Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE '12

SweetChinMusic

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Rejden, Benoit nie będzie, nie ma takiej opcji.

A to dlaczego ? Dlatego, że Benoit już nie żyje ? Np. Eddie Guerrero jak i Andre The Giant też nie żyją, a w WWE All Stars są (Andre jest też w Legend's of WrestleMania) Fajnie, że The Rock będzie odnowiony no i dobrze by było gdyby już w 2012 pojawił się Sin Cara :roll:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

11

• Rejden

11

• Vejder

8

• Tuptuś

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

A to dlaczego ? Dlatego, że Benoit już nie żyje ?

Bo oni nie chcą mieć z nim nic wspólnego, nawet gdyby THQ wyskoczyło z taką propozycją to nie ma szans, że WWE poparło by ten pokmysł. Dlaczego Benoit nie ma w Legends of WrestleMania? Czemu nie ma w All Stars? No właśnie.

Tupak: Zachęcam do dyskusji :) Ludzie żyjcie! :D Sam wypowiem się gdy będziemy coś więcej o grze wiedzieć.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ta Sebu ma racje. Nie chcą mieć nic wspólnego z Benoitem.

Ja marzę tylko o tym żeby w SvR 12 pojawił się Sin Cara ! no i oczywiście żeby ulepszyli parę rzeczy no i zeby poprawili fizykę gry. Denerwowało mnie to np. jak chciałem rzucić gościa na stół to ten się nagle odsuwał sam itp itd :D

alexisy.png

ja chce zeby byl nowy silnik a sa na to szanse, zeby nie bylo tyle bugow i nie wydawali tej gry z rosterem do WM bo dla mnie to durnota :x aaa i zeby wywalili Universe bo mialo to potencjal ale skopali na calej linii i zeby wrocil GM Mode a sa na to szanse bo obecnie od wersji 2008 nie moge sie oderwac :D no i jakies ciekawe RTWM bo te w 2011 nie byly zbyt porywajace

Pierwszy trailer

Tu nic właściwie nie ma z gry tylko Orton gada.

Moje oczekiwania:

Wersja PSP. Stoły komentatorskie troche lepsza grafikia. I możliwość rzucania przedmiotami.

Wersja PS3. Właściwie ulepszenie grafiki

Chciałbym żeby dodali również możliwość aktualizacji przez internet (wersja psp) rosteru oraz wszystkich rzeczy. Możliwość stworzenia areny oraz pasa. Na razie to tyle.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

O zmianie nazwy już słyszeliście, tak więc..Pierwsze screeny:

tba-wwe-12-20110530112102516_640w.jpg

tba-wwe-12-20110530112105344_640w.jpg

tba-wwe-12-20110530112113469_640w.jpg

Więcej tutaj: http://uk.media.ps3.ign.com/media/109/109900/imgs_1.html

Rated-R Superstar !

ciekawe czy będzie się różnić od wersji SvR 11

alexisy.png

Nie, będzie to to samo tylko pod inną nazwą :roll: .

Rated-R Superstar !

To całe szczęście :D Myślałem ze zmieni się też jakoś całą gra :D

alexisy.png

Nigdzie nie mogę znaleść wiadomości na temat tego czy będzie na konsole PSP. Ma ktoś taką wiadomość czy będzie.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

E3, 7-9 czerwca - poczekaj. Wtedy wszystko będzie jasne (tj. na co wyjdzie, pierwsze gameplaye i tak dalej).

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Po tych screenach widać że są one z PS3/Xbox 360, na bank nowy silnik gry ( w końcu PS3 może dużo wyciągnąć), lepsza jakość moves'ów itp. widać że panowie przykładają dużą wagę do detali, wystarczy spojrzeć na matę, jest w pewnych miejscach jakby brudna co mi się podoba bo jak wiemy mata nie jest idealnie biała... Szata graficzna wygląda bardzo dobrze, zobaczymy co dalej.

Ps. Mr. Awesome, trzeba jeszcze troche poczekać, w końcu nie mamy jeszcze żadnych oficjalnych info. Mi ciągle marzy sie wersja na PC :lol

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Moje streszczenie po polsku zapowiedzi WWE12 ze stronki IGN.COM:

Nowy silnik gry! O tak, jego nazwa to - Predator. Podobno autorzy wbili się prosto do wnętrzności gry i chcieli ją zrobić od nowa, z polotem. Ważną częścią tego silnika będzie uwaga: gdy Cena wykonuje suplex, możesz podbiec i przerwać ten move zwykłym striking atakiem. (coś na wzór Allstars) Można tak zrobić z każdym ciosem. Nawet finisherem czy mini gierką w RR matchu. Jeszcze jedna nowość - tauntowanie na leżąco. (jakkolwiek to brzmi) WWE chce uczynić grę jeszcze bardziej widowiskową i od teraz sam będziesz mógł zadecydować czy Orton będzie bił w ziemię przed RKO, czy też nie. Widziałem triple threat między Ceną, Ortonem a Mizem. John szykował się do wykonania 5 knuckle shuffe na Mizie, a Orton wchodził na narożnik. Podczas gry Cena wykonał swój signature move, Randy był już w powietrzu. Silnik gry pozwolił jednak teraz na wykonanie dwóch akcji. Mimo małego odstępu czasu, elbow drop Ortona również doszedł do celu. Dodatkowo, zawsze przy np. właśnie signature Ceny rywal przesuwał się na środek ringu - nie teraz. Akcja jest dynamiczna. Ring się trzęsie, liny naginają, grafice nadano nową jakość. Nużyło się kręcenie prawą gałką by wykonać jakiś rzut? Koniec! Wróc do swoich ulubionych czterech przycisków. Nie ma już silnych i lekkich uderzeń. Wszystko zależy od tego w jakim momencie walki jesteś. Podczas wykonywania akcji możesz wybrać jaką część ciała chcesz zaatakować. Zaatakuj nogi high-flyera by wybić go z rytmu, lub głowę by stał się zamroczony. Dodatkowo - submissiony. Wprowadzona została nowa gierka Breaking Point, którą będzie wyglądała podobnie jak pin w ostatnich częściach. Pasek staminy itd. zostanie powiększony i będziesz mógł zachować sobie 2 finishery! Poziom trudności został zwiększony i nie będziesz już mógł nabierać przeciwnika na te same sztuczki. System pinowania został utrudniony i nie będziesz już mógł wstać po każdym ciosie. Ba - po finisherze pasek wybicia się pojawi się dopiero po jakimś czasie!

W spoilerze kawał tekstu ze strony cdaction.pl:

THQ zapowiedziało kolejną odsłonę WWE, oznaczona numerkiem 12. Co ciekawe, po raz pierwszy od dawna, seria porzuci podtytuł Smackdown vs. RAW i przyniesie sporo usprawnień względem poprzednich części cyklu.

Najważniejszą nowinką w WWE 12 będzie system Predator Technology, pozwalający wykonywać bardziej płynne ruchy. Dzięki temu z łatwością będziemy mogli podnieść się z maty po potężnym ciosie i zaatakować przeciwnika zanim ten wyprowadzi kolejny atak.

Inną zmianą jest fakt, że wyprowadzając dany atak będziemy mogli zdecydować, w którą część ciała go skierować – głowę, ręce, czy nogi. Dzięki temu nie tylko znajdziemy się w dobrej pozycji do wykonania finishera, ale również pozwoli kontrolować przebieg pojedynku. Jeśli atakować będziemy nogi oponenta, ten nie będzie mógł się poruszać zbyt szybko, natomiast jeśli zajmiemy się jego głową, szybciej się zmęczy. W grze pojawi się też nowy system ciosów Dynamic Comebacks – specjalnych kombosów, które będą mogły odwrócić losy starcia. .

Usprawnione zostanie również AI przeciwników – twórcy obiecują, że komputerowi oponenci będą zapamiętywać nasze dotychczasowe ruchy i odpowiednio na nie reagować. Jeśli będziemy wyprowadzać jeden cios kilka razy pod rząd, w pewnym momencie wróg nas skontruje.

WWE 12 ukaże się 22 listopada w Stanach Zjednoczonych, a 25 listopada w Europie. Gra pojawi się na Xboksie 360, PlayStation 3 i Wii.

Właśnie na wwe.com znalazłem obrazek, który ukazuje nam na takie konsole wyjdzie ta gra. Ogólnie to jestem zawodolony z opisów kolegów wyżej i spodziewam się znakomitej gry, bo właśnie zakupiłem sobie Xbox'a :) Mam nadzieję, że w Droge do WM będą postacie, którymi wcześniej w tym "dziale" nie graliśmy i oczekuję fajnej grafiki. Czekam na pierwszy filmik ukazujący nam fajną grafikę, dużo nowości i max możliwości. ;)

20110526_wwe12_boxes.jpg

Mi ciągle marzy sie wersja na PC :lol

Marzyciel :D Wersja na PC pojawi się wtedy gdy konsole zrobią się już nudne, a kompy o wiele, wiele, wiele lepsze :8