Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sangriento - czyli odpowiedź TNA na Sin Carę

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Sangria-Sangriento-TNA-Xplosion.jpg

Wszyscy chyba wiedzą, że TNA lubi kopiować pomysły WWE a w szczególności te, które się sprawdzają u konkurencji. Debiut Sin Cary to absolutny marketnigowy sukces, chłopak ma już tysiące jak nie miliony fanów po 2 walkach w WWE. A co na to TNA? TNA wpadło na pomysł by również wypuścić do akcji zawodnika w masce. Stwierdzili pewnie, że też mają dobrego niskiego zawodnika niezłego high fly'era, założą mu pierwszą lepszą maskę i będzie git.

Czy tak jest? Obejrzycie to:

Debiut Sangriento na TNA Xpliosion 19 kwietnia.

Zamaskowanym zawodnikiem jest nie kto inny jak Amazing Red. Muszę przyznać, że strój ma naprawdę lipny i o masce nawet nie wspominam... Po prostu nie ta liga. Oceńcie Sangriento sami. Czekam na opinie.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

3

• Stalkier

3

• Yao

2

• Lusik

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

k***a! Zjadło posta... :|

To tylko skrócę. Zawodnik ma na sobie maskę jak rajstopy z odpadkami z Sylwestra czyli efekt uboczny nietrzeźwości TNA. Poza tym strasznie powoli się rusza, bardzo ociężale. Publiczność prawie w ogóle na niego nie reaguje, a Sin Cara od razu się sprzedał. Poza tym lepszy w tej walce był Lethal, a Sangriento wykonał jedną dwie akcję, którymi można nazwać akcjami luchadorskimi. Jedna hurricanrana jeden tilt a whirl armbar i tyle dla mnie mało jak na zawodnika, który ma być odpowiedzią na Sin Carę. = Bardzo słaba odpowiedź ze strony TNA. ( Szkoda, że tamtego posta mi zjadło bo był bardzo fajny :( )

Hahaha. . . Dobry żart. Ogólnie ta walka co zapodał Pablo pokazała , że TNA nie ma własnych pomysłów tylko próbuje dostąpić kroku WWE , a to im się nie udaje bo z tego co robi WWE to oni nawet 1/3 nie osiągają. W którymś momencie jest taka akcja Lethala odbijającego się plecami od lin tak jak robi to Sin Cara i to mnie śmieszy , że zamiast oglądać się na tych lepszych , to powinni sami coś wymyślić nie pchać dziadków do ME , a gdzie są prawdziwe gwiazdy TNA ? Bo RVD czy Kennedy nie są nimi , pytam się co się stało m.in. z Joe , AJ . . .

:t_down: dno , a już o podróbce Sin Cary jeśli można to tak uznać to wolę się nie wypowiadać jak jeszcze przeczytałem kto się za niego przebiera to mnie ku***** bierze . . . :evil:

PS. Taką maske to ja bym lepszą sam zrobił z papieru kolorowego =))

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Spójrzcie na to z innej strony.Co z tego że TNA skopiowało kolejną rzecz od WWE?To normalne dla tej fedki.Jednakże cieszę się z powodu iż mimo tej sytuacji Amazing nareszcie może dostać szanse na push i nie będzie siedział tylko w dark matchach to dla niego duża szansa i dobrze że będziemy mogli go oglądać pod gimmickiem Sangriento bo akcje Reda zawsze na topie :).Co do podróbki to głupota gdyż Mistico to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci w Meksyku i on przyniesie $$$ a Sangriento kolejna bezpłciowa postać na której masce nawet nic nie zarobią bo jest słaba.Mimo wszystko życze Sangriento dużych sukcesów gdyż zawsze lubiłem Amazing Reda :).

#SmartFanZone

Ta maska to jest jeszcze gorsza niż gównixy (czyt. plakaty) od TNA. Jak dla mnie wygląda jak jedna wielka pomyłka, ten strój tylko potwierdza, że TNA jeżeli ma coś samo wymysleć, cos orginalnego to wychodzi im gówno. Sin Cara sprzedał się juz w 1 minucie swojego wejscia, Sangriento może być pushowany,pewnie TNA da, że bedzie dostawal i na koniec wygra, lecz mi takie podróby sie nie podobają. Red to dobry zawodnik i miejmy nadzieje ze cos zrobi, lecz z taka maską ciezko o pozytywny rozglos.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Co to w ogóle jest ? Wygląd tego Sangriento jest dosłownie komiczny. Maska jak i strój to jest coś żałosnego. Wycinanka z papieru i doklejona do czarnego worka? Litości. Pomysł skopiowany ale bardzo dennie to zrobione. Może gdyby poprawili mu wygląd to coś z tego będzie. Jednakże ja na miejscu Reda nie zgadzałbym się na coś takiego. No dobra będzie może występował na tym Xplosion ale czy to ma sens ? Na jego miejscu odszedłbym z TNA i zaczął walczyć w Indy. Potencjał i umiejętności ma a tutaj tylko się marnuje.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Jednakże ja na miejscu Reda nie zgadzałbym się na coś takiego.

