Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

showtime2.png

Jim Ross: Witam wszystkich fanów WCE! Fanów ShowTime!

Paul Heyman: Tak, tak.. Pewnie chcesz powiedzieć, że to - JUBILEUSZOWA! - siedemnasta gala ShowTime. Jasne. Jednak warto by czasem powiedzieć coś innego.

Jim Ross: Skoro tak to już mogę zdradzić co otworzy show.. tym razem będzie to walka! Sting vs Triple H!

Lilian Garcia: Pierwszy w drodze na ring, pochodzący Venice Beach w Kalifornii, ważący 110 kilo.. The Icon! Sting!

http://www.youtube.com/watch?v=XZYEBSYqfiI

Lilian Garcia: A jego przeciwnik to pochodzący z Greenwich w stanie Connecticut, ważący 116 kilogramów! The Game! Triple H1

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, wygrywa je HHH, który wykonuje corner irishwhip a po nim back body drop! Mocno zaczeli! Triple H nie miał zamiaru czekac i kontynuował ataki. Najpierw seria ciosów w narożniku, irish chip i clothesline, a po nim pierwsza próba zakończenia walki – 1 … Kick Out! Hunter podnosi rywala i zarzuca go na narożnik, ale wtedy przyszła kontra bo Sting wszedł rywala nogą, a potem dołożył double axe handle i stanął przy narożniku. Czekał aż rywal wstanie przy narożniku i wykonał mu singer splash, corner irish chip i jeszcze jeden stinger splash! Teraz to Sting przejmuje kontrolę, podnosi rywala za głowę i wykonuje mu neckbreaker! Kolejny irish chip od Stinga, ten unika ciosu, wchodzi przed niego i inverted atomic drop, kolejny i jeszcze jeden! „Stinger” podniósł rywala, wykonuje mu snap suplex, a potem dropkick i następnie staje za rywalem! Szykuje się już pod finiszer, kiedy podchodzi do rywala jednak inkasuje kilka ciosów łokciem w twarz, następnie Hunter odbija się od lin i kopie rywala, który za szybko schylił się. HHH wykonuje korner irish chip, lecz nie trafia z korner clothesline’em co przypłaca mocnym one handed bulldog, po którym tym razem Sting spróbował pinu – 1, 2 i … Kick Out! Triple H dynamicznie odkopuje. Sting podnosi przeciwnika, chce wykonać mu corner irish whip, lecz HHH nie daje się przeciągnąć, chwilę panowie siłują się, a następnie Hunter wynosi rywala na ręce i mamy gorilla press slam! Sting po potężny zderzeniu z matą znajduje się na kolanach, a HHH dokłada mu jeszcze DDT! Hunter próbuje kolejnego odbicia od lin, zostaje skontrowany i inkasuje scoop powerslam! Sting odbija się od lin i dokłada leg drop, po którym przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Sting wykonuje corner irish whip, potem kiedy widzi wychodzącego z narożnika rywala próbuje go podciąć, lecz HHH robi unik i „Stinger” trafia do narożnika, a następnie inkasuje od swojego rywala corner clothesline, ale to nie koniec! HHH łapie rywala i wykonuje german suplex przechodzący do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Obaj szybko się podrywają, Hunter nie trafia z ciosem, a Sting przechwytuje go i kolejny inverted atomic drop! Sting wyprowadza irish whip, lecz nadziewa się na facebuster! Hunter długo nie czeka, kiedy jego rywal wstaje wykonuje mu spinebuster! Triple H sygnalizuje przypływ adrenaliny, chwyta głowę rywala pod nogi, ale Sting jakimś cudem nogą zaczepia liny. HHH jest zmuszony puścić rywala i sędzia go odpycha, kiedy wraca do rywala inkasuje wejście barkiem, Sting wykonuje irish whip i wykonuje również spinebuster! „Stinger” nie czeka, naskakuje na narożnik i czeka aż jego rywal wstanie, kiedy ten już na nogach łapie go i wykonuje mu diving DDT, a po nim próbuje zakończenia walki! – 1, 2 i … Kick Out! „The Icon” nie wierzy w decyzję sędziego i już rozpoczyna kolejny atak, podnosi rywala i chce go wynieść w górę, lecz nie może, bo HHH się zablokował nogą i sam wyniósł rywala i wykonał vertical suplex!

Jim Ross: Fenomenalna kontra od „The Game’a”! Sting w kłopotach!

Paul Heyman: Dwie żywe legendy mimo upływu czas trzymają poziom, trzeba im to przyznać.

Triple H po tamtej akcji spróbował przypiecia – 1, 2 i … Kick Out! Nadal za mało na Stinga! „The King of Kings” podnosi nogi rywala, szykuje się do Sharpshootera, lecz Sting podnosi korpus i wyprowadza ciosy w twarz przeciwnikowi, który puszcza jego nogi. Sting wstaje i również podnosi nogi rywala ale HHH dokładnie powtarza tę samą akcję i również przerywa submission. Obaj powolnie wstają, Sting wstaje wolniej, lecz kiedy podbiega do niego rywal ten wynosi go na plecy i wykonuje samoan drop! „The Icon” podnosi rywala irish whip, lecz inkasuje facebreaker. HHH trzyma głowę rywala pomiędzy nogami, lecz nie chce wykonać Pedigree, tylko wykonuje corner powerbomb, a następnie seria ciosów na brzuch przeciwnika. Sędzia odpycha Huntera, a ten widzący biegnącego na niego rywala schyla się i wykonuje atomic drop, po nim dwa clothesline’y i „The Game” chwyta nogę rywala na którą wykonuje elbow drop! Kilka ciosów na wcześniej zaatakowaną nogę, a po nich knee drop tym razem na głowę dla Stingera. Tamten cios poderwał go z ziemi i obaj byli na nogach, HHH zablokowany przy próbie ciosu, za to teraz to „The Icon” wyprowadza całą serię ciosów, na koniec chwyta rywala i wbija go w narożnik i zaciąga do przypięcia! – 1, 2 i … Kick Out! Kolejna próba nieudana. Hunter szybko na nogach, odbija rywala od lin i wykonuje mu pendulum bacbreaker! Sting odczuł to bo łapie się za plecy i zwija z bólu, lecz Triple H kontynuuje nawałnicę. Najpierw przyduszenie głowy rywala o pierwszą linę, a potem z rozbiegu kolanem uderzył w głowę przeciwnika wyrzucając go z ringu. Tam Hunter wykonał headbutt, po którym kilka razy wbił głowę rywala w metalowe schody. Triiple H próbuje irish whipu w barierki, Sting nie daje się i znów próba sił, trwała dobre 5 sekund i wtedy Triple H podkopuje rywala i mamy PEDIGREE! PEDIGREE! Hunter nie traci czasu, wrzuca rywala do ringu i przypina – 1, 2 i … KICK OUT! Noga Stinga na linach! Triple h jest wściekły, chwyta głowe rywala pomiędzy nogi pod drugi finisher, lecz rywal wykonuje mu back body drop! Obaj szybko wstają, „The Game” nie trafia z ciosem, rywal za nim i SCORPION DEATHDROP! To już musi być koniec – 1, 2 i … KICK OUT! OMG! Sting łapie się za głowę, czeka, aż jego rywal wstanie i zapina SCORPION DEATHLOCK! Hunter nie daje oznak życia lecz nie odklepuje! Sędzia sprawdza co z „The Game’em”, podnosi jego rękę, która opada. Kolejna próba i również ręka spada jak porażona! Ostatnia szansa dla HHH, lecz i teraz nie udaje mu się utrzymać ręki! Sędzia musi przerwać Sting’owi!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki przez submission zostaje Sting!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kamerzysta usłyszał jak ktoś wyraźnie go woła. Nie było jednak z nim Jeremy'ego Borasha, ale i tak pobiegł w stronę dochodzącego odgłosu. Miał przy sobie mikrofon, więc postanowił spróbować. Okazało się, że tajemniczy ktoś to.. The Miz!

The Miz: Widzieliście tą walkę? Really? I mean.. REALLY? Co ta dwójka robi w ringu, gdy ja obijam się tutaj na backstage'u? A to pytanie ma na celu uświadomić władze WCE, że.. The Miz nadal tu jest! I oby coś z tym zrobili. Bo jeżeli nie.. to sam potrafię wziąć sprawy w swoje ręce. Mogę to zrobić jeszcze dziś. Wejść na ring, udać się w tany z jak to mówią.. ikoną tego biznesu! Ja jednak wiem, że właśnie teraz kreują się nowe ikony, a jedną z nich już wkrótce będę ja! Jeżeli jeszcze nie wiecie dlaczego to pozwólcie, że Wam przypomnę.. Because I'm The Miz! And I'm..

Randy Orton: Awful! Witaj Miz. Z tego miejsca chcę zadać Ci pytanie - czy znów chcesz przez to przechodzić? Jeżeli tak to zastanów się dwa razy. Jestem teraz na ShowTime i zamierzam stworzyć dobre wrażenie. W jaki sposób mogę to zrobić? Co powiesz na sklepanie Twojego tyłka? Ja jestem jak najbardziej za. Ba! Mogę to zrobić właśnie tu i teraz. Tak więc.. chcesz to zrobić tutaj czy może zrobimy to w bardziej wyrafinowany sposób załatwiając to w ringu!

Ezekiel Jackson: Panowie.. panowie.. chyba jeszcze o kimś zapomnieliście! Lecz wiecie.. trudno mnie w końcu nie zauważyć. Skoro rozmawiacie o pomijaniu kogoś.. znów zabrakło mnie! Jestem byłym członkiem stajni Slayers! Jednej z najpotężniejszych sił w WCE kiedykolwiek! A to, że sprawa przywództwa w naszej grupie nie była jasno określona.. mówi się trudno. Ale jeżeli jeszcze macie jakieś wątpliwości to szybko je rozwieje! (łapie Ortona za gardło i przyciska do ściany. Trzymał go tak długo, aż Randall stracił przytomność) A co teraz powiesz Ty, Miz?

Korytarzem przechadzała się trójka wrestlerów - okazało się, że to byli zawodnicy ShowTime! Shelton! Alberto! Jeff!

Alberto del Rio: Może i już nie jestem zawodnikiem tego brandu, ale nadal mogę pokazać, że jeszcze musicie się sporo nauczyć, by być takim zawodnikiem jak ja! Esencja doskonałości! Alberto del Rio! Ale Wy już to wiecie!

BRAWL! BRAWL! BRAWL! Trójka byłych gwiazd kontra młode wilki. Po chwili walki Shelton z Jeffem wykonują double suplex na Ezekielu Jacksonie, a Alberto del Rio nokautuje Miza złotym kastetem wyciągniętym z nowiutkiego białego garnituru. Po starciu ta trójka zmierza na ring gdzie zamierza wygłosić swoje ostatnie słowa.

http://www.youtube.com/watch?v=MFyU_R_Q5vQ

Shelton Benjamin: Ain't no stoppin' me now! I mean.. nic nie zatrzyma nas. ShowTime? Czuliśmy się tu świetnie. Udało nam się osiągnąć dokładnie to czego chcieliśmy. Moim zdaniem wykorzystaliśmy swoją szansę w pełni. Benjamin, Del Rio, Hardy. Te trzy nazwiska już wkrótce zwojują WCE! Zgadzacie się ze mną? Dobrze Wam radzę, bo przemawia do was były WCE World Heavyweight Champion!

Alberto del Rio: Dość Shelton! Może i czułem się tutaj dobrze, ale szansa o której mówisz.. Nie dostałem jej! Założę się, że Jeff się ze mną zgodzi! A Ty musisz przyznać jedno. Twój sukces zawdzięczasz tylko i wyłącznie Stephanie McMahon!

Jeff Hardy: Wow! W końcu ktoś zaczął tu mówić serio. Wiesz co Alberto.. zgadzam się z Tobą. Jednak jest to mój pierwszy i ostatni raz. A Shelton.. moim zdaniem ten ring jest za mały dla trzech osób, dlatego stawiam że to właśnie on ma go opuścić!

Na ring wbiegają nowi zawodnicy ShowTime! Rock! Miz! Sting! Bryan! Czterech na trzech! Miz ze Stingiem rzucają się na Sheltona i po chwili wyrzucają go z ringu! Rock podbiega do Hardy'ego i mocny punch sprawia, że Jeffowi już podziękujemy. Bryan zmierza w stronę Del Rio.. jednak ten mądrze ucieka z ringu i kiwa palcem, że nie z nim takie numery. Udany atak naszych nowych gwiazd!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lilian Garcia: Pochodzący z Karaibów! Ważący 105 kilo! WCE World Television Champion! Carlito!

http://www.youtube.com/watch?v=oTcAYmRIVnE

Lilian Garcia: Zmierzający na ring pretendent pochodzący z Dublinu w Irlandii! Ważący 123 kilogramy! Celtic Warrior! King Sheamus!

Czas na walkę, której stawką będzie Television Championship. Carlito zaczyna krążyć wokół Sheamusa, jednak ten bez zastanowienia szybko podbiega do niego i sprowadza do narożnika, gdzie wymierza kilka silnych ciosów! Carlito próbuje blokować uderzenia Sheamusa, jednak to wcale nie jest takie łatwe! Ostatecznie Sheamus bierze rozbieg i.. Carlito ucieka z narożnika! Sheamus wbija się barkiem w narożnik i opiera się o liny. Carlito bierze rozbieg i.. dropkick! Sheamus wypada z ringu! Obolały Sheamus podnosi się, natomiast Carlito bierze rozbieg i.. suicide dive! Piękny suicide dive! Sheamus uderza plecami o barierkę bezpieczeństwa, natomiast Carlito wstaje i wykrzykuje w stronę publiczności "That's cool" po czym podchodzi do Sheamusa i wymierza mu kilka silnych kopnięć w brzuch. Carlito odchodzi na kilka kroków, bierze rozbieg i.. Sheamus ucieka! Carlito chciał kopnąć Sheamusa w twarz, jednak ten przytomnie zszedł z drogi! Carlito trzyma się teraz za nogę, odwraca się w stronę Sheamusa i.. bicycle kick! Jasna cholera! Carlito pada nieprzytomny na podłogę! Sheamus od razu odlicza. 1..2.. kick out! Walka trwa dalej! Falls count anywhere to bardzo niebezpieczna walka, więc Carlito powinien uważać. Sheamus podnosi swojego rywala i rzuca nim od razu o barierkę bezpieczeństwa po czym podchodzi do ringu i szuka czegoś pod nim.. to krzesło! Sheamus uderza krzesłem kilka razy o podłogę po czym podbiega do Carlito i.. ponownie unik! Sheamus uderza krzesłem o barierkę bezpieczeństwa, po czym odwraca się i otrzymuje serię ciosów w twarz od Carlito! Television Champion zabiera Irlandyczkowi krzesło, po czym rzuca je w jego stronę, Sheamus trzyma krzesło przy twarzy, Carlito szybko podbiega i.. dropkick! Dropkick w krzesło!

