Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Polsce 11/11/11!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

wwelive.jpg

WWE Smackdown World Tour

Typ gali: House Show

Brand: Smackdown

Miejsce: Gdańsk

Hala: Ergo Arena

Data: 11/11/11 (święto państwowe)

Bilety: sprzedaż od 23 maja 2011.

http://www.livenation.pl/event/220890/w ... ur-tickets

Bilety na imprezę w Polsce dostępne będą w sprzedaży internetowej od 23 maja od 12.00 (południe).

WWE® – NA ŻYWO – PO RAZ PIERWSZY W POLSCE!

Długooczekiwany debiut WWE! Na żywo w Polsce! The SmackDown® World Tour – 11 listopada w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie.

Fani będą mieli okazję zobaczyć swoje ulubione gwiazdy WWE – Randy Orton®, Christian®, Sheamus®, Kane®, Wade Barrett®, Sin Cara™, Mark Henry®, The Great Khali®, Layla® i wiele więcej*.

11 listopada fani w Polsce po raz pierwszy będą mogli osobiście doświadczyć na żywo tej niepowtarzalnej rozrywki w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie. Bilety w sprzedaży od poniedziałku 23 maja 2011.

*skład może ulec zmianie

Ceny biletów:

- 385 zł płyta przód

- 220 zł płyta tył, trybuny środkowe płyta

- 110 zł trybuny boczne płyta, trybuny na poziomie 3 i 4

- 55 zł trybuny na poziomie 5 oraz niepełnosprawni

- 535 zł VIP (szczegóły oferty wkrótce)

Bilety na platformę dla osób niepełnosprawnych, poruszających się na wózkach inwalidzkich nie będą dostępne w regularnej sprzedaży. Aby nabyć bilet w tej strefie, prosimy o wysłane maila na adres: niepelnosprawni@eventim.pl

Blog BGZ tylko o WWE w Polsce:

http://wwewpolsce.blox.pl/html

3copyo.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

29

• Luba

24

• CMxPUNKxOLA

22

• Tuptuś

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Informacji w żaden sposób nie potwierdziła jeszcze strona WWE, ale tak się składa, że zawodnicy ze SmackDown mają w tym dniu wolne, więc wydaje się być to bardzo prawdopodobne. Problem w tym, że do Gdańska mam 10 godzin drogi pociągiem (w najlepszym wypadku :lol ), więc nie dość, że za bilet pociągowy trochę zapłace, to w dodatku trzeba będzie z 250 zapłacić za miejsca z przodu, raczej niestety odpada. Szkoda, ale jak teraz wypali - będą odwiedzali regularnie ;).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Wow!Jednak coś mi się w to wierzyć nie chce bo gdyby tak było to na pewno taka informacja pojawiła by się tutaj http://www.wwelivetour.com/eventlisting ... _depth=All . Jednak miejmy nadzieje że WWE przyjedzie!Tylko cena biletów już mnie szokuje.700 zeta!!!!Are you kidding me?!

#SmartFanZone

Niestety wszystkich rozczaruje, że chyba ktoś sobie prima aprilis pomylił... Więc tak na oficjalnej stronie WWE nie ma nic o Gdańsku, w dniu 11 listopada Raw jest w Londynie, a SD 10 we Zurichu, a już 12 w Frankfurcie.. Więc raczej z Szwajcari do Niemiec polska nie po drodze i nasz Gdańsk raczej jest nie możliwy, ale ja chyba jak każdy fan WWE z polski chciałbym tego... Choć mieszkam na drugim końcu Polski to bym postarał się tam być, oddałbym wszystko za bilety.

Link do House Show WWE.

Bilety po 350 zł to nie przesada, zauważcie, że to podwójne wejściówki. Na House Show we Frankfurcie bilety są po około 50 euro, więc dokładając premię dla gwiazd za odwiedzenie zawsiówka Polski mogą po tyle być... Ale jak trzeba będzie to i na tyle się ludzie wyżyłują ;] Jakoś na koncerty Slayera ludzie bez żadnych wątpliwości wykładają po 200 za bilet i jest pełna Atlas Arena ;] Pytanie tylko czy to się wydarzy, bo jak dla mnie to nie ma szans, ale ja już trzymam w zapasie kasę na bilety na Frankfurt :)

Mam nadzieję, że to wejdzie w życie. skoro HS w Polsce to pewnie nie jeden i dla mnie by to było korzystne, gdyby odbyły się 2-3 najlepiej w centralnej Polsce, bo do Gdańska jest strasznie daleko i raczej bym tam nie wpadł. Warszawa i Łódź, te miasta mi najbardziej pasują, a w dodatku jezeli by odbył się ten HS już w wakacje to świetnie. ciekawe czy WWE zawita do Polski, spekulacji już bylo dużo, lecz myślę, że jezeli w konkursie nagrodami sa bilety to wątpię by się ten HS nie odbył, chodź nie takie rzeczy juz były. Oby WWE najlepiej z Maryse zawiatło do Polski :) A no i zeby bilety nie przekraczały 100zł, to bedzie dobrze. te wejściówki o ktorych pisza to pewnie jakieś vipowskie a nie zwykłe, dlatego baaaardzo drogie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Po tym jak pojawiła się tu owa informacja, zacząłem na poważnie szperać. I internecie praktycznie poza innymi dyskusjami na ten temat nic nie ma. Patrząc na terminarz na WWE.com, który obejmuje bierzący rok do połowy listopada (tygodniówki i House Showy) nie ma nic na temat Polski. Co prawda jak pisałem kiedyś w newsach na ten miesiąc jest planowany Tour po Europie, jak to w poprzednich wypowiedziach widać WWE zawita do Niemiec.

