Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Our World cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.youtube.com/watch?v=QlS_w50iu-Y

Jim Ross: Oh My God! Co się dzieje...?! Wszędzie płomienie! Ring stoi cały w płomieniach!

Michael Cole: Na co czekacie...? Dzwońcie po straż pożarną!

W pewnym momencie płomienie wokół ringu opadają, a na środku kwadartowego pierścienia widzimy człowieka. To Kane..

Kane: Ha...ha...ha...ha...strach...ból...cierpienie...witajcie w moim świecie. Witajcie w świecie ulubionego demona diabła...Przybyłem do tej federacji z tylko jednego powodu...The Undertaker. Mój brat...mój kochany braciszek...bzdura! Od zawsze byłem w twoim cieniu, od zawsze to ty byłeś na czele, ale...teraz to się zmieni, bracie. Przybyłem za tobą aż tutaj i nie spocznę dopóki cię nie pokonam! Nie obchodzi mnie jak tego dokonam, ja...mogę zakopać cię żywcem, lub spalić...mogę ukrzyżować cię tak jak ty ukrzyżowałeś swoich dawnych przeciwników...Ha...ha...ha...już kiedyś pokazałem światu, że jestem potężniejszy od ciebie i co...? Oni dalej woleli ciebie! Tym razem nie popełnię tego błędu co wtedy! Tym razem...zniszcze cię! Zniszczę cię, słyszysz...?! Gdziekolwiek jesteś, wiedz że nadchodzi twój kres Undertaker! Koniec jest bli...

http://www.youtube.com/watch?v=t2IezcueoGw

Na całej hali gasną światła. Zapalają się dopiero po dłuższej chwili. Na ringu widzimy Undertakera, który stoi już za Kane'm! Kane odwraca się dopiero po chwili, a Undertaker od razu łapie go za szyje! Kane wymierza swojemu bratu krótkie kopnięcie po czym odpycha go na liny, Taker wraca do Kane'a i wymierza mu serię szybkich ciosów na twarz! Zdezorientowany Kane nie wie co się wokół niego dzieje, Undertaker bierze rozbieg i ma zamiar wykonać Big Boot, ale Kane schodzi mu z drogi, Taker odwraca się i...Chokeslam! Chokeslam od Kane'a! Kane zatacza się na wszystkie strony jednak ostatnie podnosi Deadmana, ustawia go i...Tombstone Piledriver! Tombstone na Undertakerze! Na hali rozbrzmiewa theme Kane'a, a po chwili wokół ringu pojawiają się płomienie, jednak kiedy gasną na ringu nie ma ani Undertakera ani Kane'a...

Jerry Lawler: Gdzie oni się podziali...?

Michael Cole: Cholera wie...wiadome jest tylko jedno - na tym się nie skończy.

Jim Ross: Taa...zapraszamy na reklamę a później walka o Continental Championship!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lillian Garcia: Na ring zapraszamy pochodzącego z Ghana, West Africa ważącego 221 funtów... Boom! Boom! Kooofieeegooo Kiiiiiiiiingstooona!

Lillian Garcia: Jego rywalem będzie Continental champion pochodzący z Manchester, England ważący 260 funtów Waaaaddeeee Baaaarreeeeeettt!

GONG!!!

Kofi podbiega od razu do Wade'a z wysokim high kick'iem po którym Wade upada i trzyma się za głowę, a Kofi wskakuje na narożnik i świetny diving leg drop! Kofi bardzo szybko przechodzi do przypięcia 1...2... Ach! Barrett odbija, ale od początku walki jest w poważnych tarapatach. Kofi podnosi swojego rywala i wymierza mu serię low kick'ów po czym odbija się od lin i crossbody którym powala swojego rywala i przechodzi do pinu 1...2... Barrett odbija!

Jerry Lawler: Kto by się spodziewał takiego początku?

Michael Cole: Gandalf.

Wade nadal leży, a Kofi szybko wskakuje na narożnik, Barrett się podnosi i diving clothesline po którym jego rywal znów leży na ringu. Kofi bez chwili zastanowienia go podnosi seria uderzeń łokciem, ale w końcu Wade kontruje i seria european uppercutów, która wbija Kingstona w narożnik. Wade bierze rozpęd wpada w narożnik i świetny pendulum kick od Kofiego po czym sunset flip pin 1...2... Barrett odbija! Kofi znów wskakuje na narożnik widać, że akcje z narożnika to jego mocna strona, Barrett się podnosi odwraca i diving crossbody skontrowane na powerslam z przejściem do pinu, ale tylko 1. Kofi jest świetnie dysponowany w tej walce.

Michael Cole: Przecież ta małpa nie wygra...

Jerry Lawler: Rasista...

Jim Ross: Zamknij się białasie.

Michael Cole: Miałem na myśli skoczności, ale Twój tok myślenia też nie jest zły.

Kofi siada na narożniku i nic nie robi, zdziwiony tą sytuacją Barrett się do niego zbliża, a wtedy Kingston zeskakuje i tornado DDT! Wade leży jest zniszczony. Barrett po tym jak sędzia odliczył do 4 wstał. Wade odbija się od lin i big boot na Kofim, któremu zabrakło centymetrów do uniku! Wade podnosi swojego rywala i gorilla press slam tak, że Kingston trzaska podbródkiem o narożnik, ale to nie koniec Wade znów wynosi swojego rywala i tym razem ta sama akcja tylko, że Kofi uderza szyją o liny, Wade'owi wyraźnie się to spodobało bo chciał wykonać jeszcze raz tą akcję, ale tym razem Kofi wyrwał się i wykonał tornado DDT tak, że Wade wypadł za ring, ale tam wylądował na nogi i slingshot plancha w wykonaniu Kingstona! Barrett trzaska głową o stół komentatorski, a Kofi szybko na owy stół wskakuje.

