Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Extreme Rules 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogólnie poziom całego PPV był bardzo dobry. Przed rozpoczęciem gali myślałem, że wyjdzie dużo gorzej. Najlepszą walką jest oczywiście Ladder match o WHC. Kilka fajnych akcji, dramaturgia w końcowce, czyli to, co oczekiwałem od tej walki. Oczywiście to nie był tak dobry pojedynek jak Edge vs. Hardy, czy Christian vs. Benjamin, ale wyszło naprawdę przyzwoicie.

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Hacjend

1

• Mr. Underson

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Cała gala moim zdaniem wyszła bardzo dobrze. Nie zawiodłem się na żadnej z walk. Zastanawiałem się nad walką Punk vs Orton z racji tego że był tam CM Punk no i Ladder Match. Jeśli chodzi o to nie da się wybrać innej walki jak tylko Ladder Match o pas WHC. Genialne akcje, dobre tempo. Interwencje Edga i Brodusa. Pojawiło się trochę krwi i to też fajne zaskoczenie. Wygrał Christian który na to zasługiwał. Walka była bardzo dobra i najlepsza na gali.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Oczywiście walka o pas wagi ciężkiej. Najlepsze akcje, najwięcej adrenaliny z pośród wszystkich walk, po prostu to, co powinno być zawsze w WWE, i to co każdy fan wrestlingu lubi najbardziej. Zasłużone zwycięstwo Christiana, po wspaniałym matchu.

Zagłosowałem na pojedynek Christian vs Alberto. Oczekiwałem tu dobrego starcia i na szczęście się nie zawiodłem. Było sporo fajnych akcji, emocje też się pojawiły no i interwencja Brodusa, a potem Edge'a w odpowiednich momentach. Podobnie jak Sebu nie biorę pod uwagę krwi, ale dlatego, że... nie była ona zaplanowana :P.

Głos oczywiście na Ladder Match, sporo akcji, dużo drabin, krwi, ciekawych splotów, Alberto i Christian stworzyli świetne widowisko, zdecydowanie najlepsza walka tego PPV.

akerdrugi.png

Chciałem być oryginalny i swój głos oddałem na last man standing.Panowie bardzo dobrze sie spiali nawet orton któremu rzadko sie to udaje.Były 2 RKO 2 GTS dosyć dobra końcówka choć mogła być lepsza.I chyba to już koniec tego feudu

A czy nie można wybrać najsłabszej? Byłoby o niebo prościej :P Generalnie wszystkie walki poza tym żałosnym czymś za co obniżam gali ocenę o minimum 1 czyli kretyńska walka komentatorów z przekretyńsim zakończeniem były dobre lub bardzo dobre. No może jeszcze TT było słabsze ale też nie jakos bardzo ssące. Rhodes z Musterio troszkę przynudzali momentami ale dobrym akcji było sporo. Opener dobry, walka dużo lepsza niż na WM tylko czemu znowu Orton... Nawet Table Mtach był dobry i gdyby dostali więcej czasu byłby bardzo dobry. Tak więc zostają dwie najważniejsze walki, obie niezłe, po ME spodziewałem się więcej od Morrisona bo w sumie w porównaniu z EC niewiele pokazał. Interwencja Truth'a oczywista, zwycięstwo Ceny przewidywalne. Tak więc chyba jak większość głos oddaje na walkę o WHC. Działo się naprawdę dużo, sporo świetnych akcji, conajmniej z dwa razy myślałem że Del Rio sobie zrobił krzywdę, na końcu krew, nawet sporo. Jedyny minus to zwycięstwo Christiana ale i w minusie jest plus bo było to dla mnie spore zaskoczenie. Tak więc głos na WHC/

Mój głos poleciał na walkę o World Heavyweight Championship. Zastanawiałem się także nad zagłosowaniem na opener gali, czyli Last Man Standing Match, lecz po długich zastanowieniach uznałem że lepsza była o WHC, ponieważ Orton vs Punk skończyła się w ssący sposób więc nie zagłosowałem na tą pozycję. Wracając do walki o WHC. Akcje stały na wysokim poziomie, ogólny przebieg wydarzeń dobrze przemyślany, niektóre niespodzianki no i sama końcówka :) Było to oczywiście do przewidzenia że wtrącą się do walki Ricardo i Broadus, ale było to wykonane na prawdę ładnie i przemyślanie. A ta kałuża krwi pokazana na sam koniec :D Podsumowując walka o WHC według mnie jest najlepszą walką jaka odbyła się na Extreme Rules.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Ogromny impet, z jakim pędzi STARDOM, nie słabnie ani trochę. 26 kwietnia STARDOM zorganizowało ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Głównym wydarzeniem był pojedynek o World of STARDOM Championship pomiędzy obecną mistrzynią Saya Kamitani a pretendentką Sayaka Kurara. STARDOM ogłosiło, że na gali stawiło się 8 015 fanów. Zeszłoroczna ALL STAR GRAND QUEENDOM 2025 przyciągnęła 7 503 kibiców, co czyni edycję z 2026 roku wydarzeniem z największą frekwencją w historii
    • Grok
      Kendal Grey opisała reakcję backstage'ową na table spot, który zakończył wtorkowy odcinek NXT, w niedawnym wywiadzie. W finałowych chwilach tego show Zaria zepchnęła Sol Ruca z podwyższenia prosto na jeden z dwóch stołów ułożonych jeden na drugim poniżej. W programie Mark Hoke Show Grey zdradziła, że wszyscy oglądający za kulisami natychmiast się o Ruca zaniepokoili po tym spocie, ale odetchnęli z ulgą, gdy wróciła w dobrym stanie i z uśmiechem. Grey powiedziała: Ruca wrzuciła po show
    • Grok
      Apollo Crews opublikował oświadczenie po swoim odejściu z WWE. Crews znalazł się wśród kilku wrestlerów, którzy zostali zwolnieni w piątek w ramach cięć kadrowych WWE po WrestleMania 42. Pracował w federacji przez 11 lat. W niedzielę Crews wrzucił na Instagramie: Kilku wrestlerów odpowiedziało na post Crewsa, wśród nich Natalya i Nikki Cross. Natalya napisała do Crewsa: Cross odpisała Crewsowi: Przed podpisaniem kontraktu z WWE pod koniec 2014 roku Crews walczył jako Uhaa Natio
    • Grok
      Generalny menedżer Raw, Adam Pearce, zapowiedział kartę na poniedziałkowy odcinek. W niedzielę ujawnił, że do karty dodano Penta vs. Rusev oraz Bayley & Lyra Valkyria vs. Raquel Rodriguez & Roxanne Perez. Pearce zaznaczył też, że Roman Reigns podejmie decyzję w sprawie wyzwania Jacob Fatu na WWE Backlash, a Seth Rollins otworzy show. Wcześniej ogłoszono koncert Joe Hendry, promo Becky Lynch oraz segmenty z Reignsem i Fatu. Poniedziałkowy odcinek odbędzie się w Sames Auto Arena w
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 26 kwietnia STARDOM zorganizowało galę ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Wydarzenie obejmowało pięć walk o pasy mistrzowskie. W głównym starciu Mistrzyni World of STARDOM Saya Kamitani broniła tytułu po raz dziesiąty przed wyzwaniem Sayaka Kurara. Do pojedynku dodano stypulację, że jeśli Kamitani zwycięży, frakcja Cosmic Angels, do której należy Kurara, musi się rozwiązać. Kamitani trzymała Czerwony Pas od 29 grudnia 2024 roku, czyli przez niesamowite 483 dni,
  • Dodaj nową pozycję...