Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

christiancutoutbyjibunj.png

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER KWIETNIA

Wasz wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzusadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potwa tydzień a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt

rozumiem jak zaczniecie głosować po SmackDown

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

3

• Turej

1

• Piledriver1674325991

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Edge- Obronił pas na WM no ale przede wszystkim zakończył karierę w pięknym stylu. Był zdecydowanie głównym tematem miesiąca. Zszedł ze sceny niepokonany.

2. Fortune- Cały czas trzymają mega poziom, są najjaśniejszym punktem TNA, w pięknym stylu wygrali najlepsza walkę Lockdown.

3. R- Truth- Zaskoczył wszystkich dostając się do walki o główny pas na ER. Co prawda potem stracił tą szansę ale to nic bo stało się coś jeszcze lepszego. Przeszedł heelturn i od razu pokazał że była to świetna decyzja dając genialny speech.

4. Sin Cara- Mocny debiut, pojawienie się z przytupem. Parę świetnych walk już na swoim koncie ma.

5. Mr. Anderson- "Where is my freaking rematch?!"

6. Christian- Dostał szanse na pas, chce zastąpić przyjaciela, co prawda wątpię by mu się to udało ale niech ma za chęci.

1-John Morrison - nareszcie dostał title shota na pas wwe ma duże szanse na zwyciestwo a poza tym przyczynil ise do heel turnu r-trutha

2-The Undertaker- wrestelmania odbyłą sie w kwietniu wiec myśle że można to zaliczyć .Pomimo tych wszystkich kontuzji udało mu sie stworzyc fantastyczną walke (Z pomocą the gamea) PS. 19-0

3-Cody Rhodes - zrobił z reyem naprawdędobrą walke na wmce wygrywając ją ku zdziwieniu fanów a takżę dominuje on na smackdown nad reyem w drodze do extreme rules.

4 Christian- title shot na pas wagi ciężkiej a także godny następca do przejęcia głównego face'a rosteru po edgu

5 Sin Cara - debiut w wwe możę niezbyt udany ale widać w nim duzy potencjał i godnego następce mysterio

6.Edge -udana walka na wrestelmani z albertem i zakończnie kariery 11 time world heavyweight championa ale za całokształtt zasługuje by znalezc sie w tej liście.

1.Edge- Tak na zakończenie kariery, wkońcu ostania obrana pasa na Wrestlemani.

2.Sin Cara- za debiut za walke której po prostu nie mozna przewijać oby tak dalej.

3.R-truth - bardzo dobry heel-turn teraz nareszcie jest jakąś postacią i coś się z nim dzieje może dalszy feud z JoMo po ER.

4.Christian - No ostanio się z nim dużo dzieje 1#For WHC Champion, no jedna z głównych gwiazd SD na ten czas.

5.John Morrison - NARESZCIE do walki na ER o WWE Championship i za to daje go na liste tych top 6.

6.The Undertaker- nie można dać dwóch ale on i Taker piękna walka na WM 27 :applause:

ps. 400 Postów (DZIĘKUJE :roll: )

1. Eddie Edwards - Godne reprezentowanie oraz obrona głównego pasa w ROH, to nie jest byle co. Za nic też go nie dostał, więc ten miesiąc według mnie należał do niego.

2. Charlie Haas i Shelton Benjamin - Dwie wygrane podczas PPV ROH w bardzo dobrym stylu. Od dłuższego czasu naprawdę zaczynam cieszyć się, że póki co na stałe zawitali na scenę niezależną. Zaufanie w postaci pasów zaprocentowało w eventach.

3. Kurt Angle - Patrząc oczywiście na jego występu w pro wrestlingu, ponownie zasługuje na wymienienie wśród najlepszych w tym miesiącu. Na LockDown pokazał w walce z Jarrettem, że jest w znakomitej formie, program chciał aby przegrał, ale to on trzymał poprzeczkę JJ'owi.

