Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk, Big Show i Kane, Reakcje na draft i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Newsy zaczniemy od filmiku z Chrisem Jericho i jego partnerką Cheryl Burke. Jak wiadomo para odpadła z DWTS

http://www.youtube.com/watch?v=eiuDq2S1eE0&feature=player_embedded#at=90

:arrow: Najprawdopodobniej Beth Phoenix w drafcie została przeniesiona na Raw by skłonić CM Punka do podpisania nowego kontraktu z WWE

warehouse-codyrhodes-mergewithcaution.jpg

:arrow: Marvel.com opublikował wywiad z Codym Rhodsem. Wrestler mówi że ma nadzieję, że na następnej Wrestlemani będzie feudował o pas World Heavyweight Championship =)) Więc czyży pas do drafcie jednak został na Smackdown :thinking:

:arrow: W spoilerze reakcje niektórych wrestlerów WWE na draft

The Bella Twins: "See we have a lot of competition now on Monday Night RAW guess @EveMarieTorres needs all the help she can get! CHAMPS 4 Life! B&N #WWEDraft"

Ted DiBiase: "Smackdown!!!!!"

William Regal: "This will be my only tweet till later tonight but it seems I'm now on Smackdown and I'm trending(no idea what that is).How lovely."

Daniel Bryan: "Just landed in Vegas and found out I got drafted to Smackdown. VERY happy with this move. #WWEdraft."

John Cena: "CeNation. Holy hogwash! #wwedraft was amazing. 1st and last pick. Damn. Well now I gotta focus on wwe championship."

Beth Phoenix: "Monday nights just got more glam!"

Kofi Kingston: "Well hot damn! Back to the Red team! #WWEdraft"

JTG: "In the words of the late OL DIRTY BASTARD , "OH BABY I LIKE IT RAW ,OH BABY I LIKE IT RAAAW ! " ......CHEA !"

:arrow: Jednym z powodów dlaczego Sin Cara został przeniesiony na SD jest to, że show nagrywane jest w postaci tapingów co ma ograniczyć wszystkie niemiłe przygody ( jak zawadzanie nogami lin po wejściu)

:arrow: Jim Ross napisał na swoim Twitterze, że mimo, że dostał na Raw kontuzji rąk będzie w pełni gotowy na Extreme Rules

:arrow: WWE zaczyna kontynuować swój pomysł na swój własny program TV. Jako, że teraz to już nie wrestling a rozrywka na tym kanale nie miało by być tylko wrestlingu ale też inne rzeczy

Big+Show+%2526+Kane+vs.+WWE+Tag+Team+Champions+Heath+Slater+%2526+Justin+Gabriel+to+capture+the+WWE+Tag+Team+Championship+22-4-2011+-+6.JPG

:arrow: Big Show i Kane będą pokazywać się razem na Raw i SD dopóki nie stracą pasów TT ( Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem to zdanie więc dam oryginał "The Big Show and Kane will appear on both Raw and Smackdown until they drop the tag team titles")

:arrow: Wczoraj swoje 30 urodziny obchodził Alex Rilley. Wszystkiego najlepszego !

:arrow: Alberto Del Rio został opisany przez WWE jako "master politician", ponieważ porusza się po środowisku organizacji szybciej niż prawie każdy.

:arrow: A jeśli zostajemy przy Albercie to Vince patrzy na niego jako gwiazda, która w najbliższych miesiącach otrzyma push

:arrow: Hulkster został zapytany na Twitterze czy chciałby sprowadzić Goldberga do TNA. Odpowiedział "Bill Goldberg would blow the roof off the place."

2352379.jpg

:arrow: Chris Sabin doznał kontuzji kolana podczas meczu z Anarquia.

:arrow: Mick Foley prawdopodobnie wróci na Taping Impactu w następny poniedziałek w Orlando na Florydzie.

:arrow: Dixie Carter napisała na Twitterze wiadomość od ponad dwóch miesięcy. Napisała :

Moje myśli i modlitwy są wywołane przez wszystkie rzeczy dokonanych przez straszne burze wczoraj i dziś. Więc katastrofalne
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Cm Punk.

