Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Maryse leci do Polski?!, Rock ... jednak żyje i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

maryse-1.jpg

:arrow: To newsy rozpoczniemy od ciekawej wiadomości, która bardzo mnie ucieszyła. Oby to była prawda!:

Na swoim twitterku wielka gwiazda WWE, piękna diva ... Maryse napisał oto taką ciekawą wiadomość:

„Flying to Poland!”

LUDZIE Z WWE WIEDZĄ GDZIE JEST POLSKA!!! JUPI!!!

O newsie poinformaował nas Xeb

:arrow: Gwiazda WWE – Curt Hawkins obchodzi dziś swoje 26 urodziny! Wszystkiego najlepszego i sukcesów w WWE, Curt ;)

:arrow: Obecna gwiazda FCW, była uczestniczka NXT – Maxine obchodziła wczoraj swoje 25 urodziny! Spóźnionego, wszystkiego najlepszego!

:arrow: 26 Listopada WWE powróci do Motorpoint Arena w Cardiff w Walii. Bilety trafiły już do sprzedaży.

:arrow: W tym tygodniu walki na Raw trwały aż/tylko 40 minut I 58 sekund i jest to wzrost o dobre 6 minut w porównaniu do poprzedniego odcinka. Widać, że po WM, WWE znów będzie stawiać na trochę dłuższe walki.

300_29029.jpg

:arrow: Wczoraj na Twitter’ze chodziły pogłoski o … śmierci The Rocka! Sam People’s Champ odpowiedział dość stanowczo (tłumaczenie nie dosłowne):

„Pogloski o mojej śmierci są fałszywe. Jeszcze żyję i będę żył 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i 365 dni w roku, oraz w latach przestępnych!”

:arrow: Za tydzień po WWE Tough Enough, w AfteBuzzTV.com, Trish Stratus będzie gościem specjalnym programu prowadzonego przez byłe Divy WWE, Lilian Garcie, Torrie Wilson oraz Candice Michelle.

:arrow: Książka jednego z trenerów WWE Tough Enough – Billy DeMotta pt. “The Last Laugh” jest już podobno w druku i ma się podobno ukazać do końca maja.

:arrow: 5 maja rano, WWE na specjalnej konferencji będzie przedstawiała ich dochody oraz stan finansowy po pierwszym kwartale 2011roku. Konferencję poprowadzi oczywiście Vince.

JimNeidhart.jpg

:arrow: 19 Kwietnia Jim Neidhart został aresztowany w Tampa na Florydzie za prowadzenie pojazdu bez prawa jazdy, a w dodatku jechał niezarejestrowanym pojazdem. Został wypuszczony z więzienia po wpłaceniu kaucji w wysokości 700 dolarów. Nie ładnie!

:arrow: WWE HoF’merka założyła nowe konto na Twitter’ze. Teraz jej konto to: WWEHOFerSunny.

:arrow: WWE ogłosiło, że walka Lawler & Ross vs Swagger & Cole ma być … Street Fight Matchem!!! Oby nie, błagam!

:arrow: Chyba już informowalem was o 2 trzygodzinnych Raw jakie pod rząd planuje zrobić WWE. Otóż na jednym z nich prawdopodobnie miałby się odbyć turniej … KING OF THE RING! Czyżby wygral go HHH i powrót feudu Triple H vs Sheamus??

76258pi.jpg

:arrow: W WWEShop’ie są już dostępne do kupienia nowe koszulki Edge’a, które miał na sobie podczas Europejskiego tournée. Ponoć ta koszulka ma nawiązywać do jego sukcesów w latach 1998-2001. Zdjecie koszulki powyżej.