4. Sin Cara - Co tu dużo mówić? Dobry debiut, więc i pomysł by się przydał. Widać, że mimo małych wpadek przypadł do gustu fanom, więc zapowiada się obiecująco.

5. R-Truth - Bardzo korzystny heel turn, myślę że głównym heelem na Raw to on nie będzie, ale ambicje ma wystarczające. Jestem ciekaw jak dalej potoczy się jego sytuacja w WWE. Miz? JoMo? Cena?

6. Edge - Symbolicznie wymienię go tutaj. Zakończenie kariery nie może być powodem, iż w tym miesiącu był cud miód i maliny. W każdym razie docenić to co zrobił wypada. Równie dobrze mógł się tu pojawić Christian, Del Rio czy inny Morrison.

1.Edge - Niespodziewnie obronił pas na WM-ce i zakończył kariere w pieknym stylu

2.Cody Rhodes - Niespodziewane zwyciestwo nad reyem na WM-ce

3.The Miz -niespodziewanie obronił pas i jest coraz bardziej "Niesamowitym" Mistrzem

4.Christian -nareszcie wyszedłz mid cardu

5.Mr.Anderson - prowadzi super storyline w którym sie spisuje

1. Edge - W końcu w tym miesiącu zakończył swoją karierę w WWE i należy mu to jakoś wynagrodzić. Rozczarował mnie on walką na Wrestlemanii, ale to już mu dawno wybaczyłem. Pokazał klasę odchodząc, dał olbrzymią szansę Christianowi (można rzec że go tak jakby "wypromował") i zakończył karierę jako mistrz wagi ciężkiej. Dzięki za wszystko Edge :)

2. Kurt Angle - Jego walka na Lockdown była najlepszą chyba walką tego PPV. Duże poświęcenia, piękne akcje. Na prawdę ładnie wygląda feud z Jarrettem i trzeba też przyznać że trwa on już długo, ale nie wiem jak wam, ale mi się on w ogóle nie nudzi i niech nadal trzymają taki poziom.

3. Sin Cara - Piękny debiut, ładne SD! po debiucie i obecnie walki są na wysokim poziomie. Krótko jest w WWE, a już zdążył stać się ulubieńcem publiczności. Chłopak ma po prostu styl i to mnie cieszy :)

4. Christian - Był w cieniu Edge, nie oszukujmy się, ale teraz dopiero pokazał na co go stać. Mam nadzieję że wygra pas wagi ciężkiej na ER i że będziemy mogli oglądać ciekawy fedu Christian vs Alberto.

5. John Morrison - W końcu stał się pretendentem do pasa WWE. tylko ciekawe czy wygra... Niby bym chciał aby wygrał w końcu ten pas, ale boje się że może być później nudnie. Zobaczymy co nam czas pokaże, ale gratuluję!

6. R-Truth - Nie spodziewałem się w ogóle że może on przez chwilkę stać się pretendentem do pasa WWE. Ale nam w końcu chłopak zabłysł i miejmy nadzieję ze coś się będzie z nim działo niż tylko wypromowanie Morrisona do walki o pas. Jako heel jak na dzień dzisiejszy nie narzekam :)

1.Edge- ten miesiąc należał do niego. Obronił pas na WM i zakończył karierę z klasą :) Dziękujemy Edge !!

2.Cody Rhodes- zrobił duży postęp. Ostatnio ma niezłe przemowy. No i wygrał na WM z Reyem.

