Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Extreme Rules 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Extreme Rules 2011. A oto walki:

1.

Last Man Standing Match

CM Punk vs Randy Orton

2.

United States Championship

Tables Match

Kofi Kingston vs Sheamus

3.

Tag Team Country Whipping Match

Michael Cole & Jack Swagger vs Jerry Lawler & Jim Ross

4.

Falls Count Anywhere Match

Cody Rhodes vs Rey Mysterio

5.

Loser Leaves WWE

No Count-Out & No Disqualification Match

Layla vs Michelle McCool

6.

World Heavyweight Championship

Ladder Match

Christian vs Alberto Del Rio

7.

WWE Tag Team Championship

Lumberjack Match

Kane & Big Show vs Wade Barrett & Ezekiel Jackson

8.

WWE Championship

Triple Threat Steel Cage Match

The Miz vs John Cena vs John Morrison

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• Mr. Underson

1

• Hwoarang18

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

IMO najlepszą walką był pojedynek o WHC. Bardzo przyjemna dla oka stypulacja i wrestlerzy z potencjałem. Przed walką nie sądziłem, że będzie aż tak dobra. Piękne akcje związane z drabinami, do końca trzymała w napięciu, gdy już wydawało się, że Christian wygra wszedł Clay, a gdy Del Rio ściągał pas pojawił się Edge. Wreszcie pas dla Christiana, już myślałem, że po powrocie z TNA już nigdy go nie dostanie. Jeszcze ciekawy był opener i o dziwo main event, ale to poziomem nie dorastało do pięknego Ladder Matchu.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Według mnie najlepszą walką na ER był pojedynek o pas WHC . Dawno nie widziałem tak dobrej, wyrównanej i emocjonującej walki w WWE. Ogólnie cała gala bardzo dobra. Zawiodła mnie walka reya z rhodsem.

Najlepszą walke tej gali bedzie o dziwo dość ciężko wybrać. Nie dlatego, że wszystkie były słabe, tylko wręcz przeciwnie - wszystkie walki, no prócz walki komentatorów, czego sie wszyscy spodziewali i TT która była tylko by zainicjować rozpad corre, reszta walk było na poziomie conajmniej dobrym. Najlepsze walki gali to przede wszystkim Opener, WHC i Steel Cage. Opener już od samego początku zaczął się mocno, wykorzystali mnóstwo przedmiotów, było kilka porządnych RKO, skontrowany Punkt na GTS i kilka momentów gdzie mogło być po walce. Ta walka była jedną z lepszych jakie w tym roku zaserwowało nam WWE i najlepsza w wykonaniu tych panów. Zawiódł jedynie wynik i dlatego nie zagłosuje na tą walke. Walka o tytuł WHC sie dość wolno rozkręcała, Del Rio na początku podchodził do niej dość anemicznie, jakby bał się upadków na drabine, przez co Christian musiał na niej lądować. Z czasem walka się rozkręcała i nabrała bardzo wysokiego tępa, które z resztą od samego początku było bardzo dobre. Akcja zmieniała się dosłownie z minuty na minute, raz jeden był przy pasie, raz drugi, potem wejście Brodusa i na końcu to na co czekałem, a co było pewne - Del Rio już ściąga pas a na arene wjeżdża Edge, Del Rio sie odwraca, Christian go zrzuca na świte i sam ściąga pas. W końcu tytuł dostał ktoś kto na niego zasługuje i kto będzie znacznie lepszym mistrzem niż Edge. Po tej walce cieszyłem się jak małe dziecko i nie żałuje że kot obudził mnie o 1:50. Steel Cage też był całkiem niezły, ale było kilka sztucznych, zaprzeczających prawom fizyki i logiki momentów no i za mało Morrisona w tej walce, dlatego też głos na Ladder Match for World Heawyveight Championship ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Muszę przyznać, że gala PPV wyszła znakomicie. Wszystkie walki, które się odbyły prowadziły do sukcesu, no może oprócz walki komentatorów bo to był komplenty obciach. Obejrzałem każdą walkę, nawet Div i jestem bardzo zadowolony... A głosuję na walkę z drabinami. Jak wspomniałem każda walka była fajna, ale ta chyba najbardziej im wyszła. Pojawił się Edge i myślę, że na tym się nie skończy :)

Swój głos oddałem na walke Christian vs Alberto Del Rio o pas WHC.To była super walka.Naprawde była godna uwagi.Dużo zwrotów akcji,ataków i przede wszystkim wiele fascynujących skoków!Dawno nie widziałem takiej walki jak ta oraz najbardziej podobały mi sie w tej walce dwa momenty:pierwszy to odpięcie pasu WHC przez Christian'a a drugi to przyjacielski uścisk Christian'a i Edge'a.

Oczywiscie walka Ladder Match pomiedzy Christianem a Alberto Del Rio. Walka Była wprost cudowna. Tyle emocji , przez prawie całą walkę nikt nawet nie musnął pasa. I Ta jego wola walki gdy zawsze usuwał drabine z pod Pasa gdy leżał na ziemi. Cała gala stała na bardzo wysokim poziomie ale Ta walka podobała mi sie najbardziej. Chciałbym tez by Nagrode Slammy o ile będzie zdobył własnie christian za walkę roku :)

Suriel Is Here

N cóż ... powiem tak, najlepsze PPV od WWE od czasu TLC i zdecydowanie najlepsze w tym roku jak do tej pory. Emocje były większe niż na Wrestlemanii, walki były lepiej napisane, a każdemu starciu towarzyszyła, po prostu, przyjemność z oglądania. Każda walka zasługiwała na uwagę, zaskoczyła mnie pozytywnie walka o pas USA. Tylko ta walka komentatorów, no ale wiadome było że nic dobrego z tego wyjść nie może. Powiem ja wam tak, najlepsza walka to Christian vs Del Rio, ale nie była to łatwa decyzja. Walka o pas WWE, Randy Orton vs CM Punk, Rhodes vs Rejmond, wszystkie te walki zasługiwały na uwagę. Boję się jednak że to może być już ostatnie takie dobre PPV w tym roku ..

• Styl:  Jasny

Tu zbędne są wszelkie rozmyślania. Najlepszą walką Extreme Rules PPV był oczywiście Ladder Match. Oglądając ją czuło się czystą przyjemność z patrzenia na to co się dzieje w ringu. Żadnych wielkich przestojów, świetne akcje, KREW(!!) której będzie na cały rok :), interwenje Brodus'a i Edge'a. No i najważniejsze Captain Charisma z pasem WHC, czyli Vncent już mu przebaczył :) Walką gali Extreme Rules był match Alberto Del Rio vs Christian Ladder Match o WHC Title. Thank You :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zdecydowanie najlepszą walką był pojedynek o World Heavyweight Championship, ale to żadna niespodzianka. Dużo spotów, dramaturgii, interwencji czyli tego, czego po tym starciu oczekiwałem. Do tego zwycięzca ten co trzeba, zapałka dostał to na co zasłużył :).

Krwi nie biorę pod uwagę, bo w przeciwieństwie do innych jakoś się nią nie jaram :roll: .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bardzo przyjemna była walka o pas wagi ciężkiej. Christian, jak i Alberto Del Rio stworzyli naprawdę dobre widowisko, więc na tą walkę oddam głos. Przyznam, że ta walka była tak dobra, a nawet lepsza od walki Edge'a z Jeff'em hardy'm podczas Extreme Rules 09.

ahfo.png

luba_049.png

Zdecydowanie Ladder Match. Na prawdę pojedynek trzymał poziom. Miał też emocje ale to głównie z tego powodu, że ktoś po raz pierwszy będzie miał pas wagi ciężkiej. Było kilka/naście fajnych akcji. Np. ten skok Alberta na drabinę. Chociaż nie wiem po czym Brodus tak krwawił przecież on dostał 2 razy drabiną :roll:

Zdecydowanie Ladder Match.Panowie stworzyli świetną walkę(głównie za sprawą Christiana).Pokazali wiele fajnych akcji.Przeważał raz jeden raz drugi do samego końca nie wiadomo było kto wygra.Gdy Del Rio wszedł na drabinę na koniec walki to myślałem,że padnę,ale na szczęście(i niespodziewanie)przybył Edge :D to pomogło Christianowi wygrać i zdobyć pas,który mu się bezapelacyjnie należy.

To tyle o de mnie.

deathnotep.png

angle_02.gif

Ladder mecz bez porównania .Ponieważ dużo się działo , były interwencje osób z zewnatrz , no i najlepsze Edge . A dodatek Christian został World Heavyweight Championem .

Absolutnie, zdecydowanie i niepodwazalnie walka o pas wagi ciezkiej byla najlepsza walka owego PPV. Ani troche sie nie nudzilem, bylo troche dramatu, niepewnosci, do tego pojawienie sie Brodusa i Edge'a tylko dodalo wiecej radosci z ogladania. Zwyciezyl ktos, kto powinien czyli Christian :) . Takze glos poszedl na ta walke.

Pojedynek o WWE tez nie byl zly, rowniez sie podobal.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...