Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwie ikony,co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

obrazng.jpg

Na początku chciałbym powiedzieć że jest to moja pierwsza własna dyskusja i z góry przepraszam za wszystkie niedociągnięcia i jeśli ktoś by takie zauważył niech pisze a w kolejnych dyskusjach postaram się to poprawić

Dwie ikony współczesnego wrestlingu.Dwaj najwięksi w szatni WWE. Są to niestety także dwaj zawodnicy którzy mają już swoje lata.Jeden z nich to The Deadman, The Phenom The Last Outlaw czyli The Undertaker jest to człowiek który posiada legendarną serie zwycięstw na wrestelmani która wynosi 19-0.

Drugi to The King of king The Game HHH czyli 13-krotny mistrz świata ,był częścią DX oraz Evolution,a także jest on zięciem prezesa WWE Vinca Kennedyego McMahona.W lutym tego roku panowie powrócili po prawie rocznej przerwie tylko po to aby,stoczyć jak się póżniej okazało prawdopodobnie walkę roku 2011.Odbyła się ona na największej ze scen w stypulacji No Holds Barred.Wtedy to właśnie Undertaker podwyższył swój streak do 19-0.Po walce jednak słuch o nich zaginął.Undertakera chyba wiele ona kosztowała ponieważ po zakończeniu walki nie zdołał wyjść o własnych siłach z sali.The Game zaś pojawił się na Raw dzień po wrestelmani i dziękował takerowi za walke.Na końcu skierował do niego o słowa When You come back' I be waitng co oznacza Kiedy powrócisz ja będe czekał.Od tego czasu on również się już nie pojawił.

I tutaj właśnie nasuwa się pytanie co dalej?Kilka razy już przeczytałem na różnych stronach że WWE planuje ich rewanż na wrestelmani 28.Panowie jak wiemy mają już swoje lata i na pewno długo już nie powalczą.I teraz oddaje głos wam.Napisze dla was teraz kilka pytań dzięki którym bedzie wam łatwiej się tu wypowiedzieć.

1 Czy na Wrestelamani 28 dojdzie między nimi do rewanżu?

2 Jak myślicie ile jeszcze powalczą?

3 Kiedy powrócą?

4 Czy któryś z nich będzie kiedyś będzie jeszcze posiadał jakiś pas?

5 Czy gdyby doszło między nimi do rewanżu na wm 28 to HHH ma szanse zakończyć streak?
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• the.game_hhh 19-1

2

• Wodzik96

1

• Mr. Underson

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy na Wrestelamani 28 dojdzie między nimi do rewanżu?

Podejrzewam, że tak dojdzie do tego pojedynku. HBK też próbował 2 razy i podwójnie mu się nie udało, aczkolwiek Triple jako zięć Vinca na pewno załatwi sobie rewanż z Takerem na WM'ce.

Jak myślicie ile jeszcze powalczą? Tutaj wydaje mi się, że jeszcze obaj stoczą kilka walk i zaliczą pare PPV, feudując ze sobą aż do WM. Lub do czasu WM'ki będą się kurować i pojawiać się na Raw,SmackDown! wypowiadając się na temat ich walki, tak jak to było w tym roku. Czytałem gdzieś, że Taker ma doprowadzić streak do 20-0 i skończyć karierę, ale jak będzie to się zobaczy.

Kiedy powrócą? Słyszałem, że Taker ma powrócić na Summerslam, a co do Huntera, to mam nadzieję, że powróci jeszcze w tym roku i zacznie feudować z Deadmanem, zwalczyć i brać czynny udział w galach.

Czy któryś z nich będzie kiedyś jeszcze posiadał jakiś pas? W to szczerze powiedziawszy wątpie, obaj mają już swoje lata, a jak pisałem Taker ma podobno kończyć powoli karierę, istnieje szansa, że Vince postanowi wynagrodzić Takerowi, to co zrobił dla WWE i da go do jakieś walki o pas, którą deadman wygra. Wszystkiego można się po Mcmahon'ie spodziewać :).

Czy gdyby doszło między nimi do rewanżu na wm 28 to HHH ma szanse zakończyć streak? Tak jak pisałem wyżej, jeżeli Taker odejdzie, to jako niezwyciężony z nie przerwanym streakiem, pozostawiając po sobie "legendę" wrestlingu, którą i tak już jest teraz.

