Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Charly Manson wolny,wypadek Shane Helmsa i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gregory-Shane-Helms-the-hurricane-PG-Sux.jpg

:arrow:Shane Helms I jego dziewczyna mieli wypadek motocyklowy, nieopodal ich domu. Obje przebywają w szpitalu, Shane ma złamaną nogę i kostkę.

:arrow:Ostatni Impact! Osiągnął rating 1.15 (1.2), oglądało go 1,567,000 widzów.

:arrow:W środę roster RAW wybiera się na tour po Meksyku. Pojawią się tam Sin Cara i Alberto del Rio, o dziwo nie będzie tam Reya Mysterio. Tour będzie się odbywał w dniach 11-14.05

:arrow:Najnowszy odcinek vloga Zacka Rydera, to już dwunasta część.

:arrow:Poniżej Promo Over The Limit (co to ma być ? )

http://www.youtube.com/watch?v=Y5Wn7BCi-g4

:arrow:Wiem, że iMPACT był już trochę temu, ale umieszczam to w spoilerze, poniżej debiut pewnej osoby w TNA

Chyna w TNA !!

:arrow:Zastanawialiscie się kiedyś ile WWE może zyskiwać rocznie ? Otóż niedawno federacja opublikowała raport finansowy z zeszłego roku. W tamtym roku federacja zarobiła prawie $120 mln, jest to spadek w porównaniu z rokiem 2009, w którym federacja zarobiła prawie $139 mln

:arrow:Podobno ostatnie PPV WWE – Extreme Rules oglądało 10 tyś widzów (chodzi o transmisję na żywo)

:arrow:Pomimo tego, że Brett DiBiase został usunięty z rosteru FCW, na oficjalnej stronie rozwojówki, to nie został on zwolniony, ponieważ na ostatnim Tapingu uczestniczył on w dwóch walkach…. Jako …. Sędzia.

jon%20moxley_96808.jpeg

:arrow:Jon Moxley wystąpił na tapingu FCW pod imieniem Jonathan Good (jest to jego prawdziwe imię). Brał on udział w Battle Royal, z którego został wyeliminowany przez Ericka Rowana.

:arrow:Sprzedaż rzeczy związanych z Sin Carą idzie lepiej niż zakładał zarząd WWE. Podobno Sin Cara w przyszłości ma się „sprzedawać” tak dobrze, a nawet lepiej niż sam Jasiek Cena.

:arrow:Theme Song PPV – Over the limit, to kawałek grupy Rise Against – Help is on the way.

:arrow:Dystrybutor gier WWE – THQ sprzedała 4000000 gier o tematyce WWE (chodzi tu głównie o SDvsRaw i All Stars)

WWE-superstar-Ezekiel-Jackson-2.JPG

:arrow:Ezekiel Jackson został oficjalnie wyrzucony z The Corre, po zmasowanym ataku na niego przez innych członków grupy, Wade Barett skomentował wydarzenie następująco :

„ Praca z tobą była przyjemnością, Zeke. Zeke stał się za duży do swoich butów (?). Mam nadzieje, że była to dla niego wartosciowa lekcja.

:arrow:WWE ogłosiło, że ma zamiar częściej wykorzystywać The Rocka ponieważ przynosi on federacji duże zyski, podobno ma on się pojawić na SummerSlam, jest możliwość, że będzie on sędzią specjalnym w pojedynku Johna Ceny

:arrow:WWE HoF “Bullet” Bob Armstrong, będzie prowadził dzisiejszy live event SmackDown!. Natomiast Ricky “The Dragon” Steamboat, poprowadzi niedzielny live event Raw.

:arrow: Niepewne są losy kolejnych gier WWE, ponieważ THQ jest poważnie zadłużone, w czwartym kwartale ponieśli oni stratę $44.1 milionów, a łączne zadłużenie wynosi $136.1 milionów

:arrow:Jeff Jarett i Scott Steiner wybiorą się do Meksyku by uczestniczyć w gali AAA 18 Maja. TNA ma współpracować z La Sociedad (prowadzonym przez Konnana i Doriana Roldana) i wspólnie „przejąć AAA”

awesome-kong-2.jpg

:arrow:Podobno zarząd WWE jest niezadowolony z tego że Kharma walczy za bardzo stiff`owo w walkach z innymi Divami. Alicia Fox kontuzjowała bark w starciu z Kharmą po złym przyjęciu clothesline`u.

:arrow:Teraz świetna informacja dla fanów Lucha Libre

Charly Manson został zwolniony z więzienia w środę rano, przez prawników AAA. Ma on wkrótce powrócić do akcji. Jest on ogłoszony na main event tapingu w Cuatitaln, który odbędzie się 13 Maja !

:arrow:Arturo Rivera – announcer AAA, napisał na twitterze, że odpoczywał on w domu I leżał w szpitalu przez prawie miesiąc.

:arrow:Oprócz Tapingu 18 Maja, AAA ma w planie ściągnąć kilka gwiazd TNA, na największy event w roku – Triplemanie, narazie mówi się o takich nazwiskach jak Jeff Jarret, Scott Steiner, Mickie James i Velvet Sky.

:arrow:La Parka Jr, oficjalnie ogłosił, ze założył nową stajnie – El Inframundo (Podziemny świat/ Podziemie), celem gruby będzie rozbicie grupy Los Bizarros z AAA.

Newsy pisane na szybko, mam nadzieje, że nie są aż takie złe

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

• Hacjend

1

• Hayabusa1674326013

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Wypadek Shane i jego dziewczyna mieli bardzo poważny. Shane ma nie tylko złamaną nogę i kostkę, ale również nos i zwichniętą szczękę. Trzeba było założyć mu ponad 200(!!) szwów. A jego dziewczyna ma złamany kręgosłup. Oby doszli do zdrowia jak najszybciej. Rating Impacta na standardowym poziomie. Brak Reya z Meksyku ?? Trochę to dziwne, ale nadrobią jego nieobecność Sin Cara i Alberto :) Kolejny świetny odcinek Ryder'a. Promo Over The Limit =)) żenua - co to wogóle k**wa jest!! :8 No ciekawe co dalej będzie z Moxley'em z WWE. Wiadomości o dobrym sprzedawaniu się Sin Cary mnie nie dziwią - w końcu o to został sprowadzony. Oj Rey chyba może zacząć się stresować :) No oby WWE wykorzystywało Rock'a jak najczęściej - na pewno wyszłoby to na dobre i widzom i samemu Vince'owi, który zbierałby więcej kapuchy. No chyba to nie jest wina Kong, że Alicia nie umie clothesline'a przyjąć :8 Manson powinien siedzieć już w pierdlu!! Gage za napad na bank dostaje pięć lat, a tu za pobicie 2óch policjantów, w tym jednego dotkliwie, wypuszczają gościa na wolność ?? WTF!!! TNA w AAA - przecież już dużo wcześniej była mowa o współpracy tych federacji, tylko coś jej widać nie było. Może teraz coś się ruszy. No i spoiler:

Chyna w TNA - czy ja wiem czy to dobre będzie dla TNA - nie wydaje mi się. Kolejna starsza osoba w TNA - gdzie ta promocja młodych o której się tyle mówiło ?? :t_down:

Apropo powrotów to coś od siebie co większość może wie, a może i nie :)

Do TNA wraca "Wildcat" Chris Harris!!. Co więcej są plany odnowienia Americas Most Wanted!! Równa się to z tym że rozpadnie się Beer Money. Jednak dla Robet'a Roode'a planowana jest solowa kariera!!

To chyba tyle. Thanks.

Co do tych obrażeń odniesionych przez tą dwójkę, wypisałem tylko to co jest potwierdzone na 100 % i miejmy nadzieję, że to co Ty napisałeś to tylko plotka, a co do współpracy TNA z AAA, to była ona widoczna ale wcześniej, ponieważ została ona przerwana, ale teraz znów zaczynają współpracować. Nie ma za co :P //Peri

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Dobra długie newsy, ciekawe i tak ma być :t_up: Shane ma złamaną nogę i kostkę, a jego dziewczyna to nie ma nic? Szkoda, że media interesują się tylko nim, bo przecież jego kobitka też jest ważna. Lecz widzę, że Hacjend napisał, że dziewczyna ma złamany krengosłup. Oj Shane ty debilu... Tour Raw po Meksyku i brak Mysterio. Myślę, że teraz będzie jego brak, dlatego, że jest Sin Cara, a przecież widać kto jest najlepszym "latającym" zawodnikiem.. Promo Over the Limit widziałem już dawno i też się zdziwiłem, że jest ono takie. Pewnie będzie jeszcze kilka takich prom, więc wystarczy tylko czekać :) Sin Cara będzie lepiej sprzedawany niż Jasiu :8 Jak SIn Cara dostanie jakiś porządny push na pas to wtedy jego rzeczy będą sprzedawać się jeszcze więcej, a o to przecież chodzi WWE... Skoro są spekulacje, że Rock ma być sędzią specialnym na SS to już wiemy, że Jaś będzie tam walczył i pewnie o pas. Wątpie, żeby straciłł go tak szybko jak Christian :| Nie wiem czego zarząd WWE oczekiwał od Kharmy. To jest wielka baba więc jak wykonuje finisher to musi boleć nie?! Ale to nie jest chyba jej wina, że divy przyjmują ten ruch na całe ciało. Przecież w debiucie Kharmy jedna diva przyjeła ten finisher na skulone nogi i to miało być ok? Ee tamm. WWE wy się nie znacie :8

Szkoda że Shane i jego dziewczyna mieli wypadek chciałbym go zobaczyc w Tna . Promo Over the limit jesli chodzi o inteligencja to jak przystało na ameryke . Nie potrzebnie się czepiają Kharma po prostu Alicia Fox waży jakieś 5 kg i nie umie upadac . To tyle jeśli chodzi o dywizjie pań . Troche szkoda że Big zeke zapewne przejdzie face turn ale w wwe żaden duży nie może by groźny , taka polityka i tyle . Kurde chciałbym mie tyle kasy co wwe

Newsy długie i dobre, Mam nadzieje że Shane i jego dziewczyna szybko wrócą do zdrowia. Nie rozumiem po co TNA zatrudnia

Chyna, mówili o promowaniu młodych a 75% rosteru są to stare byłe gwiazdy WWE. Nie ma co Ezekiel nie powinien być face

bo w roli hella jest genialny, nie rozumiem czemu WWE czepia się Kharmy wypadki się zdarzają.

Mam nadzieje że nie zrobią ze Sin Cary baby face tak jak to zrobili z Mysterio. Słyszałem ten kawałek grupy Rise Against

i nie jest on wcale taki zły. Nie oglądam lucha libre więc się nie wypowiadam.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Promo gali Over The Limit nawet niezłe. W końcu nie może być nudno, ma być ostra jazda bez trzymanki :P. Nie ma się co martwić tym, że Brett wystąpił jako sędzia. Zapewne już niedługo zobaczymy jego debiut w którymś z głównych brandów WWE. Jak się można było spodziewać, Sin Cara jest kolejną maszynką do zarabiania zielonych w WWE. Jego popularność zwiększa się z każdym dniem, co cieszy. No i znów mamy turn Ezekiela. Trochę wypromował się w The Corre przez feud z Showem. Teraz zapewne program z Corre, który obawiam się niestety, że wygra. Jak Kharma może walczyć stiffowo? Prezentowała ciągle swój finisher i nic więcej. Jedynie podczas ostatniego Smackdown zrobiła jeszcze clothesline. Kogo to błąd tego nie wiem. Może Kharma rzeczywiście za mocno uderzyła rywalkę, a ta nie była przygotowana na akcję z takim impetem i po prostu niefortunnie upadła. Ja jakoś specjalnie nie przepadam za Mansonem, więc dla mnie informacja o jego powrocie nie jest jakimś mega niusem. W każdym razie nie podoba mi się to ponieważ powinien odbyć karę za swoje czyny. Takie jest moje zdanie.

Troche szkoda że Big zeke zapewne przejdzie face turn ale w wwe żaden duży nie może by groźny , taka polityka i tyle .

A teraz twój cytat z tematu "WWE po raz pierwszy w Polsce 11/11/11 r.!"

Kurcze wolałbym jakby było gdzies w katowicach albo w Krakowie do Gdańska mam troche daleko ale jeśli z tego co wynika by była za 35 zł bo skoro pisze że 10 dwuosobych to 35 zł za łeb , wtedy na 100% bym pojechał

Chodzi mi dokładnie o to, dlaczego chcesz jechać na galę federacji, która ci się nie podoba? Jeśli mówisz, że polityka danej fedki ci się nie podoba, to po co chcesz wydawać pieniądze na uczestnictwo w gali? Żaden duży nie może być groźny? Mógłbym podać ci przykłady, ale po co będę marnował czas na ciebie. Takie głupoty to opowiadaj sobie gdzieś indziej a nie tutaj ok?

Mam nadzieje że nie zrobią ze Sin Cary baby face tak jak to zrobili z Mysterio.

Pewnie, że nie zrobią z Sin Cary baby face'a ponieważ już nim jest.

Dzieki za newsy Peri :).

Chodzi mi dokładnie o to, dlaczego chcesz jechać na galę federacji, która ci się nie podoba? Jeśli mówisz, że polityka danej fedki ci się nie podoba, to po co chcesz wydawać pieniądze na uczestnictwo w gali? Żaden duży nie może być groźny? Mógłbym podać ci przykłady, ale po co będę marnował czas na ciebie. Takie głupoty to opowiadaj sobie gdzieś indziej a nie tutaj ok?

Ja też nie lubię WWE i nawet tego nie oglądam ... więc nie mogę pojechać żeby zobaczyć Szynkare ? :)

Nie lubiłem nigdy Mansona więc jakoś nie cieszy mnie jego ''zwolnienie z więzienia'' ... no ale jak wiemy Meksyk to Meksyk.

Szkoda Helmsa ... życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Dzięki na newsy ! :t_up:

Dop. Droops: Nie chodziło mi o to Haya. Wkurza mnie głupie najeżdżanie... Gościu napisał, że taka polityka, iż w WWE żaden kolos nie może być heelem, to kim kurcze jest Brodus Clay, Mark Henry, Husky Harris, Mason Ryan i kim byli jeszcze niedawno Ezekiel Jackson i Kane? Sorry, ale nie mogłem powstrzymać się od dopisania czegoś. :P

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...