3.Sin Cara-Piękny debiut i byle by dobrze go poprowadzili. 3 walki na jego koncie a już ludzie go kochają (szczególnie dzieci, ryjek :waving: )

4.Christian- zwykle przyćmionny przez Edga a teraz w końcu ME no i walka o pas. Musi wygrać :)

5.John Morrison- w końcu pretendent do pasa WWE. Ma wspaniałe umiejętności tylko WWE nie umie tego wykorzystać :/

6.UnderTaker- głównie dzięki walce na WM. Zobaczymy go dopiero na Summer Slam =))=))

alexisy.png

1. Standard Edge. Należy mu sie za to, że z łzami w oczach patrzałem jak konczy kariere, że dzięki niemu szanse na push ma Christian, że był tak zajebistym wrestlerem i jak nikt inny potrafił doprowadzać publike do szału, za team z Christianem, no dobra, należy mu sie to, bo to był Jego miesiąc. Obroniona walka na wrestlemani i to całkiem dobra walka w przeciwieństwie do tego co napisał Turek, ale ocena WrestleMani to inny kontrowersyjny temat. Edge zakonczył kariere jako mistrz, więc teoretycznie nigdy tytułu nie straci, po prostu to jego miech i tyle.

2. Christian dzięki wspomnianemu wyżej Adamowi ma teraz ogromną szanse, pytanie czy wujek Vince mu wybaczy? Ja tam jestem dobrej myśli, zaliczył w tym miesiącu kilka main eventów i w tej chwili jest czołową postacią SmackDown! Czego chcieć więcej? Tytułu, ale i tak to najlepszy Jego miesiąc w WWE od czasu powrotu z TieNej.

3. JoMo dostał się po raz drugi do Main Eventu na PPV, to już coś, raczej szans na zwycięstwo nie ma, ale to i tak dobry znak, nie bede sie rozpisywac o umiejetnosciach jego bo to bylo by juz nudne.

4. Triple H pociągnięcie zajebistej walki z Takerem na WM, nikt sie nie spodziewał że dziadki stworzą takie show, ja też nie wierzyłem, że Tryplak z Undertakerem mogą stworzyć taką walke, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, kawał dobrego, twardego wrestlingu, dlatego punkt dla tego pana ;)

5. Undertaker właściwie to samo co wyżej, jest za Triplem, bo to Paul pociągnął walke, ale Undertaker też dał rade no i obronił streak.

6. Sin Cara zajebisty debiut, przezajebisty gimnick, zajebiste wejscie, zajebisty ring skill, już sprzedaje sie lepiej niż Rey Mysterio, bo pełno dzieciaków ma jego maski. Wbił sie dość mocno w roster, co prawda nie tak jak del rio, ale dla mnie ten gość jest niesamowity i nie rozumiem czepiania sie jego wejscia, przeciez te bledy sa minimalne i nie maja zadnego znaczenia, dla mnie z tym gimnickiem upper mid card na wstep i droga do ME ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

1.Edge- obronił pas na Wrestlemanii i zakończył kariere w świętnym stylu :) Dziękujemy!!!

2.Christian- dostał możliwość zdobycia pasa na ER i mam nadzieje że ją wykorzysta i będzie nowym WHC!Do boju Christian!!!

3.John Morrison- kolejna osoba ,która dostała możliwość zdobycia pasa na ER

4.Undertaker- zwyciężył na Wrestlemanii z Triple H i obronił swoją serie

5.The Miz- obronił pas WWE na Wrestlemanii i zapowiada sie że jeszcze długo go będzie posiadał

6.Sin Cara- świetny debiut i zapowiada sie że mamy kolejną gwiazde WWE

1. Edge - to miejsce należy mu się za całokształt swojej kariery. Jego odejście zszokowało wielu fanów wrestlingu. Odszedł jako mistrz w pięknym stylu pokonując DelRio na Wrestlemanii. Szkoda, że już nigdy nie zobaczymy Rated-R Superstar'a na wrestlingowym ringu. Dziękujemy Edge!

2. Undertaker - stworzenie znakomitego widowiska z Triple H'em - jak dotąd najlepsza walka w tym roku w całym MS i utrzymanie swojego streaku 19-0.

3. Sting - na początku jego powrotu byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego pomysłu. Jego teraz widać, że był to strzał w dziesiątkę, bo Stinger na Impactach odwala kupę świetnej roboty. Poza tym obronił pas na Lockdown w Triple Threat Matchu.

