Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• SweetChinMusic

1

• Deep

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Christian stoczył moim zdaniem najlepszą walkę na gali. Pokazał na co go stać kilkoma pięknymi akcjami. Ta walka pokazała jakie piękne walki może on staczać, wystarczy dobry partner i już mamy pojedynek gali. Jeszcze ten piękny spear. Moim zdaniem wyszedł mu lepiej niż czasami Edgowi, wyglądało to naprawdę bardzo ciekawie. No i po długiem, wspaniałej walce, Christian wreszcie zdobył pas, na który zasługiwał już od kilku lat. Chociaż kilka innych osób też pokazało trochę fajnych akcji to nie wyobrażam sobie, żeby wrestlerem gali zostało ktoś inny niż Christian.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Christian! Gdyby wygrał Morrison to wtedy bym dał na niego, ale tak się nie stało i innego typu jak Kryszczyn nie mam. Walka stała na wysokim poziomie, ale przeczuwałem zwycięstwo Christiana zwłaszcza po tym jak Del Rio został przeniesiony na RAW więc chyba już wszystko jest jasne i żadnej unifikacji nie będzie :) .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Christian! Stoczył jedną z lepszych walk w swojej karierze. Pokazał swoje prawdziwe umiejętności i w połączeniu z alberto stworzyli piękny, emocjonujący spektakl. Ciekawe ile pozwolą mu potrzymać pas WHC

Tutaj też nie może być innego wyboru i wątpie by ktoś zagłosował inaczej. Christian bo o nim mowa był zdecydowanie najlepszym wrestlerem tej gali. Po pierwsze brał udział w najlepszej walce gali, po drugie wysoki poziom tej walki to zasługa w 70% właśnie Jego, bo tak jak pisałem wcześniej Del Rio podszedł do tej walki zbyt anemicznie i to Christian przyjął więcej upadków na drabine. Po trzecie w końcu został doceniony, co jest ogromną zasługą Edge'a i wujek musiał mu wybaczyć skoro dostał tytuł na który zasługiwał od bardzo dawna. Po czwarte bo pojawił się Edge w jego walce i pomógł mu wygrać. Dalej mi sie nie chce wymieniać, dla mnie jasną sprawą jest że to była gala Christiana, to było Jego show i to on był na nim najlepszy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Tutaj mam wielu kandydatów Orton, Cena, Del Rio, ale głosuję tak jak wszyscy na Christian'a. Razem z Del Rio stoczyli znakomitą walkę. No i jeszcze ten jego spear, wydaje mi się, że wyszedł mu lepiej niż Edge'owi :8 Ogólnie zasłużył na wygraną i na ten pas. Zdania nie zmieniam...

Swój głos oddam na Christiana Ponieważ dał niezły popis umiejętności w walce z Del Rio. Sama walka stała na bardzo wysokim poziomie. Sądze również że Christian zasłużył na pas WHC I Niech trzyma go długo :)

Suriel Is Here

Wybór nie jest łatwy, bo wypadałoby w tym miejscu umieścić dwóch ludzi : Christian i Morrison. noc należała do Christiana, który z pomocą Edge'a zdobył swoje pierwsze WHC, co jest dowodem na koniec szlabanu od Vince'a. Morrison zaś, nie ma co ukrywać, zrobił najwięsze widowisko, i choć przegrał walkę, to jednak bezsprzecznie jego akcje oglądało się lepiej niż akcje Christiana. Widzę, że wszyscy albo prawie wszyscy głosują na Cpt. Charismę, więc ja będe oryginalny. Mój typ - John Morrison.

• Styl:  Jasny

Oryginalny jak Chmielker nie będę i zagłosuję na Captain'a Charisma. To zdecydowanie On prowadził ten Ladder Match i dzięki jego postawie widzieliśmy co widzieliśmy. Alberto również doskonale się zaprezentował (ten skok na drabinę mógł boleć). Jednak to Cristian ostatecznie zgrnął WHC Title z małą pomocą Edge'a, ale co tam. Czas odkupienia grzechów dla Christian'a się skończył i w końcu zdobył to na co zasługiwał od długiego czasu. Wrestler Extreme Rules PPV - Christian!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zdecydowanie Christian.Stoczył Z Del Rio świetną walkę(najlepszą na PPV)i wygrał.Pokazał ciekawe akcję i to on prowadził walkę(chociaż Del Rio też pokazał się z dobrej strony).Ale najważniejsze że Christian zdobył pas,który mu się należy(Oby miał długi title run). :)

sory,że krótko,ale dopiero się uczę i to mój pierwszy komentarz.Teraz będę pisał dużo częściej i więcej.

deathnotep.png

angle_02.gif

Można rzec - nareszcie. Vince McMahon wreszcie wybacza Christianowi i obdarowywuje go złotem, pięknie. Pokazał się ze świetnej strony (jak to on) i wygrał to na co zasłużył, nie mam innych argumentów :).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Najlepszy wrestler tego PPV to z pewnością Christian! NIe zdziwił mnie tym, że zdobył pas, ale dzięki temu raczej zacznę oglądać Smackdown. Poza tym po prostu cieszę sie z tego, że wreszcie mogę go zobaczyć jako World Heavyweight Championa, ciekawe tylko ile potrzyma ten pas. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

Oczywiście głos na Christiana. Od początku wierzyłem, że wygra pas. Sama walka z Del Rio była świetna, obydwaj dali z siebie wszystko, jednak głos leci na nowego mistrza wagi ciężkiej. Obawiałem się, że po odejściu Edge'a Smackdown mocno straci na wartości, ale teraz wszystko idzie na plus. Tak jak napisałem wyżej - głos na Christiana.

Wreszcie Christian dostał to na co od dawna zasługuje - WHC ! W dodatku wykręcił świetną walkę i tyle w temacie .Chociaż wybór był trudny ze względu na to, że w Main Evencie zajeb*&$@# zaprezentował się JoMo

Christian ponieważ odwalił z Alberto naprawde dobrą walke , poswięcił sie duzo by dobrze wypadło m.in na biodrze miał siniaki po drabinie . No i co raczej nie mogło by planowane drabina przecięła mu czoło i krwawił a w WWE 4kids krew jest zabroniona , wiec to było naprawdę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...