Jay-Lethal1.jpg

:arrow: Jak zapewne większość z nas wie, Jay Lethal w środę odszedł z TNA. Tego samego dnia obchodził urodziny! Sam swoje zwolnienie skomentował tak:

„Podczas gdy jest mi smutno, że mój czas w TNA został zakończony, nie mogę się doczekać tego kolejnego rozdziału w mojej karierze! Ohhhhh YEAH! ”

:arrow: Przypomnijmy, że Jay Lethal poprosił o zwolnienie sam, i odszedł z federacji za porozumieniem zawodnika i federacji.

:arrow: Spoiler ze SD, a w dodatku zawiera plany co do możliwej walki na ER.

Big Show & Kane to nowi mistrzowie TT. Otóż teraz bardzo prawdopodobna jest walka Slater & Gabriel & Barrett (w/Jackson) vs Show & Kane & Kingston. Miała by to być walka łączona o pas Intercontinental i o pasy Tag Team! Podczas niej miałoby dojść do ostatecznego rozpadu Corre, być może przez Jacksona. Mówi się albo o odłączeniu samego Jacksona i feudzie z resztą Corre, bądź totalnym rozłamie i feudzie Barrett vs Jackson, a Slater & Gabriel poszli by w swoją stronę.

Jak będzie, zobaczymy.

:arrow: Poniżej już 10 odsłona show Zacka Rydera:

LINK:

279919457.jpg

:arrow: Kiedy Raw zawitało do Anglii liczne były transparenty wypowiadające się pozytywnie o Ryder’ze. On sam poprosił o ransparenty Zack Ryder = Ratings i tak właśnie się stało. Zdjęcie powyżej.

:arrow: Okolo 4 tysięcy fanów zasiadło na trybunach podczas PPV TNA Lockdown!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• CenationKid

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po kilkunastu dniach w końcu skomentuje newsy.

Co do Maryse to cieszę się, że leci do Polski. Jeśli Vince naprawdę odnalazł nasz kraj na mapie to fajnie i trzeba się cieszyć! :D

Najlepszego dla Curta i Maxine. Wow... 6 minut więcej walk na RAW.. Ten news o tym, że Rocky nie żyje trochę mnie przeraził... ale dobrze, że to nie prawda.

Co do newsa z Neidhartem to śmiać mi się chce... 70 dolców za to, że jechał bez prawa jazdy i niezarejestrowanym pojazdem... Bez sensu... Jeśli ten news ze Street Fight Matchem będzie prawdą to chyba przestanę oglądać WWE... Fajnie, że znów KotR będzie. Koszulka Edge'a też bardzo fajna i mi się podoba (We miss you Adam <3) W niezły dzień wybrał sobie Lethal na zwolnienie. Ale może teraz jakieś przejście do WWE? Kto wie... Co do spoileru to nie będę pisał tak samo jak o Ryderze...

Dzięki za newsy ;)

No ten pierwszy nius... Miodzio. ;) Chyba jednak aż bo na SD trwały aż/tylko 5 minut krócej. Rocky nie żyje? Hehe. :) Los Ja Pierdolos. Ci wrestlerzy to są kurde rozrabiacy ciągle coś zrobią, a potem trzeba bulić cash. Street Fight? Hahahahahahahaha. Pewnie będzie dużo dynamicznych akcji zaraz się ze śmiechu poleję. Takiego feuda to trzeba było zrobić jak zakładali koronę Sheamus'owi, a teraz ma pas, więc dajcie se spokój. Koszuleczka Edge'a bardzo ładna, a na pewno się będzie sprzedawać. Podobno te transparenty zostały wywalane przez ochronę.

W dupie mam takie TT

Wszystkiego Naj dla Curt'a i Maxine.

:arrow: URODZINY OBCHODZI TEŻ DZIŚ EZEKIEL JACKSON! STO LAT!

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jaki Vince,jakie WWE.Ludzie Maryse to wbrew pozorom też człowiek i może sobie latać gdzie chce.Ogarnijcie nie jest napisane że jedzie w sprawach WWE.Myślicie że WWE wysłało by Maryse która nic nie znaczy,do spraw biznesowych.Jak dla mnie to zwykły lot tyle że tym razem do naszego kraju.

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Maryse w Polsce - no ciekawa sprawa. Raczej nic wielkiego nie będzie zapowiadać i wydaje mi się, że to tylko wycieczka krajoznawcza :) Ciekawe czy wstawi jakieś zdjęcia po powrocie ?? :) Długość walk na RAW zaskoczyła trochę. Wydaje się mało, jednak na jest to i tak dużo dłużej niż to co prezentuje TNA z 20oma, max 30oma minutami walk. No te pogłoski o Rocku mnie rozśmieszyły mnie. Kto takie głupoty wymyśla - zrozumiałbym plotki o zrezygnowaniu z WWE itp, ale śmierć ?? Come On!! No ciekawe jakie przychody będą w WWE i ile Cara wniósł do fedki kasy. TT Street Fight'em ?? mnie to nie dziwi. W końcu to Extreme Rules i każda walka ma mieć stypulację Extreme. Chcociaż wiadomo nie od dzisiaj, co dla WWE znaczy teraz Extreme. Jeśli było by tak jak w walce Taker'a z HHH na WMce to będę zadowolony. 3 godzinne RAW tydzień po tygodniu - na pewno będzie ciekawie. Koszulka Edge'a jakaś nie rewelacyjna, bynajmniej dla mnie. Trochę szkoda że Jay opuszcza TNA. Fakt, że nie byłem jego wielkim fanem, ale i tak szkoda, że odszedł. Tylko co teraz - WWE ?? ROH ?? Meksyk?? Japonia ?? czekam na informacje. Spoiler całkiem ciekawy, 1 Maja się dowiemy jak to wyjdzie. Video Ryder'a zajebiste, a reklama "niewidzialnej skakanki" miażdży!! :D 4 tysiące ludzi na Lockdown - wynik całkiem niezły, jednak wydawało się że więcej ludzi będzie na show. Noi najlepszego dla Maxine i Hawkins'a. Thanks za News.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ja tam zgodzę się z Yao. Wydaje mi się że obecność Maryse to po prostu jej prywatna podróż, zapewne jednodniowa może trochę więcej. Niestety ale musimy zdać sobie sprawę z tego że jak na razie Vince nie zawita w Polsce. Obym się mylił. Najlepszego dla Hawkinsa. Dłuższe walki dla mnie to duży plus. Wolę oglądać walczącego Drew czy innych niż oglądać odpierdzielającego żałosną szopkę Cola. Jestem bardzo ciekawy jak Vince radzi sobie z finansami. Ciekawi mnie to ile już zarobił. Ta konferencja będzie ciekawa. No i ta żałosna walka komentatorów i biednego już Swaggera. Street Fight ? Nie rozśmieszajcie mnie. Pochodzą po BS, uderzą się dwa razy krzesełkiem, Ross przypnie Swaggera i koniec. Tak żałośnie będzie to wyglądało. Dlaczego w miejsce tej walki nie można dać pojedynku typu Swagger vs Bourne #1 contender do pasa US. Nie rozumiem tych decyzji. Walka na WM była tak denna i tak nudna że nie wyobrażam sobie jak będzie ona wyglądała. Byle ten feud zakończył się jak najszybciej, błagam. Czyżby Jay Lethal miał propozycje z konkurencyjnej federacji? Od razu na myśli mamy WWE ale czyżby rolę się odwróciły i to WWE zatrudniało byłych z TNA? Hmm. Wydaje mi się że jednak będzie to jakaś inna federacja o ile Lethal ma zamiar nadal walczyć. Sprawa Zacka Rydera jest ciągle napędzana i dobrze. Ma pomysł na siebie i jestem pewien że to przyniesie efekty. Dzięki za newsy :)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Komentarz rozpocznę cytatem:

Jaki Vince,jakie WWE.Ludzie Maryse to wbrew pozorom też człowiek i może sobie latać gdzie chce.Ogarnijcie nie jest napisane że jedzie w sprawach WWE.Myślicie że WWE wysłało by Maryse która nic nie znaczy,do spraw biznesowych.Jak dla mnie to zwykły lot tyle że tym razem do naszego kraju.