4. Christian - po odejściu swojego przyjaciela dostał niesamowitą szansę na zostanie pierwszy raz WHC Champem. Jednak, czy wujek Vince mu wybaczył już?? Mam taką nadzieję, bo jemu ten pas należy się jak mało komu. Przez te tygodnie sam wraz z Alberto ciągnęli całe SD!

5. Fortune - wygranie najlepszej walki na Lockdown, a także za powrót Aj Styles'a.

6. R-Truth - w końcu coś się zaczęło dziać z jego postacią. Ten heel turn na pewno odświeży jego postać. Bardzo dobrze, bo bardzo lubię R-Trutha i nie podobało mi się, co WWE z nim robi. Szkoda tylko, że nie przeszedł na SD! - tam by miał więcej możliwości na przebicie się.

DEAD MAN WALKING

1. Edge - bez wątpienia zasługuje na miejsce tutaj. Dostaje ode mnie miejsce pierwsze za całą swoją karierę. Czy trzeba jeszcze coś dodawać?

2. Kurt Angle - nie wiem ile będę wychwalał jeszcze tego gościa. Wielki szacunek, za to co odwala w tym wieku to respekt. Walka na Lockdown była według mnie niesamowita i zobaczyłem to co chciałem.

3. John Morrison - z jego postacią już dzieje się coś poważniejszego. Dostaje push i sprawdza się ciągle w swojej roli. Mam nadzieję, że dostanie wreszcie pas WWE, ale coś mi się zdaje, że nie nastąpi to jeszcze w maju.

4. Christian - danie mu title shota jest bardzo trafionym pomysłem. Jestem pewien, że teraz wchodzi w swój złoty okres, choć nie jest pewne czy zdobędzie pas wagi ciężkiej. W każdym razie myślę, że WWE usadowi go w main evencie na długi, długi czas.

5. Undertaker - wypada wspomnieć tutaj o tym zawodniku. Nie jest co prawda w formie, walki są zapewne dla niego mordęgą. Ma już swój wiek, ale myślę, że desperacko chce dobić do Wrestlemanii XVIII i zakończyć karierę. Na tej Wrestlemanii powrócił do ringu i wykręcił bardzo dobrą walkę z Triple H'em. Szczerze mówiąc spodziewałem się klapy, a wyszedł bardzo fajny pojedynek. Dzięki wielkie dla Takera za poświęcenie się i pokazanie, że jesteś naprawdę wielkim wrestlerem.

6. R-Truth - niech ma te szóste miejsce. Wygłosił świetny jak dla mnie spicz na ostatnim Raw. Jeżeli pociągnie tak dalej, to będzie cudownie. Może WWE nawet da mu jakiś większy push? Niech się nadal stara, a może coś z tego wyjdzie.

1. Fourtune

Moja ulubiona stajnia wreszcie jest w pełnym komplecie i do tego ze strasznie dobrą ekipą. Na LockDown wszyscy pokazali co potrafią i swtorzyli widowisko na ponad 4 gwiazdki, przyznam, że dla mnie nawet przyćmili takiego Kurt'a Angle który na LockDown zawsze potrafił wykrzesić walkę godną podziwu.

2. Christian

Za to, że wierzę w niego, że ma szanse na zdobycie pasa Wagi Ciężkiej. Niech go zdobędzie, Vince mu odpuści i pokaże, że on również potrafi nosić tak wartościowy tytuł jak Edge. Jestem całym sercem za nim w tym pojedynku, a znajduje się na miejscu drugim za to, że ten miesiąc w jego wykonaniu nie był zły i oczywiście, co najważniejsze, może stać się nowym World Championem. :)

3. Cody Rhodes

Może i przypomina jak również zachowuje się jak Mankind, to i tak go jakoś lubię. Prowadzi nawet ciekawy feud z Rey'em, jeszcze przed WreslteManią ich feud tak mnie nudził, że go przewijałem, a teraz wreszcie sie rozkręcił. Rhodes ciekawe przemowy wygłasza, do tego zakłada papierową maskę na Rey'a, po prostu geniusz w czystej postaci. Rewelacja!

4. Edge

Trzeba go tutaj umieścić, przynajmniej za to, że udało mu się obronić tytuł na Wrestlemanii, a jak każdy fan wrestlingu wie, to on startował z przegranej pozycji. Następny jego wyczyn to niespodziewane zakończenie kariery, no cóż, trzeba go jakoś uhonorować i dać go na listę. Na 1 miejscu nie jest, bo mam co do niego inne plany.

5. Kurt Angle

Jest to osoba która w tym miesiacu przyswoiła mi nie jedną zabawną sytuacje na Impakcie. Wylanie śmierdzącej kupy gówna na swoją byłą żonę i Jarret'a to było cos niezapomnianego. Do tego wykręcił bardzo przyzwoitą, czyli dorbą walkę na PPV. Niech ma to miejsce. Jedyny jego minus to takie bohaterowanie, zachowuje się jak jakiś terminator, choć akurat to mi sie nawet podoba.

6. R-Truth

Brawo za parę rzeczy! Po pierwsze odważny heelturn ze strony całego zarządu WWE, już nie będzie żadnych What's up. Wreszcie nie będę musiał tego słuchać. Do tego pamiętam to jak Truth zapalił papierosa na którymś z Raw, a w oddali jakaś babka krzyczy: "Nie rób tego! Tu są dzieci!" xD Świetne wydarzenie, tego raczej również nie zapomnę.

ahfo.png

luba_049.png

1. Edge - Należy mu się pierwsze miejsce w tym miesiącu. Po pierwsze obronił pas na WM przeciwko Alberto Del Rio w dobrej walce. No i oczywiście zakończył swoją karierę w WWE w pięknym stylu i jako mistrz wagi ciężkiej. Ogólnie najwięcej w WWE się działo koło niego w kwietniu.

2. Christian - Nareszcie dostał szanse na pas Wagi Ciężkiej na ER (wygrał tą szanse ale to nie ten miesiąc :P ). Jest teraz największą gwiazdą SmackDown po odejściu Edge na emeryturę. No i wyszedł z jego cienia.

3. The Undertaker - Najlepsza, i świetna walka na WM z Triple H. Wygrał ją i dalej ma streak na WM bez przegranej ale za to powiększyła mu się wygrana i jest już 19-0

4. Fourtune - Świetna walka na LockDown przeciwko Immortal, było dużo świetnych akcji w wykonaniu Fourtune no i wygrana świetnym stylu.

5. John Morrison - Został pretendentem do pasa WWE Championship. I ogólnie coś się zaczęło dziać koło jego postaci co mię bardzo cieszy.

6. Kurt Angle - Pokazał się ze świetnej strony na LockDown w walce z Jarrettem. Dużo poświęcenia z jego strony i dużo fajnych akcji.

PS. Przepraszam że tak późno ale myślałem ze już napisałem wcześniej ;) .

1. Edge - obronił pas na WrestleManii po całkiem dobrej walce, miał brać udział w Ladder Matchu i...koniec kariery, należy mu się więc pierwsze miejsce.

2. John Cena - bo tak, bo odświeża swój move-set, wali ciekawe spicze i zmierzy się z The Rockiem za rok.

3. Kurt Angle - jedyna TNA'owska pozycja w tym zestawieniu. Za świetną walkę z Jarrettem i niesamowite poświęcenie.

4. Sin Cara - bardzo udany debiut, wprwadzie było kilka botchy, ale kogo to obchodzi? Ważne, że jest świetny i 'wygania' Mysterio.

5. Christian - za to, że został pretendentem do WHC.

6. Undertaker - za jak narazie walkę roku z Triple H'em, wielkie poświęcenie w trakcie jej trwania i przedłużenie streaku.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg