=323&p=235108#p235108

ST BGZ #43 viewtopic.php?f=377&t=32204&p=235076#p235076

Ultimo Dragon - Biografia viewtopic.php?f=11&p=235142#p235142

Polish Brawl Wrestling - newsy i informacje viewtopic.php?f=213&t=32333

To są moje pierwsze niusy w życiu, także komentować ;)

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• FIZ

1

• Brem

1

• Munio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  iPhone

Koniec Takera na WM XXVIII to już formalnośc. Dobije streak do 20-0 i Takerowi mowimy bb. Jackson znowu facem? W tamtym roku był chwilę face'm i teraz zowu. No zobaczymy co z tego będzie. Angel przygotowuję się do Olimpiady. Może być, ale niech nie opuszcza Tapingów iMPACTU tylko. Jestem ciekaw czy program Sin Cary i Chavo dojdzie do skutku, bo jak tak to Chavo może się troche odbić i wejść do kart SD i PPV. Sheamus ponownie w ME i za 3 miesiące zdobedzie pas i go potrzyma trochę i straci na rzecz Ortona lub Christiana. Kolejny feud twitterowy? Jestem na tak, ale jak stoczą jeszcze jeden pojedynek razem przed WM'ką 28. Dzięki Patryk za newsy! :t_up:

Ps: 400 post :]

37184451712723064921.png

Ja się tylko obawiam żeby Taker do tej WM'ki 28 dotarł a jezeli już dotrze zeby jej nie przypłacił życiem. Lepiej niech już sobie dadźą spokój z tym rewanżem z Triplakiem na SummerSlam, niech sie po prostu pojawi jakoś z dwa miesiące przed WM'ką, poprowadzi jakiś feud w którym walczyć nie będzie musiał tak jak to było w tym roku i niech ostatni raz zejdzie z ringu niepokonany i żywy. Niech nawet walka będzie krótka i słaba. No czyli juz oficjalnie mozna stwierdzić, że to Zeke przeszedł turn i wątpie zeby to było dobre posunięcie. Jeżeli ktos nie ma wystarczających zdolności aktorskich by dobrze grac face i heel'a to powinien byc tym na kogo wygląda. Zeke jako face to słaby pomysł. Kurt Angle przygotowuje się do olimpiady :shock: Chyba jakaś mega plota :P No feud Cary z Chavo mozna powiedzieć że już został zapowiedziany na SD kiedy to Chavo komentował pojedynek Cary. Może i nie głupi pomysł. Push'owi Sheamusa się wcale nie dziwie, nawet bym powiedział że pewnie dlatego stracił pas. Jakby nie patrzeć przy obecnym składzie SD jest on tam jedną z najwięskzych i najbardziej utytuowanych gwiazd. Pozatym kurcze zasługuje by być w tym ME albo blisko niego, umie zrobić bardzo dobrą walkę co nie raz pokazał z JoMo, ostatnio z Kofim czy nawet na SD z Bryanem, gimmnick ma super, przy micu jest dobry, to co sie z nim działo było niesprawiedliwościa. Daniel Bryan znowu się pcha do pasa? :| Yhh jeżeli to prawda to będzie jakaś żenada. Bryan trzymał pas przez pół roku prawie i był mega beznadziejnym mistrzem. I teraz chcą zrobić powtórke? Idioci... I może teraz zeszmaci Barrett'a który jest materiałem na ME tak jak wcześniej mega podkopał pozycje Miz'a tuz przed titlerunem... Rosa była heelem i pasowało jej to więc decyzja chyba raczej słuszna. Pozatym to nie prawda że nie ma heel'owej divy na SD bo jest Fox :P Ale i tak jedna Fox to za mało. Taaak Sheffield wracaj! :D Kurcze ale to trzeba mieć pecha, na samym poczatku swpojej kariery taka poważna kontuzja. Nie wiadomo jaką teraz miałby pozycje gdyby nie to, myślę że nie byłby zwykłym pionkiem w Nexus ani Corre.

no bardzo ciekawe newsy widać że Patryniu potrafi :applause: To już można się domyśleć było że Taker skończy kariere teraz znowu cały rok pewnie go nie będzie i na Wm 28 pokona kogoś tam ale serio niewiem co WWE zrobi że fani jeszcze myśleli że można przerwać ten streak chyba załatwią jakiegoś Lesnara :D Ezekiel Face-Turn no spoko tylko mam nadzieje że teraz po feudzie z The Corre nie stanie się jakimś Jobberem z Superstars tylko np. obierze Barrettowi pas.Over The Limit dla mnie zapowiada się beznadziejnie no mam tutaj nadzieje na Chavo vs Sin Cara, no ale takie walki jak Orton vs Christian, Cena vs Miz czy nawet JoMo vs Truth mnie już nie ciekawią.Dzięki za Niusy..

Obiecywałem że skomentuje to skomentuje. Trochę dziwne widzieć Patrynia jako newsmana, ale to się pominie. Na początku chciałbym także napisać, że jak na pierwszy raz to wyszły Ci one na prawdę dobrze, nie zapominając o tym że miałeś mało czasu na to :) No po wypadku Shane Helmes nie wygląda najlepiej, miejmy nadzieje że pieniążki się znajdą i wyleczą ich do końca, do stanu sprzed wypadku. Spodziewałem się końca kariery Takera. Szkoda, ale wszystko co dobre kiedyś się skończy. WM XXVIII i koniec, ale WM MUSI po prostu musi być. Oh Noł!!! Ezekiel Jackson jako face... Szkoda gadać, nie wiem jak wam, ale mi się podobał jako heel i miejmy nadzieję że WWE zmieni jeszcze zdanie. Sin Cara i Chavo, no ciekawy pomysł, może w końcu Chavo ruszy dupę z fotela i zacznie coś działać w WWE. Problem w samej federacji ponieważ to ona nie daje mu szansy, ale miejmy nadzieję że to się już wkrótce zmieni. Sheamus znów w ME :) Mnie to tam cieszy, tylko miejmy nadzieję że znów zacznie się rozwijać a nie stać w miejscu. Daniel Bryan jako mistrz kontynentalny :) No miejmy nadzieję że tak się wydarzy, a może Daniel zagroził odejściem z WWE, że dostał push? Ciekawe, ciekawe... Dobra ode mnie to tyle, dzięki że nie zapomniałeś o audycji i chciałbym w niej jeszcze zobaczyć parę komentarzy i ocen. Dziękuję.

• Styl:  Jasny

No Helms teraz najpiękniej nie wygląda, ale tego się mozna było spodziwać. Pół twarzy spuchnięte, a reszta nieźle pocharatana. Natomiast to zbieranie pieniędzy - niech wrestlerzy się zrzucą i pomogą koledze po fachu. Nowiny o kondycji Taker'a to w sumie żadne wielkie nowiny. Już na Wmce było widać, że jest niesamowicie wyczerpany, a odwiezienie go na backstage tylko o tym świadczy. Naprawdę lepiej by było, gdyby nie doszło do rewanżu na SummerSlam, bo w obecnej sytuacji Taker'a, to może być tylko gorzej. Niech narazie odpoczywa spokojnie, żeby wrócić w okolicach Royal Rumble czy Elimination Chamber, aby pociągnąc jakiś program pod match na WM28 i już zakończy karierę, by móc spokojnie przejść na emeryturę w glorii chwały, na którą naprawdę zasługuje. Jackson jako face - to wg mnie się nie moze udać. Zobaczymy jak będzie to wyglądać w telewizji. Kurt na olimpiadę ?? - nie ma h**a we wsi - to musi być jakaś plotka. Trzy walki na OTL - na pewno Orton vs Christian z dodatkiem Sheamus'a o WHC, Rhodes vs Mysterio o maski i pewnie match o US lub IC Title, chociaż skoro Zeke ma przejść face turn to może zrobię match giganci (Show, Kane, Zeke) vs Corre. No i może wreszcie telewizyjny debiut Sin Cary na PPV. Pożyjemy zobaczymy. Cara vs Chavo - jestem jak najbardziej na TAK!! Walki tych dwóch panów raczej by nie zawiodły - Cara świetny noi przecież równie dobry Chavo. Dać im 10-15 minut, a zrobią naprawdę świetną walkę. Sheamus w ME - czemu nie. Mimo, że zanim nie przepadam, to jak dostanie dobrego rywala to walki z jego udziałem są naprawdę dobre. No, ale feud z Randalem to byłby odgrzewany kotlet, chociaż nie wierzę że Christian ma tak poprostu zniknąć z ME. Barrett vs Bryan - jestem za, ale musi to wygrać Barrett. Bryan i tytuł to dwie inne rzeczy. Daniel jako US Champ ssał, a nie sądzę że jako IC champ pokazałby coś więcej. Ciagle chodzi mi po głowie, że Skip dołączy do Corre - nie wiem czemu :) Jericho jako Thor =)) mega polewka, a gadanie o sobie mega zajebiste :t_up:

Newsy skromne, ale dobre. Podziękował.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

To było wiadome że Undertaker na WM XXVIII zakończy swoją karierę dobijając streak do 20. Miło ze strony

Velvet że zbiera pieniądze na leczenie. Ezekiel znowu face turn no zobaczymy co z tego będzie, nawet

mógł by być ciekawy ten feud pomiędzy Sin Cara a Chavo. Sheamus z nowu w ME znowu zdobędzie pas

i go po paru miesiącach straci. Dobrze że wreszcie jakaś z Div będzie hellem. Fajnie wygląda Chris jako

ten Thor. Tyle ode mnie

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...