Jim Ross: Tutaj właśnie ujawnia się skończność naszego mistrza TV.

Paul Heyman: A jeszcze zobaczysz, że siła Sheamusa prędzej czy później dojdzie do głosu.

Sheamus na podłodze! Carlito bez chwili zastanowienia wraca na ring i wchodzi na narożnik. Sheamus zdołał już wstać, jest zdezorientowany, nie wie co się wokół niego dzieje! Carlito skacze i.. złapał go! Sheamus go złapał! Siła Irlandczyka jest przerażająca! Sheamus cofa się teraz kilka kroków w tył i przerzuca Carlito przez siebie! Television Champion ląduje na metalowych schodkach! Carlito zwija się z bólu, natomiast Sheamus podnosi krzesło. Carlito powoli wstaje, Sheamus podchodzi do niego i rzuca krzesłem prosto w jego twarz! Carlito ponownie upada na podłogę. Sheamus wykrzykuje do publiczności, że Television Championship będzie należało do niego, po czym ponownie szuka czegoś pod ringiem.. kendo stick! Sheamus przez chwilę ogląda kij po czym podchodzi do leżącego na podłodze Carlito i okłada go po plecach! Carlito krzyczy z bólu, jednak Sheamus uderza go bez przerwy! Po kilku silniejszych uderzeniach kij złamał się na plecach Carlito! Sheamus ponownie próbuje odliczyć swojego przeciwnika. 1..2.. kick out! Walczymy dalej! Sheamus jest lekko podenerwowany tym, że Carlito zdołał go zepchnąć! Sheamus ustawia się teraz nad Carlito i czeka aż jego przeciwnik wstanie. Television Champion podnosi się dopiero po jakiejś chwili, Sheamus rusza na niego, jednak Carlito ponownie schodzi mu z drogi, Sheamus uderza klatką piersiową o ring! Carlito wykorzystuje swoją szansę, wchodzi na zewnętrzną stronę ringu i.. springboard back elbow! Sheamus na podłodze! Carlito szybko podchodzi do swojego rywala, podnosi go i.. backbreacker! Carlito odlicza. 1..2.. kick out.

Jim Ross: Jak na razie mamy niezłą walkę.

Paul Heyman: Sheamus już od jakiegoś czasu jest postrachem całego rosteru Showtime, ale Carlito chyba znalazł na niego sposób!

Carlito podchodzi do swojego przeciwnika i zakłada camel clutch! Sheamus walczy ze sporym bólem, jednak po chwili wstaje, cofa się o kilka kroków w tył i uderza plecami o barierkę bezpieczeństwa! Carlito uwieszony na plecach Sheamusa od razu go puszcza! Carlito stoi teraz przy barierce bezpieczeństwa, Sheamus szybko do niego podbiega i.. potężny clothesline, Carlito wpada między publiczność! Sheamus łapie oddech, po czym wystawia rękę za barierkę i łapie swojego przeciwnika za włosy, jednak Carlito trzyma krzesło! Sheamus próbuje wyciągnąć Carlito przez barierkę, jednak.. chair shot! Oszołomiony Sheamus odchodzi na kilka kroków, Carlito wchodzi na barierkę bezpieczeństwa, skacze i.. tornado DDT! Jasna cholera! Publiczność szaleje, co za walka! Carlito kładzie krzesło na klatce piersiowej Sheamusa, po czym wraca na ring i wchodzi na narożnik. Publiczność szaleje, Carlito skacze i.. senton, ale.. Sheamus unika! Carlito ląduje plecami na podłodze! Co za upadek! Carlito przez chwile zwija się z bólu, po czym próbuje doczołgać się do barierki bezpieczeństwa, jednak Sheamus od razu do niego podchodzi, łapie za kark, podnosi i.. potężny rzut barierkę bezpieczeństwa! Plecy Carlito poddawane są ciężkiej próbie! Sheamus podchodzi do Carlito, łapie go za włosy i idzie z nim w stronę stołów komentatorskich. Sheamus uderza głową Carlito o stół, po czym rzuca go na podłogę. King Sheamus wymierza swojemu rywalowi kilka silnych kopnięć po czym ponownie podchodzi do stołu i zrzuca z niego wszystkie mikrofony i monitory. Carlito próbuje wstać, jednak Sheamus od razu do niego podchodzi i wymierza silne kopnięcie w twarz! Sheamus tauntuje, po czym podnosi swojego przeciwnika, ustawia go i.. powerbomb! Powerbomb na stół!

Paul Heyman: Kto miał racje, kto?

Jim Ross: Pogadamy po przypięciu..

Carlito leży w gruzach stołu! Widać, że Sheamus jest dość mocno zmęczony, dlatego łapie swojego rywala za nogę, wyciąga go z gruzów i natychmiastowo odlicza, to chyba koniec. 1..2.. kick out! Niesamowite! Walka trwa dalej! Widać, że Carlito nie ma zamiaru odpuścić tej walki! Zdenerwowany Sheamus wrzuca swojego rywala na ring po czym sam wchodzi w obręb kwadratowego pierścienia. Carlito leży na macie, Sheamus postanawia wejść na narożnik. Irlandczyk wchodził na narożnik przez dłuższą chwilę, jednak teraz się ustawia i.. Carlito wstaje! Carlito szybko podbiega do narożnika i łapie Sheamusa za nogę! Sheamus uderza plecami o narożnik i potężnie upada na matę! Carlito przeciąga swojego rywala na środek ringu, sam wchodzi na narożnik i.. senton! Senton! Carlito odlicza. 1..2.. kick out! To jeszcze nie koniec, Carlito! Carlito wychodzi z ringu i podnosi monitor, po czym ponownie wraca na ring. Sheamus zdołał już wstać, Carlito rusza na niego z monitorem i.. bicycle kick! Bicycle Kick w monitor! Monitor rozwala się w rękach Carlito, który pada na matę! Sheamus staje nad swoim rywalem, podnosi go i.. belly to belly suplex! Carlito wyczołgał się z ringu!

Jim Ross: No, no.. Sheamus stawia trudne warunki! To chyba najtrudniejsza walka w życiu Carlito!

