Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Our World - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay Per View Presents - Our World

unled1z.png

Partnerzy:

kfc-logo.png
thqkopia.png
sprite-logo.png

1 Maja 2011

Oklahoma City, Oklahoma

Oficjalna piosenka:

Karta

2wr3qqd.png

Shelton Benjamin vs Batista © - Hardcore Match for WCE Championship

Najbardziej wyczekiwana walka majowej gali Pey Per View. Przedraftowany kilka tygodni temu Shelton Benjamin postanowił wykorzystać swój kontrakt do walki z mistrzem, wybór padł na Batiste. Dave już od dłuższego czasu trzyma najważniejszy pas federacji, ale wielu uważa, że jego czas powoli się kończy. Stypulacja wybrana przez Sheltona to Hardcore Match. Wszystkie chwyty dozwolone, nie ma żadnych zasad.

s594l1.png

Daniel Bryan vs Skip Sheffield © - I Quit Match for World Heavyweight Championship

Czy Danielowi Bryanowi uda się przerwać serię bez porażki Skipa przy okazji odbierając mu pas? Czy może to Skip sprawi, że Daniel wypowie słowa I Quit

wlrgx3.png

Edge vs Booker T vs "Stone Cold" Steve Austin - No. 1 Contender Match for WCE Championship

Trzy wielkie gwiazdy rosteru CrashDay naprzeciwko siebie w jednym ringu! "Rated R Superstar" po ostatniej porażce z Bookerem zapowiedział, że zrobi wszystko żeby wygrać tą walkę i zostać pretendentem, ale do pojedynku dołączył legendarny Stone Cold. Tutaj każdy ma równe szanse. Zapowiada się wielka walka.

333kf2t.png

Kofi Kingston vs Wade Barrett © - Single Match for Continental Championship

Wade Barrett w wielkim stylu zdobył Continental Championship i jak narazie nie ma na niego mocnych. Kofi Kingston od samego początku jest ważną postacią rosteru CrashDay. Ich walka zapowiada się naprawdę ciekawie. Mistrz czy pretendent?

4v3g42.png

Christian vs John Morrison - Ladder Match for No.1 Contender for Continental Championship

Dwaj wspaniali lotnicy w pojedynku z drabinami. Czego chcieć więcej?! Christian i John Morrison, obydwaj dostali swoją drugą szansę. Kto ją wykorzysta? Kto zostanie pretendentem do jakże rozchwytywanego Continental Championship? Tutaj nie ma pewniaków, wszystko może się zdażyć.

qz16wj.png

Chris Jericho vs Carlito © - Single Match for Television Championship

Szansa na odkupienie dla odmienionego Y2J. Jak na razie nikt nie znalazł sposobu na Carlito, a wydaje się, że Jericho jest idealnym kandydatem na jego pierwszego pogromcę.

e96ctf.png

Jeff Hardy vs CM Punk - Falls Count Anywhere Match

Walka dwóch odwiecznych rywali. Kiedy Jeff Hardy został przedraftowany na CrashDay nikt nie spodziewał się również powrotu CM Punka. Obydwaj zawodnicy mieli ze sobą już wcześniej do czynienia. Co więcej, wiemy że obydwaj za sobą nie przepadają. To tylko podgrzewa atmosfere! CM Punk i Jeff już nieraz kręcili wspaniałe walki. Czekamy na następną!

2po1qpt.png

The Rock & His mystery partner vs John Cena & His mystery partner - Elimination Tag Team Match

Po emocjonującym starciu na ShowTime, tą dwójkę czeka specjalne wyzwanie na PPV. Obaj mają czas do gali PPV by znaleźć sobie tag team partnera i razem z nim stawić czoła przeciwnikom. Czy będą w stanie pracować zespołowo by odnieść sukces na Our World?

6gevqr.png

Alberto Del Rio vs Rey Mysterio - Single Match

Kolejny wielki pojedynek na Our World. Odwieczni przeciwnicy, Alberto Del Rio i Rey Mysterio w jednym ringu. Alberto przeszedł na CrashDay na ostatnim drafcie i już robi wielką furore, natomiast Rey już od dawna jest ulubieńcem publiczności. Kto wygra tą walkę? Fani są za Mysterio, bukmacherzy za Del Rio. Przekonamy się już niedługo!

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• LC Edgar

1

• GMS

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie jestem graczem WCE, ale graficznie super robota. Brawo :):t_up:

Tupak: Dziękujemy bardzo :)

16476371734edf391100c30.jpg

Dobra zaczne od tego : za^@&*%ta grafika. lakat szczerze mówiąc nei jest jakiś powalający, ale nie jest zły. Za to karta zrobiona wyśminicie. Brawa dla tego kto to zrobił :P A teraz lecimy z tym koksem :

- Shelton Benjamin vs Batista : noo zwierzak ostatnio coś siedzi w swojej norze. Mam nadzieje że szybko opuści kryjówke i zacznie prowadzić feud. Benjamin za to radzi sobie po co zajee.... więc coś mi się wydaje że on wygra. Zwycięzca : Shelton Benjamin

- Skip Sheffield vs Daniel Bryan - Noo cóż... Skip trzyma już pas sporo czasu, i mimo tego że, jak wiadomo, jest dobrym mistrzem i pisze bardzo dobrze, to jednak mamy oczekiwany dość długo wjazd Bryana do Main Eventu. Turek pisze bardzo dobrze, nie wiem czy nie lepiej niż Brem. Co by nie było, obaj prezentują podobny, wysoki poziom i wiem że feudzik będzie ostry. No i liczę że wykarzą się Bookerzy :P Zwycięzca : Daniel Bryan

- SCSA vs Booker T vs Edge - Demony CrashDay, hmmmm powiem tak. Z tego co czytałem na CD, najlepiej moim zdaniem pisał Edge. Może inaczej, mi najlepiej się go czytało. Podobają mi się posty Tomqa, moim zdaniem to on góruje w tym momencie. Zwycięzca : Edge

- Kofi Kingston vs Wade Barret - Przykro mi Kofi, ale to chyba jeszcze nieco za wcześnie. Wade to obecnie jedna z najlepszych postaci na CD, Ledger pisze świetne posty, a tobie jeszcze nieco brakuje. Twoje posty nie są złe, ale musisz jeszcze troche popracować. Czuję że Wade potrzyma jeszcze neico pas, a potem do ME. Wtedy może zdobędziesz pas, ale póki co nie nadszedł jeszcze twój moment. Zwycięzca : Wade Barret

- John Morrison vs Chrisitian - Noo cóż.. nie będę ukrywał że posty Jaśka bardziej mi się podobają. Obaj wrestlerzy piszą nieźle, no ale cóż... Wydaje mi się że większe szanse ma właśnie on. Zwycięzca : John Morrison

- Carlito vs Jericho - Tutaj wyrażę się jasno i klarownie. Carlito obroni swój pas, i po gali Our World wciąż będzie WCE Television COOL Championem. And That is COOL! No dobra ale na poważnie. Szczerze mówiąc na ten feud czekałem od samego początku, bo gdy tylko przyszedłem do WCE zaczepiłem krzysia. W końcu mamy ten feud, i mam nadzieję że będzie z tego prawdziwa perełka. Zwycięzca : Carlito

- CM Punk vs Jeff Hardy - Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia. Obaj Punk i Jeff są zapierniczyści. Piszą bardzo fajnie i dobrze się ich czyta. Wskazanie zwycięzcy jest bardzo trudne i nie jestem pewien swojego typu. Zwycięsca : Jeff Hardy

- John Cena & ??? vs The Rock & ??? - Noo ciekawe, ciekawe. co kryje się pod tymi cieniami? Czy to może będzie zapowiedziany przez Jana rudzielec? Nie wiem, ale to chyba za wcześnie dla niego na ME. Powiem tak póki co wydaje mi się że wygra Janko, ale naprawdę nie wiem. Zwycięzca - John Cena

- Del Rio vs Mysterio - Oczywiście fan pisze elegancko i jest jednym z lepszych zawodników. Rey zaś również jest niezłym zawodnikiem i dobrym face'em, no ale jednak do Del Rio nieco mu brakuje. Mysterio musi się jednak jakoś wybić i jak się postar Bookerzy mogą dać mu szansę na coś więcej. Zwycięzca - Rey Mysterio

- Shelton Benjamin vs Batista : No i tutaj może być ciekawa walka. Z tego co pamiętam na BS CrashDay gdy tam jeszcze grałem, Batista bardzo rzadko się odzywał i sorki Pro, nie obraź się, ale trzeba tego ponieść jakieś konsekwencje, więc tutaj chciałbym aby zwycięzcą walki został Shelton Benjamin.

- Skip Sheffield vs Bryan Danielson - Sam nie wiem. Jeszcze trochę czasu przed nami i właśnie ten czas pokaże kto będzie zasługiwał na bycie mistrzem wagi ciężkiej. Trzeba teraz zaprzeć pasa i pisać porządne posty na BS, jeżeli chce się być WHC. Skip trzyma pas bardzo długo, ale tutaj nie jest to bez powodu, ponieważ Brem pisze na prawdę dobre posty i mam nadzieję że stworzymy z nim na BS coś pięknego. Czas pokaże kto wygra.

- SCSA vs Booker T vs Edge - Zdaje mi się że wygra tutaj Edge. To oczywiście tylko moje zdanie, ale na to wygląda że jednak Edge. Gdy byłem jeszcze na CD Edge pisał posty na bardzo wysokim poziomie i wiem że takie one nadal są. Ale czas pokaże. Mój Typ: Edge

- Kofi Kingston vs Wade Barret - Ta, Kofi masz jeszcze dużo czasu, a Wade to na prawdę dobry zawodnik. Sam o tym coś wiem, ponieważ straciłem pas właśnie na jego korzyść. Ostatnim czasem Wade zrobił duże postępy, bo zaczynał bardzo słabo, a popatrzcie kim on już jest w WCE. WIęc sorki, ale tutaj wygra Wade Barrett.

- John Morrison vs Chrisitian - Sam już nie wiem. Christian stracił formę, gdy to on był mistrzem WCE, to było coś, ale teraz chyba słabiej pisze. Nie wiem czy coś więcej można napisać o tej walce. Wszystko pokaże czas, a na dzień dzisiejszy myślę że wygra Morrison.

- Carlito vs Jericho - Nie oszukujmy się, ale Chris chyba nie ma jak narazie czego szukać w WCE> Trzeba przyznać że kiedyś pisał dobre posty, ale teraz? Oby w ogóle coś napisał to już jet coś, ale jak wiemy Jericho przechodzi face turn i miejmy nadzieję że to wpłynie pozytywnie na ta postać, ale sorki, Jak na dzień dzisiejszy powinien wygrać Carlito.

- CM Punk vs Jeff Hardy - Tutaj jestem zielony co do tej walki. Ale coś mi mówi że zwycięzcą może być Jeff Hardy, ale wybraliście zawodników na jednakowym poziomie. Nie pisze że jesteście daremni, czy świetni ,po prostu stać was na więcej i miejmy nadzieje że ten feud zwiększy waszą wartość dla WCE.

- John Cena & ??? vs The Rock & ??? - Tutaj jeszcze wiele może się zdarzyć, więc nie ma co spekulować. Z tego dwójki co jest podana chyba Cena powinien wygrać, ale jak pisałem wcześniej, wszystko się tutaj może wydarzyć.

- Alberto Del Rio vs Rey Mysterio - Alberto pisze na prawdę świetne posty, a Rey? Szczerze nie mam pojęcia, ale szkoda że nie dostał Del Rio walki o pas kontynentalny, bo mógł na prawdę pokazać coś ciekawego. Ale teraz macie fedua między sobą i ja obstawiam że wygra Alberto Del Rio.

Pozwolicie że skomentuję tylko walki z Show time ponieważ mało kiedy czytam teraz CD

Daniel VS Skipp: Walka będzie napewno bardzo ciekawa, obaj panowie piszą wyśmienicie na BS na dzień dzisiejszy obstawiam... No contest

Carlito vs Jericho: Mr. Cool jak najbardziej zasługuje by pozostać mistrzem, Lecz Jericho też pokazuje się z coraz lepszej strony myślę jednak że zwycięży Carlito

John Cena & ??? vs The Rock & ???: Obaj panowie piszą bardzo dobrze, dużo może zależeć od tego kto będzie ich partnerami, lecz na razie obstawiam na The Rocka.

PS. Ten kto robił grafikę naprawdę świetnie się spisał, jak dla mnie rewelacja.

sig.png

Uwielbiam ten plakat i te oznaczenia pojedynkow, pochwalam kapitalny pomysl z opisami walk. Muza jest wporzo, dobra robota :) .

Pro nie pisze wiec zwyciezca jest tylko jeden...Wreszcie jakies monumentalne osiagniecie w historii WCE zalicze (posiadacz 2 najwazniejszych pasow federacji :P )...Sami widzicie, ciezka praca poplaca, starajcie sie wszyscy a zajdziecie tak daleko jak ja : 8) . Poza tym licze na wyciesniecie ze stypulacji wszystkiego, by pojedynek byl swietny. Bring it, bookers! Bring dramaturgy! :P .

Daniel Bryan vs Skip Sheffield © - I Quit Match for World Heavyweight Championship

Mnie sie nie udalo przerwac streak wiec moze Daniel Bryan, ktory byl juz wczesniej przygotowywany na Main Eventer'a? Licze na to :D. A co do pojedynku to kolejny z kolei moze byc interesujacy. Wiem jak pisza obaj wiec hoho, bedzie sie dzialo :) .

Edge vs Booker T vs "Stone Cold" Steve Austin - No. 1 Contender Match for WCE Championship

Tutaj za chuy'a nie moge wytypowac pewnego zwyciezcy. Nie wiadomo co lazi po glowach booker'om ale to nawet dobrze ;) . Tutaj odrobine przechylam szale na strone Stone Cold'a...

Kofi zapracowal sobie na walke o pas Continental, Wade szedl jak burza wygrywajac pojedynki. Potencjal zostal dostrzezony wiec zawodnik zostal nagrodzony pasem. Czy go utrzyma? Who knows, jedyne co oczekuje to pojedynek pelen ciekawych zwrotowa akcji.

Christian vs John Morrison - Ladder Match for No.1 Contender for Continental Championship

Jesli chodzi o poziom to winien to byc najlepszy pojedynek calego PPV. Osoba go piszaca moze zdzialac cuda i na to licze. Nowy Chrstian czy Morrison, stawka wyrownana, wszystko w rekach "gory" i ich pomyslow na dalszy los zawodnikow...no i zawodnikow i ich postaw na BS.

Carlito i jego wjaz na pelnej...no, wiecie...Teraz posiadacz pasa TV i mam wrazenie, ze jeszcze go potrzyma, choc moge sie mylic.Tutaj tez spodziewam sie wyjotkowo wysoko-poziomowego pojedynku z ciekawymi akcjami.

Legendarny feud w WCE, tylko szkoda, ze Punk nie jest trzymany przez osobnika, ktory gral nim na poczatku. Ale to nic, wciaz ten fakt, ze to byl jeden z najlepszych feudow daje odrobine smaczku do pojedynku...

The Rock & His mystery partner vs John Cena & His mystery partner - Elimination Tag Team Match

Nooo, i znowu cos specjalnego zwiazanego z John'em Cena. wpierw smieszna stypulacja w pojedynku ze Skip'em, teraz zas tagowy match z tajemniczymi partnerami. Moze bedzie jakies mile zaskoczenie...

Alberto wciaz cisnie i cisnie na BS, Rey'a tez widac, wiec nie mozna powiedziec, ze ten na bank zwyciezy. Licze na skakanie, latanie, techniczne zagrywki itp, bo jest z czego wycisnac :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Co tu dużo mówić. Shelton zasłużył na to mistrzostwo i nie mam wątpliwości że to właśnie on wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. Coś mi się wydaje że na CrashDay zawitał na dłużej i po zdobyciu pasa łatwo go nie odda.

