Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Sheamus pokonał Daniel'a Bryan'a

Match 2

Ezekiel Jackson pokonał Big Show'a

Match 3

Divas Match

Layla pokonała Alicie Fox

Match 4

Sin Cara pokonał Tyson'a Kidd'a

Match 5

World Heavyweight Championship Match

Randy Orton pokonał Christian'a

Nowy World Heavyweight Champion : Randy Orton!

:arrow: Przed galą odbył się Dark Match, w którym Ted DiBiase pokonał Daivari'ego (który powrócił)

:arrow: Mieliśmy speech Christiana, który mówił o zwycięstwie na ER, następnie pojawiają się Great Khali, MArk Henry i Randy Orton, którzy też chcą walczyć o ten pas, pojawia się Teddy Long i zapowiada Main Event gali - walke o WHC.

:arrow: Za kulisami Great Khali rozmawia Jinder'em Mahal'em

:arrow: Layla rozmawiała na BS z divami

:arrow: Na prośbę Cody'ego pracownicy rozdają papierowe torebki zgromadzonej publiczności

:arrow: Jackson wygrał przy pomocy The Corre, zaatakowali także Kane'a

:arrow: Po meczu div wkroczyła Kharma i wykonała Implant Buster na Alicii Fox

:arrow: Co raz bardziej nerwowa atmosfera na BS między członkami The Corre

:arrow: Chavo Guerrero komentował pojedynek Cary i Kidd'a

:arrow: Mieliśmy rozmowę Teddy'ego Long'a na BS o ME gali.

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Marcineq

1

• Kall

1

• the.game_hhh 19-1

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Galę komentujemy dopiero po jej obejrzeniu.

Zrobię wyjątek.

Wąsent znowu zrobił Christiana w konia. I jego fanów. Gdy wydawało się że Krysia odkupił już swoje winy nagle traci pas na pierwszym lepszym SD.. WTF? Dlaczego to Cena i Orton mają być non-stop mistrzami? Tłumacze sobie to tylko heelturnem Christiana, który miał już nadejść dawno temu...

W każdym razie ciężko mi będzie sparodiować to w Bogach Wrestlingu..

16476371734edf391100c30.jpg

Podobnie jak kolega zrobie wyjątek bo prostu nie mogę pojąc glupoty vinca jak mozna tak dobrze zapowiadającemu sie zawodnikowi jakim niewątpliwie jest christian zabrac pas kilka dni po zdobyciu,zwłaszcza ze zdobył go pierwszy raz.Mogę to ewentualnie zrozumieć jesli randy lub christian mieli by przejść turn.U randego to by było wskazane bo ten człowiek jest stworzony do roli hella.Zobaczymy jaki sie to dalej potoczy, za tydzień pewno rewanż a potem walka na Over The Limit.Może jeszcze Mark Henry odegra tu znacząca role

Cholerka ja wiedziałem że Orton zniszczy SD :/ No kurde jestem tak zły ... Dobrze że chociaż jest Sin Cara. Chodź jeszcze nie pokazuje tego co chciałbym zobaczeć ..

Może chociaż Heniek zniszczy Ortona.

alexisy.png

a ja twierdzę inaczej niż inni . Moim zdaniem orton albo przejdzie heelturn ( będe miał banana na twarzy ) albo ... zakończy się jego feud z cm punkiem który na over the limit będzie miał z ortonem walkę i wygra pas ( fuck yeah weeeee ) . Ale zobaczymy .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Chodź jeszcze nie pokazuje tego co chciałbym zobaczeć

Idź ty się synek w krzaki schowaj.

Nie obejrzałem całego SmackDown uważnie, część przewijałem (oprócz walki Sin Cary, tego jak narazie nie zamierzam robic), by zobaczyć dokładnie co wydarzyło się w Main Evencie. Pomijając fakt, że walka była bardzo dobra (Christian wyciska z Ortona więcej niż Punk, ale domyślam się, iż dlatego, że jest facem), szykuje nam się jedno z lepszych feudów w ostatnim czasie (co potwierdził sam Jericho, choć nie wiem czy on coś wie). Końcówka wyglądała dość dziwnie i zwiastuje turn jednego lub drugiego (ja heel-turnowi Cage'a w obecniej sytuacji mówię stanowcze NIE), ale Ortona widziałbym chętnie jako tego złego (jest teraz najbardziej znienawidzonym przeze mnie wrestlerem, więc chętnie zobaczyłbym go w złej postaci, dostającego na koniec sromotny wpierdol). Nie wierzę, że zapałka ot tak odsunie się od tego tytułu (mi przypomina to niejako sytuacje z Hardym i jego grubym braciszkiem), trzeba czekać na następne SmackDown, któego to wyjątkowo nie sprawdzę wyników w środę, a będę niecierpliwił się do piątku. Jest trochę lepiej niż podejrzewałem ;).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Znowu Vince coś odwalił... Wku*wiłem się porządnie, chyba przestanę oglądać przez jakiś czas Smackdowna bo tylko nerwy mnie biorą... jedyne czego chcę to zobaczyć jak Orton dostaje wpie*dol od Christiana i Edge'a (może zrobi wyjątek i przyjdzie jeszcze :D).

• Styl:  Jasny

Rychło w czas, ale tzeba coś nadrukować :)

Sheamus z Bryan'em zrobili dobrą walkę, tylko szkoda, że ten mały feud nie toczy się o pas, chociażby stracony przez Sheamus'a US Title. Ta dwójka potrafi się dobrze się dobrze zgrać, co zresztą widać w trakcie walki. Chciałbym zobaczyć dłuższą walkę tej dwójki i sądzę, że byśmy się nie zawiedli za bardzo. Jackson z Show'em, jak na wielkoludów, zrobili całkiem mozliwą walkę. Fakt, że trwała może 5 minut, bo na nic więcej ich specjalnie nie stać, ale i tak można ich pochwalić. No i tak atak reszty Corre na Jackson'a może świadczyć tylko o jednym - face turn Zeke'a. Matko, wtedy dopiero będzie ssał. Jako heel się nie sprawdza,a teksty że jest genialny jako heel to.... no comment :8 Pozatym podniecanie się jego siłą - matko to obejrzyjcie co robił z Big Showem Brock Lesnar w latach 2002/03. Każdy suplex na Showie nie był problemem dla niego,a wykonanie F5 to czysty pokaz siły. Zeke może siłę i ma, bo ma, ale robienie z niego mocarza jest trochę wygórowane. Natomiast apropo Corre, to stajnia narazie się nie rozpadnie, poprostu się uszczupliła o jednego członka. Nie wiem czemu, ale za Zeke'a już widzę powracającego Skip'a, być może dołączy do nich Mason Ryan, który w Nexusach też coś nie za bardzo się czuję. Pożyjemy zobaczymy. Divy nic ciekawego nie pokazały - chyba 2 minuty ta walka trwała. Natomiast to co się stało po walce i kontuzja Fox , to tylko i wyłącznie wina Alicii. No nie umieć już przyjąć Clothesline'a to porażka. Poza tym Kharma to bydlę :) a ma uderzać jak Kelly Kelly ?? :8 Cara i Tyson stworzyli bardzo przyjemny dla oka pojedynek. Cara już się rozkręca, co będzie dla nas jako fanów tylko lepiej. Dzięki pojedynkom z takimi zawodnikami jak Kidd, Primo, Ted DiBiase, Cara jeszcze bardziej się rozkręci, przez i ci panowie wymienieni wcześniej wreszcie dostaną trochę czasu antenowago. WHC Match był bardzo dobry i widowiskowy, ale wynik to totalna porażka. Wiadome było, że Christian pójdzie na pożarcie dla Orton'a, ale po 5ciu dniach (właściwie 2óch) ?? Na pewno w planie jest heel turn Christiana, który będzie miał miejsce pewnie już na następnym Smacku, ale żeby takim kosztem ?? Zamiast zrobic jakieś DQ czy Double CO i od razu zrobic heel'a z Christiana to lepiej było go zeszmacić. Na pewno jest część jakiegoś większego storyline'u, ale nie ujmuje to tego co się wydarzyło. Ehh :t_down:

Smackdown mógł się bardzo podobać. Żadna walka w sumie nie zawiodła, oprócz kobiet. Rhodes ze swoim wystąpieniem i torbami na głowę znowu świetny. Na Over The Limit pewnie będzie walka Mask vs Mask, w której przegrany zdejmuje maskę. Rewanż Orton'a z Christian'em nieunikniony, tylko że ten drugi bedzie już tym złym.

Smacka mogę spokojnie ocenić na 4+.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg