Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #21

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Showtime

DanielBryan.png

:arrow: Na Our World stało się coś czego mało kto się spodziewał. Nowy nabytek brandu Showtime Bryan Danielson przerwał serię Skipa Sheffielda i został nowym mistrzem świata wagi ciężkiej. Jak dotąd Skip był niepokonany, ta sztuka udała się dopiero Danielowi. Daniel przeszedł na Showtime w wyniku draftu. Na CrashDay był Continental Championem (Ogólnie mistrzem kontynentalnym był dwa razy), World Heavyweight Championship to jego pierwszy pas jeśli chodzi o main event. Teraz można to śmiało powiedzieć - nadeszła era Daniela Bryana!

Skip-Sheffield-wwe-superstar-2.jpg

:arrow: Pomimo, że streak Skipa Sheffielda został przerwany to ten nie zamierza się poddać. Jeśli chodzi o Skipa to odpuszczenie nie wchodzi w gre. Sheffield był mistrzem świata wagi ciężkiej od dłuższego czasu, co więcej nikt nie mógł go pokonać. Na swojej drodze Sheffield spotkał między innymi Sheltona Benjamina, Johna Cene czy też Batiste, mimo to oni również nie zdołali go pokonać. Najbliższe tygodnie na Showtime zapowiadają się naprawdę ciekawie, gdyż feud na linii Sheffield-Danielson może być naprawdę udany.

7909_carlito2.jpg

:arrow: Television Champion Carlito pokonał na Our World Chrisa Jericho i po raz kolejny obronił swój pas. Ostatnimi czasy Carlito narzekał na to, że nie ma porządnego przeciwnika do feudu. Zarząd już pracuje nad tym żeby Carlito miał zajęcie na dłuuugie tygodnie. Miejmy nadzieje, że w najbliższym czasie prestiż Television Championship wzrośnie, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że Carlito wykręca przyjemne dla oka walki.

11.jpg

:arrow: Po ostatnim PPV John Cena wraz z Kingiem Sheamus'em pokonali The Rocka oraz Stinga, ale nie o tym teraz mowa. Cena ostatnimi czasy błyszczy na backstage, jego koledzy z Showtime jak i zarząd tego brandu bardzo go cenią. Na najbliższym Showtime Cena stanie do walki z nowym mistrzem wagi ciężkiej Danielem Bryanem. Czy Cena zdoła pomścić swojego przyjaciela, który stracił pas w walce z Bryanem...? Przekonamy się już niedługo!

Sheamus-11.png

:arrow: King Sheamus nie odpuszcza. Już na najbliższym Showtime zmierzy się z Carlito oraz z Chrisem Jericho w triple threat matchu. Jeślli wygra któryś z wymienionej dwójki - zostaje pretendentem do Television Championship, natomiast jeśli wygra Carlito - wybiera stypulację do walki z pretendentem wybranym przez zarząd.

__dashing_cody_rhodes___by_jeffhardyzgirl-d31rv6e.png

:arrow: Głośno ostatnimi czasy o Codym Rhodesie. Rhodes spisuje się naprawdę dobrze na backstage, co może w przyszłości zaowocować sporym pushem. Podobno o Cody'ego pytają ludzie z CrashDay...jednak czy jest tam dla niego wystarczająco "dashing" ...?

sting.jpg

:arrow: Na CrashDay Sting nie mógł przebić wśród innych gwiazd, na Showtime jest zupełnie inaczej. Odkąd Sting został przeniesiony do złotego brandu w wyniku draftu pojawia się praktycznie na wszystkich tygodniówkach, ostatnio nawet walczył na gali PPV, gdzie wystawił swojego tag team partnera The Rocka. Mówi się o tym, że zarząd planuje feud pomiędzy tą dwójką. Przekonamy się już niedługo ile w tym prawdy.

CrashDay

SheltonBenjamin-3.png

:arrow: Na ostatniej gali PPV - Our World poznaliśmy nowego WCE Championa, a został nim Shelton Benjamin. Ostatnie miesiące to dla Sheltona pasmo sukcesów. Jeszcze na Showtime został World Heavyweight Championem, miesiąc temu wygrał High Stakes Ladder Match, który zagwarantował mu title shot'a na jeden z dwóch głównych pasów federacji. Po zwycięstwie Shelton został przedraftowany na CrashDay, gdzie od razu rozpoczął feud z Batistą. Shelton jest siódmym WCE Championem w historii. Wielkie gratulacje!

