Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Charly Manson aresztowany, wypowiedź Rydera, Draft i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

egtugdemmjqk.jpg?__gda__=1301396798_adb69dbad55207eb6a4d7553ecc743da

:arrow: Zack Ryder jeszcze przed dzisiejszym WWE Monday Night Raw, na którym odbył się Draft 2011 na swoim oficjalnym Twitterze opublikował następującą notkę, dotyczącą tej nocy:

'Hopefully I get drafted from Superstars to either Raw or SmackDown.'

'Mam nadzieję, że zostanę przeniesiony z Superstars na Raw, bądź SmackDown.'

Można wywnioskować, że notka ma na celu ukazać humor zawodnika, ale Zackowi patrząc na jego rangę WWE raczej nie jest do śmiechu.

:arrow: John Miller, który ma za sobą występy w Ohio Valley Wrestling potwierdził, że będzie widoczny na tapingach WWE oraz pojawi się (nie czynnie) podczas WWE PPV Extreme Rules. Jest również zachwycony faktem, iż niebawem wraz z WWE wyrusza w czterodniowy tour. Powiedział również, że dodatkowo został zabookowany na parę przyszłych tygodniówek Raw oraz SmackDown!.

:arrow: Jim Ross za pośrednictwem swojego Twittera poświadczył, iż pojawi się podczas eventu 'The Legends Of The Ring', który odbędzie się w New Jersey.

:arrow: Tegoroczny Hall Of Famer - Shawn Michaels, został oznaczony znakami towarowymi 'Mr. HOF' oraz 'Mr. Hall Of Famer'.

Animal.jpg

:arrow: W ten weekend do szpiala na kurację trafił Road Warrior Animal. Podobno ma poważne zapalenie oskrzeli i przewiduje się, że szybko ze szpitala nie wyjdzie. Pozostaje życzyć mu zdrowia!

:arrow:Pod tym adresem widoczny jest bonus dołączony przez Steve'a Austina po nagraniu kolejnego odcinka WWE Tough Enough. Jak widać Stone Cold posiada również wiele innych zdolności, poza biciem i piciem.

:arrow: W spoilerze umieszczam wyniki tegorocznego WWE Draft. Oczywiście nie są to pełne karty, ponieważ owe polskiego czasu pokażą się dopiero o 18:00.

• Przeniesieni na Raw:

• Rey Mysterio
  • The Big Show
  • Alberto Del Rio
  • John Cena (wrócił po Main Evencie)

Przeniesieni na SmackDown:

• John Cena
  • Randy Orton
  • Mark Henry
  • Sin Cara

:arrow: W Dark Matchu dzisiejszego WWE Monday Nigh Raw, poprzez przypięcie JTG pokonał Tysona Kidda. Na Superstars natomiast, zostały nagrane następujące walki (bez wyników):

• Zack Ryder vs DH Smith
  • Gail Kim vs Natalya

:arrow: WWE myśli nad rozpoczęciem nowego projektu mającego na celu poraz kolejny zwiększyć liczbę fanów federacji. Oczywiście będzie to projekt miejski, więc i wrestlerzy będą w niego zaangażowani. Jak można się podziewać nie wszyscy są z tego powodu zadowoleni, ale tak już wygląda ich praca.

:arrow: W zeszłym tygodniu przy oglądalności przez ponad 2.825.000 widzów, Friday Night SmackDown osiągnęło rating 1.89. Jestem zdania, iż następne przejdzie już ponad granicę 2.00, oczywiście z powodu Draftu (który raczej korzystny nie był).

2734653212_0b12bc803a.jpg

:arrow: Charly Manson zaaresztowany! Taką informację potwierdziły w nocy media oraz funkcjonariusze polciji. Aresztowany został pod zarzutem napaści na dwóch funkcjonariuszy, którzy mieli aresztować go za picie z nieletnim znajomym w miejscu publicznym. Gratuluję Charly, kolejny k***a...

:arrow: Poniżej prezentuję aktualne karty na kolejne eventy od Ring Of Honor. Będą się one odbywać kolejno szóstego i siódmego maja:

• The Kings of Wrestling vs The American Wolves
  • No DQ: El Generico vs Roderick Strong
  • First Blood Match: The Briscoes vs The All Night Express
  • Non Title: Wrestling's Greatest Tag Team vs Adam Cole & Kyle O'Reilly
  • Christopher Daniels vs Colt Cabana

• Non Title: Eddie Edwards vs. Chris Hero.
  • Non Title: Wrestling's Greatest Tag Team vs The Briscoes
  • Davey Richards vs Kenny King
  • Larry Sweeney Tribute Match: Colt Cabana vs Delirious
  • Christopher Daniels vs El Generico
  • Davey Richards vs Kenny King

1296216718863_f.jpg

:arrow: Batista jest bardzo poddenerwowany swoją obecną sytuacją w świecie MMA. Podobno jego postać totalnie zagasła pod wykupieniu Strikeforce, przez UFC. Musi bardziej pomyśleć co ma począć, gdyż trudno będzie mu się przebić do karty UFC za dosyć znane nazwisko. Mi pozostaje tylko zaprosić do KSW, Pudzian czeka i tanio skóry nie sprzeda! Oto notka Batisty:

'I really had my heart set on Strikeforce.'

:arrow: Zapowiedź najbliższego tapingu TNA iMPACT!:

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Wodzik96

1

• Hacjend

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zastanawiam się po co Ryder to napisał. Zamiast pisać to niech leci do WWE i pokaże, że jest godny i może przejść na Raw lub SD. Dziecinne zachowanie, no ale czego ja się spodziewałem :8 Fajny filmik ze STSA. Chętnie obejrzałbym sobie więcej takich durnych filmików.

Raw od wielu tygodnii było fajne. No ale zawsze gdy jest Draft to jest widowisko.. Tylko zawiodłem się tym, że to nie było 3H Raw, ale reszta była bardzo udana. Szkoda, że Jaś nie został na SD, ale co ja sobie myślałem, Raw bez Jasia to nie Raw. Cara, Orton, Henry to pewnie przyniesie spory wzrost ratingu SD.

Oczywiście będę czekał na wyniki tego małego draftu :) Myślę, że Batista wróci jeszcze do WWE bo w MMA jakoś nie jest mu najlepiej :lol

Niektórzy może jeszcze nie widzieli RAW wiec dam Spoiler:

Jak ja się ucieszyłem kiedy na poczatku gali Jasia przenieśli na SD jak małe dziecko. Zacząłem go lubi myślałem że odświeża jego posta ale kiedy przenieśli ortona to juz czułem że cos nie tak no i Jasiu wrócił na Raw , Miało 2 MEerów przejsc na SD tymczasem przeszedł 1 a na Raw 3 troche dziwne posuniecie moze chca wycofa z SD Main Eventy =)) nie no raczej nie

• Styl:  Jasny

Wpis Zack'a dobry, ale wyszło jak wyszło i nadal będzie się kisił w SuperStars. Szkoda, mogłby chociaż zostać przeniesiony na Smackdown. Ciekawe jak Michaels się sprzeda jako Mr. HoF. Oby Animal jak najszybciej wrócił do zdrowia. Austin =)) Chociaż myślałem, że będzie sam śpiewał :) w WWF całkiem nieźle mu się śpiewało (pamietny segment z Rockiem). Wyniki Draftu zaskakujące trochę. Bardzo szkoda Smackdown , które z każdym Draftem tylko traci,a mało co zyskuje. No, ale może przez to młodzież będzie miała szansę się pokazać na antenie i udowodnić, ze w WWE są nieprzypadkowo. Kolejne obciążanie zawodników, trochę chyba tego za dużo. Ratingi Smackdown'a nie powalają. Przecież jeszcze bardzo nie dawno ratingi były grubo ponad 2 punkty, a teraz taka wtopa ?? Po Drafcie lepiej specjalnie nie będzie. Brawa dla pana Mansona :) Trochę szkoda mi Dave'a. Brdzo był nastawiony na występ w SF, a tu ZUFFA wpadła i wykupiła konkurencję. No cóż - może walka z Pudzianem :) Widowisko wydaje mi się , że złe by nie było. Dobra tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wpis Zacka jest mocny. Jest trochę śmiechu jeśli o to chodzi ale niestety ukazuje to też smutną prawdę. Taka ironia w tym wpisie. Ciekawe czy ten młody zawodnik wskóra coś swoimi działaniami czy będzie nadal niewidzialny dla Vinca i CT. Niech Animal wraca do zdrowia. Mimo niezbyt korzystnego draftu też liczę na to że SD będzie miało dobry rating. Mimo wszystko uważam że SD stało się teraz specyficznym brandem który wcale nie musi być gorszy. Charly chciałoby się zapytać jedno "Why?".Batista i MMA jakoś tego nie widzę. Chociaż Pudziana też nie widziałem a tu proszę. Batista zapraszamy na KSW 17 Pudzian vs Batista :D Dzięki za newsy.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Dzięki za newsy Proto :D No Czarli przeskrobał sobie :D Hahah ... i kolejny i kolejny albo narkotyki albo alkochol

alexisy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...