Myślę,że raczej nie(choć może).Undi tym razem zmierzy się z kimś z kim jeszcze nie walczył(może z Y2J).

Jak myślicie ile jeszcze powalczą?

Jak wiemy obaj mają już swoje lata i myślę,ze długo już nie powalczą.Undi pewnie odejdzie niepokonanie przy streaku 20-0.A triple myślę,że też w tych okolicach co grabarz.

Kiedy powrócą?

Oby jak najszybciej ale myślę,że w okolicach summerslam(powrócą razem tak jak na RAW).Najpierw oczywiście muszą się wykurować,żeby wrócić w pełni sił.

Czy któryś z nich będzie kiedyś jeszcze posiadał jakiś pas?

Szczerze wątpię,ze coś jeszcze zdobędą.Teraz jest już czas na młodych,a ich lata świetlne minęły(to co mieli zdobyć pozdobywali).

Czy gdyby doszło między nimi do rewanżu na wm 28 to HHH ma szanse zakończyć streak?

Myślę,że nie.Undi odejdzie niepokonany przy streaku 20-0.

deathnotep.png

angle_02.gif

Znamy zdrowie Takera, nie sądze aby się czynnie pojawiał. Pewnie powróci na Raw, będzie się pojawiał, przerwa, Raw i Samerszlem. HHH zaś będzie się pojawiał okazjonalnie.Zapewne na SS dojdzie do rewanżu, który HHH Wygra. Na WM 28 pewnie się zmierzą, lecz chciałbym, aby na (raczej) ostatniej WM Takera zmierzył się on z Y2J. Takerowi daje rok , nie chce aby odchodził, ale zdrowie a dalsze występy mu na to nie pozwala. Dociągnie do WM 28 i koniec. To bardzo możliwe, bo Taker sam się wypowiadał, że go to męczy. HHH zaś kilka latek spokojnie imo pociągnie. Sądzę, że na zakończenie kariery Taker dostanie WHC, a moze nawet pas mistrzowski WWE. HHH dostanie w przyszłości jeszcze raz WWE champa, jest przecież zięciem Wąseta. Nie sądzę, aby ktokolwiek miał przerwać streak. Nikt tego nie zrobi, po co przez głupotę przerwać coś co tworzyli wieloma latami!? To jeden z ich najlepszych pomysłów, przerwanie streaku to by było zeszmacenie Takera po tym co zrobił dla federacji, jego wspaniałej kariery.

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem pojedynek pomiędzy Hunterem a Undertakerem była to jednorazowa walka i raczej nie spodziewajmy się kontynuacji na Wrestlemanii.Gdyby tak było potrzebny by był jakiś ciekawy feud storylinee a narazie nic na to nie wskazuje.Triple H obedcnie bawi się w prezesa i pomaga Vincowi i chyba narazie nie chce pojawiać sie w ringu.Może to i lepiej bo więcej miejsca dla młodych.Taker z tego co wiem to albo ma kontuzje albo "odpoczywa" tak więc jego spodziewał bym się przed Summerslam lub Wrestlemanią.Nie oszukujmy się kolejna Wrestlemania będzie dla Takera ostatnią w jego karierze i jego streaku nikt nie jest w stanie zniszczyć bo gdyby tak się stało to tyle lat pracy poszło by się marnować.Wydaje mi się że na Wrestlemanii Taker stoczy walkę z kimś wyjątkowym i nie będzie to Taker bo ja bym był zawiedziony ponieważ nie chciałbym oglądać ostatniej walki Takera która by była powtórką z poprzedniej WM'ki.Obaj ci panowie powoli odchodzą na emeryture Taker tak jak mówiło odejdzie na kolejnej Wrestlemanii a potem tylko wprowadzenie do Hall of Fame.Hunter będzie też coraz mniej się pojawiał jako wrestler i dobrze.Taker już raczej nigdy nie zdobędzie tytułu gdyż by było to głupie zagranie ze strony WWE i było by to marnowanie czasu,to samo wiąże się HHH.Obecnie tytuły powinny być przeznaczone tylko dla młodych.Tak więc obaj byli świetni ale ich czas minął i pozostaje tylko oglądać stare bardzo dobre pojedynki.

#SmartFanZone

Wydaje mi się, że na najbliższej Wrestlemanii Undertaker zakończy swą wspaniałą karierę pokonując kogoś i zachowując czyste konto jeśli chodzi o przegrane na największej ze scen wrestlingu. Wydaje mi się jednak, że na przyszłej WM'ce Taker nie stanie twarzą w twarz z Triple H'em. Na pewno bym tego nie chciał, dlaczego? Nie podoba mi się coś takiego jak rewanż na Wrestlemanii za poprzednią, tak jak to miało miejsce przed rokiem gdy Deadman starł się ponownie ze Shawnem Michaelsem. Zapewne Taker wróci przed Wrestlemanią, co do tego chyba nie ma wątpliwości. Oczywiście mówi się tu o walce na Summerslam, wcześniej nie ma na co liczyć. Jeśli jednak Undertaker do tego czasu się nie wyleczy to jakoś później ten feud zostanie dokończony, ale zapewne przed Wrestlemanią. Wydaje mi się, że WWE na koniec kariery będzie chciało sprowadzić jakiegoś zawodnika, który jest legendą. Chętnie na tym miejscu widziałbym na przykład Billa Goldberga. Myślę, że właśnie ten pan byłby godnym rywalem "umarlaka". Na pewno emocje by były. Z kolei gdyby Taker miał znowuż zawalczyć z Trajplem, to ten streak nie miałby prawa zostać przerwany. Choćby nie wiem kto to był, to Undertaker żadnej walki na Wrestlemanii nie ma prawa przegrać. No i tak jak pisałem, Taker dobije do przyszłej WM'ki, a Triple H? Trudno tak naprawdę powiedzieć. Na pewno teraz nie będzie czynnym wrestlerem jak kiedyś. Teraz ma on inne obowiązki i zapewne będzie występować gościnnie od czasu do czasu. Do kiedy tak pociągnie? Jeśli właśnie będzie walczył sporadycznie, to na pewno kilka lat, może pięć, może więcej. Jeżeli byłby on czynnym zawodnikiem to dałbym mu może z trzy latka bo jak było widać w ringu nadal radzi sobie nieźle. Powrotu Takera spodziewam się gdzieś w okolicach Summerslam, a może nawet później. Triple H zajmuje się czymś innym, więc na pewno jak zapowiedział czeka na powrót Deadmana, czyli zapewne pojawią się mniej więcej w tym samym okresie czasu, by ze sobą stoczyć przynajmniej jedną walkę. Moim zdaniem obecnie nie ma szans na to, by Undertaker zdobył jakikolwiek pas. Nie oszukujmy się, nie byłby on dobrym mistrzem. Wiemy bardzo dobrze jak jest z jego zdrowiem. Co z tego, ze stoczył świetną walkę na Wrestlemanii? Gdyby walczył regularnie, to na pewno nie wyrobiłby, a od mistrza trzeba oczekiwać dobrej kondycji i pełnej sprawności. Trajpel oczywiście ma szanse na zdobycie złota. To zależy czy i ewentualnie ile czasu będzie walczył. Na horyzoncie nie widać żadnego feudu oprócz tego z Undertakerem. Możliwe, że na Wrestlemanii przygotują mu jakiś feudzik i mógłby on toczyć się o któryś z pasów. Potem przez jakiś czas potrzymałby tytuł i znów oddałby się nowej roli. Jak na ten moment jednak, Triple H nie powinien zdobyć żadnego pasa, ale jeszcze kiedyś zobaczymy go ze złotem na ramieniu.

No nic, trzeba kończyć. Dobra dyskusja jak na pierwszą. Na pewno jeszcze dojdziesz do wprawy, ale na ten moment jest już bardzo dobrze. Jedna rada - jak zadasz pytania na koniec dyskusji, to napisz żeby nie kopiować pytań ponieważ są one jedynie pomocnicze. Wypowiedź na przykład HBK247 czy kamilos122 nie wyglądają ładnie bo są schematyczne, panowie tylko kopiowali pytania i na nie odpowiadali. Odpowiedź w dyskusji powinna być płynna, więc to jest bardzo ważne.

Więc tym razem to ja wypowiem się w założonej przez mnie dyskusji.

