Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Telefon który z pewnością możesz polecić. ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przed skasowaniem się działy "Wolny Temat" założyłem temat "Twoja historia telefonów", ale został on szybko zapomniany, więc teraz założyłem coś w tym stylu, lecz troszeczke lepsze, bo nie mamy sie tu chwalić jakie mieliśmy/mamy telefony. W tym temacie chodzi o to, aby opisac telefon który się miało lub ma i powiedzieć czy jest warty polecenia. Chodzi mi tu oto aby podawać jedynie te telefony które są warte obejrzenia, a nie byle jakie.

Zacznę pierwszy. :P

Na te czasy jakie nas nastały mogę polecić 3 telefony.

01.jpg

Sony Erisccon P1i

Jest to bardzo dobry telefon który ma bardzo ogromną możliwość tuningu. Można z niego wyczarować dobry sprzęt muzyczny, mimo braku znaczka walkman i tego typu akcesorii. Za to w standardzie posiadamy fizyczną klawiaturę qwerty która się bardzo przydaje do pisania dużej ilości SMS'ów. Do tego rysik plus rolka z boku obudowy ułatwiają posługiwanie się tym telefonem. Aparat jak to aparat jest średni, ale można wgrać sterowniki które go choć trochę polepszą. Akurat jego cena nie jest duża, bo spokojnie można go kupić za 300-500 zł.

1259314106_nokia-x6-front-and-back.jpg

Nokia X6 16 GB

Tego telefonu jest wiele wersji, ale sądzę, iż ta jest najlepsza, bo 16 GB to raczej nie za mała, nie za duża ilość pamięci która wystarczy prawie każdemu. Telefon ma bardzo przyjemny ekran dotykowy który według mnie nie działa na dotyk, lecz na ciepło naszego palca. W komplecie producent nie dodał rysika bez żadnego powodu. Powodem było to, że ekran nie obsługuje rysika. Według mnie nie jest to minus, bo telefon posiada 3.2 cala wyświetlacz, więc spokojnie poradzimy sobie bez rysika, przynajmniej ja sobie poradziłem. Do tego posiada dwa głośniki które tak cudnie odtwarzają muzykę, chyba jeszcze nie na trafiłem na telefon który tak dobrze odtwarzał by muzykę. Internet również wygodnie się przegląda. Telefon posiada Wi-fi, nawet niezły aparat, jego cena wynosi ok. 800 zł nówka sztuka.

htc-desire-z-496x376.jpg

HTC Desire Z

Aktualnie posiadam ten telefon. Przyznam, że sprawuje się bardzo dobrze! Wyświetlacz jest bardzo pojemnościowy i spokojnie obsługuje się go bez rysika. Klawiatura jest bardzo wygodna w użyciu, aparat robi przyzwoite zdjęcia. Wymiary telefonu są trochę duże i waży, aż 180 gram, ale przynajmniej dzięki temu wie sie, że posiada sie telefon w kieszeni. System android jest szybki, nie przycina się, po prostu cudo. Wiem, że można wgrać jeszcze jakieś inne romy ale ja w takie rzeczy się jeszcze nie bawiłem. Jedyny minus telefonu to jego cena która wynosi w tej chwili bodajże ponad 1000 zł.

Teraz czas na wasze opinie! Zapraszam do udzielania się!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lontek

1

• Zaq123

1

• Luba

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Skoro już powstał taki temat, a w poprzednim się wypowiedziałem to w tym też muszę ;)

Sagem-my411X.jpg

Sagem my411X

To był mój pierwszy telefon, znaczy się miałem jednego wcześniej jeszcze, tylko, że nie pamiętam jego nazwy :P Wracając do Sagem'a to polecam go tym, którzy jeszcze nie posiadali telefonu komórkowego, albo mają gorszego i chcą sobie wymienić. Pamiętam, że kiedyś kosztował ok. 100zł, ale teraz wszystko można kupić za taką niby 1zł :P Posiada bluetooth, ma wejście do karty pamięci i inne takie pierdoły.

1490549688

Sony Ericsson Zylo

Obecnie posiadam takie cudo. Świetny telefon, posiada dużo pamięci (ok. 250Mb) i oczywiście jest dostęp do innej karty :) MP3, bluetooth, wejście do komputera, łatwy w obsłudze, za pomocą jednego klawisza i skierowaniem telefonu różne kieruki można zmienić muzykę, podgłosnić albo ściszyć. Ogólnie telefon polecam tym, którzy nie wiedzą jaki chcieliby model. Najważniejsze jest to, że jak na telefon jest bardzo wytrzymały. Wypadł mi kilka razy z kieszenii i nie ma ani zadrapania :)

c7e8c4d466.gif

Ja tam się za bardzo nieznam na telefonach ale jak większość osób też telefon posiadam i moge go polecić, jak widać na zdjęciu wyżej jest to Samsung Avila, jest to bardzo dobry telefon nie moge na niego narzekać, jest w nim wszystko to co potrzebuje zwykła osoba która chce mieć telefon to rozmowy,Sms'ów czy tam zdjęć a niech jakiś bajerów niewiadomo co.Choć jakieś tam rzeczy dla rozrywki też są więc jak najbardziej polecam ten telefon.Łatwo się go obsługuje niema z nim żadnych problmów itp.