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Yy? Brak komentarzy? Come On! Coś Wam ostatnio zapał zgasł chopaki. :D

Filmik mnie nie interesuje lecz szkoda, że Y2J nie zakodował Tańca z Gwiazdami. Y, ale Punk ma gust, ale to mnie mało interesuje z kim, gdzie, po co. Mam nadzieję, że to pomoże Punk'owi zostać w rosterze RAW jak i w całym WWE jego odejście byłoby wielką stratą, a jego nie odejście, a zarazem zdobycie pasa byłoby takim raczej złym sygnałem dla zawodników którzy znają swoją wartość, a nie mają pasów, więc można by to wykorzystać w pewien sposób, ale to tylko moja teoria. Mysciak powiedz mi, a kto wierzył, że Miz będzie chodził z pasem WWE? W sumie Dashing ma obecnie jeden z najlepszych, najlepiej dopracowanych, najlepiej granych gimmnick'ów w WWE. Mógłbyś niektóre reakcję przetłumaczyć. :P Szczególnie tej od Teda nie umiem rozszyfrować. E, czepiają się tego Syna. Kontuzji rąk? Że dwóch? Fajny fajt się szykuję... =))=)) No, można się było tego spodziewać entertaiment > wrestling i ta regułka oponowała już Vince'a na stałe. Jednak uważam, że to fajnie ponieważ ludzie posiadający program lubią różne show itp, a takie w których pojawiają się ?wrestlerzy? showmeni z WWE mogłoby być ciekawe, przynajmniej mnie by zaciekawiło. ;) Bardzo dziwna sytuacja z tymi pasami TT, która nie wróży im dużej/wielkiej przyszłości. ADR ma ten push już od dłuższego czasu jakbyś nie zauważył. :P Dixie - Aha.

No może Krzysiek z Jericho wróci już do WWE :) I niech zasili SD ! Coś mi się wdaje że CM Punk odejdzie z WWE no bo co mu z kobiety jak nie ma pozycji w WWE. Szkoda no bo wcześniej miał kilka pasów a teraz taka susza ... i dostał Nexusa on na prawdę ma pecha . Pfff Dashing walczący o pas ? To niestety musi pofeudować z jakimiś divami !

No może na SD, Sin Cara nie będzie popełniał błędów :D W końcu mniejszy stres :D Co do Kejna i Byk Szoła to raczej na razie nie ma TT żeby ich pokonał :D

Riley ma 30 lat ?? To co dopiero ? No to najlepszego :)

Super Albercik dostanie push !! Oby nie na długo ta kontuzja Sabina .. całkiem fajny wrestler jest :D

alexisy.png

No Mick jak powróci to moze trochę ożywi sytuacje w TNA bo Immortals nigdy nie będą NWO jak to by chciał Hulkster . A Chris niech wraca do WWE tam się bardziej przyda na tańczenie ma jeszcze czas . Cody Rhodes i pas wagi ciężkiej =)) Chociaż szczerze mówiąc WWE bardziej daje pas WHC osobą pokroju Rhodesa (Mysterio , Hardy). Niż prawdziwej wadze ciężkiej jak Big Show . Raczej mimo pushu który ma dostac del rio pas zdobędzie Christian bo inaczej by były dwa pasy (główne) na Raw

No Punk mam nadzieje że zostanie w WWE a co do Kane i Big Showa to nie podoba mi się że ten jest

na Raw a drugi na SmackDown. Po drafcie może być bardzo ciekawie, Albercik powinien dostać

push na pas WHC i na ER pewnie go zdobędzie. Najlepszego dla Riley

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Bardzo dobrze że Y2Jericho odpadł z Tańca z Gwiazdami bo nie za bardzo mu wychodził ten taniec. Mam nadzieje że na Extreme Rules powróci do WWE i przeszkodzi Orton'owi w wygraniu starcia z CM Punk'iem i rozpocznie z nim feud a CM Punk przejdzie face turn który jest nie realny ale może.

