Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stacy znow w WWE?, Lethal, rating Impactu i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2885463_COM_john_cena_raw_february_7_2011.jpg

:arrow: Zaczniemy od newsa, o którym chyba każdy wie, głośno o tym było wczoraj w SB, a mianowicie John Cena (sikamy w majty!) obchodził swoje 34 urodziny! Spóźnionego wszystkiego Najlepszego i abyś wreszcie kogoś wypromował na WM, a nie tylko walczył o pas ;)

:arrow: Czwartkowy TNA Impact miał rating w wysokości 1.17 z ponad 1.300.000 odbiorców.

jay.png

:arrow: Wielu z was, po zwolnieniu Jaya Lethala z TNA oczekiwało jego przejscia do WWE (tez tego oczekiwałem :P), lecz on sam powiedział, że najchętniej czeka na oferty ze sceny niezależnej. Może po prostu chce nas zmylic?

:arrow: Eve Torres I The Bella Twins zostały wysłane do domu i opuszczając europejskie tournée WWE. Już chodzą plotki, że może to oznaczac ich zwolnienie przy czyszczeniu rosterów, lecz wątpię by była mistrzyni i obecnie mające ten tytuł bliźniaczki pożegnały się z federacją.

wcwnitrodvd.jpg

:arrow: “WWE: The Very Best of WCW Monday Nitro DVD” taka nazwę ma nosić kolejne DVD od WWE. To DVD a trafgfić do sprzedaży już w czerwcu, okładka powyzej.

:arrow: The Rock na Twitter’ze opublikowal pewien wpis dotyczący Johna Ceny i jego urodzin.(tłuaczenie dosłowne):

„Wszystkiego najlepszego @JohnCena! Jestem o 5 lat starszy od ciebie i zawsze pozostanę twoim ojcem dziwko!”

:arrow: Kevin Nash noc z piątku na sobotę było obecny w szpitalu u Scotta Hall’a, wraz z jego synem. Mówił, że stracił trochę na wadze, lecz uśmiech na jego twarzy jest bezcenny :) Sielanka :)

:arrow: Po występie Stacy Keibler na Toung Enough od razu zaczęto plotki o jej powrocie do WWE. Ona sama na razie nic nie zaprzecza, nic nie potwierdza.

:arrow: Na Raw wystąpił „nowy” Dolph Ziggler, w brązowych włosach. Sam Ziggler mówił, że nie jest zadowolony z tego pomysłu.

:arrow: I na koniec chciałbym zlożyć serdeczne życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych, pomyślności w życiu oraz sukcesów jak i w życiu zawodowym jak i "forumowym". Wesołego Jajka!

Sorki za taką ilosc newsów, ale są święta i jak dla mnie dzisiejsze newsy byly nie potrzebne. W dodatku to zastępstwo, jutro ma pisać w zamian za dziś - Mysciak :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najlepszego i abyś wreszcie kogoś wypromował na WM, a nie tylko walczył o pas

Nie wiem czy przegrana z The Mizem na WrestleManii nie była wypromowaniem tego zawodnika, więc myślę, że to zdanie takie trochę niepotrzebne było. Dołączam się do życzeń, ciut mniejszego pushu i jakiejś przegranej z Cm Punkiem w najbliższym czasie ;).

zwartkowy TNA Impact miał rating w wysokości 1.17 z ponad 1.300.000 odbiorców.

Jest moc, za trzy lata dojadą do 1.18!

WWE: The Very Best of WCW Monday Nitro DVD” taka nazwę ma nosić kolejne DVD od WWE. To DVD a trafgfić do sprzedaży już w czerwcu, okładka powyzej.

Hehe, gdyby były zielone papierki to może bym i kupił, tak to trzeba 'załatwiac' miejsce na dysku i jak najszybciej zasysać ;).

Rock nieźle pojechał po Cenie, a ma się podobno pojawić na następnym drafcie..

Sorki, że tak cytuje i takie krótkie zdania, ale kurfa łeb mnie boli, a te cipole mi na gg spamują :P.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dzięki za newsy :)

Tak, tak. Wszystkiego najlepszego dla Ceny. Szczerze mówiąc, że nie wiedziałem, że swoje lata już ma. Trzeba przyznać, że cały czas jakoś się trzyma. Być może korzysta z porad Krzysia Ibisza ;> ?

Jay Lethal w WWE - nie wiem, czy byłby to najlepszy pomysł, wątpie, aby jakoś dobrze go "wykorzystali", więc myślę, że scena niezależna jest dobrym pomysłem.

Eve Torres i Bella Twins na 99% nie zostaną zwolnione z WWE, przynajmniej według mnie. Są to dość świeże divy, bliźniaczki często promują jakieś imprezy (etc.), a Eve jest ostatnią zwyciężczynią Diva Search i kiepską "poromocją" tego show byłoby jej zwolnienie.

Cały ten "nowy image" Zigglera jest dla mnie zupełnie zbędny. Ludzie przyzwyczaili się już chyba do jego starego wizerunku.

Wszystkiego najlepszego Jasiu, co do zmiany gimnicku Zigglera, chyba każdy kto oglądał RAW widział jego minę praktycznie przez cały występ widać że mu to nie pasuje, i dobrze bo sam też nie mogłem się jakoś na iego przestawić, Chociaż może powoli odwali się od niego Vickie której nie trawię no ale mniejsza z tym. Rating TNA nie powala no ale nie jest źle. Scott Trzymaj się. Co to wypowiedzi The Rocka, widać że od samego początku starają się podbudowywać swój feud, szkoda że jeszcze prawie rok trzeba będzie na nich czekać.

sig.png

Napiałeś

To DVD a trafgfić do sprzedaży już w czerwcu,
trzeba poprawic na ma trafic . No jasiu powinien kogogs wypromowac ale w sumie za rok chyba nie będzie walczył o pas ma starcie ICON vs ICON =)) .Ziggler juz chyba wystepował w swoich naturalnych włosach jako Nick w Spirit Squad

Najlepszego dla Ceny. Chodzą rzeczywiście plotki o zwolnieniu z WWE sióstr Bella oraz Eve. Tylko czy ktoś wierzy w to, że zwolnią byłą mistrzynię i siostry? Przecież jedna z siostrzyczek posiada pas, musiałaby go stracić i jakby to miało wyglądać? Niee, to ploty i tyle. Rock nieźle najechał na Janka, oj nie ładnie :P. Mam nadzieję, że Hall z tego wyjdzie i ktoś pomoże wyjść mu z tego paskudnego uzależnienia. Trzeba trzymać za niego kciuki. Myślałem, że fryzura Dolpha, to jego wymysł. Powiem szczerze, że tamta fryzura była zarąbista, ta do niego nie pasuje.

Dzięki za newsy :).

• Styl:  Jasny

Trzeba nadrobić zaległości, więc lecimy po kolei:

Wszystkiego najlepszego dla John'a. Push można by mu trochę zmniejszyć, ale tym zdaniem, że nie promuje na WMce, to wtopiłeś. Przecież przegrał z Miz'em, a Cena na WMce wygrywał z najlepszymi jak np Michaels czy HHH. Wiec trochę przesadzasz. Impat rating niezły, ale spada nadal. Jay w WWE? jakoś tego nie widzę. W WWE jest wielu bardziej utalentowanych zawodników od Lethal'a, więc do WWE raczej nie przejdzie. Ale inne małe fedki to czemu nie. Osobiście widziałbym go w Chikarze. Zwolnienie Div to bojka - była i obecna mistrzyni miałyby polecieć?? To po co pas się kręci wokół nich!! Okładka Nitro bardzo dobra - jak DVD wyjdzie to się może ściągnie i obejrzy. No Rock pojechał nieźle po John'ie. 2 Maja mamy gwarantowane spięcie między nimi. No oby Hall wygrzebał się z tego gówna, w które tak głeboko wpadł - życzę mu tego. Mam wielką nadzieję, ze zobaczymy Stacy w WWE. A jakby jeszcze zawalczyła to byłaby bajka. Brakuje jeszcze tylko Lity :) "Nowy" Dolph mi nie podchodzi. Poprzedni fryz pasował do jego gimnicku "Perfection mana". Jak zobaczyłem go pierwszy raz, gdyby nie theme, to bym go nie poznał. To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie przypuszczałem że to kiedyś powiem ale sto... albo nie będę ryzykował, najlepszego Cena. Rating IMPACTA powalający po prostu. Co do Lethal'a to nie dopuszczam innej myśli niż jego przejście do WWE. Chociaż sam nie wiem jaką rolę miałby odgrywać. Aczkolwiek już wiemy że takie przejścia są możliwe na przykładzie Awesome Kong. Powiem tak. Nie przypuszczam żeby Lethal opuścił TNA gdyby nie miał pewności że coś będzie robione w jego kierunku jeśli o WWE chodzi. Opuściłby TNA tylko po to by czekać na propozycje scen niezależnych ? Gwarancji nie miał że takowe propozycje dostanie a mimo to odszedł. Moim zdaniem może jeszcze nie teraz ale WWE o niego zapyta. Mocne słowa Rocka a końcówka najlepsza :D Jeśli o Zigglera chodzi to też jakoś nie przypadł mi do gustu ten pomysł. Szczerze powiedziawszy to ze starym gimmickiem miał charyzme a teraz chyba stracił ją razem z włosami. Dzięki za newsy.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...