Drugi i bardzo ważny argument. Do cholery jasnej i niby Smyk nas informuje, że WWE przybędzie do Polski? Trochę dziwnie to wygląda bo rzeczywiście owa nagroda istnieje. Może wdarł się jakiś chochlik i Gdańsk stał się dosyć dziwną ofiarą. Sam nie wiem co o tym myśleć, mam mieszane uczucia. Oczywiście WWE w Polsce to byłaby szansa na 'coś' więcej. Jestem ciekaw czy nasi polscy 'kibole' wiedzieliby że to jest reżyserowane. A co do samego wrestlingu w Polsce to za sprawą dobrej reklamy (TV & net) to z pewnością fanów byłoby niemało, a przynajmniej tych chętnych i zainteresowanych w szerszym stopniu.

Jak na razie to ciągle tylko plotka, ale kto wie czy coś większego się z tego nie urodzi. Sam bym się na pewno wybrał gdybym miał w danym momencie zbędne kilka stów. Przy okazji jakiś zlot BGZ i gitara. Marzenie :)

Dla mnie do gdańska to troche daleko ;/ . Najlepiej zeby bylo w centrum polski (Łdz,W-wa). Byłoby dla niektorych lepiej. Ale tak ogolnie to bomba pomysl .

fabregash.jpg

Coś to dla mnie jest dziwne, smyk nas o tym informuje, a nie Borys i ska? Dla mnie to musi być fejk! Chociaż gdyby to była prawda - orgazm. Jednak naprawdę wątpię poza tym dla mnie to drugi koniec PL w dodatku chore ceny biletów, Naprawdę wątpię aby to była prawda, nawet nutka prawdy, ale czemu kurde smyk?

jaki to pech że mam aż godzine i 40 minut pociągiem do Gdynii i potem na lajcie do Gdańska czymśtam... nieważne

Niestety wszystkich rozczaruje, że chyba ktoś sobie prima aprilis pomylił... Więc tak na oficjalnej stronie WWE nie ma nic o Gdańsku, w dniu 11 listopada Raw jest w Londynie, a SD 10 we Zurichu, a już 12 w Frankfurcie.. Więc raczej z Szwajcari do Niemiec polska nie po drodze i nasz Gdańsk raczej jest nie możliwy,

zobaczmy po kolei HSy smackdownu

4 XI - Austria

5 XI - Austria

6 XI - Walia

7 XI - Anglia

8 XI - Anglia (taping SD)

9 XI - Belgia

10 XI - Szwajcaria

11 XI - ******

12 XI - Niemcy

13 XI - Portugalia

więc jak z Niemiec do Portugalii w jeden dzień to w czym problem żeby o Polskę zahaczyć, chyba że się boją o autostrady/kiboli albo nie ma potwierdzenia od strony polskiej na udostępnienie obiektu czy coś tam takowego

jak dla mnie to są plany ale nie ma potwierdzenia ze strony tam Gdańska czy whatevah i tyle, a Smyk wie zawsze najlepiej :|

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

Kurcze wolałbym jakby było gdzies w katowicach albo w Krakowie do Gdańska mam troche daleko ale jeśli z tego co wynika by była za 35 zł bo skoro pisze że 10 dwuosobych to 35 zł za łeb , wtedy na 100% bym pojechał

Zapraszamy wszystkich 19 maja br. (w czwartek) do Warszawy na spotkanie z byłym mistrzem Stanów Zjednoczonych oraz mistrzem WWE - Sheamusem!

Sheamus przylatuje do Polski celem promocji pierwszej w Polsce gali WWE, która odbędzie się nie bez powodu ;) 11.11.11.

Dokładny harmonogram wizyty Celtic Warriora przedstawimy najprawdopodobniej już we wtorek. Więcej na temat samej gali już wkrótce.

Nie może Cię tam zabraknąć!

WF, Extreme Sports Channel - Dobra Communications, Mattel oraz sieć zabawek Smyk zapraszają!

A więc jednak, to prawda!? :thumb:

Niestety. 19 Maj u mnie odpada, gdyby to było miesiąc póxniej to byłbym tam, bo mam 2h do Warsaw, a tak niestety. gala również odpada, bo nie mam tam ani noclegu ani nic, więc raczej imprezy niestety beze mnei. ale wy się bawcie, dobrze, że WWE wie gdzie lezy Polska i zaczyna tu zaglądać. Oby cześciej i może niedługo, gdzies w centrum Polski???

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Może kilka takich promocji?? Kraków, Katowice i na rowerze chociażby jestem, ale Warszawa i info kilka dni przed, sorry. :) Kurcze, ale jest chrzestna w Warszawie zaczynam knuć destrukcyjne plany. Co nie zmienia faktu, że jestem bardzo zadowolony z tego co się stanie. ;)