Moim zdaniem CM Punk nie odejdzie tylko chce zmienić swoją pozycję w WWE i wywołać oczekiwany przez siebie push na który moim zasługuje od dłuższego czasu.Cody Rhods i pas WHC nawet możliwe ale moim zdaniem za szybko . Cody zrobił dużo krok do przodu jako heel ale to jeszcze za mało i to jeszcze z Kan'em który rozniósł by go w ringu. Nie dziwie się że Sin Cara zahaczał o liny , robił to 1 raz ale teraz nabrał wprawy i bardzo dobrze wykonuje skok. Jim Ross z tego starcie wyjdzie połamany to jest jakaś przesada żeby pushować komentatorów nie wiem co o ni pokarzą w tym starciu.Program WWE nawet dobry pomysł ale zmiana nazwy nie.Najlepszego Alex. Kane&Big Show to dobry Tag Team ale nie mają rywali może Usos bo prze draftowani zostali wtedy mogli by zrobić ciekawy

feud.Del Rio bardzo szybko się za klimatyzował jest bardzo utalentowany i nie dziwi mnie to że dostaje push.Szkoda Sabin znowu będzie pauzował jakiś czas niech wraca do zdrowia. Nie rozumiem co ma Dixie na myśli.

Jericho odpadł z Tańca z Gwiazdami, więc mam cichą nadzieję na to, że pojawi się na gali Extreme Rules. To jest jedynie takie moje małe marzenie. Nie obraziłbym się gdyby Chris zainterweniował w którejś z walk. Punk podpisze kontrakt jeśli mu się będzie tak podobało. Myślę, że przeniesienie Beth go jakoś specjalnie nie udobrucha. JR może i będzie gotowy na Extreme Rules, ale co z tego jak po pojedynku zaś dozna jakiejś kontuzji. Pchanie go do walki to głupota, a zresztą cały ten feud to jedno, wielkie nieporozumienie. Mam nadzieję, że Sabin dojdzie szybko do pełnej sprawności.

Dzięki za newsy :).

• Styl:  Jasny

Odpadnięcie Jericho z DWTS = powrót do WWE i mam nadzieję, że jak najszybszy, a jakby już pojawił się na ER, to byłoby zajebiaszczo. Cieszą mnei niektóre przenosiny na SD!, zwłaszcza Ted'a i Bryan'a których ostatnimi czasy prawie nie widać w TV. Ta notka Ross'a to tylko by była. TYen feud, to jak pisał droops , wielkie nieporozumienie. A to ile jeszcze czasu dostają na RAW to aż głowa boli. Dobrze przetłumaczyłeś zdanie na TT gigantów :) Najlepszego dla Riley'a, oby pokazał na SD! co potrafi. Goldberg w TNA ?? Matko nie!! I gdzie ten push dla młodzieży ?? Gdzie powrót X Division ?? Przecież lepej posprowadzać dziadków, bez obrazy dla Goldberga. Może byłoby trochę szumu, który równie szybko się skończył. Ta sytuacja z kontuzją Sabina naprawdę źle wyglądała. Dobrze, że szybko to skończyli i uniknęli jeszcze gorszego stanu. Chociaż to jak Chris upadł, to bardzo przypomina mi sytuację, gdy kontuzji nabawił się Triple H podczas NYE 2007 podczas jego walki razem z Shawnem przeciwko Rated RKO. Mam nadzieję, że się mylę. To chyba tyle. Niektóre newsy się powtarzają, więc i je się powtarzał nie będę :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jericho wraca do WWE, idzie na SD i dostaje porządny Push. To byłby scenariusz bardzo fajny i tak naprawdę bardzo prawdopodobny. Miejmy nadzieję że to będzie już niedługo. Rhodes i walka o WHC ? Coś brzmi to dla mnie nieprawdopodobnie. Cody jest pushowany ale żeby w ciągu roku awansował na stałe do ME? Nie to raczej niemożliwe. Dobre rozwiazanie z Showem i Kane aczkolwiek moim zdaniem nie powinni ich tak rozdzielać. Chociaż jest to zrównoważenie jeśli o pasy chodzi. Teraz będzie zdecydowanie po równo. Sto lat dla Rileya. Del Rio zrobił wejście smoka ale co tu się dziwić jest naprawdę dobry. To tak w skrócie na temat newsów. Dzięki.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...