f8865232b58cf7319b518f126f08d22f.jpg

Pierwszy telefon jaki polecam to Motorola V3i, używam go w sezonie zimowym gdy jestem grubo ubrany a "grubość" telefonu ma znaczenie żeby wsunąć i wysunąć go koniuszkami palców z jeansów... poza tym telefon wygodny w trzymaniu, pisaniu ogólnie rzecz biorąc jeden z lepszych telefonów z klapką z jakimi miałem do czynienia. Oprogramowanie też spoko, łatwe w modyfikacji i dodawaniu bajerów, np mam dzwonek Edge'a i światełka mi migają w rytm melodii ;p

se-xperia-x8.jpg

Drugi telefon to Xperia x8, którą niedawno kupiłem, ma odpowiedniej wielkości ekran pojemnościowy, WiFi, jest lekki, ma ładny design, procesor radzi sobie z grami, filmami i internetem, i coś co jest wielkim plusem, a mianowicie Android aktualnie w wersji 2.1 i dostęp do Android Market. Coś o czym warto też wspomnieć to to że ma czujnik ruchu i światła oraz można na nim mieć darmowy gps.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

• 2 tygodnie później...

Nokia 5800 XpressMusic

nokia5800xpressmusic1.jpg

Fajny telefon, naładowany gadżetami. GPS, po nazwie można się zorientować, że jest świetny do słuchania wszelkiego rodzaju muzyki, idealny telefon do oglądania filmów w formatach 3gp, MPEG4, lub nawet XviD/DiviX . Klawiatura QWERTY , na prawdę godny polecenia telefon, który na takie czasy jakie teraz mamy, spisuje się idealnie, do pracy, rozrywki i codziennych obowiązków.

• 1 miesiąc temu...

monte-s5620.png

Samsung Monte S5620

Kupiłem go wraz z PlayMixtura pare tygodni po jego wyjściu na rynek i muszę stwierdzić, że w dobie dzisiejszych telefonów dotykowych wypada bardzo dobrze. Co pierwsze rzuca się w oko, to cena która jak na tak naszpicowanego Samsunga jest bardzo atrakcyjna. Jego głównym minusem jest nienajlepszy aparat, aczkolwiek jest do strawienia. Plusy? Znakomicie działający GPS (z Play) oraz obsługa internetu, która wraz z WiFi jest naprawdę komfortowa. Telefon jest również oczywiście prosty w obsłudze, pisanie SMS'ów czy robienie innych podstawowych spraw, jest po prostu łatwe. Co również warto odnotować to fakt, że jako jeden z niewielu Samsungów jest w stanie wyłapać instalki do programów i gier co było mi bardzo na rękę. Ogółem jestem w stanie go polecić z pewnością i własnym zadowoleniem. Dobry telefon jak na pierwszy dotykowy, jak to miało miejsce w moim przypadku. Polecam!

htc_hd7_5.jpg

No cóż ja mogę polecić Smartfon HTC HD 7. Jestem posiadaczem tego Smartfona od miesiąca i wcale nie żałuje że go mam. Smartfon

ma bardzo dużo ciekawych rzeczy do tego jeszcze ma wgranego Windowsa co daje niesamowitą frajdę. Aparat jest nawet dobry bo ma

5 Mpix co dla mnie jest wystarczające. Na pewno jego minus to cena bo nowy kosztuje około 1300 zł. Jednak jeżeli ktoś ma swoje

oszczędności to polecam. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 3 miesiące temu...

Sony-ericsson-Xperia-X10-mini-i-mini-pro.jpg

Sony Ericsson Xperia x10 mini Pro

Po przesiadce z pospolitej Nokii 5130 zakupiłem sobie ten oto telefon. Parametry mówią iż jest on filigranowy co jest prawdą. Wygląda jak taki klocek mały i gruby ale ma on w zasadzie wszystko co potrzeba. Wi-fi, klawiaturę qwerty, system android i 5mpix. Po zakupie telefonu okazało się iż pomimo niezłej cyferki nie ma on zooma :( Troszkę się zawiodłem ale cóż życie. Zdjęcia robi ładne mimo wszystko. Oprócz tego telefon sprawuje się bardzo dobrze. Pomimo małych rozmiarów ekranu internet przegląda się komfortowo nie mam większych zastrzeżeń. Wi-fi także działa prawidłowo, nie zrywa połączenia itd. Obawiałem się tylko iż małe klawisze na qwerty będą stanowić problem jednak okazało się inaczej. Pomimo tego iż klawisze są małe to fakt moje zgrabne paluszki bez problemu piszą na tej klawiaturce. Oczywiście z początku ciężko na takim małym ale jak już się "ogarnie" piszę się szybko i bez błędów. Dużym plusem telefonu jest system android. Wiele aplikacji i gier z android market, które ułatwiają życie lub zabijają czas ( Fruit ninja i labirynth <3). Telefon kupiłem za 575 zł. Polecam go wszystkim, którzy chcą mieć wi-fi i klawiaturę qwerty a także według wielu najlepszy system - android. Cena moim zdaniem jest bardzo atrakcyjna jak za telefon z takimi bajerami.