Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

My WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

My WWE

Pewnego dnia zadzwonił do mnie sam Vince McMachon i zapytał się czy nie chcę przypadkiem pracy

odpowiedziałem że tak oczywiście. Więc miałem się udać do WWE na rozmowę wszystko poszło

dobrze i zostałem nowym szefem WWE.

Zmiany są takie że ECW dalej istnieje i pododawałem paru zawodników

Raw!

Alberto Del Rio

Big Show

Cm Punk

Daniel Brayan

David Otunga

Dolph Ziggler

Evan Bourne

John Morrison

Mason Rayan

R-Truth

Rey Mysterio

Sheamus

Ted DiBiase

The Miz

Triple H

SmackDown

Booker T

Batista

Chris Jericho

Chavo Guerrero

Christian

Cody Rhodes

Drew McIntyre

Jack Swagger

Kane

Kofi Kingston

Jeff Hardy

Mark Henry

John Cena

Sin Cara

Randy Orton

The Undertaker

Wade Barrett

ECW

Brodus Clay

Chris Masters

Curt Hawkins

Caylen Croft

Ezekiel Jackson

JTG

Tyler Reks

Heath Slater

Justin Gabriel

Primo

Santino Marrella

Great Khali

Michael McGillicuty

Tyler Black

Jay Lethal

Shelton Benjamin

Charlie Haas

Witamy Państwa na Monday Night Raw

fajerwerki wybuchają...

Jerry Lawler - Witamy Na Monday Night Raw ciekawe walki nas czekają między innymi

Alberto Del Rio vs Cm Punk ale to dopiero walka wieczoru teraz nas czeka starcie pomiędzy

R-Truth vs Rey Mysterio

Wchodzą obydwaj na ring zaczyna się od serii ciosów którą wygrywa R-Truth który wykonuje

ClothSline Mysterio leży na macie, R-Truth przechodzi do szybkiej akcji z 3 liny i skacze lecz

nie trafia Reya który się od suwa Mysterio atakuje nogi R-Trutha który widać że jest zmęczony

Rey wchodzi na 3 linę i trafia i przechodzi do przypięcia 1...2... i nie ma R-truth się nie poddaje

ale cóż to czy szykuje się 619 ? Tak i jest 619 Mysterio jeszcze skacze z lin na nieprzytomnego

R-trutha i przypina 1...2...3 tak Mysterio wygrywa.

Jerry Lawler - czas na 2 walkę tym razem zmierzą się Evan Bourne i Sheamus

Bourne atakuje DropKickiem Sheamusa który upada, Evan odbija się od lin i skacze na sheamusa

który otrzymuje po chwili mocny kop w głowę, Bourne jednak otrzymuje Celtycki Krzyż i Sheamus

wrzuca Bourne w narożnik lecz Bourne broni się przed Sheamusem wykonując Roundhouse kick.

Bourne wchodzi na 3 linę i chyba szykuje się Air Bourne i tak Sheamus leży nieprzytomny a

Bourne przechodzi do pinu 1...2...3 o tak Bourne pokonał mistrza US i udowadnia że jest

naprawdę świetny.

Ale szkoda tyle gadać ponieważ za chwilę czeka nas walka wieczoru czyli Cm Punk vs Alberto Del Rio

Słychać już muzykę wejściową Del Rio który podjeżdża samochodem, słychać jednak Cm Punka

który wchodzi pewny siebie, Słychać gong i rozpoczyna się walka o pretendenta do pasa WWE

Seria ciosów od Cm Punka dla Del Rio, Punk kopie z całych sił Del Rio po nogach. Del Rio jednak

w odpowiedzi wykonuje Bicycle Kick a CM Punk pada na ring nieprzytomny i przypina Del Rio

1...2... i nie Cm Punk podnosi bark, Więc walka trwa nadal Cm Punk próbuje wykonać

Anaconda Vince ale nie udaje mu się to a Del Rio kontruje i wykonuje Cross armbreaker

Cm Punk jest jednak blisko lin i wykorzystuje sytuacje kiedy sędzia poucza Del Rio

Cm Punk Wykonuje Go To Sleep (GTS) i przechodzi do Pinu i 1...2...3

a Więc Cm Punk zostaje pretendentem do pasa WWE.

Żegnamy państwa z Monday Night Raw i mamy nadzieje że obejrzycie nas za tydzień

Raw schodzi z anteny

Nie wiem czemu nie mogę zamykać tu tematów, ale to shit nie gala. Załatw sobie jobber'a i dopiero pisz. Piec Ałt. // Xeb

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gala? Proszę Cię nie wstawiaj tu takich rzeczy bo to jest śmieszne. Dwie walki? Długości dark match'u? To nawet nie jest gala tylko zlepek jakiś końcówek. -1/10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...