Michael Cole: Te złaź w Zoo nie jesteś.

Jim Ross: Mój kapelusz, nie deptać!

Jerry Lawler: No, nie wylał mi picie...

Kingston wykonuje leg drop ze stołu na Wade'a po czym podnosi go i wrzuca do ringu 1...2... Jeszcze nie tym razem! Kingston jest bardzo zły, podbiega do narożnika staje w nim i zaczyna tauntować to oznacza jedno szykuje się podróż do raju! Kofi chce wykonać akcję, którą kończy walki, ale Barrett unika, a kiedy się odwraca błyskawicznie wymierza rywalowi big boot'a! Kofi się nie podnosi, a Barrett wchodzi na 3 linę, elbow drop, ale nie! Kofi odsuwa się i błyskawicznie kładzie się na swoim rywalu jest przejście do pinu 1...2... Wade odbija! Sam by się teraz wyeliminował tak nie walczy continental champion. Wade kiedy tylko łapie kontakt z rzeczywistością turla się za ring tam staje tylem do ringu opiera się o bandy i odpoczywa bo bez sił na razie nie ma szans z fenomenalnym Kofim. Wade za ringiem chce już wejść kiedy Kofi wprost wylatuje z ringu z suicide dive'em! Wade jednak zatrzymał się na bandach i nie upadł, a Kingston błyskawicznie po akcji wskoczył do ringu, Barrett spróbował wejść jeszcze raz i skończyło się to podobnym efektem baseball slide! Kofi jest w ringu, a Wade w końcu do niego wchodzi. Kingston próbuje wykonać trouble in the paradise, ale Barrett znów przechodzi pod jego nogą, a noga Kofiego ląduje na linach! Wade uderza ją łokciem, a Kofi upada i mocno się za nią trzyma. Wade próbuje przypiąć swojego rywala, ale na daremno bo kofi szybko odbija.

Jerry Lawler: Wade jest nie przygtowany i zlekceważył rywala...

Kingston powoli zaczyna chodzić po ringu i ruszać świeżo kontuzjowaną nogą. Kingston już skacze, a Wade rusza na niego i dochodzi do zwarcia, któe wygrywa ten większy czyli Barrett, Wade kilka razy uderza swojego rywala, który stoi w narożniku. Bierze rozpęd i trafia z corner clothesline'em. Kofi upada w narożniku, a Wade podnosi go i ciska w przeciwny narożnik, Kingston tam też upada, ale Wade nie kwapi się do ataków tylko do tauntowania, a to tylko daje Kofiemu odpocząć, Barrett w końcu rusza na swojego rywala, ale jego spear trafia w słupek, a Kingston wskakuje na 3 linę, mocno nogami łapie swojego rywala i zapina tarantule! Wade walczy, a sędzia pomaga mu się rozplątać bo Kofi nie może tej akcji trzymać o liny, w końcu Kingston puszcza i staje na zewnętrznej krawędzi ringu, Barrett się odwraca w jego stronę i springboard flying knee attack! Kingston szybko czołga się do swojego rywala i przypina! 1...2... Jednak Wade znajduje jeszcze sił żeby odbić, obaj są strasznie zmęczeni. Kofi podchodzi do swojego rywala mocno go łapie i S.O.S!

Michael Cole: Nieeeeee!

Jerry Lawler: Cóż za Ranhei!

1...2... Kingston nie wierzy, spogląda na Wade'a jak na człowieka niezniszczalnego. Wade jednak leży w ringu i się nie podnosi te wszystkie akcje, które dziś na niego spadły dają o sobie znać, Kingston sobie go przysuwa na środek ringu odbija się od lin i boom drop! Jeszcze jeden! Barrett jednak nie jest jeszcze do przypięcia. Kingston go podnosi próba irish whip'u, ale Wade naciąga go na swoją ręke i clothesline! Kofi upada i trzyma się za szczękę, ale zaraz się podnosi jednak, kiedy się tylko podniósł otrzymuje dropkick i Wade przechodzi do pinu 1... Kofi odrywa plecy od ringu! Wade podnosi swojego rywala za włosy, a ten zaczyna go kopać po nogach Wade puszcza rywala, a Kingston to wykorzystuje i pcha go na liny po czym swiss death! Kingston przechodzi do pinu 1...2... Publiczność zgłupiała, ale noga Wade'a na linach! Na linach! Kingston nie wierzy, cały czas klęczy na macie. Kingston się podnosi odwraca i headbutt od swojego rywal po czym jeszcze jeden! Jeszcze raz! Kingston upada na kolanko, a wtedy Wade mocno go łapie za szyję i DDT!

Jerry Lawler: Barrett przejmuje kontrolę...

Jim Ross: Widzimy...

Michael Cole: Nareszcie!

Kingston siedzi na macie i odgarnia włosy na tył głowy, a Wade podchodzi do niego zaczyna mu wbijać kolano w plecy i naciągać ręce surfboard stretch! Kingston krzyczy, ale się nie poddaje w końcu Barrett puszcza, a Kingston upada! Jednak długo Kofi nie leżał na macie bo już jest w powietrzu i gutbuster od Wade'a! Barrett przechodzi do pinu 1...2... Ach! Kingston odbija tak ja to przez całą walkę robił Wade - w ostatniej chwili. Barrett się podnosi i uderza Kofiego w twarz tak mocno, że krew z nosa Kofiego tryska w ringu! Wade podnosi swojego rywala, ten stoi przy linach, a Wade wymierza mu kilka chopów po których Kingston wbija się w liny. Wade popycha swojego rywala tak, że ten jest do niego plecami i rope aided suerfboard stretch! Świetna akcja! Jednak sędzia odgania już go od lin co nie skutkuje i seria kopnięć w tył od Kofiego tak, że rywal puszcza! Kingston wisi na linach i głęboko oddycha, a Wade bierze rozpęd i big boot, ale Kingston się uchyla, przechodzi pod nog,ą Barrett'a, która zaklinowała się między linami, a Kofi stojąc za nim wykonuje piękny dropkick w plecy rywala po którym Wade ląduje za ringiem, ale błyskawicznie się podnosi i wskakuje do ringu. Chce uderzyć Kofiego, ale ten unika, jeszcze raz to samo! Sytuacja powtarza się kilka razy aż Wade trafia i doprowadza do tego, że Kingston upada na matę! Wade nie czeka tylko szybko wrzuca go w narożnik tam wymierza mu kilka ciosów po czym corner big boot i przejście do pinu 1...2... Jednak jeszcze nie tym razem! Kingston wstaje, ale nie ma już na nic sił, Wade mocno go łapie za głowę i knee to head! Kingston upada, a jego nos wygląda strasznie cały w krwi! Wade nie przypina, spokojnie chodzi sobie w ringu aż spogląda na narożnik, na nieruszającego się Kofiego i wchodzi. Wade na trzeciej linie, a Kofi nadal bez ruchu. Wade wznosi ręce w górę i elbow drop! Wade przypina jest pewny wygranej, ale tylko 2! Wade jest wściekły podnosi swojego rywala rzuca nim z ogromną siłą w narożnik i potężny big boot po którym Kingston leży w narożniku! Fani Kofiego głośno skandują jego imię, ale On się nie rusza. Wade go podnosi są przy linach, Barrett wymierza silny cios i ku zdziwieniu wszystkich Kofi mu oddaje! Seria ciosów! Jednak ją wygrywa Wade, kopie w brzuch swojego rywala i wynosi pod westeland! Kofi jest na barkach Wade'a, ale nagle z nich zeskakuje, Barrett się odwraca i trouble in the paradise! Barrett upada, a zaraz na niego upada Kofi! Sędzia odlicza 1...2...3!!! Nowym Contiental Champion'em zostaję Kofi Kingston!

Lillian Garcia: Zwycięzcą walki oraz nowym Contiental Champion'em zostaję Kofi Kingston!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kamera przenosi nas na backstage, gdzie widzimy Jeremy'ego Borasha...

Jeremy Borash: Panie i panowie, moim dzisiejszym gościem jest...CM Punk! Punk twoja dzisiejsza walka z Jeffem Ha...

CM Punk: Pozwól, że to ja będę mówił. Jeff...ta chwila nareszcie nadeszła. Dzisiejszej nocy moje przeznaczenie się wypełni. Dziś udowodnię całemu światu, że jesteś zwykłym zerem, nic nie znaczącym małym hipokrytą, który umie jedynie gadać. Jesteś człowiekiem bez charakteru, a tacy ludzie nie powinni nigdy znaleźć swojego miejsca na tym świecie. Wszystkie swoje problemy topisz w kieliszkach alkoholu, wszystkie swoje bóle zaspokajasz narkotykami...gardzę takimi jak ty. Jesteś jak większość ludzi na widowni! Wszyscy jesteście tacy sami! Ale spokojnie...jeszcze da się wszystko naprawić...jeśli tylko checie, żebym wam pomógł...wystarczy jedno słowo. Tobie również chciałbym pomóc Jeff, ale jesteś naprawdę ciężkim przypadkiem. Odtrąciłeś moją pomoc kilka lat temu, odtrąciłeś również teraz. Powinieneś wyciągnąć z tego wnioski, ale ty uparcie stajesz na swoim. To się zmieni. Po dzisiejszej walce zrozumiesz, że twój styl życia...co ja mówię...zrozumiesz, że twoje całe życie to jeden wielki błąd. Błąd, który trzeba wymazać z kart historii. Po dzisiejszej walce nikt nie będzie pamiętał o Jeffie Hardym, nikt! Kompletnie nikt! Od teraz jedyną osobą, o której będziecie mówić...jestem ja. Ponieważ to ja jestem Naznaczony i to ja...jestem przeznaczeniem.

Punk rzuca mikrofonem w Jeremy'ego i odchodzi w niewiadomym kierunku...

Kamera przenosi nas tym razem na backstage, gdzie widzimy zmierzającego w stronę swojej szatni Reya Mysterio. W pewnym momencie...

