Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Molestowanie w TNA, Jon Moxley, X-Pac i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rima-Fakih.jpg

:arrow:Chodzą słuchy, że stacja US Network bardzo nalegała, by TE wygrała Rima Fakih, gdyż bardzo dobrze nadawała by się do reklamy i marketingu, choć odpadła ona w zeszłym tygodniu, to zapowiedziała, że nadal ma szanse na pojawienie się w WWE

:arrow:Michelle McCool i Undertaker byli obecni na backstage`u ostatniego Raw. Taker wciąż podlega rehabilitacji i nie wiadomo kiedy ujrzymy go z powrotem, a co do powrotu Undertakera to

Podobno ma on powrócić, lecz nie do SD! ale na Raw

:arrow: Były manager TNA, pozwał Total Nonstop Action, o molestowanie seksualne, odbędzie się proces w tej sprawie.

0.jpg

:arrow:Znowu spóźnione Wszystkiego Najlepszego, wczoraj swoje 39 urodziny świętował Vladimir Kozlov.

:arrow:Wiadomo już gdzie odbędzie się przyszłoroczna gala Royal Rumble, miastem tego show będzie St.Louis w stanie Missouri.

:arrow:Na najbliższych house showach WWE mają odbyć się następujące walki :

Sheamus vs Sin Cara ( walka o US Championship)

Jerry Lawler vs Jack Swagger

:arrow:Następująca notka ukazała się na Twitterze Chrisa Jericho:

„Po raz pierwszy od ośmiu tygodni, nie mam prób tanecznych. Co teraz ze sobą zrobię ? Czy dzieje się coś w ten weekend w Tampie … ?

Tym wpisem Chris Jericho zasugerował, że może się on pojawić na PPV – Extreme Rules, która odbędzie sięw Tampe. Nie jest to nic potwierdzonego, ale zawsze jakaś szansa istnieje.

:arrow:Sean Waltman aka X-Pac, oznajmił, że są duże szanse na zobaczenie jego w WWE w tym roku. Ostatnio w tej federacji pojawił się na ceremoni HoF, gdzie wraz z HHH i Kevinem Nashem, wprowadził do Hali Sław HBK`a

:arrow:WWE bardzo stara się, by zatrzymać CM Punka w federacji, między innymi przeniesiono jego partnerke Beth Phoenix na Raw, by częściej się widywali, federacja również proponuje mu nowy kontrakt.

:arrow:Rating ostatniego Tough Enough wyniósł 1.73 (1.7), natomiast powtórka osiągnęła rating 1.09 (1.10)

:arrow:Michael Tarver pojawił się na gali FCW. Zapowiedział on, że wróci większy, silniejszy i bardziej zły

randy_orton_i_am_what_i_am_premiere_1.jpg

:arrow:That`s What I Am – Film z Randym Ortonem w roli głównej, już w ten piątek będzie do obejrzenia w kinach, premiera na DVD, odbędzie się 17 maja.

:arrow:Mark Henry i Vladimir Kozlov założyli swoje konta na twitterze, poniżej linki do nich

Mark Henry - http://twitter.com/#!/mh61271

Vladimir Kozlov - http://twitter.com/#!/WWEKozlov

:arrow:Poniżej karta na dzisiejsze Superstars

* Zack Ryder vs. DH Smith

* Natalya & Gail Kim vs. Melina & Alicia Fox

* Tyson Kidd vs. Trent Baretta

0125.jpg

:arrow:Jon Moxley podpisał oficjalny kontrakt z WWE. Będzie zaczynał on w Florida Championship Wrestling, będziemy mogli go ujrzeć już za tydzień.

:arrow:Jednym z powodów, dlaczego Sin Cara przeszedł na SmackDown! jest uniknięcie wpadek, gdyż SD jest nagrywany w formie tapingów i będzie można wyciąć to co trzeba, a po drugie CT nie chciał, by Rey Mysterio i Sin Cara znaleźli się w jednym Brandzie.

:arrow:TNA ponownie podpisało kontrakt telewizyjny z Fuel TV w Austarlii, więc iMPACT! będzie można znów obejrzeć na tamtejszej telewizji.

