Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Extreme Rules 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogólnie poziom całego PPV był bardzo dobry. Przed rozpoczęciem gali myślałem, że wyjdzie dużo gorzej. Najlepszą walką jest oczywiście Ladder match o WHC. Kilka fajnych akcji, dramaturgia w końcowce, czyli to, co oczekiwałem od tej walki. Oczywiście to nie był tak dobry pojedynek jak Edge vs. Hardy, czy Christian vs. Benjamin, ale wyszło naprawdę przyzwoicie.

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• Mr. Underson

1

• Hwoarang18

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Cała gala moim zdaniem wyszła bardzo dobrze. Nie zawiodłem się na żadnej z walk. Zastanawiałem się nad walką Punk vs Orton z racji tego że był tam CM Punk no i Ladder Match. Jeśli chodzi o to nie da się wybrać innej walki jak tylko Ladder Match o pas WHC. Genialne akcje, dobre tempo. Interwencje Edga i Brodusa. Pojawiło się trochę krwi i to też fajne zaskoczenie. Wygrał Christian który na to zasługiwał. Walka była bardzo dobra i najlepsza na gali.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Oczywiście walka o pas wagi ciężkiej. Najlepsze akcje, najwięcej adrenaliny z pośród wszystkich walk, po prostu to, co powinno być zawsze w WWE, i to co każdy fan wrestlingu lubi najbardziej. Zasłużone zwycięstwo Christiana, po wspaniałym matchu.

Zagłosowałem na pojedynek Christian vs Alberto. Oczekiwałem tu dobrego starcia i na szczęście się nie zawiodłem. Było sporo fajnych akcji, emocje też się pojawiły no i interwencja Brodusa, a potem Edge'a w odpowiednich momentach. Podobnie jak Sebu nie biorę pod uwagę krwi, ale dlatego, że... nie była ona zaplanowana :P.

Głos oczywiście na Ladder Match, sporo akcji, dużo drabin, krwi, ciekawych splotów, Alberto i Christian stworzyli świetne widowisko, zdecydowanie najlepsza walka tego PPV.

akerdrugi.png

Chciałem być oryginalny i swój głos oddałem na last man standing.Panowie bardzo dobrze sie spiali nawet orton któremu rzadko sie to udaje.Były 2 RKO 2 GTS dosyć dobra końcówka choć mogła być lepsza.I chyba to już koniec tego feudu

A czy nie można wybrać najsłabszej? Byłoby o niebo prościej :P Generalnie wszystkie walki poza tym żałosnym czymś za co obniżam gali ocenę o minimum 1 czyli kretyńska walka komentatorów z przekretyńsim zakończeniem były dobre lub bardzo dobre. No może jeszcze TT było słabsze ale też nie jakos bardzo ssące. Rhodes z Musterio troszkę przynudzali momentami ale dobrym akcji było sporo. Opener dobry, walka dużo lepsza niż na WM tylko czemu znowu Orton... Nawet Table Mtach był dobry i gdyby dostali więcej czasu byłby bardzo dobry. Tak więc zostają dwie najważniejsze walki, obie niezłe, po ME spodziewałem się więcej od Morrisona bo w sumie w porównaniu z EC niewiele pokazał. Interwencja Truth'a oczywista, zwycięstwo Ceny przewidywalne. Tak więc chyba jak większość głos oddaje na walkę o WHC. Działo się naprawdę dużo, sporo świetnych akcji, conajmniej z dwa razy myślałem że Del Rio sobie zrobił krzywdę, na końcu krew, nawet sporo. Jedyny minus to zwycięstwo Christiana ale i w minusie jest plus bo było to dla mnie spore zaskoczenie. Tak więc głos na WHC/

Mój głos poleciał na walkę o World Heavyweight Championship. Zastanawiałem się także nad zagłosowaniem na opener gali, czyli Last Man Standing Match, lecz po długich zastanowieniach uznałem że lepsza była o WHC, ponieważ Orton vs Punk skończyła się w ssący sposób więc nie zagłosowałem na tą pozycję. Wracając do walki o WHC. Akcje stały na wysokim poziomie, ogólny przebieg wydarzeń dobrze przemyślany, niektóre niespodzianki no i sama końcówka :) Było to oczywiście do przewidzenia że wtrącą się do walki Ricardo i Broadus, ale było to wykonane na prawdę ładnie i przemyślanie. A ta kałuża krwi pokazana na sam koniec :D Podsumowując walka o WHC według mnie jest najlepszą walką jaka odbyła się na Extreme Rules.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...