Na początku muszę się przyznać iż marze o rewanżu tych panów za rok na wrestelmani 28.Po tym co zobaczyliśmy na wrestelmani 27 mogliśmy stwierdzić że panowie mimo wieku potrafią stworzyć walkę roku.Jednego jestem pewny.Rewanż się odbędzie,bo tutaj kluczowe są słowa przytoczone przez mnie wypowiedziane przez Triple'Ha When You come back,I be waiting.Co do przyszłości streaku to także wątpię aby został skończony,ale jeżeli do rewanżu doszłoby na wmce 28 zapewne mieli byśmy streak vs carrer match, i wtedy wynik wcale nie byłby taki pewny.Jeżeli zaś okaże się że Undertaker zmierzy się nie z HHHem a z kimś innym to mamy tu pewne 20-0 i najprawdopodobniej koniec kariery.Ich powrotu nie szacowałbym na Summer Slam lecz póżniej , przynajmniej dotyczy to takera bo game może wrócić wcześniej i może nawet zakręcić się w okół pasa WWE.Np . zdobywa go na summer slam ,traci w okolicach TLC wtedy wraca deadman i zaczynają program ze sobą mający finał na wrestelmani 28.Co do Deadmana to on już raczej pasa w swojej karierze nie zdobędzie,to by się równało z czynnym występowaniem,a on już tak nie jest w stanie robić , jego w WWE trzyma już tylko streak.Po zakończeniu przez nich karier czynnych wrestlerów na pewno nie odejdą z WWE.Triple H jak wiemy jest przecież zięciem prezesa który na pewno nie zostawi go bez pracy bo skończeniu kariery wrestlingowej.The Undertaker także zasługuje by dalej pracować w tej branży.Wydaje mi się że za te wszystkie poświęcenia jaki zmarły dokonał dla WWE także zostanie mu zaproponowane jakieś stanowisko.

Nie wiem jak zacząć tego posta, ale ok. Po pierwsze, prosze, błagam, tylko nie to! Nie chce walki Triple H'a z Undertakerem na WrestleMani 28! To by była już przesada. Gdy sie "reklamuje" streak Undertakera wspomina się o 19 przeciwnikah, o 19 duszach, które spoczęły w pokoju na najważniejszej gali w roku. Tymczasem tych dusz było 16. Undertaker walczył już dwa razy z Kanem, co akurat nie jest złe, bo to w końcu jego brat i jedyny który może go zniszczyć. Dwa razy walczył też z Shawnem, bo też ma jakieś usprawiedliwienie, bo undertaker na tych dwóch starciach zainkasował "dusze i kariere Shawna". Ale walka z Tryplakiem? Już raz walczyli, fakt w czasach Bad Assa i tamta walka też wyszła bardzo dobrze, tak samo jak ta. Walczyli już dwa razy, dla mnie trzeci raz to była by gruba przesada, tym bardziej, że jest jeszcze jeden gość, któremu sie ta walka należy. Mówie o "najlepszym na świecie w tym co robi" i to on powinien stoczyć pojedynek z Undertakere, który będzie ostatnim w karierze umarlaka. Po prostu ostatnia legenda jaka pozostała w tej federacji i nie walczyła z Andrzejem to Jericho, a powinien. Nie wyobrażam sobie też by Taker kiedykolwiek przegrał na WrestleMani. Jednak tak jak wy myśle, że to sie tak prędko nie skonczy. W skład wielkiej czwórki wchodzą oczywiście cztery gale. Pierwszą z tych gal jest Royal Rumble, potem WrestleMania, potem SummerSlam i Survivor Series. No i właśnie, Hunter powiedział, że będzie czekać na Takera, SummerSlam jest także galą powrotów, więc tam powróci Taker i stoczą walke z Tryplakiem. Może być tez tak, że Tryplak dostanie pas jakoś przed SS i będzie go bronić, troche pofeudują, potem przerwa Andrzeja napewno, nie wiadomo jak z Hunterem, Taker powraca w RtWM, walka, streak 20-0 no i w końcu Rest in Peace Mark, Thank You for Everything ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie wątpliwie zapomniałes o bardzo ważnej rzeczy (chyba, że ja tego nei dostrzeglem), a mianowicie chodzi mi o karę za chair shoty jakie zostały nałozone na zawodników, czyli ZAWIESZENIA! Zawieszenai spowoduja zapewne coś w stylu tego, że zawieszenia zostana zdjęte w okolicach SummerSlam, obaj powróca by powalczyć i może tym razem HHH by powalczyl aż od SS do WM, a Taker na SS, potem przerwa z powrócił na 2 miechy przed WM. Myślę, że rewanż jest najpewniejszym ruchem, gdyz jezeli HBK miał 2 szanse na przerwanie streaku to HHH równiez dostanie drugą, tym razem w stypulacji: Streak vs Carrer. Oczywiście Hunter nie ma szans na przerwanie serii Andrzeja, próbował juz 2 razy, ale nie 2 razy pod rząd, więc kolejna próba rowniez bedzie nieudana. Wątpię by jakikolwiek pas trafi ljeszcze do Takera, on raczej już tylko na WM bedzie miał wielki moment oraz ewentualnie jeszcze na wcześniejszym powrocie, lecz bez pasa. Co innego Hunter, który gdyby powrócił w okolicach SummerSlam to myslę, że moze jeszcze mieć jakiś feud o pas, najpewniej głowny - WWE, bądź już zunifikowany (zapraszam do dyskusji o unifikacji pasów i draftcie dla Raw!!!). W czerwcu najpewniej turniej KotR i tam bym widzial jego powrót, oraz wygraną, a potem feudzik z Sheamusem o miano lepszego króla ringu! Potem na WM oczywiscie rewanż i 20:0!

Fajny temat na dyskusję, lecz zapomniałeś właśnie o tym zawieszeniu, mozna było bardziej to rozwinąć, oraz poprawić estetykę. Psiz aby ludzie nie odpowiadali na same pytania bo nie o to chodzi w dyskusjach, a o to by dorzucać jeszcze coś od siebie. Estetyka!!! (I tak zaraz wyśrodkuje twoją dyskusję, bo to od razu lepiej wygląda.)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Panowie wrócili po kontuzjach, zawalczyli na WM'ce, jednego wynieśli na noszach, drugi jeszcze walnął ładne przemówienie i tyle ich widzieliśmy. Że Taker zniknie, tego byłem pewien ale po HHH się nie spodziewałem. Niektórzy mówią że to przez ten chairshot i zawieszenie ale ja w to ani trochę nie wierze. WWE nie zawiesiłoby dwóch swoich obecnie najwiekszych ikon za taka pierdołe jakby miało dla nich jakis storyline. Mozliwe, że specjalnie puścili taka plotke albo nawet specjalnie kazali im wykonać ten chairshot zeby móc usprawiedliwic ich nieobecności a zwlaszcza HHH'a. No a co do powrótu. HHH pewnie pojawi się w niedługim czasie, może dostanie jakiś krótki feud, w wakacje wróci Undertaker, odnowią feud bo Hunter pobiecał, ze będzie czekał. Zawlacza na SS rewanż, tym razem wygra HHH zeby było sprawiedliwie. Taker znów zniknie i wróci dopiero przed WM'ka, powiekszy streak do równej liczby 20 i zakończy kareirę a HHH nie wykluczone, że odejdzie juz po tym SS mówiąc, ze pokonał deadman'a więc osiagnął już wszystko co mógł i czas na niego. No może zwykłe zwycięstwo to nie to samo co przerwanie streaku ale ze byłby to rewanz za WM'ke to może sobie tak powiedziec. Opcja rewanżu na WM'ce jest moim zdaniem totalnie bez najmniejszego sensu. Chociaż z drugiej strony ostatnim przeciwnikiem Taker'a powinien być ktos ogromnego formatu a w sumie HHH jest ostatnim tego typu zawodnikiem obecnie w WWE. Może Cena by się nadawał ale on będzid zajęty Rockiem. Więc pewnie ktoś powróci by ostatnia walka Taker'a była wielkim wydarzeniem. Zreszta mniejsza o to, to inny temat. Rewanż z HHH byłby głupi, raz, że byłaby to powtórka story z HBK'em, dwa, że to juz była dryuga szansa HHH. Jedyną opcją sensowną jaką widzę by ten rewanz się odbył na WM'ce, miał sens i był ogromnym wydarzeniem to... TRIPLE THRET Undertaker vs Triple H vs Shawn Michaels! I to by była godna walka ostatniego pojedynku Taker'a i godna walka ostatniej walki HBK'a oraz ostatniej walki HHH'a. Normalna walka HHH vs Taker na WM'ce nie ma podłoża, musialiby powtarzac to samo co w tym roku a to głupie.