:arrow:Oto Karta na dzisiejszy odcinek Impact`u (chyba warto obejrzeć)

* Angelina Love vs. Velvet Sky

* Anarquia vs. Chris Sabin

* Non-Title Match: Gunner vs. Christopher Daniels

* Crimson vs. Samoa Joe

* Non-Title Match: Sting vs. Bully Ray vs. Mr. Anderson

WWE-NXT-Season-5.jpg

:arrow:Titus O`Neil, nadal prowadzi w NXT, po ostatnim show ma on 13 punktów. Po 6 punktów mają Darren Young i Jacob Novak, za nimi jest Byron Saxton z dorobkiem 4 punktów.

:arrow:WWE wprowadziło do swojej oferty dwie nowe koszulki, jedną z Undertakerem i napisem 19-0, a drugą z Danielem Bryanem z napisem "Submission Wrestling" (dziwne, że nie ocenzurowane)

taker1.jpg

danielbryan.jpg

:arrow:W NXT z tego tygodnia można było zobaczyć „aż” 16 minut i 30 sekund akcji w ringu, jest to wzrost „aż” o 18 sekund względem ostatniego tygodnia.

Dziękuje Droopsowi za pomoc przy zdjęciach :).

Zapraszam do komentowania :

Drugi Part Biografi Hayabusy : viewtopic.php?f=11&p=233367#p233367

I wszystkich innych biografii :)

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wodzik96

1

• Rocky1674304328

1

• Mr. Underson

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czas skomentować niusy pierwszy raz od daaaaaawna. Lecimy od początku. Rima w Tough Enough umiejętnościami nie powalała, co ja mówię, wogle ich nie miała. Poradziła sobie w konkurencjach które wymagały charyzmy, co prawdopodobnie daje jej tą szansę na pracę w WWE. Po tym co widzieliśmy wiadomo jednak że nie będzie walczyć. Może konferansjerka ... albo managerka jak Vickie Guerrero! Taker powróci, bo nie ma innej opcji. Jeszcze jedna walka na WM Andrzej! Całe BGZ w ciebie wierzy i szczerze mówiąc dobrze że Ander wraca na Raw, bo SD! jest już po prostu nie dla niego, szczególnie po tym drafcie. Z tym TNA dziwna sprawa, ciekawe o kogo chodzi. Vladek, wszystkiego najlepszego, heel turnu i title shota :P Chcemy powrotu moskiewskiego tłoka! Skoro Royal Rumble odbędzie się w St. Louis Missouri, to może dadzą zwycięstwo Randyemu? Oby tak się nie stało, już lepiej żeby wygrał Evan Bourne który też stamtąd pochodzi. Skoro Sin Cara walczy na House Showach z Sheamusem, to może jednak ich program będzie prowadzony na tygodniówkach. Wszyscy mamy na to nadzieje, jak również na to że obaj panowie opuszczą Midcard. JEricho przybywaj. SD! potrzebuje odkupienia. Y2J Save us! Ale tak poważnie, WWE potrzebuje Jericho, jak i potrzebują go jego fani. Nie ma go dostatecznie długo, czekamy niecierpliwie na powrót. Nie ma sensu zeby wrócił na Extreme Rules, bo wcześniej musi na pewno potrenować, ale może już na Capitol Punishment będzie występował. Sean Waltman też na pewno będzie mile widziany w WWE, a jeszcze lepiej jakby powrócił razem z Nashem. WWE potrzebuje uzdrowienia.Dopiero teraz przypomnieli sobie o Punku co? Mam nadzieję że się postarają i że nie odejdzie z WWE. Powinien wkrótce dostać Shota na pas, a może nawet go wygrać? Czas pokaże. Michael Tarver zły ... Ehhh coś mi się nie wydaję żeby ktoś to kupił, dla mnie Tarver raczej jest spalony. Może i dobrze że Cara przeszedł na to SD! Draft Mysteria na Raw był koniecznością, a Cara muuuuusi się teraz pokazać. Koszulki mi się nie podobają i nie kupiłbym żadnej z nich :D

No powiedzcie mi do czego się nadaje Rima jak nie do reklamowania WWE ? Bo co się pchała do TE w ogóle ?

