Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polish Brawl Wrestling - newsy i informacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

igkd2q.png

PBW News #1

:arrow: Zarząd nowo powstałej federcji - Polish Brawl Wrestling oficjalnie zaprezentował roster. Chętnych gwiazd było o wiele więcej, ale spośród ofert pozytywnie rozpatrzone zostały następujące:

• Kacper Słaby
    Sundeto
    Radosław 'Badyl' Edgar
    Młody Terrorysta
    Brembo Boss
    Rafał 'Housse' Marciniak
    'The Hardcore Icon' Luba
    Piotr 'PJR' Przydatek
    Kuba 'Frog Boy' Laskowski
    Daniel Silva
    Patryk Wspaniały
    Sebastian 'The Hero' Lisicki
    Paweł 'The Kick' Mocarny
    El Polako
    Łukasz Deluks
    Marko 'Aligator' Kronnberg
    Wojciech 'Destoyer' Tokarczyk

:arrow: Poinformowano, iż jest już znana karta na pierwszą galę PBW #1, która to odbędzie się 21 maja (tj. sobota) w hali MOSiR w Zielonej Górze. Włodarze są bardzo zadowoleni z możliwości pobytu na owej hali. Co więcej mówi się po cichu o gościu specjalnym pod postacią sędziego.

Poniżej prezentuję kartę na Polish Brawl Wrestling #1:

1. Match

No Disqualification

The Hero vs Luba

2. Match

Triple Threat

Silva vs Patryk Wspaniały vs Młody Terrorysta

3. Match

Six Man Tag Team

Sundeto & El Polako & Housse vs Brembo Boss & The Kick & Badyl

4. Match

Triple Threat

Aligator vs PJR vs Łukasz Deluks

:arrow: Planuje się, iż już na PBW #2 odbędzie się turniej, który będzie miał na celu wyłonić dwóch pretendentów do pasa PBW World Title podczas pierwszej PPV - Noc Chwały, której to miejsce i czas nie jest jeszcze znany.

:arrow: Na koniec potwierdzone informacje na temat nazewnictwa pasów mistrzowskich organizacji Polish Brawl Wrestling:

• PBW World Title
  • PBW Polish Title
  • PBW Tag Team Title
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

3

• miki004

3

• Ulicznik Xeb

3

• Luks

2

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze bardzo ładne logo :) Podoba mi się to, że to wy chcecie to prowadzić i zachęcacie userów to działania w tym. Akurat w tym przypadku było wymyślenie zawodników. Ogólnie fajny roster i już nie mogę doczekać się pierwszej gali.. Powodzenia :t_up:

Moim zdaniem bardzo fajny pomysł. Nie widziałem tego nigdzie indziej. Fajne jest to, że to jest jakby forumowa rywalizacja i większość wrestlerów ma swoja prawdziwe nazwisko. (np. ja) Fajnie będzie to zobaczyć, Piotr Przydatek - world champion. : >

Ogólnie fajny pomysł z tym, żebyśmy to właśnie my tworzyli postacie ktorych walki będziecie bookować. Fajnie, że chcecie to robić. A co do newsów to roster naprawde ciekawy, a karta również bardzo fajnie wygląda. Mam nadzieję, że pierwsza gala wyjdzie wam bardzo dobrze i z niecierpliwością na nią czekam :)

ksgj.png

Pomysl mi sie spodobal wiec musialem wtracic swojego dziada :P . Gratuluje inwencji :) .

ps. Pierwszy mecz w tagu? Fair enough :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bardzo dobry pomysł na zachęcenie ludzi do czytania bookingu.Czekam na pierwszą galę,ciekawie jak wyjdzie bo po karcie ciężko wnioskować bo nie znam dobrze wrestlerów.Wiadomo też że ci co zapisali swoje postacie będą czytać jak ich "podopieczni" się spisują.Mam nadzieje że wam to wypali :).Pozdro.

#SmartFanZone

no ogólnie fajny pomysł, karta na pierwszą gale już jest, moja postać ma ciężkie wyzwanie :P no czekam na pierwszą gale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Karta ciekawa, choc myślałem, że Hero zmierzy się z PJR'em, bo coś tam pisał, że nie lubi przesłodzonych gimmicków czy coś w ten deseń :P. Mam tylko jedno ale - zamiast pasów tag team powinniście dać jeszcze jeden singlowy :P.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ogólnie bardzo fajne tylko szkoda że mój wrestler się nie dostał :(:(:(

alexisy.png

fajny roster, ja jeszcze co do pomysłu się trochę wypowiem. Dobrze, że robicie coś takiego bo to wy tu wyznaczacie warunki, nie jak w wymyślonym WWE, czyli że caly czas to samo. Tu nie ma, że ktoś w realu jest lepszy, bo w realu ich poprostu nie ma :D Fajna inicjatywa :t_up::t_up: Newsy :t_up: króciutkie, ale sa to 1 newsy wiec można zrozumieć, karta dobra, nie za dużo, nie za mało walk i dużo zawodników wystapi na galę. Będę trzymał kciutki za team Sundeto i mam nadzieję, że jak sa pasy TT to chociaż na nie załapie sie ten zawodnik :t_up: Powodzenia w gali i w ogólnym prowadzeniu tego pomysłu ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ciekawie się wszystko zaczyna, trzeba to przyznać. Roster naprawdę nice! Tylko ten mój przydomek "The Hardcore Icon" jakoś średnio mi pasuje, ale niech będzie. Może później coś wymyślę to wam dam znać. Co do karty to jest taka zwyczajna jak na każdą galę PPV. Nic ciekawego, ale z chęcią ją przeczytam. No wiecie, wasz debiut, to może coś ciekawego się zapowiada. :)

ahfo.png

luba_049.png

• 2 tygodnie później...

:t_up: Mieliście z tym bardzo trafiony pomysł, gratuluję! Karta prezentuje się nieźle, czuje ,że mój "Podopieczny" zainterweniuje w którejś z walk. Nie mogę się doczekać pierwszej gali.Jeszcze raz wam gratuluję, panowie. Zobaczymy co z tego wyjdzie na dłuższą metę.
mazishare.info-1272738854-U9818.jpg
  • 2 tygodnie później...

igkd2q.png

PBW News #2

:arrow: Zarząd nie ukrywa satysfakcji po ostatniej gali. Zebrała ona rzeszę około czterech tysięcy fanów. Po gali wyznaczone przez organizację osoby przeprowadzały ankietę na temat poziomu gali, póki co zarząd nie chce ujawniać jej wyników.

:arrow: Po wczorajszej walce Triple Threat, Patryk Wspaniały uskarżał się na bóle głowy. Jak wiadomo podczas wczorajszego wieczoru przyjął on aż dwie akcje wysokiego ryzyka od Młodego Terrorysty. Lekarze podejżewają lekkie wstrząśnienie mózgu, jednakże zapewniają, iż zawodnik będzie gotów na następną galę.

:arrow: PBW #1 okazało się wielkim sukcesem w oczach wielu znawców polskiego backyardu. Po powrocie do domu, PJR na swoim Twitterze umieścił następującą notkę:

'To było coś niesamowitego! Takiej akcji w moim wykonaniu fani z pewnością zbyt szybko nie zapomną! Wygrałem walkę wieczoru! Mam nadzieję, że po następnej gali będę pretendentem do PBW World Title! Fuck Yea!

:arrow: Podczas PBW #2 przedstawiciel wyznaczony przez zarząd przedstawi fanom sytuację mającą miejsce wokół pasów. Mianowicie nadal roważana jest idea trzeciego singlowego pasu, a braku tag team'owych z racji braku wystarczającej liczby par do dywizji.

:arrow: Na PBW #3 zapowiedziany został turniej o PBW Polish Title. Walka o pas wraz z wcześniej zapowiedzianą o PBW World Title będzie miała miejsce na pierwszej gali iPPV - Noc Chwały, która zapowiedziana została po trzeciej tygodniówce.

:arrow: Na oficjalnej stronie federacji wystosunkowano prośbę do fanów, aby ci proponowali, na jakiej hali mogłoby odbywać się iPPV Noc Chwały. Wśród pierwszych propozycji pojawił się warszawski Torwar, bydgoska Łuczniczka oraz reszowskie Podpromie.

Zapraszamy do pozostawiania własnych propozycji w komentarzach!

:arrow: Potwierdzone zostało miejsce, gdzie odbędzie się PBW #2. Polish Brawl Wrestling zaprasza fanów z całej Polski do Hali pod Dębowcem, mieszczącej się w Bielsko-Białej! PBW #2 odbędzie się już 12 czerwca!

:arrow: A oto karta, która towarzyszyć będzie temu wydarzeniu:

1. Match

Triple Threat

Destroyer vs Kacper Słaby vs Frog Boy

2. Match

Contendership for World Title Triple Threat Match

The Kick vs Brembo Boss

3. Match

Luba vs PJR

4. Match

Patryk Wspaniały vs The Hero

Dzięki za kolejną dawkę fajnych newsów. Na ostatniej gali przegrałem, tak więc mam nadzieję na zostanie pretendentem po rozniesieniu patrynia :P.

Noc Chwały? Nie znam tych dwóch ostatnich miejscówek, ale niech będzie - reszowskie Podpromie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Newsy bardzo fajne.Dużo ciekawych informacji.Jednak znowu będzie trzeba czekać długo na galę ale pewnie warto.Karta prezentuje się niezle i zobaczymy jak wam to wyjdzie.

#SmartFanZone