Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk...odchodzisz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Coś nowszego ze strony WWE:

As of Tuesday, June 28, WWE and CM Punk have reached an agreement that Punk will fulfill his non-televised live event obligations for the remainder of his contract, through July 17. Furthermore, both sides have mutually agreed not to disparage one another.

Jeśli ktoś chce sobie przetłumaczyć na język Polski to zapraszam do tłumacza :)

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

3

• Piledriver1674325991

3

• barman_2000

2

• Hacjend

2

We wtorek 28 czerwca, WWE wraz z CM Punkiem doszło do porozumienia w sprawie występów wrestlera. Punk wypełni kontrakt obowiązujący go do 17 lipca (walka na MitB), jednakże do tego czasu nie będzie pokazywał się w telewizji, lecz tylko w lokalnych występach na żywo.

Proszę. Czyli jak widać wykorzystanie Title Shotu na MitB i koniec z Punkiem w WWE :)

Ludzie...jak Wy możecie wierzyć stronie WWE? To przecież oczywiste, że nie powiedzą prawdy, gdyby była to część storyline'u. Ani wwe.com, ani tym bardziej polskie wwe.com nie powie prawdy...Radzę poczekać do 17 lipca :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ludzie, czy wy naprawdę wierzycie w to, że Punk odejdzie 17 lipca? Really? Really?! Jak Vince mógłby zwolnić kogoś komu daje pretendenta w noc, którą kończy mu się kontrakt, a 3 tygodnie wcześniej daje mu wygłosić kontrowersyjny speech na temat całego WWE. Ludzie... coś takiego jest niemożliwe. Może i na Punku nie zarabia tyle kasy co na Cenie albo na innych babyface'ach, ale to co robi Punk ostatnio podtrzymuje ratingi RAW. Ja w odejście Punka naprawdę nie wierzę, bo gdyby Vince naprawdę nie przedłużył mu kontrakty i nie ogłosił tego, to nie dostawał by takiego pushu. Nie byłby pchany tak daleko. Nie wygrywałby z Ceną w ME. Nie dostawałby czegoś takiego do powiedzenia. Ja czekam na 17 lipca i pewnie dowiem się dopiero o tym co się stało tam tydzień później, to wyczekuje tej daty, ponieważ może stać się coś wielkiego. Wystarczy czekać...

• Styl:  Jasny

Takiej dyskusji nie można ominąć, więc trzeba coś naskrobać (rychło w czas :) )

Trzba przyznać, że co powiedział Punk to tylko i wyłącznie PRAWDA!!! Ale, że jest to storyline to również jest to prawda. Gdy po raz pierwszy obejrzałem RAW bez patrzenia na wyniki to jak zobaczyłem co wymawia Punk to wręcz zdębiałem. Żadna, ale to ŻADNA gwiazda WWF czy WWE nawet nie śmiała by powiedzieć takich słów jakie to wygłosił CM Punk. Promo totalnie zgniotło jajka - jest to jedno z najwspanialszych przemówień wrestlingowych od czasu gdy zakończyła się Era Attitude. I tutaj trzeba przyznać - Vincent Kennedy McMahon to jest poprostu pierdolony GENIUSZ!!! No spójrzmy na to z jego strony - Punk jest niedoceniany, mimo że jest świetny. Czyż to nie wspaniała sytuacja na to, aby go zatrzymać w WWE i zrobić z tego storyline ?? To jest właśnie coś niesamowitego co jednak właśnie daje nam VKM. No i przełóżmy to na spojrzenie nawet naszego forum. Przez promo Punka jak ruszył nagle dział "Wyniki". "Nagle" zaczęło się coś dziać w dyskusjach, użytkownicy zmieniają ulubionego wrestlera nagle na CM Punk'a. Co to może oznaczać - że Vince osiągnął to co chciał osiągnąć - KONTROWERSJE!!! No bo przecież nadal padają słowa, że to nie było żadne story tylko shoot. No ale tylko dzieci tego nie pojmią, że to wszystko jest storyline, który jest wręcz tworzony pod Punk'a, jak i całe RAW. No bo popatrzmy na wydarzenia z RAW. Punk walczy z Kane'm - wszystko ładnie pięknie się dzieje, dobra walka do momentu gdy Kane wchodzi na narożnik. Wtedy właśnie Punk ucieka z ringu i gada do kamery coś o zwolnieniu. Trzeba tu też oddać honory Kane'owi to w jaki sposób zagrał właśnie to "zdziwienie" że Punk zwiał z ringu - gra zawodników na najlepszym poziomie. Całe w sumie RAW toczyło się wokół tematu "zwolnień". Tak jak Henry rozwalił Big Show'a - co wtedy krzyczał?? "You're gonna fired me??" W tym musi również coś być. Ogólnie całe RAW krążyło wokół Punk'a. A to przemówienie na końcu normalnie zgniotło jaja!! Kto by się spodziewał usłyszenia takich rzeczy w erze PG - Reklama ROH, NJPW, Heyman'a, Cabany, najeżdżanie na Hogana. Tylko właśnie w tym jest całe podsumowanie - VINCE MOŻE WSZYSTKO :!::!: Bo przecież pozycja jego federacji jest nie zagrożona, a kto mógłby wyznaczyć proces przeciwko WWE - chyba totalny desperat!!! Punk tym promem nie tylko zgniótł jaja w imadle, ale właśnie pomaga nieco w promocji ROH i NJPW, które i tak nie stanowią dla niego zagrożenia, a tym federacjom wyjdzie to tylko na dobre i jeszcze będą Vince'owi wdzięczne, co zresztą napisał Jim Cornette.

Bez wątpienia CM Punk to wspaniały wrestler, ale wie on, że WWE chce go zatrzymać i on się na to godzi i przea to VKM ma Wspaniały pomysł na to jak trzymać wszystko w ryzach!!! Promo w wykonaniiu Punka było najwpanialsze od bardzo wielu lat w WWE. I jak on sam powiedział, jest najlepszy w ringu, przy mikrofonie i wogóle, ale z tymi rzeczami wogóle nie skłamał. Sporymi krokami zbliża się MITB - PPV na które niemal wszyscy czekają z nieciarpilwością, tak jak i ja. Przez to całe zamieszanie wokól Punka chyba połowa forum będzie oglądała to PPV na żywo ( ja tego szczęścia nie będę miał, bo będę akurat w pracy, k***a!!! ), ale ci co będą oglądać to będą czekać z wielkimi emocjami na to co się wydarzy na MITB PPV, a wydarzyć sie może sporo. Resztę daję w spoiler, żeby nie było (Spoilery są, więc nie czytajcie ci co nie chcą ich znać)

CM Punk zostaje zawieszony co już wszyscy chyba wiedzą. Na dzisiejszym RAW poznamy No.1 Contendera, a raczej znam już No.1 Contendera gdyż został nim Alberto Del Rio. Dzięki temu zwalnia się jedno miejsce w RAW MITB matchu - czyż to nie wspaniała okazja, żeby pojawił się Punk i wygrał walizkę i jednocześnie WWE Title jednej nocy ?? Bo wg mnie TAK. Ale jest jeszcze jedna, ale mało prawdopodobna opcja, a dotyczy ona Smackdown i wydarzeń z ostatniego Tapingu. Otóż, Sheamus nagle się pojawił i zaatakował Ortona i Christian'a podczas podpisywania kontraktu przez wcześniej wymienioną dwójkę. Przez tą sytuację najprawdopodobniej na MITB zobaczymy Triple Threat Match o WHC Title. No i tutaj również zwalnia się miejsce w MIRB Ladder Matchu. Więc i możliwe, że Punk zagości na Smackdown, ale czy to mozliwe?? Raczej nie, gdyż Smackdown jest już dostatecznie mocno przepełnione heelami, a Punk jako kolejny "zły" nie będzie raczej pasował ale kto wie - może Punk będzie chciał zemsty na Ortonie, ale na 99,9 jest to nierealne, bo chyba nawet sam Randy na to nie pozwoli

Ogółem, sytuacja wokół postaci CP Punk'a jest mega zajebiście interesująca. Jego promo z zeszłego tygodnia rozwaliło system totalnie i mega poruszyło wrestlingowy świat, mimo iż jest na 1000% Storyline!! Jeżeli takie reczy mają się dziać w WWE, jak właśnie wystąpienia takie ala Punk, to na takie coś jestem zdolny czekać kolejne lata.

Takich segmentów i wypowiedzi chcę jak najwięcej, ale ta akurat jest dostosowana pod Punk'a i MITB PPV, na którym Vince ma zamiar krocie, dzięki właśnie sytuacji jaka urosła dzięki mega wyjebanemu wystąpieniu Punka.

Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Jasny

Vince jest mistrzem. Potrafił praktycznie z niczego zrobić zajebisty storyline. Co do samego proma nie będę już więcej mówił, bo chyba wszystkie słowa uznania zostały wypowiedziane. :) Odniosę się do samej sytuacji Punka w WWE.

Wydarzenia z ostatniego Raw.

Cena vs Punk (Jak Punk wygra to Cena zostaje zwolniony). Robi się nam zajebista sytuacja, która z pozoru ma tylko jedno rozwiązanie. Cena wygrywa, a CM odchodzi. Z pozoru. Byłoby to rozwiązanie zbyt oczywiste. Ale przecież nie może stać się nic innego niż wygrana Ceny. Przecież go nie zwolnią. Właśnie dlatego stawiam na jakieś inne rozwiązanie. Prowadzenie tego programu jest do tej pory zajebiste i tak banalne rozwiązanie trochę by to zepsuło. Więc wg mnie jest coś innego. Może Cena zrobi sobie przerwę na podleczenie urazów. Może poprowadzą to w podobny sposób jak z Nexusem (Cena na widowni).

Ale też nie zapominajmy, że mamy 2 pretendentów do pasa. Więc może Triple Threat na MitB? Wygrywa Alberto, a Cena, Vince i Punk rozpoczynają feud? Alberto feuduje w tym czasie ze zwycięzcą walizki.

Otwiera się mnóstwo furtek, a WWE musi wejść w najlepszą. Może wyjść nam z tego program, który przebije Nexus.

Jedno jest pewne. Money in the Bank zmiażdży!