Nie śledziłem dokładnie ST więc nie wiem jak Sheffield radzi sobie z Bryanem. Mimo wszystko Bryan dopiero co przybył na ST i nie wydaje mi się żeby od razu przerwał streak Skipa. Moim zdaniem to Bryan powie I Quit. A jeśli o pas chodzi to być może Skip kiedyś go straci na rzecz właśnie Daniela Bryana.

Podoba mi się ta walka ze względu na uczestników. Stone Cold- Świetny feud z Rockiem no i ogólnie bardzo dobrze sobie radzi. Edge- Genialne posty w wykonaniu tego pana i zasłużył na to by zakręcić się obok pasa. Booker T- Tutaj mam mieszane uczucia. Wszystko się ruszyło. Jednak nie wydaje mi się żeby Booker miał szansę na wygranie. Podsumowując stawiałbym na Edga. Aczkolwiek znając Tomka który woli promować innych nie jestem pewien. Mimo wszystko zaryzykuję i postawię na znakomitego Edga.

To będzie ciekawy pojedynek. Barrett po zdobyciu pasa trochę stracił zapał co nie zmienia faktu że nadal pisze fajne posty. Kofi natomiast chce wejść do federacji przebojem i rozwija się w piorunującym tempie. Pisze coraz lepsze posty i kto wie. Może niedługo zdobędzie ten pas. Ja jednak na razie obstawiałbym na Barretta.

Ten pojedynek jest chyba najbardziej wyrównany. JoMo pisze bardzo dobre posty, wrócił w nowej roli i chce wiele znaczyć w federacji. Christian przeszedł Heelturn i chyba wyszło mu to na dobre. Skłaniałbym się w tej walce do Johna Morrisona bo wydaje mi się że Christian trochę opadł z sił. Ale może jest to tylko moje błędne spostrzeżenie.

Tutaj nie mam wątpliwości. Wygra Carlito i nie trzeba tego jakoś bardzo uzasadniać. Pisze dobre posty, jest odpowiednią osoba na odpowiednim miejscu. Zasługuje na ten pas. A Jericho powraca i w formie która nie powala.

Pojedynek z moim udziałem i mam nadzieję że będzie ciekawy. Chce żeby ten feud się podobał i może choć delikatnie nawiążę do tego Punka który kiedyś był w WCE. Mimo wiary w siebie uważam że walkę wygra Hardy. Xeb w roli Jeffa jest genialny i nie ma tutaj nic do dyskusji. Liczę na dobrą walkę.

Podoba mi się ten pomysł z Mystery partnerem. Jest duże pole do popisu. Co mogę powiedzieć o walce. Wydaje mi się że wygra Cena. Kręcił się obok pasa WHC, nic z tego nie wyszło ale wydaje mi się że cały feud wygra Cena po czym dostanie duży push. Być może na pas. Nie zmienia to faktu że obydwaj są zawzięci i nie dają za wygraną.

Na koniec dobry pojedynek meksykańców. Del Rio pisze bardzo dobre posty, Mysterio jeszcze się rozwija. Jest to duża szansa dla Reya bo przy postaci Del Rio może on się bardzo wypromować. Jak wiemy Del Rio jest czołową postacią w WCE. Mimo wszystko wydaje mi się że Alberto wygra. Chociaż obstawiałbym tutaj interwencję Mistico ale kto wie.

Na koniec jeszcze dwa słowa o oprawie graficznej. Wszystko jest tak genialnie i tak fajnie zrobione że aż chce się na to patrzeć. Wieje profesjonalizmem. No brawa :applause:

Shleton na CD zostanie jeszcze tylko dwa dni takze wiesz nie zawitał na dłużej ... - Tupak.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Obaj panowie piszą bardzo dobre posty w ringu Shelton już miał najważniejszy pas na ShowTime teraz czas by przejąć CrashDay a Batek jakoś się nie odzywa na BackStage więc obstawiam Sheltona w tej walce, chociaż zobaczymy.