Tak lepiej by wogóle go nie było na galach.Co z tego że ma denny strój ale jest szansa że federacja będzie miała na niego pomysł i coś będzie się w okół jego osoby działo.A nawet jeżeli to nie wypali to można szybko zrezygnować z gimmicku.Jak dla mnie ta zmiana może mu tylko wyjść na dobre.

#SmartFanZone

Każdy kij ma dwa końce. Z jednej strony strój czy maska są kompletną porażką. TNA w ogóle się nie przyłożyło. Poza tym wydaje mi się, że nie wszystkie akcje wyszły. Np. skok z lin, na tym nagraniu od 6:50. Ale są też plusy, czyli pewnie większy push dla Amazing Red. Tylko tutaj pytanie, dlaczego kosztem Sabina, i Lethala? Strasznie nieprzygotowane zagranie TNA,w którym dostrzec mogę jedynie jeden plus, czyli push dla Amazing. Innych nie widzę. Poza tym jest różnica, między sprowadzaniem gwiazdy meksykańskiego wrestlingu i promowaniem jego debiutu praktycznie w każdy możliwy sposób i wpuszczaniem swojego zawodnika, bez żadnej zapowiedzi. Poza tym nie rozumiem, czemu nie dodano go już do karty Xscape, kosztem Amazing Red? To byłoby o wiele bardziej spektakularne. Także pomysł dobry, ale wykonanie, praktycznie każdej płaszczyźnie, beznadziejne.

ludzie ochłońcie, jedna wygrana walka na Xplosion nie oznacza, że postać będzie na każdym iMPACT. Moim zdaniem pojawienie się zamaskowanego było jedną, lub będzie kilku epizodyczną próbą zachęcenia widzów do Xplosion. Dotychczas samo występowanie reda nie niosło za sobą radości tłumów, więc szukają czegoś tajemniczego, nowego co przyciągnie innych. Tak samo było z Suicide, który powrócił tylko dla Xplosion (i okazjonalnie na iMPACT aby przegrać w openingu ostatniego PPV). Co do tej szansy na wybicie się reda, w masce czy bez on i tak bez umiejętności przy mikrofonie nie da sobie rady. A skoro w starym TNA musiał mieć swojego menagera który raz na jakiś czas gadał za niego, tak w obecnym dixielandzie nie widzę jakiejkolwiek przyszłości. Pozostaje mu tylko Xplosion, okazjonalne pojedynki X dywizji jako stary wyjadacz i (najgorsze) jako jobber.

Co do pierwszych postów w tym temacie, WWE to entertainment jak ostatnio nas samo poinformowało, a TNA to wrestling. Jeżeli CT rozrywkowiczów coś wymyśli i Russo to ściągnie, to automatycznie przerabia to nie na zabawę ale na wrestling, a to co innego. Troszkę durne tłumaczenie, ale mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi.

I słów kilka na koniec - TNA i ich ściąganie pomysłów z MMA, WWE, WCW czy nawet odświeżanie swoich starych to już można by rzec tradycja od ponad roku i dziwie się, że większość jest... nieprzyzwyczajona do tego? Bo jak tłumaczyć tutaj ente czepianie się o ściągnięcie pomysłu. To takie po mojemu szukanie czegoś, do czego można by się przyczepić. Aby tylko.

12348063264d94721613275.gif

Brawo, kolejna żenująca kopia w wykonaniu TNA, które nie ma żadnego swojego pomysłu, jak zwykle zresztą. Strój Sangriento jest lipny i to bardzo. Zero przygotowania i profesjonalizmu ze strony federacji Dixie. Postać Sangriento została stworzona na szybko i na siłę, to widać gołym okiem. Sangriento nigdy nie dorówna Sin Carze. Nie ma na to najmniejszych szans. WWE mocno promowało u siebie debiut Cary. Pokazywano materiały z podpisania kontraktu. Mówiono, że to Mistico, największa gwiazda Meksyku. Dla wielu ludzi był on już dobrze znany z występów właśnie w swoim kraju. Potem WWE na swoich tygodniówkach pokazywało krótkie filmiki, które pokazywały zdolności ringowe Cary. A porównajmy to z Sangriento... Yyy... nie ma porównania. Zero promocji, zawodnik nikomu nie znany (chyba wiecie o co mi chodzi. Wiadomo, że to Red, ale przecież TNA nie ujawni, że to on). I cóż, ni z gruchy, ni z pietruchy na Xplosion pojawia się gościu z marnie wykonanym workiem na głowie i strojem. Fani niemal wcale na niego nie reagowali. A jak było z Carą? Jeden orgazm w hali, taka jest prawda. Jedynym plusem całej tej sprawy jest bardzo możliwy push dla Amazing Reda. Tylko wydaje mi się jednak, że ten pomysł się nie przyjmie i po jakimś czasie TNA zrezygnuje z tego pomysłu. W sumie TNA w ogóle nie myśli. Przecież nadal chyba współpracują z AAA, więc jak już chcą robić podróby, to mogliby wziąć z tamtąd jakiegoś luchadora z krwi i kości. Nie chcę powiedzieć przez to, że Red jest zły bo go lubię, ale jednak wolę go w tamtym gimmicku. Także podsumowując Sangriento, to kolejna spaprana kopia w wykonaniu TNA.

Sangriento wykonał jedną dwie akcję, którymi można nazwać akcjami luchadorskimi. Jedna hurricanrana jeden tilt a whirl armbar i tyle dla mnie mało jak na zawodnika, który ma być odpowiedzią na Sin Carę.

Akcje "luchadorskie" to nie tylko hurricanrany czy inne frankensteinery, ale nieważne :P. Red jest w stanie robić niesamowite akcje, ale ciężko będzie mu przegonić Carę, tu się muszę zgodzić.

ludzie ochłońcie, jedna wygrana walka na Xplosion nie oznacza, że postać będzie na każdym iMPACT.

To po co stworzyli tę postać? Żeby zapychać Xplosion na którym pojawia się jedna walką?

Moim zdaniem pojawienie się zamaskowanego było jedną, lub będzie kilku epizodyczną próbą zachęcenia widzów do Xplosion.

No a ja pytam po co? Przecież pomyśl, to się kupy nie trzyma. Po co tworzyć nową postać, dla kilku występów? Tak samo nie ma szans na zachęcenie ludzi do Xplosion na którym się nic nie dzieje. Pokazują tam jedną walkę i się cieszą. Poza tym jak napisałem wcześniej, na Sangriento niemal nikt nie reagował, nie jest on znany, więc jak ma zachęcić ludzi do oglądania Xplosion?

I słów kilka na koniec - TNA i ich ściąganie pomysłów z MMA, WWE, WCW czy nawet odświeżanie swoich starych to już można by rzec tradycja od ponad roku i dziwie się, że większość jest... nieprzyzwyczajona do tego? Bo jak tłumaczyć tutaj ente czepianie się o ściągnięcie pomysłu. To takie po mojemu szukanie czegoś, do czego można by się przyczepić. Aby tylko.

Aha, czyli mam rozumieć, że jak ktoś kopiuje od kogoś pomysły od dłuższego czasu, to powinniśmy się do tego przyzwyczaić bo to jest normalne, uczciwe i nie ma się co czepiać, tak? To ja ci powiem, ze dla mnie jest to chore, głupie, nie na miejscu i za chu** się do tego nie przyzwyczaję. TNA to jedna wielka kopia i po raz kolejny wołam, Vince wykup to gówno.

więc jak ma zachęcić ludzi do oglądania Xplosion?

A chociażby tym, że jest czymś nowym a zarazem starym. Ogólnie postać fakt, że beznadziejna ale to, że odgrywa ją amazing red którego kocha wiele osób (starzy fani) to już inna sytuacja. A reakcja fanów była jaka była tylko dla tego, że ciężko jest wywołać zachwyt pierwszym występem wśród tak kijowej widowni jaka gnieździła się na hali. Może to durnota, ale działa. Ile osób obejrzało Xplosion dla tej walki dzięki tej nowości? Patrząc po komentarzach więcej niż zwykle.

Aha, czyli mam rozumieć, że jak ktoś kopiuje od kogoś pomysły od dłuższego czasu, to powinniśmy się do tego przyzwyczaić bo to jest normalne, uczciwe i nie ma się co czepiać, tak?