. Więc pewnie ktoś powróci by ostatnia walka Taker'a była wielkim wydarzeniem.

No właśnie, to co powiedziałeś bardzo mnie zaciekawiło. Tym bardziej, że przed chwilą przeczytałem newsy. A w nich, że Stone Cold w wywiadzie powiedział, że chciałby stoczyć jeszcze jedną walkę. Widzicie okazję? Ostatnia walka Stone Colda musiałaby odbyć się na Wrestlemanii, bo nie ma innej szansy. Nikt mi nie powie że Austin nie jest gwiazdą wielkiego formatu i sie nie nadaje. Problem w tym, że Stone Cold ma gimmick który można wykorzystać inaczej, bo przecież pasowałoby żeby Austin ukarał jakiegoś młodego Heela który go znieważył i nauczył go szacunku. W takim razie w grę wchodzi np. Steve Austin vs Alberto Del Rio. Mam nadzieję że WWE zechce jednak skorzystać z tego Stone Colda by skonfronotwać go z Underem. Wątpie żeby Stone Cold odrzucił taką propozycję. Taka walka to byłoby coś. Większość walk deadmana na WM odbyła się między nim a - co tu dużo mówić - midcarderami, jak Mark Henry, Giant Gonzalez, Big Bossman, A-Train. Walka między nim a Austinem nigdy nie odbyła się na Wresltemanii, więc to byłoby coś. A co do feudu o którym mowa w dyskusji, to uważam że nie powinien odbyć się rewanż miedzy nimi na WM. Powinno się to stać na SamerSmalcu. Ode mnie to tyle.

No HHH walczył znim na WM-ce już dwa rzy więc chyba mu wystarcz , ale nie widze nikogo innego z kim by zawalczył ten ostatni raz wiec mozliwe.Chociaż mają kary za tego chairshota , wiec nie weim czy Vince nie bedzie sie bał że skoro to bedzie ich ostatni pojedynek to czy nie z robią jakiegos death match-u tak że dzieci uciekna z hali :twisted:

Jak myślicie ile jeszcze powalczą? Wydaję mi sie że do Wm 28

Kiedy powrócą?Obstawiam ze tuż przed Wm28

Czy któryś z nich będzie kiedyś jeszcze posiadał jakiś pas? Wątpie

Czy gdyby doszło między nimi do rewanżu na wm 28 to HHH ma szanse zakończyć streak Absolutnie nie.

Myślę że nie Triple H walczył już z nim na Wrestlemanii 17 i 27 więc teraz już chyba nie,

Chodź jednak Triple H powiedział że będzie na niego czekał więc wszystko jest możliwe

Jak myślicie ile jeszcze powalczą?

Undertaker zakończy swoją karierę na Wrestlemanii 28 ze swoją serią 20 - 0

Triple H może jeszcze powalczy od 2 do 3 lat ale wątpię w to.

Kiedy powrócą?

Triple H pewnie powróci na Royal Rumble a Undertaker koło Elimination Chamber albo

tuż przed Wrestlemanią.

Czy któryś z nich będzie kiedyś jeszcze posiadał jakiś pas?

Sądzę że już nie dość że Triple H już posiadał pas WWE 8 razy albo że

będą chcieli im podziękować i dadzą im pas na jakiś krótki czas na

zakończenie kariery.

Czy gdyby doszło między nimi do rewanżu na wm 28 to HHH ma szanse zakończyć streak

nie sądzę żeby WWE niszczyło streak Undertakera który tak długo ciągnęli.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Mimo, że zrobili świetną walkę na ostatniej wm'ce to niechce oglądać tego drugi rok z rzędu, ale jest to możliwe. Taker będzie kończyć karierę, a HHH będzie miał argument, że przegrał, ale on sam opuścił arene, a Taker nie miał sił. Pozatym na pierwszym Raw po Wrestlemanii Hunter mówił, że będzie na niego czekał gdy powróci. Jeśli jeden z nich ma zdobyć jeszcze pas to będzie to Triple H bo Takerowi pas nie potrzebny. Jeśli mieli by się zmierzyć jeszcze raz na wm'ce to przeczuwam, że obaj zakończyli by karierę, a streak nie został by przegrany. Triple H powinien wrócic szybciej za jakieś 3 miesiące natomiast Undertaker wróci w okolicach Wrestlemanii na której stoczy swoją ostatnią walkę w karierze.