Tutaj obstawiam Daniel'a Bryan'a ponieważ jak najbardziej zasługuje swoimi postami na Main Event na CrashDay posiadał Continental Championship jednak na ShowTime World Title jest dla niego idealne, choć Skip ma też posty dobre bo wkońcu jest tym mistrzem ale tu też stawiam na nowego mistrza.

W tym meczu Booker albo Edge, jakby była walka One vs One to bym stawiał na jakiś remis i walka w trzech o pas jednak tak nie będzie więc myśle że wygra Edge jednak to zupełny strzał gdyż obaj mają bardzo dobre posty, więc dla mnie Edge..

Wade Barrett ma napewno wielke dłuższe posty od kofiego ale liczy się jakość(mam nadzieje) Ciesze się że Kofi stał się ważnym zawodnikiem CrashDay i to nie jego ostania walka o pas i nie pójdzie gdzieś w tył, niemam pojęcia kto tu wygra ale zrobie wszystko żeby Kofi :)

Tutaj mniej więcej znam sytułacje ale stawiam na pana JoMo ponieważ mysle że jakoś Swagger może się wmieszać do tej walki ale to tylko przeczucie, były WCE Champion wali dobre posty jednak JoMo dla mnie zasługuje na wygraną.

w tej walce chyba najmniej więc co się między nimi dzieje ale obstawiam Carltio niewiem czemu ale myśle że jeszcze postrzyma sobie pas tyle o nich.

Feud z kiedyś is Back bardzo ciekawa sytułacja bardzo ciekawa stypulacja ale w tej walce Hardy....

Tu ciekawią mnie partnerzy w tej walce bo też nie znam sytułacji jednak myśle że wygra Cena z jego partnerem.

Alberto już jest długo w federacji i długo walki super posty Rey jest tak samo jak Kofi krótko ale ma je coraz lepsze tutaj serio obstawiam jakiś remis bo niewiem kto by mógł wygrać tą walke.

sory że tak krótko ale we większości walkach nieznam sytułacji.

Po pierwsze, Gratulacje dla grafika. Świetna Robota! A teraz przejdźmy do walk:

Walka zapowiada się bardzo ciekawie, Shelton pisze świetne posty, I to chyba on zatriumfuje w tej walce i zdobędzie WCE Championship! Lecz nigdy nie można być pewnym co bookerzy napiszą.

Tutaj nie jestem pewny. Posty Skipa są świetne, lecz Daniel też pisze świetnie. Jednak obstawiam na zwycięstwo Daniela Bryana, ponieważ zasługuje on na pas WHC.

I tutaj również mam problem. Wszyscy są na tz. "równej półce". Ostatecznie stawiam na zwycięstwo Bookera T.

Tutaj nie ma co się zastanawiać. Wade pisze długie i szybko czytające się posty. I to on zatriumfuje !

Tutaj stawiał bym na wygraną Johna Morrisona. Jego posty bardzo lubię czytać i zaimponował mi nimi. Sądzę że to on wygra tę walkę.

Najmniej mnie ta walka interesuje. Nie czytam ich postów. Ale czuje że wygra Carlito :)

Tutaj jestem przekonany że wygra Jeff Hardy. Posty ma świetne, są one na bardzo wysokim poziomie. Czego chcieć więcej?

Najbardziej ciekawi mnie kim będą partnerzy ? Ciężko jest wywnioskować z tego wynik, ale The Rock pisze fajne posty i to on chyba zatriumfuje :P .

Tutaj sprawa jest ciekawa. Alberto del rio jest rozchwytywany przez jego meksykańskich "wrogów". Nie wiadomo czy do tej walki nie włączy się Hernandez który zaczepia Alberta od jakiegoś czasu. Więc stawiam na zwycięstwo Reya Mysterio.

1.jpg

Iluzja.....

Na początek powiem że mega mi się podoba profesjonalizm wyglądu karty. No i dopiski w spoilerach, rewelacyjny pomysł. Plaka też wygląda profesjonalnie tylko co na nim robi osoba której przegrana jest po prostu oczywistością :P

No to tak, walka WCE Champ. raczej zakończy się zmianą mistrza. Shelton trzyma poziom, zasługuje na ME jak mało kto na a Pro chyba ostatnio bardzo mało piszę jeśli w ogóle. Może ten pas uda się Edziowi potrzymać troche dłużej niż WHC :P Skip vs Bryan, super stypulacja, dużo możliwości, walka powinna być bardzo bardzo ciekawa. No i łatwo pasa nie oddam :P #1 contender bardzo bardzo wyrównany skład, obstawiałbym Austin'a lub Booker'a chociaż nie weim czy Tuptuś pisze więcej niż na ST :P Jeśli nie to stawiam na Austina. Chociaż w sumie feud Edzie z Tokiem byłby pewnie świetny. Hmm naprawde nie wiem, każdy ma szansę. Barrett pewnie pas jeszcze potrzyma chociaz nie wiem jak sytuacja na backu CD i ten sam problem mam z kolejną walką. TV stawiam na obronę pasa przez Carlito, Underchmielker się bardzo wyrobił, pisze bardzo dobre posty no i wciąż jest niepokonany jak i ja. Jeśli obaj utrzymamy pasy to może na ST jakieś streak vs streak? :P Hardy vs Punk się nie orientuje więc pominę. Tag Team stawiam na John'a, ma plecy w postaci Skip'a, no i ostatnio przegrał a że piszą wyrównanie to i bilans powinni mieć wyrównany. No i ciekawe co z tymi partnerami tajemniczymi. Swoją drogą co z pasami TT? Poszły w wakat i nic się z nimi nie dzieje. No i ostatnia walka na 100% Alberto.

Gala zapowiada się super a to głównie za sprawą stypluacji które pozwolą poszaleć booker'om. No zostaje tylko czekać :D

Na wstępie jak to większość stwierdziła, gratuluję świetnej oprawy graficznej, plakat może średni, ale te grafiki przy walkach mega ;), aha Theme Song też bardzo fajny, jak dla mnie idealnie pasuje.

No to przejdźmy do ocenienia karty.

- Shelton Benjamin vs Batista : Batisty coś ostatnio nie widać, a szkoda, natomiast Shelton obecnie króluje, pisze świetne posty, co przekłada się na wygrane walki, został przedraftowany na CD i może osiągnąć bardzo dużo, zwycięzca? Shelton ;)

- Skip Sheffield vs Daniel Bryan : Skip już jakiś czas jest posiadaczem pasa, a Bryan? po Drafcie ma spore szanse na osiąganie większych sukcesów, pisze dobre posty więc jako zwycięzce obstawiam tutaj Bryan'a.

- SCSA vs Booker T vs Edge - : Szykuje się bardzo długa i zacięta walka, trochę od reszty odstaje chyba SCSA, więc najbardziej zacięta walka o wygraną będzie między Bookerem a Edge'm, szczerze mówiąc obydwaj piszą świetnie, i trudno stwierdzić kto wygra, niech będzie Booker ;)

- Kofi Kingston vs Wade Barret : Tutaj chyba nie będzie niespodzianki jak wygra Wade. Kofi pisze całkiem ok, ale chyba za krótko, natomiast Barrett klasa sama w sobie, świetne posty, Kofi ma jeszcze czas na rozkręcenie się, więc ostatecznie typuję na Wade'a.

- John Morrison vs Chrisitian : John pisze bardzo dobre posty i to one bardziej do mnie przemawiają, Christian też pisze ok, ale jednak te od JoMo są ciut lepsze, więc typuję wygraną JoMo, ale po bardzo zaciętym i zaskakującym pojedynku.

- Carlito vs Jericho : Kolejna walka, w której chyba nie ma niejasności? Wygrana Carlito nikogo nie zdziwi, pisze bardzo dobre, długie i treściwe posty.. and That is COOL :D, Jericho wypada tu słabiej,jeszcze nie czas na niego, pas nie zmieni właściciela, zwycięzca : Carlito.

- CM Punk vs Jeff Hardy : Tutaj bardzo trudno stwierdzić kto wygra, obydwaj reprezentują świetny poziom, więc przekonamy się na gali jak to będzie, wstępnie wygrana CM Punk'a.

- John Cena & ??? vs The Rock & ??? : Jeden z najlepszych feudów, lecz tu wszystko będzie zależało od tego, kto będzie im partnerował, ostatecznie obstawiam wygraną Jana.

- Del Rio vs Mysterio : na koniec pojedynek Meksykańców, w tym mojego Ryjka, no cóż trzeba być obiektywnym, jak na razie to chyba Del Rio mnie przewyższa, w kolejnych postach spróbuję coś więcej dodać i bardziej się postarać i zobaczymy efekty, jako wynik hmmm... może Rey, może Del Rio, a może No Contest? Kto wie :D przekonamy się na gali ;)

Podsumowując gala zapowiada się zajebiście i czekam z niecierpliwością ;).

akerdrugi.png

Cóż skomentujemy :)

Oprawa graficzna jak i dźwiękowa jest spoko :)

Shelton Benjamin vs Batista © - Hardcore Match for WCE Championship- według mnie wygra Shelton :) podobają mi się jego posty i w ogóle.

Daniel Bryan vs Skip Sheffield © - I Quit Match for World Heavyweight Championship- tutaj stawiam na Skipa ( sory Turek)

Edge vs Booker T vs "Stone Cold" Steve Austin - No. 1 Contender Match for WCE Championship- zwycięzca tego pojedynku według mnie zostanie Booker T ~!

Kofi Kingston vs Wade Barrett © - Single Match for Continental Championship- Obydwaj piszą fajnie. Trudny wybór. Hmmm chyba Koffi wygra.

Christian vs John Morrison - Ladder Match for No.1 Contender for Continental Championship- oj nie wiem, Jo-Mo ?

Chris Jericho vs Carlito © - Single Match for Television Championship- Carlito ! Cool !

Jeff Hardy vs CM Punk - Falls Count Anywhere Match- Jeff wyjdzie zwycięsko :)

The Rock & His mystery partner vs John Cena & His mystery partner - Elimination Tag Team Match- Oby dwaj mają szansę wygrać. Niech będzie Jasiek Cena !

Alberto Del Rio vs Rey Mysterio - Single Match- Alberto dominuje, alberto wygra !

alexisy.png

Ooo gala zapowiada się super fajnie jakby w WWE była taka karta na extreme rules . Mam nadzieję że w następnym PPV też wezme udział

Wytypowałbym tak :

Shelton Benjamin vs Batista © - Hardcore Match for WCE Championship- obstawiam Sheltona jest bardziej zauważalny na forum i ma ciekawsze posty

Daniel Bryan vs Skip Sheffield © - I Quit Match for World Heavyweight Championship- Obstawiam Skipa częściej widze jego posty

Edge vs Booker T vs "Stone Cold" Steve Austin - No. 1 Contender Match for WCE Championship- Obstawiam Steve'a Austina

Kofi Kingston vs Wade Barrett © - Single Match for Continental Championship- Stawiam na Wade'a chociaż poziom postów wyrównany

Christian vs John Morrison - Ladder Match for No.1 Contender for Continental Championship- Obstawiam Cpt.Charisme

Chris Jericho vs Carlito © - Single Match for Television Championship- Raczej Carlito

Jeff Hardy vs CM Punk - Falls Count Anywhere Match- Obstawiam Jeffa

The Rock & His mystery partner vs John Cena & His mystery partner - Elimination Tag Team Match- Tutaj zdecydowanie stawiam na Cene

Alberto Del Rio vs Rey Mysterio - Single Match- Obstawiam Alberta , powód:ciekawsze posty

Stary mógłbyś się troszkę rozpisać bo zobacz posty innych, a swój jakieś typy czy coś. :) Pozdrawiam, Xeb. P.S Popraw post na BS bo ja go poprawię :evil:

T0meq - Rozumiem, że jesteś nowy dlatego jeszcze nie usunę tego posta, ale następnym razem już nie będzie przebacz. Po to jest podana karta, żeby pisać na temat walk i tego macie się trzymać. Następnym razem za taki post oprócz usunięcia poleci ostrzeżenie fedowe. Pozdrawiam.