Paul Heyman: Mówiłem ci, że po tej walce poznamy nowego Television Champa!

Sheamus wychodzi z ringu, widać że jest mocno zmęczony. Carlito zdołał doczołgać się już do metalowych schodków, jednak Sheamus praktycznie od razu wymierza mu kilka silnych ciosów młotkowych w plecy, po czym rozbiega metalowe schodki i podnosi swojego rywala i ustawia go.. szykuje się kolejny powerbomb, tym razem na metalowe schodki! Sheamus wyrywa Carlito do góry i.. Carlito kontruje w DDT! Sheamus uderza głową o metalowe schodki! Jasna cholera! Zarówno Sheamus jak i Carlito leżą teraz jak martwi na podłodze poza ringiem, co za walka! Carlito wstaje jako pierwszy, podchodzi do stołu gruzów stołu komentatorskiego po czym każe dać sobie swój pas. Carlito podchodzi z Television Championship do Sheamusa i czeka aż ten wstanie. Sheamus podnosi się dopiero po dłuższej chwili przy pomocy metalowych schodków, Carlito od razu rusza na niego z pasem i.. Sheamus unika! Carlito odwraca się, Sheamus uderza go w twarz po czym łapie za szyję i.. Chokeslam na metalowe schodki! Jasna cholera! To musi być koniec! Carlito pada jak martwy! Sheamus natychmiastowo odlicza. 1..2.. kick out! Niebywałe! Walka trwa dalej! Sheamus nie może w to uwierzyć, w jego oczach widać niepewność! Sheamus wstaje i opiera się o barierkę bezpieczeństwa, widać że stracił już pomysły na tą walkę! Po chwili Celtycki Wojownik podchodzi do ringu i szuka czegoś pod nim.. to drabina! Carlito nadal leży jak martwy, Sheamus rozstawia niedaleko niego drabinę, po czym na nią wchodzi.. czyżby chciał skoczyć?! Sheamus powoli wspina się po szczeblach drabiny, po dłuższej chwili jest już prawie na szczycie, ale.. Carlito wstaje! Carlito szybko doskakuje do drabiny, wspina się po tej samej stronie co Sheamus! Irlandczyk próbuje zepchnąć swojego rywala nogą, jednak ten łapie go za nogę i uderza nią kilka razy o drabinę! Sheamus krzyczy z bólu, Carlito jest już za nim i.. Backstabber!! Jasna cholera! Backstabber z drabiny! Sheamus leży jak martwy, nie rusza się, jednak Carlito również ucierpiał przy tym upadku! Co za walka! Publiczność nie wierzy w to co się stało! Carlito zdołał położyć rękę na swoim przeciwniku 1..2.. kick out! To nie koniec walki! Ileż to jeszcze będzie trwać?! Publiczność zamarła, Carlito próbuje się podnieść, Sheamus również chce wstać, jednak widać że ledwo się rusza. Po dłuższej chwili obydwaj zawodnicy wstają, Carlito rusza na Sheamusa, jednak ten kopie go w brzuch, zakłada na barki i.. Crucifix Powerbomb! Carlito uderza o barierkę! Jasna cholera! To musi być koniec, Sheamus od razu odlicza Carlito. 1..2.. kick out! Nie do wiary! Jasna cholera! Sheamus nie może w to uwierzyć, wstaje, uderza o barierkę bezpieczeństwa, rozkopuje gruzy stołu komentatorskiego, jednak po chwili ponownie podchodzi do Carlito, podnosi go, ponownie zakłada na barki i.. Carlito wyślizgnął się! Carlito jest teraz za Sheamusem i.. Backstabber! Backstabber! Carlito od razu odlicza. 1! 2! 3! Koniec walki! Carlito obronił swój pas w epickiej walce!

Lilian Garcia: Panie i panowie, zwycięzcą walki i nadal posiadaczem Television Championship zostaje...Carlito!

Jim Ross: Co za walka, co za emocje!

Paul Heyman: Szok! To walka dzisiejszego wieczoru, nie ma innej opcji!

Jeremy Borash: Moim gościem tym razem jest nie kto inny jak nasz monarcha - King Sheamus. Sheamus, ta walka musiała kosztować Cię bardzo wiele sił. Byłeś tak blisko wygranej, sprawiłeś, że Carlito usiał się wysilić jak nigdy dotąd. Trzeba jednak wspomnieć, że to była Twoja pierwsza wygrana w WCE..

King Sheamus: Coś Ty powiedział! Powiedz to jeszcze raz, no powiedz! Jednak ja się nie poddam, nie pozwolę by taka błahostka przesłoniła mi większe cele! Pierwsza przegrana? Kiedyś musiała nadejść. I wolę, żeby to się zdarzyło teraz, bo moja przyszłość w WCE.. będzie świetlana! Wasz Król Wam to mówi! Zniszczę każdego! Nie ważne ile pasów posiadałeś, jak długo, ile już jesteś w tym biznesie - dla mnie to nic nie znaczy. Możesz spytać dlaczego? Liczy się to co jest teraz! To ja sam kreuję swoją własną przyszłość i nie pozwolę nikomu pokrzyżować moich planów. Carlito.. los jeszcze Cię dopadnie i prędzej czy później Twój pas Television będzie berłem i koroną Twojego króla.. NIECH ŻYJE KRÓL!

Do Sheamusa podchodzi John Cena!

John Cena: Easy man. Daj mi na chwilę ten mikrofon. Możesz już iść, tak.. śmiało. Wziąłem teraz ten mikrofon do ręki.. To dla mnie bardzo smutna chwila.. Skip, jeżeli mnie słyszysz podejdź tutaj. Byliśmy kumplami.. będziemy nimi nadal, jednak teraz.. każdy musi iść w swoją stronę. Taka jest kolej rzeczy. Jednak pamiętaj, jeżeli będziesz miał jakiś problem.. zawsze możesz na mnie liczyć. Nie ważne w jakim składzie - zawsze będziemy Rewolucją! Ale Skip.. weź wreszcie swój wiejski tyłek i pojaw się tu, do jasnej..

The Rock: Well.. well.. well.. kogo my tu mamy. Nasz wielki przyjaciel John Cena szlocha na oczach kamer! 'Kocham Cię Skip! Będziemy razem już na zawsze!' Bullshit! Schowaj te swoje tekściki z płatków śniadaniowych i przygotuj się na właściwą walkę! Czekam na Ciebie w ringu, yabba dabba bitch! A może.. przydałoby się to załatwić już tutaj. I can lay the smacketh' down on your whole candy ass... Cena! And I can see you!

Skip Sheffield: Widzę, że pojawiłem się w samą. Porę. Jeżeli mówimy o laniu tyłka.. Ty Skałka lepiej już wracaj na ring, John zaraz do Ciebie dołączy, a my teraz musimy coś dokończyć..

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru! Pierwszym jej zawodnikiem jest ważący 246 funtów, pochodzący z Miami na Florydzie - THE ROOOOOCK!!!!

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem jest ważący 222 funty, pochodzący z West Newbury w Massachusetts - JOOOHN CEEEEEEEENAAAA!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_799282&v=kD7cQOx5yr8

Zawodnicy wpierw mierzą się wzrokiem, potem John wystawia rękę, lecz Rock odpycha go. Cena cały czerwony, nie trafia z ciosem i cała seria krótkich ciosów na głowę Johna! Są już w narożniku i charakterystyczny cios od Rocka, Cenę aż poderwało do góry! „The Great One” dokłada corner irish whip, lecz po nim inkasuje big boot. Cena odbija się od lin, chwyta głowę rywala pod one handed bulldog, lecz Rock bierze go na ręcę i tilt a whirl backbreaker, po którym nastepuje dość szybka próba zakończenia walki – 1 … Kick Out! „The Brahma Bull” podnosi przeciwnika, wykonuje mu irsh whip, lecz po nim inkasuje DDT, bo za szybko się schylił. „The Champ” po chwili podnosi rywala wykonuje mu corner irish whip i clothesline! Rock szybko wstaje ale to błąd bo po odbiciu Johna od lin, „The Great One” inkasuje one handed buldog. Cena nie zwalnia tempa, podnosi rywala i powerslam! Następnie Cena ustawia się przed rywalem, kiedy ten już powoli wstaje na nogi John wędruje szybko na liny, lecz nie zauważył, że Rock szybko podążył za nim i mamy clothesline eliminujący Johna z ringu. Po chwili Rock również wyturlał się z ringu i tam wykonał irish whip w barierki, lecz przy wejściu w rywala nie trafił! John podnosi rywala i dokłada mu cios głową w ring, po czym akcja znów w kwadratowym pierścieniu. Cena szykuje się do jakiejś akcji, stoi przy narożniku przy wstawaniu rywala momentalnie doskakuje do niego, zostaje skontrowany przy corner irish whip’ie, a po nim Rock dokłada dla rywala samoan drop! Rocky nie czeka i kładzie się na rywalu przechodząc do przypięcia - 1, 2 i … Kick Out! rock niezadowolony podnosi rywala, wykonuje mu irish whip, Cena łapie się lin i kiedy rywal biegnie na niego dokłada back body drop i przenosi akcję po za ring. Kiedy John wychodzi za rywalem wykonuje mu irish whip w słupek od narożnika, szybko stara się zaatakować, ale po nieudanej próbie clothesline’u trafia na ten słupek! Kiedy John obraca się Rocky wynosi go i PEOPLE’S SPINBUSTER NA STÓŁ KOMENTATORSKI!!! „The Brahma Bull” ukucnął trzymając się za plecy, po chwili wstał i wturlał się wraz z rywalem do ringu gdzie przeszedł do przypięcia - 1, 2 i … Kick Out! Noga Ceny na linach!!! Taki mały błąd, a mimo wszystko walka musi toczyć się nadal! Rock podnosi rywala, lecz kiedy ten jest na kolanach zaczyna wyprowadzać ciosy w brzuch, następnie próba irish whipu od „The Champa”, jednak skontrowany, Rock trzymając jego rękę wchodzi przed niego i wykonuje float over DDT! „The Great One” widzi już wstającego rywala więc nie czeka, dokłada atomic drop, a następnie mocny chop powalający rywala na matę, po czym złapał rywala w chinlock. John już próbował uwolnić się, wykonał kilka ciosów w korpus rywala, ale wtedy Rock zarzuciło go kroczem na narożnik! Sam „The Brahma Bull” również udał się na narożnik i wykonał fenomenalny avalanche back suplex, a po nim spróbował zakończenia walki - 1, 2 i … Kick Out! Kick Out! Rock nie dowierza, że nie udało mu się zakończyć walki i próbuje jeszcze jednego przypięcia - 1, 2 i … Kick Out!

Jim Ross: Cena w nie za komfortowej sytuacji.

Paul Heyman: Fakt, jak w hotelu to tu nie ma.

Rocky wyraźnie zły, podnosi rywala i zaczyna zaplątywać jego ręce w liny! Kiedy ręcę rywala są już zaplątane zaczyna wyprowadzać całą serię ciosów, a na koniec big boot wyrzucający Cenę z ringu. Rock dość wolno wychodził z ringu i dostał tego konsekwencję, bo kiedy znalazł się przy rywalu otrzymał wejście w kolano po czym John wbił go głową w barierki. Następnie chwycił go i wykonał jakby back suplex na barierki, którym posadził na nich przeciwnika, chwycił go za szyję i neckbreaker dla rywala siedzącego na barierkach! Rock leżał na macie, a John po wyzerowaniu liczenia czekał, aż jego przeciwnik wstanie, ma go na barkach! AA w powietrzu, ale Rock łapie się lin, kiedy Cena puszcza go to „The Brahma Bull” z pomocą lin wciąga się do ringu, ale błyskawicznie za jego nogą wędruje Cena, który łapie ją i zapina STF! Pamiętajmy jednak, że jesteśmy bardzo blisko lin, bo zawodnicy dopiero powrócili do ringu. O tym fakcie wiedział Rock, który zaczął przekręcać się w lewo by złapać linę, przychodziło mu to powoli i z trudem, lecz zdołał położyć rękę na linach! John musi puścić uchwyt i to właśnie czyni, podnosi rywala i zarzuca go ciałem na liny, Rock kiedy odwraca się do rywala zostaje odkopnięty i powerbomb! Cena próbuje swojego pierwszego przypiecia w tej walce - 1, 2 i … Kick Out! John podnosi rywala, trzyma go pod fisherman suplex i wykonuje tę akcję! Następnie czeka, aż jego przeciwnik wstanie przy narożniku i dokłada mu korner clothesline, kolejny korner irish whip, Cena sam odbija się od lin i one handed bulldog! Cena odbija się od lin i throwback! Rock szybko stara się pozbierać, wstaje przy linach i kiedy podchodzi do rywala „The Champ” dokłada mu dropkick! Cena podnosi rywala, chwyta go pod protobomb, lecz nie może oderwać przeciwnika od ziemi, ten za to wyprowadza kilka ciosów łokciem w brzuch rywala i wykonuje mu irish whip, a po nim People’s Spinbuster! Rock staje nad rywalem ustawionym w środku ringu, charakterystycznie macha rękami, dwa odbicia i PEOPLE’S ELBOW! Rocky czeka już teraz tylko na rywala, aż ten wstanie, łapie go pod Rock Bottom, lecz Cena wyprowadza kilka ciosów łokciem, uwalnia się, a następnie wędruje na liny, „The Brahma Bull” biegnie na niego i John obniża liny i Rock wypada za ring. Cena wychodzi za nim, chwyta go pod ramię i wbija w schody, zarzuca rywala na bark i kieduje się w stronę barierek. W pewnym momencie Rock schodzi z barku rywala, wykonuje mu cios łokciem, a potem łapie go ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! OMG! Rock wykonuje swój finisher po za ringiem, ma dużo sił a nie chce skończyć takiej walki przez wyliczenie więc zeruje liczenie! Wychodzi po rywala i wturlał go wraz z sobą do ringu, a następnie przechodzi do przypięcia - 1, 2 i … KICK OUT! OMG! Cena odkopuje! Rock szybko chwyta rywala pod kolejne Rock Bottom, lecz teraz znowu nadziewa się na ciosy łokciem, John schyla się i wynosi go na barki! ATTITUDE ADJUSTMENT! OMG! OMG! AA! OMG!

Jim Ross: OMG! Co się tu dzieję?!

Paul Heyman: Jak to co?! To jest ku*wa wrestling!

John jest wyczerpany, przez dłuższa chwilę wraz z przeciwnikiem leżą na macie. Kiedy sędzia przy wyliczaniu był na 6, John położył się na rywalu, bez przypięcia – 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! rock odrywa barki! „The Champ” nie wierzy w decyzję sędziego i chwyta Rocka za nogę, pod STF, lecz kiedy zaciąga ją do siebie, Rock przechodzi pod nim za rywala, a następnie przechodzi do przypięcia - 1, 2 i … Kick Out! cena odkopuje, szybko wstają i dropkick od Johna! Rocky szybko wstaje i corner irish whip, po nim próba irish chipu, lecz skontrowana. John unika clothesline’u i po odbiciu od lin wykonuje shoulder tackle! Kolejny shoulder tackle, John mija cios rywala i proto bomb! Cena w euforii, You Can’t See Me? Odbicie od lin i Five Knuckle Shuffle! John czeka już aż rywal wstanie, kiedy to się staje wynosi go na barki pod AA! „The Champ” za długo zwlekał z wykonaniem finiszera i Rock zdołał zejść z rywala, kiedy ten odwrócił się zainkasował People’s Spinbuster! Cena wytacza się z ringu, Rocky wychodzi za nim i wbija go w słupek od narożnika. Rock wykonuje rywalowi irish whip w stronę barierek, ale John zatrzymuje się przed nimi by clothesline’em powalić przeciwnika. Cena zeruje liczenie, kiedy podnosi Rocka próbuje irish whipu w barierki, lecz „The Great One” nie puszcza rywala, naciąga go sobie na rękę i ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! Obaj leżą na macie, sędzia wylicza ich 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 - Rocky powraca do ringu, Cena nadal leży na macie! 9 i 10!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki zostaje The Rock!

Rock chwilę poleżał w ringu, kiedy wstał wyszedł z ringu by jeszcze atakować Cenę! Chwycił go i wbił plecami w kant ringu! Następnie zarzucił go sobie na ramię i wbił w schody! John nie dawał oznak życia, a Rock ciągnął go na podest! Tam charakterystycznie stanął pod swój finiszer, kiedy jego przeciwnik zaczął się podnosić złapał go i kolejne Rock Bottom na podest! Rock całkowicie deklasuje przeciwnika, po czym udaje się za kulisy zostawiając nieprzytomnego Cenę na podeście!

Kamera uchwyciła rozmowę Skipa Sheffielda i Daniela Bryana! Czyżby chcieli ustawić tą walkę?! Przecież to jedni z najbardziej honorowych zawodników w WCE! Widzimy jak Skip żywiołowo tłumaczy coś Danielowi. Tak. Wygląda na to, że Daniel zgadza się na plan obecnego mistrza. Tylko o co tutaj dokładnie chodzi. Po tym wszystkim obaj czule się uściskają. Wygląda na to, że nasz dzisiejszy Main Event będzie wyjątkowo ekscytujący. Po chwili sam Skip podchodzi do kamery:

Skip Sheffield: Ups.. widzieliście wszystko? Ale w sumie to dobrze. Powiem Wam, że obgadywaliśmy sprawę dzisiejszego Main Eventu. Tak, a jakże. Myślałem nad wieloma rozwiązaniami, ale stwierdziłem, że przykładam Daniela Bryana do trzech. (...) Daliście się nabrać? Ha wiedziałem! Oczywiście, że nie. Będę sędziował tą walkę sprawiedliwie i u mnie każdy ma szansę wygrać. Nawet Ty młody człowieku. Chcę jednak by ta dwójka wiedziała, że jeżeli wygra dziś to będzie musiała zmierzyć się z największym wyzwaniem swojego życia.. Skipem Sheffieldem! Niepokonanym mistrzem Wagi Ciężkiej! I jeżeli się z tym nie zgadzacie, to.. YEP! YEP! YEP! What it do.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lilian Garcia: Przed nami walka wieczoru! Zwycięzca zmierzy się na PPV z World Heavyweight Championem, a zarazem.. specjalnym sędzią tej walki - Skipem Sheffieldem! Witamy go serdecznie! Jednak czas na akcje. Pierwszy w drodze na ring, pochodzący z Winnipeg, Manitoba w Kanadzie! Ważący 103 kilogramy. Y! 2! J! Chris Jericho!

Lilian Garcia: A jego przeciwnik to zawodnik który powraca na ShowTime! Pochodzi z Aberdeen w stanie Waszyngton! Ważący 87 kilogramów! Daniel! Bryan!

Paul Heyman: Haha! Ciekawe co wymyśli ten cały Skip. Coś mi tu wyraźnie śmierdzi.

Jim Ross: Mnie bardziej interesuje powrót Daniela Bryana - zawsze pokładałem nadzieję w tym chłopaku.

Cała trójka już w ringu. Widać, że Jericho nie chce mieć nic do czynienia z sędzią, ale za to Bryan kiwnął głową w kierunku Skipa. Jericho postanowił, że nie warto marnować czasu i ruszył prosto na przeciwnika! Spycha go narożnika i.. knife edge chop! Rozległe Wooo na widowni. Y2J staje na drugiej linie i zaczyna okładać oponenta pięściami. Skip odlicza i gdy już własnoręcznie miał odprowadzić Chrisa, ten sam odpuścił śmiejąc się do specjalnego sędziego. Mała utarczka słowna między nimi dwoma.. a tu nagle jumping clothesline od Bryana! Odbija się od lin i jeszcze jeden. Nabiega na rywala z pełną szybkością i.. tilt-a-whirl backbreaker od Jericho! Nie zapomniał jak to się robi. American Dragon na klęczkach, Jericho odbija się od lin.. one-handed bulldog! Jednak to sam Y2J ląduje na macie! Bryan wykorzystuje sytuację i mocny kop w klatkę przeciwnika! Jeszcze poprawka! Drugi! Trzeci! Kończy kopnięciem w głowę! 1..2.. kick out. Następnie podnosi Jericho i wyrzuca go z ringu. Teraz patrzy na Sheffielda, ten rozkłada ręce więc.. suicide dive za ring by Daniel Bryan! Trafione, ale dla niego to wciąż za mało. Wraca na apron, bierze rozbieg.. flying knee! Kontra! Jericho przechwytuje i ciska go prosto w stalową część narożnika.

Jim Ross: 'The Ayatollah of Rock and Rollah' wraca na ring i będzie chciał wymusić na Skipie wyliczenie.

Paul Heyman: To nie ma różnicy! Dla niego nie jest ważny sposób wygranej, chce po prostu zgarnąć pas Skipa.

Skip niechętnie, ale jednak dolicza do sześciu. Bryan zdążył się pozbierać i stoi na apronie. Jericho do niego podbiega i.. obrywa barkiem! Daniel wskakuje na liny, próba dropkicku, ale Jericho przechwytuje, trzyma jego nogi.. to Walls! Walls of Jericho! Chris jest w stanie zakończyć walkę tym submissionem! Skip czeka na jakiś znak od Bryana.. ten wyciąga rękę.. dotknął lin jednak ich nie złapał. Mimo tego, Sheffield nakazuje przerwać chwyt. Jericho z oburzeniem patrzy się w stronę sędziego i pokazuje, że jeszcze raz wywinie taki numer to stanie się coś nie ciekawego. Należy jednak walczyć dalej. Y2J opiera swoją lewą nogę o kolano przeciwnika.. próbuje wykonać enzuigiri drugą.. jednak mija głowę przeciwnika! Bryan to wykorzystuje, trzyma przeciwnika w waist locku i.. german suplex! Obaj leżą na macie, ale to Jericho wstaje trzymając chwyt i.. back suplex od Jericho! Znów jeszcze na macie Daniel zdołał się przekręcić, ma ręce przeciwnika i dragon suplex! Pin! 1.. Y2J przekręca - 1..2.. znów Bryan! 1..2.. kick out. Jednak Jericho nadal ma skrępowane ręce, ale.. wyciąga je, od razu łapie głowę i DDT! 1..2.. i znów kick out.

Jim Ross: Nie wiem co powiedzieć.. Wypada mi tylko rzec - this is wrestling.

Paul Heyman: Tak, tak, tak.. ale widziałeś kiedyś Brocka Lesnara? On to był dopiero wrestlerem!

Jericho wyczuł swoją szansę, ale.. rozkłada ręce i pozuje do publiczności! Czyżby wrócił do nas ten stary Y2J?! Chyba tak! Podbiega do lin, springboard.. lionsault! Trafia? Tak! Daniel Bryan był bezradny. Jednak Chris zbyt wolno podchodzi do pinu i American Dragon wykonuje roll up! 1..2.. kick out. Bryan poczuł krew. Spycha przeciwnika do narożnika i seria chopów! Y2J mówi dość i role się zamieniają. Teraz czas na irish whip, Bryan wraca do Jericho.. ale wykonuje leg lariat! Tym razem sam odbija się od lin i clothesline! Spogląda na Chrisa - leży. Przeskakuje nad linami.. jest już na szczycie narożnika.. markowy missle dropkick! Wielu fanów czekało właśnie na tą akcję. Daniel Bryan podchodzi do leżącego oponenta, łapie go za rękę, chyba będzie chciał go podnieść.. ale nie! To Lebell Lock! Lebell Lock! Jericho jeszcze nigdy nie był w tej sytuacji! Jego ręka jest coraz bliżej dolnej liny.. ale w końcu kładzie dłoń na macie. Bryan dociska chywt, co.. spowodowało przypływ adrenaliny u Y2J'a! Łapie lin! Skip zmuszony do odliczania. 1-2-3-4-5! Skip patrzy na Daniela, a ten puszcza chywt. Po chwili wykrzykuje: będę trzymał aż do pięciu! Wzbudził tym gromką reakcję u smart fanów. Bryan odpycha rywala do narożnika, bierze rozbieg.. dropkick! Jednak nie trafia, a jego głowa spada na matę.

Paul Heyman: Haha! 'Tak kończą frajerzy' Bryan!

Jim Ross: Wiesz, chyba musisz znaleźć sobie nowe teksty Paul.

Chris Jericho dobrze wie, że Bryan ma teraz problemy z karkiem. Y2J trzyma przeciwnika, jest ustawiony.. wyniesienie i powerbomb! Skip odlicza. 1..2.. Jednak Jericho podnosi Bryana z maty! Jest znów u góry i.. drugi powerbomb z rzędu! Jericho ciska przeciwnikiem o mate a sam osuwa się do narożnika. Po chwili wstaje i znów naciera na przeciwnika.. double clothesline! Potężne zderzenie i obaj zawodnicy leżą. Skip przez chwile myśli, a później spogląda na publiczność i dostaję ogromną owację! Chyba już wie co zrobić! Szybko odliczy obu zawodników i nie będzie musiał bronić pasa na PPV! Z uśmiechem podnosi obie ręce i zaczyna dość szybko odliczać. Już 7! Czy zawodnicy zdążą się pozbierać! Tak! Mamy 8, ale obaj wojownicy stoją już tuż przed Skipem ze zdziwionymi minami. Ten stanowczo nakazuje walczyć dalej. I to właśnie robi Daniel Bryan! Wykonuje irish whip.. ale zaraz przyciąga rywala do siebie - pozycja na double underhook. Wykonuje suplex, po którym.. od razu przechodzi w armbar! Ten move zasługuje na nazwę Danielson specjal! Jericho w kolejnej sytuacji przy submissionie! Skip wygląda jakby chciał już końca tej walki! Krzyczy do Y2J'a: poddajesz się?! Nie dostaje odpowiedzi. A to dlaczego! Jericho wstaje, Bryan nadal trzyma jego dłoń, ale ma plecy na macie! Skip tego nie zauważa i nie zaczyna liczyć! Jericho wściekły uwalnia się z chwytu i popycha w klatkę Skipa. Ten natychmiastowo obraca Jericho w drugą stronę i mocny high kick od American Dragona! Cover! 1..2.. kick out.

Jim Ross: Wyczuwam tu jakaś intrygę. Jericho powinien być już zwycięzcą!

Paul Heyman: A Ty dalej swoje. Wiesz co, już przekonywałem się do ich starcia, ale jak zawsze musiałeś coś popsuć.

Dobrze wiemy, że Daniel Bryan jest mistrzem submissionów, ale.. próbuje kolejnego! I to nie byle jaki! Walls of Jericho! Trzyma nogi przeciwnika.. jednak użycie jego finishera wyraźnie rozwścieczyło Chrisa i kontra! Jericho w staje i step-up enzuigiri! Odbija się od lin.. i jeszcze hurricanrana! Y2J dawno tego nie pokzywał, widać że nastąpiła w nim jakaś przemiana. A cóż to.. full nelson.. facebuster! To Breakdown! Stary finishing move Chrisa! To może zaskoczyć Bryana. 1..2.. kick out! Skip wyraźnie pokazuje, że było tylko dwa. Oby Chris nie stracił zbyt dużo uwagi na kłótnie ze specjalnym sędzią.. kolejny high kick ze strony Bryana! Ile jeszcze zdoła przynieść Jericho. Ale uwaga, właśnie może nadejść najgorsze.. Cattle Mutilation! Ten niezwykły submission.. jest.. właśnie.. zakończył walkę! Jericho musiał odklepać!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki jest.. Daniel Bryan!

Skip unosi rękę Daniela w geście zwycięstwa. Po chwili wykonywane są serie zdjęć podczas gdy ta dwójka cieszy się w uścisku. Jednak.. coś chyba się stało. Skip prosi o mikrofon. Jim Ross musiał mieć rację, coś jest na rzeczy.

Skip Sheffield: Bryan! Gratulacje. Serio. Spodziewałem się Twojej wygranej i tak też się stało. W końcu powiedzcie mi WCE Universe.. jak na razie jeszcze się nie pomyliłem. W końcu ten piękny pas (podnosi go do góry) należy do mnie. Ale ten oto młody człowiek - Daniel Bryan - już na Our World ma szansę zmierzyć się ze mną o ten właśnie pas! Gratulacje dla tego młodego człowieka. Cieszę się, że to właśnie Ty wygrałeś. Wiesz dlaczego? Ponieważ wiem, że walka będzie honorowa! Tak jak moja z Johnem Ceną! Tak jak Twoje w Ring of Honor! Obserwowałem Cię na Showtime i wiem, że będziesz godnym rywalem.

Daniel Bryan: Wiesz, bardzo mnie to cieszy. Jestem wielce zadowolony z tego powodu, że zdecydowałeś, iż to właśnie ja zostałem nowym pretendentem do swojego pasa. Liczysz na honorową walkę? Epickie starcie? Przełamanie barier? Nic z tych rzeczy! Tamten Daniel Bryan, którego znasz.. odszedł na wieki. Od teraz macie się zwracać do mnie Bryan Danielson! Słyszałeś to, byczku? Możesz schować swoje zasady i honor tam skąd je wytrzasnąłeś. Wróciłem na Showtime tylko w jednym celu - pragnę zdobyć to World Heavyweight Championship! Czy chcesz tego czy nie. I.. jeżeli moglibyśmy przez chwile pogadać serio..

Da.. ekhm - Bryan Danielson rzuca się na Skipa! Chciał go tylko powalić. Dlaczego? Bo jego największą bronią są kopnięcia! Serie kopnięć w klatkę piersiową dla klęczącego Skipa! Zbiega z ringu i trzyma już World Heavyweight Championship! Rozbieg i strzał w głowę Skipa! Czyżby nasz mistrz pozostał bezbronny.. nie! To jego stary przyjaciel! John Cena! Cena biegnie do ringu, a Danielson ucieka z pasem! Stoi na stole komentatorskim trzymając pas w górze. John wykrzykuje: If you want some, come get some! Bryan stawia się na wezwanie, już stoi na apronie.. ale tylko odrzuca pas mistrzowski i pokazuje, że to nie czas i miejsce na takie zabawy. Odchodzi w stronę zaplecza, a Skip powoli dochodzi do siebie. Tak kończy się dzisiejsze Showtime..

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• Mr. Underson

1

• GMS

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rozpoczynająca walka ST była początkiem dobrej gali. Walka bardzo mi się podoba. Może i jest pierwszą, ale zawodnicy mogą mieć prawo do dumy i satysfakcji z dobrego występu. Wszystkie segmenty mi się podobały, komentarze tak samo, więc dobra robota :) Carlito obronił pas, gratuluję. Myślę, że Shemuas będzie dobrym przeciwnikiem dla Carlito i dobrym pretendentem do tego pasa. Walka Rock vs Cena. Najlepsza na tym ST zdecydowanie! Szkoda, że ją przegrałem, no ale ostatnio nie miałem czasu pisać na BS. Chociaż sporo napisałem, ale widocznie bookerzy chcieli inaczej :P Daniel będzie walczył o pas WHC. Turek będzie dobrym przeciwnikiem dla Brem'a, ale myślę, że Brem jeszzce trochę pozostanie mistrzem :D Dzięki za ST oceniam na 6/6

Nie ma to jak debiut na ShowTime i już tyle wydarzeń na całej gali po Drafcie :) Bardzo i to bardzo podobało mi się to ST. Chyba nie można było lepiej napisać segmentów i walk niż zrobiliście to wy. Ostatni segment z Bryanem bardzo mi się podobał, podkreśliło to tylko wspaniałą jakość tej gali. I pomyśleć że odwalacie taki kawał roboty tylko w dwójkę, na prawdę wyrazy szacunku w waszą stronę. Szczerze? Chyba najlepsze ShowTime jakie kiedykolwiek czytałem i to nie ze względu ostatniego segmentu, tylko ogółem całej gali. Podobał mi się układ walk, że było dużo przerw gdy głos zabierali komentatorzy, wtedy czyta się o wiele lepiej i ciekawiej taka walkę, ponieważ nadaje to takiego klimatu i można jeszcze w te mowy komentatorów wcisną małe podsumowanie powyższych wydarzeń w walce, chyba wiecie co mam na myśli. Dzięki za ST i czekam na kolejną tak dobrą galę jaką była ta. Bryan Danielson już za niedługo na Backstage :) Ocena? 6/6

Swietne St, świetne walki no i Wygrana :) Świetne segmenty, no i BRAWL też całkiem całkiem, wielki szacun dla was :)

sig.png

Ufff to dopiero Showtime! walki i segmenty wyśmienicie napisane. Oczywiście najlepsza byłą walka o pas TV :D Jeżeli wszystkie gale będą trzymały taki poziom, będziemy najlepszą E-fedką w cąłym necie. Pzdr.

Kolejne ST na poziomie jak zwykle. Starcie odchodzących z nadchodzącymi fajnie podkreśliło Draft i wyszło na to że St zyskało bo odchodzący dostali bęcki na pożegnanie. Bardzo dobra walka Carlito z Sheamus'em, myślę że feud zostanie jeszcze pociągnięty i wyjdzie z tego coś fajnego bo obaj panowie trzymają poziom na back'u. Segment Cena, Rock, Skip, jeżeli to było to "ostatnie spotkanie" które było w karcie to mam wrażenie że trochę nie dokonczony ten segment jest ale może tak miało być. Cena niestety przegrał ale tu też feud do pociągnięcia i wyjdzie z niego cos fajnego. No i ME, fajna postawa Skip'a, wygrana w pełni zasłużona i chyba dośc oczywista. Heelturn Danielsona to dobry ruch na chwile obecną bo też myśle, że zobaczymy tu porządny feud o MÓJ pas :P To teraz tylko czekać na ppv no i czas się udac na backstage :P

Jak zwykle świetne ShowTime. Walki długością zawsze nie zawodzą. Segmenty też nawet na poziomie, chociaż dodałbym jeszcze jeden, ale i tak jest fajnie. Dla mnie zdecydowanie najlepszą walką była Rock vs. Cena. Udało mi się wygrać i cieszę się, bo Patryniu też dobrze pisał. Teraz czekamy na PPV :)

Ocena gali 6/6, 10/10. Gala wyszła jak zawsze oszołamiająco.

Znalazłem chwilę czasu i przeczytałem ST i jestem bardzo zadowolony. Bardzo fajna gala wam wyszła. Może nie orientuje się w każdym feudzie ale fajnie się czytało całe Show. Jako najlepszy pomysł uważam nowych/starych na ST. Bardzo dobry pomysł. Gala nie odstaje niczym od CD. Ocena 9/10. Dobra robota :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 3 tygodnie później...

MOMENTEM GALI ZOSTAŁA WALKA JOHN CENA VS THE ROCK! 42% GŁOSÓW!