:arrow: Podobno zarząd jest bardzo zadowolony z postawy Sheltona, co powinno mu zagwarantować naprawdę długi title run, oczywiście o ile Shelton nie "obniży" swoich lotów, o to jednak praktycznie nikt się nie martwi, gdyż Shelton to sprawdzony i lojalny zawodnik. Prawdziwy skarb dla CrashDay.

a8767fcb213a4530bfc08e695d1395a6.jpg

:arrow: Na Our World sukces odniósł również Edge. "Rated R Superstar" pokonał Bookera T w walce, w której sędzią specjalnym był Steve Austin. Na Our World Edge odniósł swoje pierwsze zwycięstwo na gali PPV odkąd przeszedł na CrashDay. Stawką walki było miano pretendenta do WCE Championship, którego posiadaczem jest teraz Shelton Benjamin. Pomimo przyjacielskich stosunków z Sheltonem, Edge zapowiada, że zdobędzie pas na Nowhere to Hide. Czy tak się stanie? Przekonamy się już niedługo.

kofichamp.jpg

:arrow: Nowy nabytek brandu CrashDay Kofi Kingston został nowym Continental Championem. Na Our World Kofi pokonał Wade'a Barretta. Kingston jest zawodnikiem CrashDay od dopiero dwóch miesięcy, a już zdobył trzeci najważniejszy pas Wrestle Championship Entertaiment. Decyzja o oddaniu pasa w posiadanie Kofiego została podjęta w ostatniej chwili, jednak wtedy ustalono, że title run tego zawodnika będzie bardzo krótki (miał stracić pas już na następnym PPV) jednak teraz zarząd dostrzega w nim spory potencjał co bardzo dobrze mu wróży. Gratulacje dla Kofi'ego i życzymy dalszych sukcesów!

JohnMorrison-5.png

:arrow: Kofi Kingston nie będzie miał łatwego życia, szczególnie że pretendentem do Continental Championship został były World Hevawyeight oraz Unified Tag Team Champion John Morrison. Przez długi czas było o nim bardzo cicho, jednak teraz Morrison wspiął się na wyżyny swoich umiejętności i pokonał Christiana w Ladder Matchu, zwycięstwo zagwarantowało mu title shot. Na najbliższym CrashDay Morrison zmierzy się z Reyem Mysterio. Liczymy na świetne walki zarówno z Reyem jak i z Kofim.

WWE-Wade-Barrett-Calls-Out-John-Cena.jpg

:arrow: Mimo tego, że Wade Barrett stracił pas to jednak nadal nie przekreśla jego szans na zaistnienie w federacji. Jakiś czas temu krążyły plotki, że Barrett mocno podpadł kilku osobom w federacji i przez to stracił pas, ale to nieprawda. Zarząd jest obecnie bardzo zadowolony z postawy Anglika na backstage i w ciągu najbliższych tygodni jest szykowany dla niego push. Oby tak dalej, Wade!

punk.jpg

:arrow: Drugą osobą, która ma otrzymać w ciągu najbliższych kilku tygodni push jest CM Punk. Punk od początku spisuje się bardzo dobrze na backstage i kiedy tylko zakończy się jego feud z Jeffem Hardym może liczyć na spory push, może nawet na WCE Championship. Pomimo ostatniej porażki z Jeffem, Punk nie poddaje się i nadal walczy o swoje. Bardzo prawdopodobne, że na Nowhere to Hide ujrzymy kolejną walkę Punka z Hardym.

AlbertoDelRioHinton3.png

:arrow: Dużo mówi się również o pushu dla Alberto Del Rio. Możliwe, że meksykańska gwiazda brandu CrashDay włączy się do walki o Continental Championship i rozpocznie feud z Kofim Kingstonem i Johnem Morrisonem, gdyż jego program z Reyem Mysterio ostatecznie się zakończył.

6.jpg

:arrow: Po zwycięstwie nad Alberto Del Rio, Rey Mysterio zyskał spore uznanie zarówno na backstage jak i w oczach zarządu. Narazie Rey nie ma sprecyzowanych planów na przyszłość, ale wszystko rozstrzygnie się już na najbliższym CrashDay. Na dzień dzisiejszy zarząd planuje poprowadzić jeszcze jeden feud po czym Rey ma startować do walki o pasy. Z początku mówiło się o Continental Championship, jednak teraz coraz więcej osób mówi o pushu na WCE Championship...ile w tym prawdy? Przekonamy się już niedługo.

the-undertaker-with-kane.jpg

:arrow: Sporo emocji wśród publiczności wzbudziło dołączenie do federacji Undertakera oraz Kane'a. Zarząd ma zamiar poprowadzić feud pomiędzy "braćmi". Na Our World Kane i Undertaker wystąpili w dość ciekawym segmencie, który rozpoczął feud. Bardzo możliwe, że ujrzymy walkę tej dwójki na Nowhere to Hide. Spodziewamy się jednak większej aktywności obydwu zawodników na backstage, gdyż potencjał programu między nimi jest ogromny.

Najbliższa gala PPV

:arrow: Najbliższa gala PPV będzie nosiła nazwę Nowhere to Hide. Będzie to druga gala pod tą nazwą w historii federacji! Rok temu Nowhere to Hide odniosło spory sukces, teraz wszyscy liczą na powtórkę. Rok temu wszystkie walki na tej gali były prowadzone w klatkach, teraz ma się to zmienić, na gali ujrzymy sporo stypulacji.

:arrow: Już teraz wiemy, że walką wieczoru będzie starcie pomiędzy Sheltonem Benjaminem a Edge'm. Stawką tej walki będzie WCE Championship. Dużo mówi się o tym, że stypulacją do tej walki ma być TLC. Wszystko wyjaśni się już na następnym CrashDay.

:arrow: Zarzą przewiduje maksymalnie osiem walk na Nowhere to Hide.

:arrow: Nowhere to Hide odbędzie się w Atlancie w stanie Georgia.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• Kall

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

O newsy. No proszę :) Widać, że każdy napisany nius był przemyślany i ogólnie to podobają mi się te newsy. Ta wiadomość o tym PPV jest dla mnie zadawalająca ponieważ jest kolejna okazja do wygrania walki, ale ważniejsze jest to, że będzie nowy plakacik :) Może teraz będzie na nim Jaś? :8 Newsy ze CD są dłuższe, ale oby dwa brandy się dobrze do tego przygotowały. Dzięki :t_up:

Mogę skomentować, nie? :P

Bardzo dobre, długie newsy, fajnie, że postanowiliście wspomnieć coś o Rhodesie (trzeba się zabierać za backstage dzisiaj). Co do gali Nowhere to Hide - jest to dla mnie dośc pamiętne PPV, bo to na nim zdobyłem Punkiem swój pierwszy pas w federacji (swoją drogą - jak to szybko zleciało o.O), mam nadzieję, że tutaj też dostane swoje miejsce w karcie. Tyle ode mnie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nareszcie!!!

Długie i ciekawe newsy, szkoda tylko że tak rzadko, tutaj naprawdę można odnaleźć jak prowadzić swoją postać i za kogo się brać. Dzięki i czekam na kolejne po PPV :)

sig.png

Widze, ze szykuje sie calkiem sporo pushow, co bardzo cieszy, bo widac, ze kazdy ma jakies szanse na wybicie sie dosyc wysoko oraz czeste wystepy na tygodniowkach / PPV... NIektorzy zostali juz nagrodzeni (Kingston, Bryan), niektorzy juz niedlugo (Barret, Punk, itd.), bedzie sie robilo ciasno acz ciekawie na szczycie :) .

TOmeq, TLC bardzo odpowiada, sam w sumie wiesz jakie mam zdanie w tej sprawie. Mam nadzieje, ze ta walka bedzie czyms pieknym :) .

Poza tym, nie musicie sie martwic o moja postawe na backstage, poprostu ostatnio troche kiepsko bylo z czasem lecz juz jest wporzo i beda posty regularnie :) . W ogole jeden post na poltora tygodnia nie jest tragedia :8 ...

Bardzo fajne, ciekawe ciekawe informacje newsy :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Noo dla mnie bomba, newsy świetnie napisane, no i nie mogło obyć się bez Caribbean COOL'a. Już nie mogę się doczekać Showtime, jutro będzie post na BS. Mam nadzieję że będę mógł wybrąć tą stypulacje, bo to daje spore pole do popisu. Apropo innych newsów, bardzo dobrze się czytało, ale jak dla mnie mogłoby być nieco mniej zdjęć, jak w prawdziwych newsach. Podobał mi się ten dział o PPV. Skoro nie walki w klatkach a inne stypulacje, to oby było dużo hardcore'u :) Czekamy na Showtime i na galę PPV.

Wcześniej nie miałem niestety czasu na skomentowanie newsów, nawet zabrakło mi czasu na dokładne przeczytanie ich, lecz teraz znalazłem chwilkę i z ręku na sercu mogę skomentować. Bardzo ciekawe newsy pokazujące najbliższą przyszłość w WCE i co się może dziać z poszczególnymi zawodnikami. Push'y oraz Heat'y. Zarówno jak i newsy z ShowTime i CrashDay ładnie napisane i to jest najważniejsze. Nie nudziłem się czytając je, ale nic dziwnego, bo trochę zbyt rzadko wychodzą te newsy ;/ Dzięki za te newsy i czekam na kolejne :) Spadam na Backstage!

Bardzo fajne newsy. Jest w nich wszystko co mogłoby być. Ujęty jest każdy zawodnik który udziela się na BS. Cieszy mnie też to że Punk się tam znajduje. Taka forma newsów jest bardzo fajna. Nie ma niepotrzebnych informacji o ratingach itp. Treściwe, ciekawe i o to chodzi. Dzięki wielkie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Newsy bardzo fajne. Fajnie się czytało tylko szkoda że nic nie napisałeś o nowych zawodnikach WCE i takie tam :D

alexisy.png