Alberto Del Rio: Mysterio...myślisz, że jesteś lepszy ode mnie...?! Ta walka nic nie znaczyła! Kompletnie nic! To ja jestem przyszłością tej federacji, Ja...Alberto Del Rio...but you already know that!

Rey Mysterio: Może...ale to nie zmienia faktu, że to ja wygrałem walkę! Ja...Mr. 619!

Rey puszcza "oczko" do Del Rio i już ma zamiar odejść, kiedy Alberto kopie go w plecy i przewraca! Del Rio siada na Mysterio i okłada go po twarzy, po czym próbuje zerwać mu maskę, kiedy ktoś zrzuca go z Reya! To Hernandez! Hernandez rzuca się na Del Rio przyciskając go do ściany! Alberto próbuje się wyrwać, ale Hernandez przerzuca go przez siebie! Poobijany Del Rio wygraża się Hernandezowi i Mysterio po czym wycofuje się...

Hernandez: Wszystko w porządku, mały...?

Rey Mysterio: Taa...gracias, amigo.

Hernandez bez słowa odchodzi. Czas na walkę Tag Teamową!...ale chwila...kamera jeszcze raz pokazuje nam miejsce, w którym rozegrała się potyczka zawodników z Meksyku. Widzimy niewielkiego człowieka w masce, który patrzy na drzwi do szatni Reya Mysterio. To Aeroboy. Aeroboy przez chwilę stoi bez ruchu po czym rusza w głąb budynku. Robi się coraz ciekawiej...

http://www.youtube.com/watch?v=09FNJLKxgo0

Lilian Garcia: Przed nami emocjonujący tag team match! Pierwsi w drodze na ring ważący razem 233 kilogramy. Pochodzący odpowiednio z West Newbury w Massachussets i Dublinu w Irlandii - John Cena & Sheamus!

Lilian Garcia: A ich przeciwnikami będą pochodzący ze słonecznej Californii! Ich łączna waga to 230 kilo! The Rock & Sting!

Walkę zaczynają Rocky i Cena. Widać, że John chce dobrać się do skóry The Rocka za ostatnią przegraną. Ten jednak wiedząc co się szykuje zmienia się ze Stingiem. Ten nie protestuje i już znajduje się w kwadratowym pierścieniu. Zwarcie.. z którego zwycięsko wychodzi John Cena. Odbija się od lin i shoulder block - lecz na razie Sting stoi nie wzruszony. John znów bierze rozbieg, przebiega nad leżącym Stingiem i otrzymuje uderzenie w tył głowy od The Rocka stojącego na apronie! Sędzia nie będzie tolerował takich zagrań. Sting za to wykorzystuje sytuację. Irish whip do narożnika i.. stinger splash! Swój popisowy numer. The Rock podpowiada, by wykonał to jeszcze raz. Zapomnieli jednak, że Cena znajduje się w swoim narożniku i po kryjomu wykonał tag z Sheamusem. Sting trafia ze swoim splashem, jednak zaraz po nim w ringu znajduje się Irlandczyk! Powala przeciwnika double axe handle.

Michael Cole: W takim starciu jak to King Sheamus potrafi zrobić o tym różnice.

Jim Ross: Ani przez chwilę o tym nie zapomnieliśmy Michael.

Sting wrzucony do narożnika przez rywala. Celtic Warrior już na miejscu i wchodzi barkiem w przeciwnika. I jeszcze raz. Sting na razie nie może zareagować. Teraz Sheamus wykonuje snapmare co nie skończyło się dla niego do końca dobrze. Dlaczego? Zmiana z The Rockiem, który już jest w ringu! Jeden punch! Drugi! Trzeci! Blady jabroni powalony. Rzuca go na liny i.. spinebuster na Sheamusie! Wow - Dwayne musiał się nieźle postarać by go podnieść. The Rock stoi teraz w charakterystycznej pozie i wyciąga rękę do Johna i czeka na jego pojawienie się. Mamy TAG! John Cena wbiega na ring i rzuca się na przeciwnika z lou thesz pressem! Seria punchy spada na głowę Skały. John szybciutko wbiega na narożnik i wykonuje swojego popisowego leg dropa! The Rock oszołomiony tym natychmiastowym atakiem ze strony Cenatora.

Jerry Lawler: Co potrafi zrobić człowiek w gniewie..

Michael Cole: Jak chcesz to mogę Ci to udowodnić staruszku.

Cena i Sheamus chcą teraz wykonać podwójną akcję. TAG! Mają nie wiele czasu. John wykonuje irish whip na The Rocku, który wpada.. prosto na Brogue Kick! Co za akcja! Rocky w opałach! 1..2.. kick out. Gdyby John i Sheamus zawsze potrafili tak współpracować. Sheamus już chce wykończyć swojego oponenta. Kładzie go na narożnik. Jednak tylko po to by po chwili mieć go w pozycji na crucifix powerbomb! Szykuje się nam Celtic Cross.. jednak The Rock uwalnia się i od razu wykonuje DDT! Zmiana ze Stingiem. TAG! Gdy wszedł na ring, Sheamus jeszcze nie lezał więc dokłada mu running bulldoga! Będzie chciał wynieść Sheamusa.. czy uda mu się wykonać suplex. Widać, że przychodzi mu to z trudem, ale wykonał ten rzut! 1..2.. kick out.

Jim Ross: Sting prezentuje się świetnie jak na swoje lata.

Jerry Lawler: Nie wiem jednak czy da rade podtrzymać to tempo do końca walki.

Nasi komentatorzy wiedzą o czym mówią. Stinger próbuje wykonać kolejną wymagającą akcję. Próbuje wynieść przeciwnika na gorilla press, jednak nie ma na tyle sił. Sheamus odbija się od lin i mocnym lariatem powala przeciwnika! Teraz podnosi wyczerpanego przeciwnika, lewą ręką trzyma jego dłoń.. a prawą wykonuje clothesline! I jeszcze jeden spowodował, że Sting obrócił się do góry nogami. King Sheamus kładzie stopę, na leżącym przeciwniku i pin. 1..2.. kick out. Co za zniewaga. Mamy teraz zmianę i Cena może wykończyć zmęczonego przeciwnika. TAG! Podchodzi do niego i STF! STF! Tym ruchem wykańczał już nawet lepszych od Stinga! Czy uda się i tym razem! Nie! Rock Przybywa z odsieczą! Kopie Cenę w głowę i przyciąga Stinga do swojego narożnika. TAG! Rock wskakuje na ring, irish whip na liny i.. back body drop! Cena wstaje z maty, podchodzi do przeciwnika.. i otrzymuje DDT! Rock wykonuje sprężynkę i natychmiastowo stoi na macie. Czas na coś specjalnego na fanów.. czuje tą atmosferę.. ściąga jeden ochraniacz, odbija się od lin i.. People's Elbow!

Michael Cole: Yes! Yes! Yes! To już koniec Ceny! Nareszcie!

Jim Ross: Jak znamy Johna to na niego za mało jak na tę chwilę.

Sting wykonuje tag! The Rock tego nie chciał jednak odsuwa się do narożnika. Sting podchodzi do Johna i zapina Scorpion Deathlock! Sharpshooter! Ostatnio poległ po tym Triple H, czy John Cena podzieli jego los? Jak na razie się na to nie zanosi. Cena krzyczy z bólu, jednak to mu pomaga. Jest coraz bliżej ich narożnika i zmiana! TAG! Sheamus błyskawicznie znalazł się w ringu i wykonuje Brogue Kick na Stingu! Kolejne przyłożenie! 1..2.. The Rock znów pomaga swojemu partnerowi jednak żąda zmiany. Sting długo nad tym się zastanawia, ale po zastanowieniu mamy klepnięcie. Ale zaraz, zaraz.. Sting wyciąga spod ringu swój ulubiony baseball bat! Uderza Rocka w brzuch czubkiem kija! Zdrada! Po chwili z sufitu przylatuje kruk i lina. Sting uwiesza się jej i razem z krukiem wędruje w górę hali pokazując jeszcze kijem na swojego już byłego partnera.

Jerry Lawler: Co za szok! W takiej chwili!

Jim Ross: Widocznie coś musiało nie pójść po myśli Stinga, lub.. po prostu jest urodzonym singlowym wrestlerem.

Walka przerodziła nam się w handicap match! To Sheamus jest legalnym zawodnikiem. The Rock nie ma wyjścia - wyciąga rękę do Kinga Sheamusa i próbuje jakoś wybrnąć z tej sytuacji. Nic z tego.. Brogue Kick! Jednak to nie koniec. Widać, że to John chce zakończyć tą walkę. TAG! John długo krąży wokół The Rocka. Ten wstaje, wygląda na to, że nie jest w pełni świadomy.. otrzymuje Attitude Adjustment! Po chwili John dokłada STF! STF! Wykrzykuje słowa - tap out, yabba dabba b*tch! I tak właśnie to się kończy! Rock odklepuje!

Lilian Garcia: Panie i panowie czas na walkę w stypulacji Falls Count Anywhere! Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Chicago, Illinois, ważący 220 funtów...CM Punk!

http://www.youtube.com/watch?v=bDZHFpczKT4

Lilian Garcia: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z Cameroon, North Carolina, ważący 224 funty...Jeeeeef Haaaaardy!

Jim Ross: Walka dwóch odwiecznych rywali, legendarny już feud rozpoczyna się ponownie, CM Punk i Jeff Hardy naprzeciwko siebie!

Michael Cole: Co więcej obydwaj są zawodnikami brandu CrashDay...lepszego brandu!

Gong rozpoczynający walkę. Punk stoi w swoim narożniku i uśmiecha się w cwaniakim stylu do Jeffa, następnie obydwaj zaczynają krążyć wokół siebie i...mamy pierwsze zwarcie! Równa próba sił, którą ostatecznie wygrywa Hardy, który sprowadza Punka do narożnika, jednak Punk sprytnie wymierza krótkie kopnięcie w brzuch Jeffa, wskakuje szybko na narożnik i...Sunset Flip...1.....kick out! Hardy wstaje bardzo szybko rusza na Punka z Closethlinem, jednak ten przebiega pod jego ręką Jeff odwraca się i...Superkick! Superkick od Punka! Hardy na macie, CM odlicza....1......2.....kick out! Wygląda na to, że Punk chce zakończyć tą walkę bardzo szybko. Hardy próbuje się podnieść, jednak Punk podchodzi do niego i uderza go kilka razy łokciem w plecy, po czym podnosi i próbuje założyć sobie na barki, ale Jeff odpycha swojego przeciwnika, który ląduje na linach! Punk chwyta się lin, odwraca i...Closethline od Hardy'ego! Hardy i Punk wypadają z ringu! Pierwszy wstaje Jeff, który od razu podchodzi do Punka i wymierza mu kilka silnych ciosów w twarz, po których jego przeciwnik pada na podłogę. Jeff wchodzi na barierkę bezpieczeństwa, publiczność zaczyna skandować...Punk wstaje odwraca się, Jeff biegnie w jego stronę, skacze i...Scoop Slam! Świetna kontra w wykonaniu Punka! Scoop Slam na podłogę! To musiało boleć! Punk wstaje i zaczyna drażnić się z jednym z widzów po czym podchodzi do ringu i szuka czegoś pod nim...krzesło! Punk unosi krzesło do góry w ramach tauntu. Hardy już wstał, jednak chwieje się na nogach, Punk rusza w jego stronę z krzesłem i...Hardy kopie go w brzuch i...Twist of Fate! Twist of Fate! Jasna cholera! Punk pada jak martwy, Jeff od razu odlicza....1......2.......kick out! Walka trwa dalej! Punk otwiera szeroko oczy, widać że nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, chwile zastanowienia przerywa mu Jeff Hardy, który od razu wymierza mu silne kopnięcie w twarz! Punk leży na podłodze tuż przy ringu, Jeff łapie go za nogę i odciąga trochę dalej po czym wraca na ring i wchodzi na narożnik...szykuje się coś niebezpiecznego, jeśli Jeff to trafi to będziemy mieli koniec walki! Hardy ustawia się na narożniku, unosi ręce do góry, skacze i...Punk unika! Chybione Swanton Bomb! Hardy potężnie upadł na podłogę! Jeff krzyczy z bólu, widać że ten upadek kosztował go naprawdę wiele! Jeff nadal leży bez ruchu, Punk od razu do niego podchodzi i...Armbreacker! Jeff krzyczy z bólu, próbuje się wyrwać, jednak to wcale nie jest takie łatwe! Punk śmieje się na głos, jednak...Jeff chwycił jedną ręką krzesełko! Punk nadal się śmieje, ale Jeff potężnie uderza go krzesłem po rękach! Punk puszcza uścisk po czym od razu wstaje i kopie Hardy'ego w brzuch. Co za walka! Punk łapie Jeffa za nogę i przeciąga go w stronę stołu komentatorskiego, który w tej chwili rozbiera. Punk zrzuca ze stołu wszystkie monitory i mikrofony, po czym ponownie podchodzi do Hardy'ego. Punk próbuje podnieść Jeffa, jednak ten uderza go kilka razy w brzuch i popycha na metalowe schodki! Punk uderzył plecami w schodki! Jeff bierze krótki rozbieg i...Dropkick! Punk siedzi teraz przy schodkach, Jeff ponownie bierze rozbieg i...znowu dropkick! Prosto w klatke piersiową! Punk zwija się teraz z bólu, jednak Jeff od razu podnosi go i ustawia przed stołem komentatorskim. Hardy wyrywa Punka i...Sitout Gordbuster! Punk ląduje na stole, który jednak się nie złamał! Publiczność wspiera Jeffa, który wchodzi teraz na stół, pomaga podnieść się Punkowi po czym ustawia go do wykonania Powerbomb'y unosi ręce do góry w ramach tauntu i...Punk przerzuca Jeffa przez siebie! Hardy spada ze stołu! Jasna cholera! Jeff jeszcze zachaczył głową o kant stołu komentatorskiego! Punk szybko schodzi ze stołu wymierza kilka silnych ciosów prosto w twarz Jeffa po czym wrzuca go na stół i wraca w stronę ringu. Punk jest teraz na zewnętrznej stronie ringu, wskakuje na liny i...Crossbody! Crossbody na Hardy'ego! Stół złamany! Co za akcja Punka! Punk szybko wstaje, łapie Jeffa za nogę i wyciąga go z gruzów stołu po czym odlicza....1.......2.......kick out! Walka trwa dalej, Jeff nie zamierza się poddać! Lekko podenerwowany Punk szuka czegoś pod ringiem...to znowu krzesło. Jeff próbuje się podnieść, opiera się teraz na kolanie, Punk szybko do niego podbiega i uderza krzesełkiem w głowę! Jeff ponownie leży w gruzach stołu. Punk rozstawia krzesełko obok Jeffa i siada na nim po czym łapie Jeffa za włosy i wykrzykuje coś w stronę publiczności, która reaguje ogromnym buczeniem. Po chwili jednak Jeff się wyrywa i uderza Punka głową w nos! Punk spada z krzesłka, widać że jego nos krwawi! Punk od razu łapie się za rozwalony nos, jednak szybko wstaje odwraca się i...Hardy wskakuje na krzesłko...Hurricanrana! Jasna cholera! Dawno nie widzieliśmy tego ruchu w wykonaniu Jeffa!

Jerry Lawler: Ta walka trzymała poziom już od samego początku, teraz jest tylko lepiej!

Jim Ross: Obydwaj są w świetnej formie, ale jak myślicie...czy Hardy złamał mu nos...?

Michael Cole: Who Cares...?! Ważne żeby walka się podobała!

Hardy wstaje, widać że jest już mocno zmęczony. Punk próbuje się podnieść przy pomocy metalowych schodków, jednak Jeff szybko do niego podchodzi i wymierza kilka silnych ciosów młotkowych w plecy. Po tych ciosach Punk pada na podłogę a Jeff kopie go po całym ciele! Po chwili Hardy odchodzi od Punka i szuka czegoś pod ringiem...drabina! Jeff ustawia drabinę niedaleko barierki bezpieczeństwa, Punk wstaje jednak jest mocno oszołomiony, Hardy podchodzi do niego, odwraca, kopie w brzuch i...Twist of Fate! Twist of Fate! Punk pada na podłogę jak martwy! Publiczność wspiera Jeffa, Hardy zastanawia się czy odliczać, ale...Jeff podchodzi do drabiny i wspina się na nią! Publiczność szaleje, Jeff wchodzi na drabinę bardzo powoli, ale po dłuższej chwili jest już na szczycie. Hardy ustawia się, jednak...Punk wstaje! Punk ostatkiem sił podnosi się i doskakuje do drabiny, widać że jest zamroczony, ale próbuje przewrócić drabinę! Hardy utrzymuje się, balanduje na szczycie, jednak...Punk przewraca drabinę! Hardy upada na podłogę za barierką bezpieczeństwa! Publiczność ucieka, Jeff potężnie upadł! Hardy leży jak martwy, Punk opiera się o drabinę. Po chwili CM wstaje, trzyma się za głowę, widać że zainkasowanie Twist of Fate sporo go kosztowało! Jeff nadal leży bez ruchu, Punk wchodzi na barierkę bezpieczeństwa, ustawia się i...Leg Drop! Leg Drop na ledwo żyjącego po upadku Hardy'ego! Punk wykrzykuje coś w stronę publiczności po czym bierze krzesłko i okłada Jeffa po całym ciele! Hardy próbuje blokować ciosy, ale jest za bardzo wyczerpany! Ostatecznie Punk zakłada krzesłko na głowę Hardy'ego i bierze kolejne krzesło. Publiczność skanduje "You suck, you suck" jednak Punk nic sobie z tego nie robi i uderza krzesłem w głowę Jeffa! Hardy zrzuca z siebie krzesłko, dusi się! Hardy zaczyna krwawić! Punk unosi krzesłko do góry w ramach tauntu, Jeff czołga się w stronę barierki bezpieczeństwa, widać że próbuje się stamtąd wydostać, jednak Punk uderza go krzesłem po plecach! Jeff już całkiem opada z siły, Punk wyrzuca krzesłko, podchodzi do niego, pomaga mu wstać po czym zarzuca swojego przeciwnika na barki i...Jeff wyślizguje się! Hardy zdołał się wyślizgnąć i popchnąć Punka na barierkę bezpieczeństwa! Hardy ledwo chodzi, ale ustawia krzesłko przed Punkiem, po czym bierze rozbieg i...Crossbody! Crossbody! Punk i Hardy wypadają poza barierkę bezpieczeństwa! Ani jeden ani drugi nie może się podnieść, co za walka! Po dłuższej chwili jako pierwszy wstaje Punk, który wyraźnie utyka na jedną nogę. Jeff nadal ma problemy z utrzymaniem równowagi pomaga sobie wstać przy barierce bezpieczeństwa. Punk podbiega do Jeffa i...High Knee! Hardy leży teraz na barierce bezpieczeństwa, Punk bierze rozbieg i...znowu High Knee! Jeff zatacza się na wszystkie strony, Punk szybko do niego podchodzi i...Welcome to Chicago Mather******! Tego ruchu nie widzieliśmy w wykonaniu Punka już od dłuższego czasu! Punk odlicza....1......2........kick out! Niebywałe, walka trwa dalej! Punk nie może w to uwierzyć, ale Jeff zdołał go zepchnąć! Punk wstaje, widać że ma mętlik w głowie i nie wie co ma zrobić. Punk podnosi Hardy'ego i wrzuca go na ring po czym sam wchodzi na narożnik i czeka aż Jeff się podniesie. Charismatic Enigma wstaje dopiero po dłuższej chwili odwraca się w stronę Punka, Punk skacze i...Dropkick! Dropkick od Hardy'ego! Jasna cholera, piękna kontra! Jeff ostatkiem sił zdołał skontrować! Punk od razu wyturlał się z ringu i teraz zwija się z bólu przy barierce bezpieczeństwa! Hardy powoli wstaje, zdejmuje koszulkę i rzuca nią w publiczność po czym wchodzi na narożnik. Hardy jest już na narożnik, Punk również już stoi na nogach, Jeff skacze i...Scoop Slam od Punka! Kolejna kontra, co za walka! Punk bez chwili zastanowienia odlicza....1......2......kick out! Hardy przechodzi dzisiaj samego siebie!

Jim Ross: Co za walka! Ci goście potrafią ukraść show!

Jerry Lawler: Widać, że obydwaj są doskonale przygotowani do tej walki, leci kontra za kontrą!

Punk ponownie próbuje odliczyć Hardy'ego, jednak ten zrzuca go z siebie jeszcze zanim sędzia zaczął odliczać. Punk jest wyraźnie podenerwowany, wyskakuje za barierkę bezpieczeństwa i zabiera jednemu z widzów jego krzesło po czym wraca do swojego przeciwnika i chce go okładać, jednak Jeff szybko kopie Punka w brzuch! Punk wypuszcza krzesło, Jeff szybko wstaje, widać że odczuwa spory ból pleców, jednak ostatkiem sił doskakuje do Punka ustawia go i...Punk go odpycha! Jeff ponownie uderza o barierkę bezpieczeństwa, Punk łapie go za rękę i zakłada na barki, ale teraz to Jeff się wyrywa i...Twist of Fate! Twist of Fate! Udało się! Publiczność szaleje, Jeff podnosi się i ponownie rusza w stronę ringu po czym wchodzi na narożnik, publiczność wspiera Jeffa, który skacze i...Swanton Bomb! Swanton Bomb! Trafił! Hardy odlicza....1......2.....kick out! Jasna cholera! Nie do wiary, walka trwa dalej! Hardy nie może w to uwierzyć! Czy to się kiedyś skończy?! Hardy ponownie zmierza w stronę ringu i znowu wchodzi na narożnik. Jeff stawia wszystko na jedną kartę, znowu skacze i...Punk wystawia kolana! Jeff nadziewa się na kolana Punka! Hardy odbija się od kolan Punka i wpada na barierkę bezpieczeństwa! Punk wstaje, już ledwo chodzi ale ostatkiem sił podnosi Hardy'ego i zakłada go na barki...Go To Sleep! G.T.S! G.T.S! Punk od razu odlicza....1.......2........kick out! Ta walka nie ma końca! Punk wstaje, kopie metalowe schodki, jest zdenerwowany i teraz daje upust swojej złości! Punk ponownie podnosi krzesło i podchodzi do Hardy'ego, staje nad nim i...Hardy unika ciosu! Punk ponownie naciera z krzesłem na Hardy'ego, jednak ten znowu unika, Punk uderza krzesłem o metalowe schodki, krzesło wypada mu z rąk, odwraca się i...Hardy chce wykonać Twist of Fate ale Punk wyrywa się! Punk zaczyna uciekać między publiczność, Hardy od razu rusza za nim! Ostatecznie Punk zatrzymuje się na schodach prowadzących do wyższej części hali, Jeff rusza w jego stronę, jednak Punk w efektowany sposób przebiega pod jego ręką i wykonuje Superkick! Hardy pada na schody jak martwy, jednak Punk podnosi go i wrzuca na sam szczyt schodów. Punk prowadzi zmęczonego Hardy'ego przez górną część korytarza obijając go przy okazji o szafki i drzwi! W końcu Jeff i Punk wychodzą na korytarz. Punk najpierw policzkuje swojego przeciwnika a później rzuca nim o automat do napojów! Automat jest całkowicie zniszczony, zaczynają z niego wylatywać puszki z napojami! Hardy próbuje się podnieść, jednak Punk szybko do niego podbiega i...Running Knee! Hardy jeszcze bardziej wbija się w automat do napojów! Punk wyciąga Jeffa z gruzów automatu po czym chce go odliczyć, ale sędziego jeszcze nie ma! Sędzia przybiega dopiero po dłuższej chwili....1.......2.....kick out! Punk wstaje i patrzy na sędziego po czym popycha go na ścianę. Sędzia próbuje uspokoić zdenerwowanego Punka, jednak ten policzkuje sędziego po czym przewraca go na podłogę! W międzyczasie wstaje Jeff Hardy, który podbiega od tyłu do Punka i kopie go w plecy! Punk uderza głową o ścianę! Jeff prowadzi Punka w stronę szatni, tam otwiera drzwi i wciska między nie głowę Punka po czym...Hardy uderza drzwiami w głowę swojego przeciwnika! Punk od razu pada na podłogę, widać że jest wyczerpany i nie orientuje co się dzieje! Punk wczołgał się do szatni, Hardy od razu rusza za nim. Jeff mocno krwawi, jednak rusza od razu za Punkiem. Punk wstaje, przewraca stoły żeby spowolnić Jeffa, jednak ten szybko wskakuje na stół i skacze na Punka! Obydwaj teraz turlają się po podłodze, pierwszy wstaje Punk, który ponownie ucieka z szatni! Hardy rusza za nim, jednak widać że obydwaj długo już nie wytrzymają. Punk wypada na korytarz i opiera się o ścianę, Hardy również jest już na korytarzu. Hardy i Punk wymieniają po ciosie! Tą próbę wytrzymałości wygrywa Punk, który zadaje o kilka ciosów więcej niż Jeff! Hardy chwieje się na nogach, Punk łapie go za kark i ponownie wrzuca na halę! Publiczność oszalała, kiedy zobaczyła obydwu zawodników na podwyższeniu. Hardy leży na podłodze, Punk ustawia się nad nim i zaczyna wykrzykiwać coś w stronę publiczności, po chwili nachyla się nad Jeffem, który...Jeff wkłada Punk'owi palec w oko! Zdezorientowany Punk rzuca się po hali, jednak Hardy wstaje po chwili, klepie Punka po ramieniu i...Twist of Fate! To już chyba koniec, Jeff odlicza.....1.....2......3. Koniec walki!

Lilian Garcia: Panie i panowie, oto zwycięzca walki...Jeeeef Haaaardy!

Jim Ross: Co za walka! Wielkie brawa dla obydwu panów, stworzyli coś wielkiego!

Michael Cole: Mimo, że Hardy wygrał to jednak zapłacił za to wysoką cene! Nawet nie może wstać!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie