Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Turniej Evlove,FIP,Charly Manson,Nick Gage,Arturo Rivera

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

images?q=tbn:ANd9GcSqu8vpT4nPAxSFfYq0Vj9t93lJ-3Iyofv105DkmLtVkR1Vk2fK&t=1

:arrow: EVOLVE 8 odbędzie się już 20 maja(Niedziela) w Union City, NJ na hali ACE Arena.Co ciekawe na galę jest zaplanowany jednodniowy turniej.Wszystko będzie transmitowane na żywo za pomocą iPPV.

:arrow: "Siostrzana" federacja Evolva,FIP przeprowadzi 21 mają swoją pierwszą galę za pomocą iPPV!Na galę zapowiedziani są już Low Ki (Kaval), Manu,powracjący Demolition (Ax and Smash), Tony Devito, Sami Callihan, FIP Tag Team champions The Dark City Fight Club oraz wielu innych.Dużo wyrzutków z WWE jest ale może coś ciekawego z togo wyjdzie :).

chikara.jpg

:arrow: 14 Maja odbędzie się kolejna gala Chikary.Jednak to nie będzie zwyczajna gala gdyż będzie to debiut Chikary w North Carolinie!Gala będzie nosić nazwę "Engulfed in a Fever of Spite".Oto karta na show:

~SIX MAN MAIN EVENT!~

Fire Ant/Soldier Ant/Green Ant vs. Obariyon/Kodama/Kobald

~POINTS IN PLAY!~

The Osirian Portal vs. The Throwbacks

~ONE ON ONE!~

UltraMantis Black vs. Tursas

~FIRST TIME EVER!~

Daizee Haze vs. Grizzly Redwood

roh.gif

:arrow: ROH podało nam swoje pełne karty na przyszłe galę:

6 Maja w Dearborn, Michigan at the Ford Community & Performing Arts Center

* The Kings of Wrestling (Chris Hero and Claudio Castagnoli) vs. The American Wolves (ROH champion Eddie Edwards and Davey Richards).

* No DQ: El Generico vs. Roderick Strong.

* First Blood Match: The Briscoes vs. The All Night Express.

* ROH Tag Team champions Shelton Benjamin and Charlie Haas vs. Adam Cole and Kyle O'Reilly (non title)

* Christopher Daniels vs. Colt Cabana

- 7 Maja w Toronto, Ontario at the Ted Reeves Arena:

* ROH champion Eddie Edwards vs. Chris Hero.

* ROH Tag Team champions Wrestling's Greatest Tag Team, Charlie Haas and Shelton Benjamin, vs. Jay and Mark Briscoe.

* Davey Richards vs. Kenny King.

* Larry Sweeney Tribute Match: Colt Cabana vs. Delirious.

* Christopher Daniels vs. El Generico.

* Davey Richards vs. Kenny King.

* Steve Corino vs. Prodigy Mike Bennett

images?q=tbn:ANd9GcRXUu1XBvFPU7vItms7JgVnNAmlIE-71CtrUioJF4LLlWw-2RVd7g&t=1

:arrow: W poprzednich newsach mogliście przeczytać o zaaresztowaniu gwiazdy AAA Charlie Masona przez policje.Román Castañeda Castro to funkcjonariusz policji który został zaatakowany przes Masona.Jak się okazało w czasie ataku funkcjonariusz poniósł złamanie kości czaszki z urazem mózgu!Natomiast jego partner Moisés Izaguirre Baños nie długo będzie przechodził operacje nosa.Prokurator Miguel Ángel Mancera powiedział że będzie chciał go osądzić z całą surowością prawną.Wniósł również w niosek o brak możliwości wykupienia luchadora za pomocą kaucji z powodu poważnego charakteru sprawy.W tej chwili wygląda na to że Masona czeka od 8 do 10 lat więzienia!Szok :shock:

nick-gage-mug-shot.jpg

:arrow: Zostajemy jeszcze w świecie kryminalnym.Okazuje się że nie tylko Charly może pójść do więzienia.Nick F*N Gage była gwiazda CZW stanie w najbliższym czasie przed sądem.Jak wiemy Nick Gage około 2 miesięce temu zrobił napad na bank.Teraz poniesie konsekwencje.Nickowi grozi od 10 do 20 lat więzienia.Sprawa odbędzie się 29 Kwietnia.Kurczę a myślałem że wróci na ToD :P

3283599011_6531a7c031.jpg

:arrow: Arturo Rivera kilka dni temu opuścił oddział intensywnej terapii i teraz odpoczywa.Podobno będzie niedługo w stanie dalej pełnić rolę komentatora w AAA.(Nie wiesz co mu się stało??Sprawdź stare newsy :) )

presentacion-dragon-6.jpg

:arrow: Ostatnio w AAA pojawił się nowy luchador.Nazywa się on Drago a jego zdjęcie macie na górze :).Strój na plus :t_up:

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Zaqu7

1

• Clown.

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Turniej EVOLVE czemu nie. Do tego transmisja na żywo. Pewnie Yao i Haya będą oglądać więc może też bym się skusił. Co do tej drugiej federacji to po nazwiskach można się spodziewać czegoś dobrego. Myślę że byłe gwiazdy WWE to nie jest problem i nie powinniśmy ich łączyć z tą federacją teraz. Jeśli o Chikarę chodzi to bardzo mnie cieszy że kolejna gala tej federacji już niedługo. Osobiście uważam że jest to najlepsza federacja Indy. Warto ją oglądać. Jeśli o kartę chodzi wystarczy przeczytać Osirian Portal i wszystko jasne. Co do Mansona to czytając poprzednie newsy chyba nikt nie zdawał sobie sprawy z tego że to tak poważne wykroczenie. Jeśli nie wykupią go za kaucją to Charly może pożegnać się z fanami na dłużej. Zaskoczenie. Oj ten Nick. Co do Arturo to cieszy mnie to że już wyszedł ze szpitala. Oby był to koniec jego problemów zdrowotnych. Co do tego nowego Luchadora to zgodzę się z tym że strój ma dobry. Na gali AAA z 24 kwietnia bodajże walczył więc zobaczymy jak poradził sobie w ringu. Jeśli umiejętności ma tak dobre jak strój to może wyjść z tego coś fajnego. Dzięki za newsy a co do ankiety to odpowiedź jedna TAK !

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

karta na galę Roh jest ciekawa, lecz jak dla mnie to niezły szok że Charlie Mason może iść

do więzienia nawet na 15 lat. Co do Nick Gage to po co on napadał na ten bank ?

Co to tego Drago to niezły strój zobaczymy co będzie pokazywał w ringu

trochę krótkie te newsy.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Hasło "turniej EVOLVE" pobudza wytwarzanie endorfin nawet w momencie gdy nic więcej o nim nie wiem :P . Po dobrej Siódemce jestem jak najlepszej myśli. Plus jeśli to IPPV to możemy liczyć na szybkie udostępnienie. Przyznam się że nigdy nie oglądałem FIP, ale mogą wykręcić niezły show z takim składem więc 21.05 to może być mój pierwszy raz z nimi ;) . Karta CHIKARY nawet spoko. Za to bardzo mi się podobają rozpisane walki na ROH. Obie powinny stać na co najmniej przyzwoitym poziomie.

Nie jestem wielkim fanem Lucha więc bardziej martwi mnie proces Gage'a. Też liczyłem, że powróci na ToD. Bądźmy dobrej myśli.

Jak zwykle najbardziej wartościowe newsy. Wielkie dzięki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...