Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mini zlot BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra dzisiaj w szkole ułożyłem pewien plan naszego spotkania. Postaram się go wam teraz dokładnie pokazać:

Godz. 10.00 - Zbiórka w Zabrzu (Przystanek Goethego) - Prosiłbym o przyjazd właśnie w tamto miejsce, później ze mną podjedziemy autobusem do Rokitnicy

Godz. 10.30 - Przyjazd do Rokitnicy (na miejsce zlotu)

Godz. 11.00 - 13.00 - Tartan (czyli granie w piłkę nożną, koszykówkę.) Nie każdy będzie musiał grać, ale można to potraktować jako pewną formę rozgrzewki. Nie wiem czy 2h to dobra ilość godzin do grania, ale te rzeczy będziecie ustalać z moim kumplem, który napisał wyżej posta w tym temacie.

Godz. 13.00 - 14.00 - Jakaś przerwa na odpoczynek. W między czasie można o czym pogadać etc.

Godz. 14.00 - 17.00 - Nasz główny cel zlotu, czyli salka. Myślę, że 3h to wystarczająco. Co do hali jeszcze dzisiaj muszę coś dogadać i będzie załatwione.

Godz. 17.00 - 17.30 - Jakiś posiłek (Kebab, pizza, %)

Godz. 17.30 - 19.00 - Pochodzenie gdzieś, pogadanie etc.

Godz. 19.00 - Odjazd. Nie wiem dokładnie jak to będzie wglądać z tym odjazdem, bo takie osoby jak Luks czy nawet Xeb jeżeli pojawią się na zlocie to sami dojadą do domu, a z pozostałymi zrobimy tak samo jak ze zbiórką. Ja was odwiozę busem na Zabrze Goethego i tam się pożegnamy.

Chciałbym jeszcze tak nawiązać do spraw organizacyjnych. Jak już wcześniej pisałem i widzicie w poprzednim poście użytkownika mam w tej sprawie pomocnika (kolega z podwórka) więc damy sobie radę. Ale mam jedną prośbę. A pro po biletów autobusowych. Jeżeli chcecie jechać spokojnie bez obaw to proszę o zakup biletu (kupimy na miejscu, więc po prostu tylko miejcie kasę). Chciałbym też was prosić o posiadanie jakiegoś dokumentu tożsamości (legitymacja, dowód). To chyba tyle z mojej strony. W razie jakiś pytań to pisać w tym temacie albo na moje GG.

A i jeszcze jedno, dopisywać się do listy!!! Jak na razie mamy:

1. Turek

2. Sebu

3. FIZ

4. pletfa

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

31

• SweetChinMusic

23

• FIZ

16

• Piledriver1674325991

14

Top użytkownicy w tym temacie

Ja się dołączam do prośby turka.

Miejcie ze sobą ten dowód czy legitymacje na wypadek jakiegoś niezaplanowanego wypadku xD

11 czerwca już wkrótce, a na liście tylko 4 osoby... Trzeba wszystko zaplanować, policzyć ile kto ma kasy ze sobą wziąć na salkę... Ludzie streszczać się i zapisywać się na listę!!! Pisać jeszcze czym jedziecie, skąd i ile czasowo to wygląda.

1.Turek (na miejscu)

2. Sebu (?)

3. FIZ (?)

4. pletfa (na miejscu)

5. Piledriver (?)

6. Luks (Wieszowa -> Rokitnica [10 minut] )

Edytowane przez Gość

Czemu mnie nie pisałeś? Ja też na bank sie pojawie, tylko nie wiem jeszcze czym pojade, w kazdym razie bede.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

A więc ja też na pewno się pojawię. Dojazd mam w ok. 10 min więc z tym nie ma problemu :)

ksgj.png

Mam najnowsze wieści a właściwie wskazówki dla uczestników mini zlotu. Proszę o wzięcie ze sobą drobnych pieniędzy (ok. 3 zł) na bilety autobusowe (jeden bilet w jedną stronę kosztuje 1.30 zł). O resztę kosztów poinformuję was już wkrótce (czyli ile kasy na hale etc.)

AKTUALIZACJA LISTY:

1.Turek (na miejscu)

2. Sebu (Tychy -> Zabrze [samochód - 50 min.])

3. FIZ (Tychy -> Zabrze [samochód - 50 min.])

4. pletfa (na miejscu)

5. Piledriver (?)

6. Luks (Wieszowa -> Rokitnica [10 minut] )

Prosiłbym o poinformowanie mnie przez m.in. Piledrivera skąd jedzie i ile czasu mu to zajmie. Jeżeli jeszcze jakaś osoba będzie na 100% na zlocie niech się zapisze w tym temacie.

może niech termin zapisania się na mini-zlot będzie do wtorku 7 czerwca żebyśmy mieli wszystko pewne ile nas będzie i po ile się składamy na salke.

Jak widać czas zapisywania się już dawno minął więc czas na podsumowanie całości, opisaniu kosztów etc. Lista na MINI-zlot wygląda następująco:

1.Turek (na miejscu)

2. Sebu (Tychy -> Zabrze [samochód - 50 min.])

3. FIZ (Tychy -> Zabrze [samochód - 50 min.])

4. pletfa (na miejscu)

5. Piledriver (Katowice -> Zabrze [?])

Luks oraz Rejden powiadomili mnie że nie pojawią się na zlocie. Czyli oficjalnie będzie nas pięciu.

Salka na 3h kosztuje 75 zł - Wychodzi to na osobę z jakieś 15 zł. Trzeba jeszcze policzyć bilety autobusowe, dzięki którym dojedziemy z centrum Zabrza na Rokitnice (koszt jednego biletu ulgowego na jedno miasto kosztuje 1.30 zł -> 2x1.30 zł = 2.60 zł - koszt biletów). Myślę, że także będziemy mogli się urwać na jakiś posiłek (kebab, pizza), tutaj ilość zabranych pieniędzy nieokreślona (choć myślę że u każdego 10 zł na jedzenie powinno starczyć, lecz większa ilość także będzie uwzględniona :D )

Podsumowując koszty, wychodzi na to, że każdy z uczestników powinien mieć przy sobie ok. 30 zł.

Teraz takie dane naprowadzające was do spotkania.

1) Czas i miejsce zbiórki to Dworzec Autobusowy w Zabrzu (ulica Goethego) o godz. 10.00

2) Na dworcu w kiosku kupujemy bilety autobusowe. Po zakupie kierujemy się na busa który zawiezie nas do Rokitnicy (planowany przyjazd - ok. 10.30)

Jeszcze takie sprawy organizacyjne:

- Prosiłbym o zabranie legitymacji szkolnej, jeżeli jest możliwość karty CIP'owej (to coś do lekarza)

- Jakiś wygodny strój (najlepiej bez zamków, metalowych ozdób czy guzików)

- Ostrzegam że rozgrzewka może być trochę nudna, ale uwierzcie że to dla waszego i mojego dobra.

W razie jakiś pytań proszę pisać do mnie na gg lub na PW :) Pozdrawiam.

Jak wiemy zlot już w tą sobotę, a mamy mało spraw obgadanych. Proszę was o bycie jutro w okolicach godz. 22.00 na Gadu-Gadu. Stworzymy konferencje ze wszystkimi uczestnikami mini zlotu. Jeżeli komuś nie pasuje termin konferencji proszę o napisanie mi tego na GG lub PW. Pamiętać! Jutro (Piątek) godz. 22.00!

Nie moge edytować posta... :(

Dobra w końcu moge być pewien co do dojazdu, no na 90%, a więc o 8.00 wyruszam w daleką drogę z Łazisk Górnych do Katowic, oczywiście pociągiem. Pół godziny bede sie szlajać po katowicach, po czym o 9.00 mam pociąg do Zabrza gdzie jak mniemam wyjade na dworcu głównym. W każdym razie nie mam pojęcia ile ten pociąg pojedzie, więc wolałbym mieć czyiś nr telefonu jakby, jak to ma w zwyczaju PKP zdarzylo sie jakies opóźnienie czy coś, aha i żeby nie było, biore ze sobą kumpla, bo dwie godziny samemu w cugu to za dużo jak dla mnie.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No i po zlocie... Według mnie lepiej być nie mogło. Wypada coś opisać co i jak było. No to czas zaczynać. Po pierwsze zbiórka. Miała być o 10? Wszyscy byli już gotowi o jakieś 9.40 :) Przyjazd busem na Rokitnice i co teraz robić? Mamy pełno czasu do salki... Pierwszy punkt - boisko. Nie dość że kumpel wziął z domu dziurawą bale, to jeszcze ja zaliczyłem ładną glebe - nie wiem do teraz jak to się stało że nagle znalazłem się na ziemi. Później czas "nudy". Nie było za bardzo pomysłu co robić, ale włócząc się po Rokitnicy dotarliśmy do pewnego placu zabaw, gdzie połączyliśmy się z Droopsem - "Poczekajcie, zaraz przyjdę" - Powiedziała Pani z drugiej strony telefonu (czyt. Droops) :D Jakoś nam ten czas rozmawiając o wrestlingu zleciał do tej godz. 14.00 no i w końcu nastał czas na najważniejszy punkt naszego zlotu (co najlepsze w cenie małej salki, dostaliśmy olbrzymią halę i calutka dla nas wraz z materacami i całym sprzętem pod ryjem) Były przed nami calutkie 3 godzinki wrestlingu. Pierwsze słowo - czas na rozgrzewkę, no to zaproponowałem pewien rodzaj rozgrzewki - ślizganie na materacu :D Po paru minutach zamulania rozgrzewką przyszedł czas na pierwszy huk upadku. Przez ponad godzinę "ćwiczyliśmy" rzuty, w niektórym momentach było na prawdę groźnie :D Później te nasze crossbody, podnoszenia etc. Na hali miało także miejsce obgadywania mnie, Droopsa :P "Poszedł walić" - ...! Hasełka były więc nie było nudnie. Miejmy nadzieję ze to kiedyś będziemy mieli jeszcze okazję powtórzyć, może uda się ściągnąć więcej ludzi i może uda się wykonać lepszą walkę :D To chyba tyle z tego mini zlotu, mile widziane jakieś komentarze. Zdjęcia i filmiki dodaje w linkach poniżej:

Fotki w jednym linku:

https://picasaweb.google.com/1091988246 ... P2u3Y6FtwE

Filmiki:

Fajnie zazdroszcze wam. Szkoda, że nie zrobiliście tego tydzień temu bo byłem w tamtych okolicach. Może zrobić coś takiego w Warszawie albo w okolicy. Na pewno bym przyszedł. :thumb:

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Fajnie :) Szkoda że mieszkam daleko :/ Ale mam jedno zastrzeżenie ... zdjęcia mi nie działają.

alexisy.png

Nie dość że kumpel wziął z domu dziurawą bale, to jeszcze ja zaliczyłem ładną glebe - nie wiem do teraz jak to się stało że nagle znalazłem się na ziemi.

Powiem Ci jak to było ;) Stoisz na bramce i wieszasz sie na poprzeczce, w między czasie mój kumpel, który nie jest tutaj zarejestrowany strzelił w bramke, ty chcąc to obronić puściłeś poprzeczke i... złapałeś piłke, po czym wylądowałeś na ziemi, a my wszyscy razem za Tobą tarzając sie ze śmiechu ;) Mniej więcej tak to wyglądało. Zlot wypadł zajebiście i na prawde niech żałują ci, którzy sie wycofali, albo mieli jakieś głupie wymówki. Co prawda plecy mnie napierdalają jak nie wiem, ale było warto i trzeba to powtórzyć i to nie jeden raz... może za miesiąc? :)

Kurde szkoda że nie mamy tej gleby nagranej, bo Droops miałby materiał na jakąś prace magisterską czy coś :D

EDIT//

Pierwsze słowa rodziców jak dotarłem do domu - Ile wypiłeś? Zdziwienie jak powiedziałem że nic - bezcenne :D Jednak skoro moi rodzice myśleli że jade tam pić, to następnym razem rzeczywiście trzeba bedzie coś zorganizować ;)

EDIT2//

"Dzieciaki bawią sie w reslink, a na zajutrz"

zlot.png
Edytowane przez Gość

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

A Droops ma gotowy referat na fizykę :).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg