Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Polsce 11/11/11!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

WWE® – NA ŻYWO – PO RAZ PIERWSZY W POLSCE!

Długooczekiwany debiut WWE! Na żywo w Polsce! The SmackDown® World Tour – 11 listopada w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie.

Fani będą mieli okazję zobaczyć swoje ulubione gwiazdy WWE – Randy Orton®, Christian®, Sheamus®, Kane®, Wade Barrett®, Sin Cara™, Mark Henry®, The Great Khali®, Layla® i wiele więcej*.

11 listopada fani w Polsce po raz pierwszy będą mogli osobiście doświadczyć na żywo tej niepowtarzalnej rozrywki w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie. Bilety w sprzedaży od poniedziałku 23 maja 2011.

*skład może ulec zmianie

Ceny biletów:

- 385 zł płyta przód

- 220 zł płyta tył, trybuny środkowe płyta

- 110 zł trybuny boczne płyta, trybuny na poziomie 3 i 4

- 55 zł trybuny na poziomie 5 oraz niepełnosprawni

- 535 zł VIP (szczegóły oferty wkrótce)

Bilety na platformę dla osób niepełnosprawnych, poruszających się na wózkach inwalidzkich nie będą dostępne w regularnej sprzedaży. Aby nabyć bilet w tej strefie, prosimy o wysłane maila na adres: niepelnosprawni@eventim.pl

Szczegóły wydarzenia:

SmackDown

11 listopada: ERGO ARENA, Gdańsk/Sopot

Bilety na imprezę w Polsce dostępne będą w sprzedaży internetowej od 23 maja od 12.00 (południe).

O WWE:

WWE, spółka notowana na giełdzie (NYSE: WWE), jest zintegrowaną organizacją i uznanym liderem w światowej rozrywce. Firma składa się z przedsiębiorstw, które tworzą i dostarczają oryginalny kontent przez 52 tygodnie w roku do publiczności na całym świecie. Treści widowisk WWE są bezpieczne dla dzieci więc jest to doskonała rozrywka dla całej rodziny.

WWE emitowane jest w ponad 145 krajach w 30 językach i dociera do ponad 500 milionów domów na całym świecie. Siedziba firmy znajduje się w Stamford, Connecticut i posiada biura w Nowym Yorku, Los Angeles, Londynie, Shanghaju, Singapurze i Tokio. Dodatkowe informacje dotyczące WWE dostępne są na stronie corporate.wwe.com.

Znaki towarowe

Wszystkie programy, nazwiska gwiazd, zdjęcia, wizerunki, slogany, charakterystyczne akcje i zachowania zawodników, znaki towarowe, prawa autorskie i logotypy WWE są wyłączną własnością WWE i jego spółek zależnych. Wszystkie pozostałe znaki towarowe, logotypy i prawa autorskie są własnością ich odpowiednich właścicieli.

Oświadczenia prognozujące

Niniejsza informacja prasowa zawiera oświadczenia wybiegające w przyszłość, zgodnie z przepisami bezpieczeństwa określonymi w the Securities Litigation Reform Act of 1995, które podlegają różnym czynnikom ryzyka i niepewności. Te czynniki ryzyka i niepewności obejmują, bez ograniczeń, ryzyko związane z utrzymaniem i odnawianiem umów kluczowych, w tym umowy dystrybucji telewizji; potrzebę ciągłego rozwoju twórczego i rozrywkowego programowania; dalsze znaczenie kluczowych zawodników i usług Vincent’a McMahon’a; warunki na rynkach, na których konkurujemy i akceptację marek firmy, media oraz merchandise na tych rynkach; ryzyko „złych długów” (nieściągalnych należności); wątpliwości odnoszące się do kwestii prawnych i sporów; ryzyko wynikające z wysoce konkurencyjnego charakteru naszych rynków; niepewności związane z rynkami międzynarodowymi; znaczenie ochrony naszej własności intelektualnej i zgodnych z własnością intelektualną praw innych podmiotów; ryzyko związane z produkcją i przejazdem na i z naszych wielkich imprez „na żywo” – zarówno w kraju i jak za granicą; ryzyko wypadków lub kontuzji doznawanych podczas wymagających fizycznego wysiłku pojedynków; ryzyko związane z naszą branżą filmową i z wszelkimi nowymi inicjatywami biznesowymi, które możemy podjąć; ryzyko związane z dużą ilością akcji giełdowych zwykłych kontrolowanych przez członków rodziny McMahon i możliwością sprzedaży akcji przez rodzinę McMahon albo postrzeganiem możliwości takiej sprzedaży; stosunkowo niewielkim publicznym przepływem naszych akcji; oraz inne ryzyka i czynniki wymienione od czasu do czasu w dokumentach składanych przez firmę w Amerykańskiej Komisji Papierów Wartościowych. Rzeczywiste wyniki mogą różnić się od obecnie przewidywanych lub oczekiwanych. Ponadto, nasze dywidenda zależą od wielu czynników, w tym między innymi, od naszej płynności finansowej, historycznych i prognozowanych przepływów pieniężnych, planu strategicznego (w tym alternatywnego zastosowania kapitału), naszych finansowych rezultatów i kondycji, umownych i ustawowych ograniczeń dotyczących wypłat dywidend, ogólnych ekonomicznych i konkurencyjnych warunków i tych innych czynników, które nasz Zarząd może uznać za istotne.

http://www.livenation.pl/event/220890/w ... ur-tickets

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

29

• Luba

24

• CMxPUNKxOLA

22

• Tuptuś

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mieszkam na drugim końcu polski - nic dziwnego że nie jeszcze nic nie napisałem w tym temacie, ale teraz.. Bilety już są.. Christian potwierdzony.. pokusa coraz większa. Będę miał wtedy już prawie 18, więc.. pozwolenie to raczej prosta sprawa. Ale bilety.. Myślę, że celowałbym w ten rewir: - 220 zł płyta tył, trybuny środkowe płyta; - 110 zł trybuny boczne płyta, trybuny na poziomie 3 i 4. Jeszcze sporo czasu, zobaczymy jak to się potoczy.

PS. Czekam na relacje z Szejmasa.

No to trzeba zamawiać na 23.05 i zamawiamy bileciki i jedziemy 8) Pomijam Sheamusa i kwestii rozwydrzonych dzieciorów, ale do Gdańska trzeba pojechać

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Kuszą mnie kurna, kuszą. Problem w tym, że na bilet pociągowy wydałbym więcej niż na wejściówkę...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja mam taki pomysł by wszyscy, któzy się wybierają zebrali się i ustalili jakie bilety kupią, myślę że znalazłoby się kilka osób, które chciałby oglądać show z użytkownikami forum. Ja osobiście się wybieram i skusiłbym się na bilety 110-220 bo te w pierwszym rzędzie są drogie a niestety nie bede dysponował takimi pieniędzmi i tak jak na gg napisał mi Yao "ale z tyłu też dobrze widać bo to nie jest jakaś olbrzymia hala jak w stanach :D" i tutaj ma rację, myślę ze nawet w 4 rzędzie będzie widać bardzo dobrze.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja będę kupował bilety w wysokości 200-350. Bo liczyłbym na to że mi któryś pione przybije. Sebu ma racje więcej pociąg niż bilet na show

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Stary.Ja wolę zapłacić 110 zeta by zobaczyć show niż dopłacać 2 razy tyle za to że może ktoś mi piątke przybije :) bez jaj.Co takiego wielkiego jest w piątce od wrestlera??Ale okej co kto lubi :)

#SmartFanZone

Panowie i panie! :D Coraz więcej szczegółów o gali, bliety wcale nie takie drogie, więc sądzę, że sie przejadę. Do tego sprawozdanko ze spotkania z Shamakiem dorzucę wam w nowym temacie. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Witam balwany mam 15 wejsciówek :D:D:D:D a ide sam wziolem zebyscie wy nie mieli ale postanowilem zrobic konkurs kto najbardzie poscisnie WWE to oddam mu jeden bilet :D umówimy sie tak ze bede czekal przed wejsciem i oddam temu kto mnie rozsmieszy zaczynajmy

Ale z was frajerzy. Wziąłem sobie 5 wejściówek, chociaż i tak będę tam sam xD

Nie wiem co zrobić z czterema pozostałymi... Pewnie powędrują do kosza :)

Oto dwa cytaty z wielu ze strony wf...wszystko mówi za siebie. :(

Yao. Czasem też dają autografy po tym jak schodzą z ringu

CM Punk

Khali w Gdańsku! Muszę tam być, oby jakieś terminy się nie nałożyły, to może i wyjdzie coś poważnego. Btw. ten temat należy do Shemusa, to może by już oddzielny zrobić w związku z House Show ;) Co do samych cen to źle nie jest, najtańsza wersja mnie kusi. Aczkolwiek myślę, że przez wielkość hali i niezbyt dużą liczbę zainteresowanych może nastąpić jakieś ciche przesunięcie się w stronę ringu - marzyć każdy może. Pozostaje czekać :)

Witam balwany mam 15 wejsciówek :D:D:D:D a ide sam wziolem zebyscie wy nie mieli ale postanowilem zrobic konkurs kto najbardzie poscisnie WWE to oddam mu jeden bilet :D umówimy sie tak ze bede czekal przed wejsciem i oddam temu kto mnie rozsmieszy zaczynajmy

Ale z was frajerzy. Wziąłem sobie 5 wejściówek, chociaż i tak będę tam sam xD

Nie wiem co zrobić z czterema pozostałymi... Pewnie powędrują do kosza :)

Oto dwa cytaty z wielu ze strony wf...wszystko mówi za siebie. :(

Yao. Czasem też dają autografy po tym jak schodzą z ringu

Hhaha na WWE w Gdańsku tak nie zrobi.No chyba że jest w ch :censored: j bogaty :D

#SmartFanZone

110 zł to wcale nie jest drogo za bilet gdybym miał bliżej to bym pojechał a z Krakowa to pociąg wyjdzie tyle co bilet + czas i nerwy :(

PS. Mam nadzieję, że następnym razem ( po tym co będzie w Gdańsku nie jestem pewny) pomyślą też o drugiej części Polski i zrobią galę np. w Katowickim Spodku

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   6

W pierwszym poście aktualizacja. Zapraszam na bloga forumowego o WWE w Polsce, który (mam taką nadzieję, że przyciągnie nowych userów).

http://wwewpolsce.blox.pl/html

16476371734edf391100c30.jpg

W sumie można kupić bilet za 55 zeta a potem i tak z przodu będą pewnie miejsca i można wbić.Pamiętam że w Pradze podobno tak było.Nie wierze że cała Ergo Arena będzie zapełniona :) a jak sobie kupie bilet za 55 i pociąg pewnie ponad 60 to nie tak drogo wyjdzie :D

#SmartFanZone

Kurde cholernie to kusi bo wcale nie bedzie to takie drogie, tylko, że do gdanska mam całą polske do przejechania... nie ma szans, żebym samemu jechał, druga rzecz musiałbym jechać 12 godzin do gdańska, trzy godziny posiedzieć na gali i znowu 12 godzin do domu, nie ma szans by mnie rodzice puścili, mimo że 11.11.11 bede miał już prawie 17 lat, kuźwa bedzie trzeba coś wymyślić, bo z jednej strony to jak już sie raz pojawią to pewnie wrócą, z drugiej strony jednak te wpisy na WF przerażają i może sie okazać, że będą jakieś cyrki i już nie wrócą, poza tym to pierwsza taka gala i nie wypada nie być... kuźwa ale mam problem przez to, nie mogli tego zrobić za rok?!

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png