Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE '12

SweetChinMusic

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe_2d_logo.png

Wielu pomyśli pewnie, że to za wcześnie na zakładanie takiego tematu. Jednak do dwóch miesięcy pojawią się z pewnością pierwsze zdjęcia/filmiki z tej gry, a mi nie do końca o to chodzi. Chciałbym dowiedzieć się, jakie macie wymagania. Nowe stypulacje, nowe tryby gry, jakie legendy?

Ja sam chciałbym zobaczyć wreszcie długo oczekiwany przeze mnie Stretcher Match, myślę, że nie dużym problemem byłoby stworzyć stypulacje o takiej nazwie (od trzech lat nie dodali czegoś nowego, a nawet część usunęli, między innymi buried alive). Skoro dodali nowe opcje do hell in a cell, ja chcę wreszcie sensownego falls count anywhere, w którym będzie można napierdalać się po całym budynku, wraz z szatniami i tak dalej. Usunąć totalnie beznadziejny Universe Mode, który był w moim odczuciu najgorszym pomysłem w historii. Niech skupią się na stworzeniu jeszcze lepszego Road To WrestleMania, które chciałbym zagrać takimi wrestlerami jak Cm Punk czy Wade Barrett. Niech udoskonalą story mode, bo mimo tego, że jest świetny, ma jeszcze swoje wady (na przykład możliwość wybierania finishera, gdy jeden wrestler atakuje drugiego etc.). Jeśli chodzi o wrestlerów, to oczywiście aktualny roster (już mi ślinka kapie na samą myśl o Alberto Del Rio czy Barrecie, który dostęny był tylko na ps3 i xbox'a, poprzez DLC). Legendy, standardowo - The Rock (który na sto procent się pojawi w związku z tym że wrócił, ale mam nadzieje, że uaktualnią jego wygląd), Shawn Michaels, marzy mi się Goldberg, marzy mi się Mick Foley (i kto wie, czy to nie jest prawdopodobna opcja) i oczywiście Chris Jericho (o Edge'a się nie martwie, on z pewnością również się pojawi). Przydałoby się trochę zmian.

Jak jest z Wami? Czego oczekujecie po najnowszej odsłonie gry, którą zajmuje się THQ?

Oczywiście jest to oficjalny temat tej gry, w późniejszym czasie możecie wrzucać tu filmiki, zdjęcia z gry, dyskutować gdy ta wyjdzie już na rynek etc. Nie pisać tutaj - a nie za wcześnie, bo mnie krew zaleje.

DO DZIEŁA!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

11

• Rejden

11

• Vejder

8

• Tuptuś

7

Top użytkownicy w tym temacie

Nie zgodzę się, że Universe Mode jest beznadziejny, bo na pewno lepszy od Career Mode z 10 i 09, gdzie tylko pasy zdobywałeś w normalnych walkach, żadnych niespodziewanych wejść itd, a tu masz turny, ataki po/przed meczem i kilka innych. Niech wróci ten burried alive match, bo był ciekawy :D Co do postaci... Mogliby dać tego Del Rio, Jericho i ofc legendy - SCSA, Roddiego Pipera, Rocka, zawsze będzie co dodać, HoFamerów lub po prostu byłych gwiazd jest sporo :D

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Hmmm, ja wątpie w to że w grze pojawi się Jericho. Prędzej Michaels z racji dołączenia go do Hall of Fame. Oczywiście każdy chciałby pobawić się w innych stypulacjach, co jest oczywiste bo potrzebne jest jakieś urozmaicenie. Dlatego też jestem za tym powrotem Buried Alive , bo nigdy nie grałem w tej stypulacji :), ewentulanie jakiś Stretcher Match. Oczywiście jasna sprawa że każdy chciałby zagrać w Falls Count Anywhere w całym budynku, ale to raczej nie wchodzi w grę, nie będzie im się chciało robić. Od siebie dodam, że chciałbym zagrać porządny Survivor Series Traditional Match, porządny, czyli 10 - osobowy. Jak do tej pory w jednej drużynie znaleźć się mogło maksymalnie trzech zawodników. Powinnio się to zmienić, by w grze mogły funkcjonować porządne stajnie, jak Corre czy Nexus. No i rzecz jasna będzie nam wszystkim brakować Batisty (przynajmniej mi), bo nie ma się co łudzić żeby był doostępny w rosterze. Nie mogę się doczekać żeby zagrać Barretem czy Sin Carą :) Pierwsza walka jaką odpalę to chyba Wade Barret vs CM Punk, bo brakowało mi tej walki na którymś z PPV, tylko to nędzne stracie Nexus z Corre na Royal Rumble =)) . Noo i pozostaje się modlić żeby nie wycięli Y2J i HBK z rosteru, no ale chyba nie mamy na co liczyć :)

Zgodze się że Universe Mode jest benzajdziejne, niewiem o co łazi grałem w to tylko żeby tak kogoś odblokować ale ogólnie niepotrzebne jest takie coś bo można zamiast tego bardziej urozmaicić Story Mode więcej scen.No więc to bym chciał aby w story mode było z dwa razy tyle scen ile jest w 2011.Ponieważ story mode to coś pięknego.Kolejna rzecz to chciałbym przywrócenia z Svr 2007 tego GM Mode chyba że jesteś Gm Rosteru ustalasz walki wszystko to też jest kozackie.Kolejna rzecz to chciałbym żeby podczas walki jak jest wykonywany np. sulpex to w 2011 niemożna go przerwać innym zawodnikiem niewiem kopnąć wykonującego, poprostu robi się tego sulpexa i on musi być zrobiony tak jakby wokół było jakieś pole siłowe to jest do kitu.Następne to o czym wspomniał Sebu czyli żeby podczas falls count anywhere można było chodzić po całym budynku myśle że to nie dużo roboty, dać pare pomieszczeń itp. chciałbym żeby nie tylko w RTWM można było być sędzią tylko normalna stypulacja z Specjal Guest Refree no bo czemu niema takiego czegoś trudno to zrobić czy co ? Chciałbym aby poprawiona była też reakcja publiczności czyli wybieranie sobie jak mają reagować Bardzo Dobrze,Dobrze,buczenie,mocne buczenie.Kolejna rzecz to konkrenty charakter postaci stworzonej, dobre by było też żeby np. taki Santino nie robił sulpexa Big Show'owi niby się poprawiło to że robi go z trudnością ale go naprawde nie zrobi nie ? Chciałbym jeszcze milion innych rzeczy ale jak coś konkretnego mi wpadnie to edytuje i wpisze...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

SvR 2k11 było świetne - Universe Mode to nic innego, jak Exhibition ze statystykami, które po każdej walce zapisują się (kto kogo nie lubi, kto kogo lubi, do tego bardzo fajny system rankingów i prawie pełna dowolność wszystkiego) i chciałbym, by zostało. Ten tryb uratował grę przed wyrzuceniem z karty pamięci po skończeniu Road to Wrestlemania - moim zdaniem był strzałem w dychę. Dodałbym tylko możliwość zaklepania dowolnego meczu o dowolny pas, także na tygodniówkach.

Gram na konsolach przenośnych tylko i wyłącznie - psp - dlatego czekam na tę część i mam wielkie nadzieje, wszak NGP będzie już dostępne w okolicach listopada :D

Jest natomiast jedna rzecz, której nie wybaczę: brak infry na PSP, bądź infra skopana tak, jak jest skopana na dużych konsolach (lagiii!!!).

