Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tylko i wylacznie Christian. Wujek mu przebaczyl, zdobyl cos, na co zaslugiwal. Poza tym razem z Del Rio wykrecili bardzo ciekawa walke, doslownie jedna z najlepszych ostatniego czasu. Kurcze, oby wiecej takich, oby wiecej :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• SweetChinMusic

1

• Deep

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Christian - wygrał najlepszą walkę wieczoru i w końcu dostał swój upragniony pas. W 100% na niego zasłużył. Aż dziwne, że Vince mu w końcu wybaczył te wybryki z TNA. Oby się tak nie skończyło, że przy pierwszej lepszej okazji Orton odbierze mu tytuł mistrza wagi ciężkiej. To by był najgorszy ruch WWE od dawna, a ja znienawidzę doszczętnie Randalla.

DEAD MAN WALKING

Po obejrzeniu gali ER'2011, obejrzeniu kilku ciekawych akcji, dotrwaniu do ME chociaż czasem się nudziłem, zobaczeniu Edge'a muszę oddać mój głos na Christian'a. Multum świetnych akcji w jego wykonaniu, zlepili coś wielkiego z ADR, a co najważniejsze został nowym mistrzem!

Mój głos leci na Christiana. Co tu dużo mówić, za faworyta nie był uważany. Ja powiem szczerze nie spodziewałem się fajerwerków z jego strony. Zostałem mile zaskoczony. Wykonywał bardzo dobre akcje w walce, bardzo fajnie się go oglądało. Razem z Del Rio stworzyli świetne Show. Widziałem w Christianie poświęcenie i determinację by zadowolić fanów. I stało się. Zdobył pas i otwiera się przed nim ciekawy rozdział. Zobaczymy co będzie dalej.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Zastanawiałem się nad Punkiem i Christianem, ale jednak Christian, zasłużył na pas, odwalił kawał dobrej roboty razem z Alberto. Wygrał i wreszcie mamy godnego mistrza WHC.

Christian i mógłbym tylko tyle napisać w tym temacie ponieważ poprzednicy chyba wszystko już napisali. Gratulacje za bardzo dobrą walkę. Nareszcie zdobył jeden z głównych pasów i mam nadzieję, że już na długi okres czasu pozostanie w main evencie. Oby wykręcał ciągle takie walki, a będzie cudownie :).

Cóż tu dużo pisać... jednogłośnie Christian! świetna walka, super, że zdobył pas, należało mu się, Captain Charisma stworzył świetne widowisko i chwała mu za to.

akerdrugi.png

Christian oczywiście inaczej być nie mogło,dlaczego wybrałem jego?,a no oczywiście dlatego że zdobył swój upragniony pas WHC na który zasługiwał od dawna.Styl w jakim to zrobił był jeszcze lepszy od tego że wogóle go zdobył.Było to po świetnej walce z alberto.Teraz widać w nim godnego następce edga i długą przyszłość jako main eventer.

Głos leci na nie kogo innego jak Christian'a. Głównie za to, że w końcu zdobył pas WHC, który dla mnie w jego rękach powinien znaleźć się już dawno temu. Również bardzo dobrze spisał się w walce z Del Rio. Kilka na prawde świetnych akcji w jego wykonaniu tylko potwierdziły mnie w przekonaniu, że pas mu się należy.

ksgj.png

Christian - Nie wiem czy tutaj można wybrać innego wrestlera. Stoczył na prawdę świetną walkę z Albertem. Widzieliśmy bardzo dokładnie w niektórych momentach jego stan ciała. Poharatane, w niektórych miejscach zakrwawione i na prawdę było widać na końcu że bardzo mu zależało na zdobyciu tego pasa i chciał zdobyć go w jak najładniejszej walce. Na prawdę trzeba mu pogratulować wykonania swoich akcji w walce, ale Alberto także pokazał się z dobrej strony, lecz Christian zasługuje jak najbardziej na miano najlepszego wrestlera Extreme Rules :)

Nie będę oryginalny niestety bo się zbytnio nie da i głosuje na Christian'a. Stoczył najlepszą walkę, odniósł największe zwycięstwo w swojej karierze, był dla mnie jednym z większych niespodzianek gali. Ogólnie dalej za nim nie przepadam w roli face'a i nie wróże mu długiego titlerun'u ale obiektywnie stwierdzam, że najlepszy rzeczywiście był.

Podobnie jak inni, zagłosuje na Christian'a. Nie ma tutaj wiele do dodania. Stworzył wielkie show, zdobył WHC. Licze na jego heel turn.

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg
  • 2 tygodnie później...

1. Christian

2. John Morrison

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...