Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

unledsk.png

Dzisiaj dyskusja troche krótsza ale za to konkretna. Na Sacrifice została zapowiedziana walka o pasy TT między mistrzami czyli Beer Money a Matt'em Hardym u którego boku stanie tajemniczy partner. No i tu zdecydowanie samo sie nasuwa nazwisko Jeff Hardy. Brat Matt'a, jeden z najbardziej legendarnych teamów wrestlingu. Gdy Matt dołączył do TNA wszyscy mówili, że wzieli go tylko po to by własnie reaktywować ten legandarny team konkurencji. Jednak do tego nie doszło lub nie zdąrzyło dojść. Jeff dał ciała na VR i słuch po nim zaginął. No i było to zaledwie dwa miesiące temu. Przypomnijmy sobie segment po tym pamietnym ppv kiedy to Sting przyszedł z nowym pasem, oddał Hoganowi stary a ten wyrzucił go za siebie mówiąc, że Jeff zawiódł Immortals więc juz go nie potrzebują. Tak więc powrót w szerego Hulk'a byłby moim zdaniem troche bez sensu. Ogólnie Hardy za taki numer nie powinien wracac tak szybko, nie powinno mu byc to tak po prostu wybaczone po zaledwie dwóch miesiącach. Ale jak nie Hardy to kto? Na ostatnim impactcie była scenka jak Matt dzwonił do kogoś, przyszedł Bishoff i zapytał "I jak, wszystko z nim w porządku?" czy jakoś tak. To już tymbardziej sugeruje młodego Hardego. Wcześniej myślałem jeszcze o Helms'ie o którego przyjściu do TNA też się mówiło no i jest przyjacielem Matt'a. Jednak raczej ta opcja juz odpadła bo Helmes miał wypadek samochodowy i lezy w szpitalu. Dobra, nie ma co się rozpisywać na siłę więc co Wy o tym myślicie? Czy to możliwe by Jeff już wrócił w szeregi TNA? Czy postanowili, że karą będzie wylecenie z ME? Co myslicie na ten temat? Jak nie Jeff to kto stanie u boku Matt'a? Nie kopiowac pytań i zapraszam do dyskusji :)

Dyskusja otwarta!!!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• patryniu

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo to ciekawe, ale coś mnie się zdaję, że tak się... stanie! A czemu? TNA ma się słabo, bardzo, bardzo słabo! Powrót Jeffa mógłby ich podnieść, a szczególnie powrót Hardy Boyz! Gdyby to się okazało sukcesem no to Jeff odkupiłby bardzo szybko swoje winy. Ostatnio o młodszym Hardym ucichło, ale mam nadzieję, że wróci bo co jak co, ale to mój ulubiony wrestler i brak mi jego występów. Myślę, że jeśli Charismatic Enigma powróci to obejrzę ten pojedynek, ale nigdy nic nie wiadomo, ciekaw jestem jak to TNA rozwiążę bo mają pole do popisu.

P.S Sorry, że tak krótko, ale kompletnie nie śledzę TNA. :)

Według mnie to zdecydowanie będzie Jeff chociaż z tego co pamietam na Genesis wszyscy wykluczli mata że to nie on jest "Mystery oponentem" a sugerowali że to bedzie Helms . Za to tym razem to ja mam wrażenie że to bedzie Helms a nie hardy . gdyż dużo się mówiło zeby odbudowac Jeffa poprzez jego powrót jako face . I ta opcja wydaje mi sie bardziej prawdopodobna.

Yhh jakby Ci się chciało przeczytac tą jakże krótką dyskusję to bys wiedział, ze Helms lezy w szpitalu po wypadku samochodowym.

No właśnie, walka o pasy TT i jeszcze nie wiadomo kto będzie partnerem Matt'a. Pewnie TNA zastanawiało się już nad Jeff'em, ale dla nmie on powinien być skreślony. Może i walczy dobrze, ale te jego wpadki podczas dużych gal mówią same za siebie. Ogólnie to bardzo bym chciał ponownej reaktywacji Hardy Boyz, ale nie mogę uwierzyć w to gdyby Jeff obiecał, że nigdy już takiego czegoś nie zrobi. Ten zawodnik musi iść na odwyk, a może już na nim jest, no nie wiem.. Szkoda, że Helmes miał wypadek bo z nich mógłby być fajny team. Nie oglądam często TNA, więc nie wiem co się dzieje, ale oglądałem kilka walk Helmes'a i byłby on dobrym przeciwnikiem dla Beer Money, którzy są faktycznie dobrzy. Ogólnie to fajna dyskusja, ale jak ktoś nie ogląda wcale TNA to nic tutaj nie napiszę. Gdyby Jeff miałby powrócić i zdobyć te pasy TT to wydaje mi się, że byłaby to zdyt duża nagroda za to co zrobił wcześniej. Powinien się starać od początku, aż dojdzie to ME. Naprawdę nie mam pojęcia kto może być tym jego partnerem, ale pewnie niedługo się przekonamy. Tyle ode mnie na ten temat :)

Spoiler z Next Impacta :)

Prawdopodobnie u boku Matt'a ma wystąpić Chris Harris. Nie wiem czy to jest informacja potwierdzona, ale może być prawdą :P

Harris made his return to TNA at the May 3, 2011, tapings of the May 12 edition of Impact!, when he was introduced by Matt Hardy as his partner in their TNA World Tag Team Championship match against Beer Money, Inc. (James Storm and Robert Roode).[10] Harris made his in-ring return at a house show, teaming with Matt Hardy against Beer Money in a losing effort

Wpadka na Victory Road Jeffa była naprawdę poważna, więc nie sądzę że od razu mu to

wybaczą dość że później okazało się że był pod wpływem narkotyków.

Tak jak powiedział patryniu że wraca Chris Harris i to on może być partnerem

Matta na Sacrifce,

Ale jest jeszcze jeden problem bo przecież Beer Money posiadają

pasy już od paru miesięcy i na pewno ich nie będą chcieli stracić. Dużo było mówione

o rozpadzie Beer Money, może to właśnie ten moment strata pasów tag teamów

następnie kłótnia między nimi i tag team się rozpadnie a TNA ma przecież plany

co do Roberta Roode o karierę solową więc utrata pasów Beer Money na Sacrifce

jest więcej niż pewna tyle ode mnie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

No i Patryniu chyba w spoilerze rozwiązał zagadke i watpliwości no ale do samej gali nie możemy być niczego pewni na 100%. Jednak ta opcja nie dośc że wydaje mi się prawdopopodbna to jeszcze bardzo sensowna bo

Chris Hariss razem ze Storm'em kiedys byli członkami jednej z bardziej znanych stajni TNA czyli America's Most Wnated. Na dodatek stajnia rozpadła się przez konfikt dwóch panów który nie jestem pewien czy został potem pociagnięty. Dołączenie do Immortals i feud bezpośrednio z byłym partnerem byłoby chyba jak najbardziej na miejscu tylko szkoda, ze będzie wlókł za soba spaslaka. Chociaż z drugiej strony Harris też przynajmniej pod koniec oponkę miał a teraz niewiadomo w jakiej jest formie więc ringowo ten team może sie okazać niewypałem.

Własnie miałem napisać dokładnie to co patryniu, ale uprzedził mnie. Teraz mogę tylko dodać, że Brem ma absolutną rację, Harris z Hardym pewnie zdobędą pasy, bo Harris się zemści na Storm'ie. Znowu mamy kolejnego członka Immortals i feud ciag dalszy feudu tych stajni, niestety najpradopodobniej z grubsonem jako mistrzem, bo myślę, ze taki powrót zapewni ich drużynie pasy.

Co do Jeffa, to czy on to będzie to jest wszystko w spoilerze, ale ja myślę, że jeszczeminęło za malo czasu, by go wrzucać do walki. Tym bardziej nie z Mattem Hardy. Matt w Immortals dobrze sobie radzi i Hardy gdyby powrócił to ja bardziej spodziewałbym się go zdradzającego swojego brata i przechodzacego do Fortune. Tam Daniels, Styles i Hardy - to by bylo cos!

Sorki, ze tak krótko, ale wszystko jest wyjasnione przede mną, a ja tylko dodałem swoje 3 grosze co bym widział po jego powrocie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png