Powinieneś się przyzwyczaić bo to staje się (a dokładnie stało się) normalne. Uczciwość? Gdzie na tym świecie uczciwość? proszę cię... zawsze jest jeszcze taka opcja - coś nie pasuje? żegnamy pana. nikt nie będzie płakał.

dla mnie jest to chore, głupie, nie na miejscu i za chu** się do tego nie przyzwyczaję.

Ojoj i co teraz? Będziesz płakał? heh normalnemu człowiekowi jak coś nie pasuje to oleje to sikiem prostym i nie traci na to czasu zaś w twoim przypadku widzę tu ewidentne problemy. Nie pasuje? Kto ci każe to oglądać? Kto zmusza do tego abyś akceptował ściąganie pomysłów? I nie wyjeżdżaj tutaj z głupotą, że coś jest nie na miejscu bo ciężko teraz znaleźć coś normalnego, do czego się nie przyczepisz. I sądząc po całej wypowiedzi w tym twoim ukochanym WWE też się coś znajdzie, ale większość ludzi i w tym ja nie mam zamiaru tracić czasu na znalezienie czegoś, do czego mógłbym się przyczepić i co mi da taką sadysfakcję i radość, że pognam na forum i zrobię wielkie halo. Własne zdanie? Noo taak masz do tego prawo, o ile wypowiedź będzie na takim poziomie aby nie wywołać załamania u czytelników. I jak byś był tak uprzejmy jeszcze wytłumaczyć mi, czy nie szkoda było ci czasu na napisanie tego posta skoro aż taką nienawiścią pałasz? Przecież życie jest krótkie i każde sekundy są bezcenne. I czy ktoś każe ci się przyzwyczaić? I nie wyjeżdżaj mi tu zaraz słowami "moje odczucia" bo się chyba załamie.

TNA to jedna wielka kopia i po raz kolejny wołam, Vince wykup to gówno.

Po co Vince ma składować stos gówna u siebie? No na cholerę mu to? TNA ma swoich fanów i niektórym nie przeszkadza ściąganie pomysłów, a wręcz przeciwnie, jest nawet ciekawiej jeżeli masz możliwość obejrzeć inny sposób poprowadzenia tego samego. I należy tutaj nadmienić, że TNA nie jest jakimś nielegalnym zgrupowaniem kopiującym pomysły innych tylko na ich bazie tworzy swoje. A co nie wolno? Przepraszam bardzo, ktoś zastrzegł sobie prawa do użytkowania tego? Nie widziałem aby jakiś gościo machał palcem krzycząc "Nununu nie wolno kopiować"

Boże oszczędź kotka :P jeden wystarczy.

Czekałem na odpowiedź :D.

heh normalnemu człowiekowi jak coś nie pasuje to oleje to sikiem prostym i nie traci na to czasu zaś w twoim przypadku widzę tu ewidentne problemy. Nie pasuje? Kto ci każe to oglądać? Kto zmusza do tego abyś akceptował ściąganie pomysłów? I nie wyjeżdżaj tutaj z głupotą, że coś jest nie na miejscu bo ciężko teraz znaleźć coś normalnego, do czego się nie przyczepisz.

Oczywiście, że leję na całe TNA, ale jestem zmuszony by to oglądać niestety (nagrywam tu audycje). Jak ktoś chce to znajdzie coś normalnego (no może prawie normalnego), uwierz mi, trzeba tylko chcieć.

I sądząc po całej wypowiedzi w tym twoim ukochanym WWE też się coś znajdzie, ale większość ludzi i w tym ja nie mam zamiaru tracić czasu na znalezienie czegoś, do czego mógłbym się przyczepić i co mi da taką sadysfakcję i radość, że pognam na forum i zrobię wielkie halo.

Po pierwsze dlaczego moje ukochane WWE? Ta federacja nie jest moja ukochaną i tam też jest wiele, wiele rzeczy, które należałoby zmienić. Po drugie od czego jest forum i dyskusje na nim? Chyba k***a do tego by wyrażać swoje zdanie, pisać co się podoba, co nie, co jest źle, co dobrze, co poprawić, a co nie. Prawda? Chyba ty tego nie rozumiesz ponieważ z twojej wypowiedzi wywnioskowałem, iż człowiek który lubi WWE musi pisać w dyskusjach o WWE, ten kto lubi TNA powinien pisać w dyskusjach o TNA, a ten to lubi inne fedki, powinien pisać jedynie w dyskusjach o tych innych federacjach. A co jest najlepsze w tym wszystkim? To, że nie można skrytykować żadnej federacji, a szczególnie TNA bo wejdzie Zoniarz i wszystkich skrzyczy.

I jak byś był tak uprzejmy jeszcze wytłumaczyć mi, czy nie szkoda było ci czasu na napisanie tego posta skoro aż taką nienawiścią pałasz?

Nie, nie szkoda mi czasu. Jak go mam to piszę, po to są właśnie dyskusje jakbyś nie wiedział. Człowieku z choinki się urwałeś czy głupiego udajesz?

Po co Vince ma składować stos gówna u siebie?

Dlaczego? Dlatego, że Vince potrafi zamienić gówno w złoto i udowodnił to już nieraz.

TNA ma swoich fanów i niektórym nie przeszkadza ściąganie pomysłów, a wręcz przeciwnie, jest nawet ciekawiej jeżeli masz możliwość obejrzeć inny sposób poprowadzenia tego samego. I należy tutaj nadmienić, że TNA nie jest jakimś nielegalnym zgrupowaniem kopiującym pomysły innych tylko na ich bazie tworzy swoje. A co nie wolno?

No jeśli komuś nie przeszkadza MARNA kopia czegoś, to proszę bardzo. Mi to jednak przeszkadza. Nie lubię gdy znane federacje robią coś nieprofesjonalnie, choćby się jeszcze starały zrobić coś dobrego, to pół biedy. Pewnie, że wolno kopiować, nic nie mówiłem, że jest to zakazane. Tylko właśnie, czy to jest profesjonalne działanie? Nie sądzę...

Nikt od TNA nie wymaga bóg wie czego, standardowa fedka która swoim poziomem zniżyła odpowiednio wymagania co do show przyprawiając tym samym o radość widzów z byle czego. I nawet jeżeli pojawi się jakiś podobny do innej federacji element, przeważnie ich to cieszy.

Dixieland ma żenujący poziom jakby patrzeć na nią wśród innych, ale dzięki swojemu braku ograniczenia co do krwii jak i innym elementom (głównie mającym znaczenie sentymentalne) utrzymuje fanów.

Co do własnego zdania oczywiście każdy powinien je przedstawiać ale nie przekraczając pewnych barier. Jest różnica między zwykłą opinią a ciężkim jechaniem. W przypadku tego drugiego często autor nie zauważa tej zmiany, którą z kolei spostrzega inny użytkownik i nie wytrzymuje... musi reagować ;) z tym WWE fakt, przesadziłem, może jestem zbyt przeczulony na punkcie żenujących wypowiedzi małolatów na różnych forach. Ale pozostając przy świecie Vince'a trzeba przyznać, z TNA nic on by nie zrobił. Już wolałbym aby rozsypało się po indy gdzie wrestlerzy typu AJ, Pope, Kaz odnaleźliby swoje miejsce.

I prośba taka jak już wyrażasz swoją opinie jak powyżej, staraj się nie robić tego tak agresywnie(?) bo to jest lekko drażniące dla osób którzy tako jako akceptują zagrywki TNA.

CO do Sagregiento czy jak to coś tam się wabi, jeżeli wierzyć informacją na twitterze i innych badziewiach tego typu, pomysł urodził się w pustych głowach oficeli Spike TV którzy najarani oglądaniem WWE (na)rzucili TNA propozycje stworzenia mechikano klimatu który niby przyciągnie rzesze fanów. Także więc biorąc pod uwagę nowe fakty wycofuje większość mojej opinii dot. nowej roli reda.

Nikt od TNA nie wymaga bóg wie czego

Nie mniej jednak TNA stać na to by robić lepszy produkt. Zapewne pamiętasz tę federację za czasów sześciokątnego ringu. Przypomnij sobie tamten klimat, tamte walki, czyż nie było to piękne? Bóg wie czego nikt pewnie nie wymaga, ale przydałby się powrót do tamtych czasów bo obecny produkt Dixie jest według mnie słaby.

Jest różnica między zwykłą opinią a ciężkim jechaniem. W przypadku tego drugiego często autor nie zauważa tej zmiany, którą z kolei spostrzega inny użytkownik i nie wytrzymuje... musi reagować ;) z tym WWE fakt, przesadziłem, może jestem zbyt przeczulony na punkcie żenujących wypowiedzi małolatów na różnych forach. Ale pozostając przy świecie Vince'a trzeba przyznać, z TNA nic on by nie zrobił. Już wolałbym aby rozsypało się po indy gdzie wrestlerzy typu AJ, Pope, Kaz odnaleźliby swoje miejsce.

Sorry, ale była to moja opinia. Może jest to ciężkie jechanie, ale piszę tak jak ja to widzę i tyle. Wiem, możesz lubić tę fedkę (szanuję to) i denerwować się na to, że ktoś na nią najeżdża, ale tak już jest. Każdemu podoba się co innego, tak było, jest i pewnie będzie. Z tymi małolatami na innych forach, to spoko, nie jesteś sam. Mnie to też drażni i człowiek jest przewrażliwiony. Ok, myślę, że Vince mógłby jednak coś zrobić z TNA. Ten gość ma łeb na karku i potrafi zrobić z niczego coś. Dla przykładu taki Samoa Joe miałby chyba szanse w WWE. Jest jednym z moich ulubionych zawodników w TNA, jak na swoją wagę rusza się znakomicie. Jest po prostu świetny i wydaje mi się, że McMahon mógłby go spożytkować. Dobra nie będę wymieniał reszty bo odchodzę za bardzo od tematu tej dyskusji.

I prośba taka jak już wyrażasz swoją opinie jak powyżej, staraj się nie robić tego tak agresywnie(?) bo to jest lekko drażniące dla osób którzy tako jako akceptują zagrywki TNA.

Ok, rozumiem cię. Jedną z moich wad jest to, że jak się zdenerwuję to nie mam litości. Często mi się to zdarza, sorki jeśli poczułeś się urażony :).

CO do Sagregiento czy jak to coś tam się wabi, jeżeli wierzyć informacją na twitterze i innych badziewiach tego typu, pomysł urodził się w pustych głowach oficeli Spike TV którzy najarani oglądaniem WWE (na)rzucili TNA propozycje stworzenia mechikano klimatu który niby przyciągnie rzesze fanów.

Jeśli te informacje zaczerpnięte z Twittera są prawdziwe to cóż tu napisać... Jeśli propozycja Spike TV została rzucona, to TNA źle postąpiło. Lepszym rozwiązaniem sprawy byłoby odrzucenie tej propozycji. Jeśli Spike narzuciło tę propozycję, to Dixie powinna dłużej porozmawiać z szefostwem tej stacji. Dla przykładu, wątpię by Vince dał sobie tak w kaszę dmuchać by telewizja nim rządziła. Powiedzmy sobie szczerze, Hogan, Flair nie przynieśli ratingów to jakiś tam Sangriento ma je przynieść? Sangriento, który nie został w żaden sposób wypromowany i nie jest w ogóle znany? Powtarzam, jak już chcieli żywcem jakiegoś luchadora u siebie to mogli wziąć go z AAA z którym TNA ma dobre stosunki. AAA nie wydałoby im jakiejś wielkiej gwiazdy, ale jakby wzięli jakiegoś pionka, to już takie rozwiązanie byłoby lepsze od tego Sangriento. Kogo by mogli wziąć? Nigdy bym się nie spodziewał, że to napiszę, ale jednak to zrobię... Aerostar... Tak, na przykład Aerostar. Jeden z moich ulubionych wrestlerów. W AAA nie jest ani trochę doceniany, nie zdobywa nic, rzadko się pojawia, mało walczy i już mnie z tego powodu szlag trafia. Zdolny jest jak nie wiem co, świetny lotnik, myślę nawet, ze mógłby dorównać Sin Carze. Też by mogli pokazać kilka filmików z jego udziałem i takie tam. Nie jest on jakąś gwiazdą bo jest mało wykorzystywany, ale jeśli TNA chciałoby z niego zrobić gwiazdę pokroju Cary, to myślę, że stałby się w federacji Dixie straszliwie ważną postacią. Pewnie daliby mu jakiś tytuł i jakoś by to było. Już wolę oglądać Aerostara w Dixielandzie niż patrzeć na to, co AAA z nim wyprawia.

TNA zaczyna przesadzac z tym kopiowaniem pomysłów od WWE chociaż WWE też pokazało że potrafi zgapiac , chodzi mi tutaj O Snooki i o Laycool.

Sangriento nawet nie dostał pushu . Ba , nawet większośc fanów TNA nie wie kto to jest . Bo wątpie by dużo osób oglądało Xplosion , jest to coś na wzór superstars. Wątpie by ten pomysł wypuścili na głębokie wody chociaż Creative Team TNA słynie z głupich pomysłów , ale pożyjemy zobaczymy .