Ta Andrzej powróci przed Summer Slam haha

Sto lat Władziu !

Taakkk Krzysiek z Jericho musi wrócić do WWE.

alexisy.png

Undertaker na Raw ? jakoś sobie go nie wyobrażam z pasem wwe championship (z tak wyglądającym). Według mnie nie ma nic dziwnego w tym że stacja chce rime fakih , ponieważ mogą na niej sporo zarobic . Jeśli chodzi o titusa to wkurza mnie polityka wwe bo ludzie którzy są gigantami i potrafia przeraża dzieci muszą w wwe by faceami (Khali , Big show, i teraz o'neal)

No ciekawi mnie to czy w TNA było molestowanie ale może to po prostu plotka, widać że WWE zależy na

Cm Punkowi i dobrze bo to dobry zawodnik. Chciałbym żeby Chris Jericho powrócił na ER 2011 ale

to chyba nie możliwe ale mam na dzieje że na Over The Limit 2011 już go zobaczymy.

Fajne te koszulki z Undertakerem a co do niego to jeszcze podobno ma jakieś problemy

więc powróci trochę pózniej niż planowano. Wszystkiego Najlepszego Kozlov a i jeszcze

jedno cieszę się że w NXT prowadzi Titus O`Neil bo to mój faworyt.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Rima w ringu raczej za wiele nie umie, że by nawet nie powiedzieć, że nic nie umie, ale twarz marketingowa byłaby z niej bardzo dobra. Bardzo ładna kobieta jako reklama WWE - jestem na tak. Kurde jeszcze jak Taker będzie na RAW, to w czerwonym brandzie będzie tłok jak cholera. No coraz więcej brudów z przeszłości TNA wychodzi na światło dzienne. Na pewno za dobrze to nei wpłynie na samą federację. No najlepszego dla Vladka, oby dalej trwał w teamie z Santino :) RR w St'. Louis - ależ Orton zbierze pop :) Mam nadzieję, że tym wpisem Jericho tylko potwierdzi że niebawem znowu zobaczymy go w ringu WWE. A może właśnie powrót już na ER - to by było coś. Chciałbym zobaczyć X-Paca w ringu jeszcze te parę razy. Jakby nie patrząc jedna z głównych twarzy DX. CM Punk odchodzi - kurde szkoda, a wiecej napiszę w dyskusji o nim. Rating TE nadal do dobrym poziomie. Ciekawe czy Moxley osiągnie coś w WWE. Jeśli przebije się do któregoś brandu to już będzie sukces. Karta na Impacta wyglądała dobrze, a wyszło beznadziejnie, wg mnie bynajmniej. Koszulki Taker'a i Bryan'a bardzo lipne, żadna rewelacja. To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zapewne Rima jeśli pojawi się w WWE to w roli dziewczyny jakiegoś zawodnika o ile się na to zgodzi bądź prowadzącej wywiady. Może jakieś własne show? Kto wie. Powrót Takera na RAW? Mimo wszystko wolałbym go na SD. SD jest trochę okrojone z tych bardziej doświadczonych zawodników i typowych Main Eventerów. Chociaż Taker i tak pojawia się bardzo rzadko a jak już się pojawi to nie walczy więc w sumie jest mi to obojętne. TNA mnie nie interesuję aczkolwiek nie zdziwiłbym się gdyby okazało się że to kolejna afera która ma na celu to żeby o TNA było głośno. Tyle że w tym przypadku jak widze nie ma sie czym chwalić. Vladek najlepszego. X-Pac, Diesel, HHH zapachniało stajnią. Szkoda ze są to tylko marzenia. WWE musi sobie uświadomić że jeśli chcą zatrzymać Punka to nie zrobią tego Beth tylko Pushem ! Ratign TE bardzo przyzwoity. Powtórka otrzymała taki rating co normalnie tygodniówka TNA więc sukces. Co do nowego kontraktu to Hayabusa wyraził się jasno o tym zawodniku "Moxley Ssie". To tyle na temat newsów.

'

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...