Możesz mieć rację, ale niekoniecznie. Jak wiemy na jesień chyba WWE planuje jakich duży tour po Europie. Może Maryse leci promować WWE w Polsce? Hmmm... w to jednak nie chce mi się wierzyć ponieważ byłoby to wielce nagłaśniane i już dawno byśmy o tym wiedzieli. Wydaje mi się, że na 90% jest to wycieczka prywatna, ale różnie może być. W każdym razie mam nadzieję, że Maryse spodoba się u nas i może szepnie tam słówko Vincowi o Polsce. Swoją drogą, to wstyd żeby WWE jeździło po krajach typu Katar, RPA (z całym szacunkiem do tych państw), a do Polski nie zawitało. Brzydko mówiąc, jesteśmy 100 lat za murzynami, ale to... Polska właśnie.

Często po internecie rozsyłane są plotki i śmierci gwiazd. Teraz padło na The Rocka, niedawno podobna sytuacja miała miejsce z Gallowsem. Zresztą takie plotki dotyczą nie tylko wrestlerów. Szkoda, że ludzie mają zajawkę poprzez robienie takich "kawałów". Walka komentatorów + Swagger Street Fight Matchem!? Słabo, dlaczego nie Extreme Rules Match w którym pojawiłyby się jedynie stołki, które przydatne byłyby jedynie do duszenia :(? KotR? Tak szybko, dopiero takowa gala odbyła się w grudniu. Niech robią zresztą co chcą, zobaczymy co z tego wyniknie.

Dzięki za newsy :).

Ten wpis na twitterze mnie trochę zdziwił, Ona leci do Polski, czy tylko napisała sobie "Lecę do Polski" dla jaj. Wszystkiego najlepszego Curt, rozwijaj się! Wszystkiego najlepszego Maxine, również rozwijaj się! :P Fajnie że walki robią się coraz dłuższe, ale niech nie robią się z tym nudniejsze. Trochę się przestraszyłem bo sam na twitterze widziałem takie wpisy, ale Rock na szczęście żyje i jak zwykle żartobliwie odpowiedział na te plotki. Pewnie kolejne miliony wpłyną na konto Vinca ;P Ale fajnie że też muszą wstawać rano :) Nie! Tylko nie to! Street fight ?! Dla tych dziadków i oferm?! Po co? mam nadzieję że Lawer zniszczy tak Michaela i zapewne do tej walki włączy się SCSA. Osobiście nie chciał bym feudu Sheamus vs HHH. Triple H powinien zakręcić się wokół jakiegoś pasa, a Sheamus niech po drafcie Drewem. Koszulka Edga jak zwykle mi się podoba.

Newsy fajne, może trochę ich mało, ale są tu fajne informację ! Dzięki Fanx3 :)

1.jpg

Iluzja.....

Jak przeczytałem o Jay Lethal to w pierwszej chwili pomyślałem że może się przenosi do ... WWE , ale nie wiadomo chociaż w TNA przez pewein czas gościł w ME w WWE na ME a już na pewno na główne pasy nie mógł by liczy . Tak w sumie myśle że CT WWE to rasiści bo był Tam tylko jeden Mistrz Świata ....King Booker

To z Maryse to napewno pogłoski prędzej WWE zawita na Atlantyde niż Do Polski . Jeśli chodzi o Rydera i Hawkinsa to WWE ich powinno pushowac są młodzi dłużej zawitają w WWE ale teraz trzeba miec 30 lat żeby wogóle zacząc wystepowac na ringach WWE :thinking: bo młodsi to ewentualnie do jobbowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...