Jeśli to będzie dopieszczone to jest szansa, że będzie to dla mnie wymarzony tytuł startowy i nawet na złamanie konsoli nie będę czekał ;p

chcelatooo.png

e - Universe Mode to nic innego, jak Exhibition ze statystykami, które po każdej walce zapisują się (kto kogo nie lubi, kto kogo lubi, do tego bardzo fajny system rankingów i prawie pełna dowolność wszystkiego) i chciałbym, by zostało

Miałem trzy podejścia do tego trybu i o ile na poczatku się podobało, w ciagu godziny potrafi się znudzić. No cóż, jutro odzyskam gierkę to spróbuje jeszcze raz, ale wątpie, że się przekonam. Dziwie się, że tak się wszystkim podoba :P. Ja tam preferuje tworzenie własnego story i mam nadzieję, że udoskonalą ten tryb ;).

No i trzeba sie modlić, żeby wyszło na ps2..

Rated-R Superstar !

Ja chciałbym żeby wprowadzili jakieś nowe typy matchy. Trochę niespodzianek no i odświeżony roster :D a w szczególności Sin Cara aby się pojawił :)

alexisy.png

Sin Cara napewno się pojawi i Edge też powinien być. Jakoś szczególnie mnie ta gra nie interesuje, a jesienią wyjdzie wiele ciekawszych gier na Xboxa i raczej jej nie kupie.Chyba, że szybko stanieje, a chciałbym żeby poprawili te bugi w TLC.

Nie jarajcie się tak tym Sin Carą, bo nie jest pewne, że się pojawi. Przypomnę poprzedni rok i niejakiego Daniela Bryana, który zadebiutował w lutym (nie ważne gdzie), a w grze się nie pojawił (nawet w DLC).

Co do kontr akcji, to przecież w 2011 istnieje taka możliwość. Ja widziałbym chętnie kontry finisherów na włanse (na przykład Cena robi Attitude Adjustment, a Orton kontruje to na RKO, pod warunkiem, że pasek finishera pełny).

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Universe Mode (...)

Miałem trzy podejścia do tego trybu i o ile na poczatku się podobało, w ciagu godziny potrafi się znudzić. No cóż, jutro odzyskam gierkę to spróbuje jeszcze raz, ale wątpie, że się przekonam. Dziwie się, że tak się wszystkim podoba :P.

Może to wynikać z tego, że zrobiłem własnego kozaka i uparłem się, by doprowadzić go do WHC/WWE title - co nie jest może trudne, ale czasochłonne (zaczynałem jako jobber, max. jeden występ w tygodniu - trochę trwa, nim konsola da Ci szansę wystąpienia sama z siebie, tym bardziej na PPV).

Z biegiem czasu zaczęło się maxowanie statystyk własnych (można je zmieniać w przypadku CAWów), tak umownie jedna wartość więcej w jednej z wybranych co kilka PPV. Potem pojawili się antagoniści, TT partner zdradził i przyłożył krzesłem, i takie kwiatki.

Spontaniczne storyline'y same zaczęły się tworzyć, a ja bawiłem się tą grą jakbym miał mniej lat, niż mam :D

Poza tym - Universe tak naprawdę nie powinno zajmować dużo miejsca, dlatego zamiast nudnego Exhibition, czy Career Mode (porażka w SVR 2k10) wolę takie coś właśnie.

Kontry finisherów - dobry pomysł.

Czego mi jeszcze brakuje: titantronów dla CAWów. Umówmy się, nie jest to problem - nawet jakby miało sobie losować jakąś akcję wykonaną w ringu przez stworzonego zawodnika i wymieszać to z jakimś zbliżeniem jego twarzy.. Byłoby bardzo dobrze.

chcelatooo.png

Chyba temat troszkę za wcześnie , ale z tego co pamiętam w tamtym roku również dość szybko się pojawił więc tak przechodząc do rzeczy jak bym się nie napalał na to co będzie , a czego nie bo i tak wiadomo , albo mogę się domyślać iż wprowadzą niewielkie poprawki do matchy , może dodadzą jakieś nowe , ale to wszystko okaże się dopiero w październiku. Moje oczekiwania ? Hmm . . . chciałbym jeszcze większego urozmaicenia RTW oraz poprawienia błędów w niektórych matchach , a no jeszcze najlepiej jakby dali więcej zawodników , tzn nowe legendy najbardziej to Goldberga , którym grałem tylko na PS , dawno , dawno temu :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Według mnie Universal Mode był znakomitym pomysłem , powinni go jedynie udoskonali poprzez mozliwośc stworzenia własnego brandu i ustalania nr 1 contender matchy i championship matchy no i PPV dłuższe . Fajnie jakby było więcej stypulacji , mieli tez doby pomył ze zmiana kolorów strojów zawodników powinni w tym kierunku jeszcze po ulepszac możliwośc zmian strojów i będzie super . Na razie tyle tylko mi do głowy przyszło

• 3 tygodnie później...

Ja w SvR 2012 chciałbym parę udoskonaleń. Moim marzeniem ale mało prawdopodobnym jest to aby dało się edytować zawodników. Np. Edytujemy Ortona i dodajemy mu brodę. Ale aby ta edycja polegała tylko na zmianie fryzury ,zarostu lub dodaniu maski. a nie na zmianie cech fizycznych np muskulatury czy koloru oczu itp. Tylko te parę rzeczy i samodzielnie moglibyśmy aktualizować wygląd wrestler'ów. W ten sposób moglibyśmy stworzyć CM punka w masce nie robiąc całego Caw'a.

A oprócz tego w grze chciałbym zobaczyć parę nowych stypulacji miedzy innymi: Stretcher Match, Buried alive ,

Nowe gwiazdy: całe The corre , new Nexus, Sin Carę, Daniela Bryana Chciałbym aby pojawił się Batista i Chris Jericho.

co do legend to The Rock ale z aktualnym wyglądem i wejściówka, SCSA, Booker T, Kevin Nash, może Jerry Lawler. no i tak jak w 2011 RVD.

Osobiście Universe mode nie jest złym pomysłem ale przydałoby mu się parę poprawek, chodzi o to abyśmy sami mogli wybierać zawodników do no.1 contender.

Na razie tyle odezwę się jeszcze gdy pojawia się pierwsze fotki. Co roku mówię sobie że tej gry nie kupie bo nic nowego nie zobaczę.. ale mam wszystkie części od 07 do 2011 :D .

Dziękuje za dyskusje :t_up:

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png

Po pierwsze w SvR powinny być legendy wszystkim znane czyli: Stone Cold, The Rock,Shawn Michaels,Hulk Hogan, Ric Flair no i co najważniejsze ktoś nowy taki jak Chris Benoit, Eddie Guerrero i może Goldberg ? No i więcej stypulacji albo ulepszać te co są do ulepszenia jest na pewno Steel Cage Match, bo ma mało opcji jak na taki Match, a dodać można Buried Alive Match czy jakiś I Quit Match. Najbardziej mi zależy na zawodnikach żeby był Benoit Guerrero HBK Austin no i aktualny roster nawet tacy jak Uso czy inne takie :P Po tej części spodziewam się czegoś super i nowego, bo 2011 jest dobre, ale nie jest zajebiste, a tego się spodziewam po 2012 poczekamy do pierwszego trailera i się wszystko okaże :]

Według najnowszych doniesień i wpisów Cory Ledesmy na twitterze, w owej części ujrzymy całkowicie odmienionego The Rocka (czyli prawdopodobnie będzie wyglądał tak jak po powrocie, miodzio), oraz udoskonalony GM Mode, który mogliśmy zobaczyć w SVR 2008. Dalsza przyszłość Universe Mode nie jest znana (wyJ***ć to w pizdu).

Rejden, Benoit nie będzie, nie ma takiej opcji. Flair może przejdzie, ale na Hogana nie ma co liczyć. RVD też nie będzie, pojawił się w 2011 tylko dlatego, że doszli do porozumienia przed pojawieniem się Van Dama w TNA.

Rated-R Superstar !