Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chi Chi - młody wrestler zaczynający przygodę z WWE, cz.3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

19 kwietnia 2011, wtorek

Wstałem o 8:30. Umyłem się, ubrałem i zjadłem śniadanie. Wszedłem na swój e-mail i tam była wiadomość od Daniela Bryana, że o 10:00 jest trening z Alberto del Rio, nim, Jackiem Swaggerem, Sheamusem i The Mizem.O godzinie 10:00 stawiłem się w umówiony6m miejscu. Trening już trwał. Walczyli The Miz i Sheamus, czyli walka pomiędzy dwoma Championami. Przywitałem się ze wszystkimi i zacząłem rozgrzewkę. Miałem walczyć z Alberto del Rio. Szczerze to trochę się obawiam. Muszę coś udowodnić Danielowi. Powalczyliśmy trochę z Alberto i w końcu Del Rio zapiął mi ArmBar. Długo nie wytrzymałem i musiałem odklepać. Alberto del Rio puścił mnie i pomógł wstać. Po treningu poszliśmy do centrum handlowego. Wypiliśmy po małym piwku i o 14:00 wróciłem do hotelu. Byłem zmęczony, więc się zdrzemnąłem. Wstałem o 18:30. Prawdę powiedziawszy później nie wydarzyło się nic specjalnego.

20 kwietnia 2011, środa

Przez tą drzemkę wcześnie wstałem. Już o 7:30. Nie ma na co czekać, umyłem się i ubrałem. Następnie wyszedłem po drobne zakupy do pobliskiego marketu. Po powrocie do pokoju oglądałem RAW w telewizji. Po obejrzeniu tejże gali wszedłem na maila. Była wiadomość od Vince'a McMahona. Miałem stawić się w pobliskiej kawiarence o 11:00. Aktualnie jest 9:30, więc jeszcze czas. Pograłem sobie w SmackDown vs Raw 2011. Nareszcie nastała 10:50. Miałem blisko do kawiarni, więc wyszedłem. VK McMahon już na mnie czekał. . Podszedłem, przywitałem sie i zająłem miejsce. Od razu się go zapytałem o co chodzi. Powiedział mi, że jest zadowolony ze mnie, że spisałem się w swoim debiucie przed fanami i postanowił mi dać szansę w debiucie na ringu. Dał mi scenariusz. Mój ringowy debiut będę miał z Primo. Starałem się ukryć radość. Chciało mi się skakać! W końcu rozeszliśmy się w swoje strony. Oczywiście pierwsze co zrobiłem po powrocie to musiałem się pochwalić mojemu trenerowi i na Facebook'u. Wiele moich przyjaciół i znajomych powiedziało, że będę mnie oglądać w TV, więc trema jest jeszcze większa. Resztę dnia spędziłem z moją mamą.

21 kwietnia 2011, czwartek

Od 6:30 byłem na nogach. Od 7:00 zaczynał się mój trening z Danielem Bryanem. Przez to 30 min zdążyłem sie ubrać, umyć i zjeść coś lekkiego. Przed hotelem czekał mój trener, więc do niego wyszedłem. Poszlismy do jego samochodu i pojechaliśmy na halę. Daniel nauczył mnie LeBell Lock'u. Naszemu treningowi przyglądała się Gail Kim. Z małymi przerwami trenowaliśmy do 13:30. We trzech poszliśmy na obiad. Daniel kokietował z Gail. Tan niezręcznie się czułem. Zjadłem swój obiad, a oni nie tknęli. Zapłaciłem za swój posiłek i poszedłem się przejść. Oni nawet nie zauważyli, że mnie nie ma... Jestem zły na Daniela, ale mniejsza. W parku na około tylu zakochanych, a ja chodzę sam jak palec. No cóż, takie życie. Usiadłem na ławce. W końcu przypadkiem Daniel Bryan i Gail Kim trafili na mnie w parku. Była wtedy 14:30. Nareszcie Bryan się do mnie odezwał:

Daniel Bryan: Czemu chodzisz taki przybity?

Chi Chi; Jestem sam. Jak przyjdzie do Ciebie Gail Kim to od razu o mnie zapominasz. A z WWE znam tylko Ciebie i Eve.

Daniel Bryan: Też tak zaczynałem. W końcu się zaaklimatyzowałem i znalazłem piękną dziewczynę. Tylko uwierz w siebie, a osiągniesz wszystko.

Chi Chi: Dzięki wielkie, że chcesz ze mną trenować, i że ze mną wytrzymujesz, bo to nie jest łatwe. (śmiech)

Daniel Bryan: Nie ma sprawy. Dobra, ja lecę, na razie. Powodzenia na Superstars.

Chi Chi: Narka, dzięki.

Słowa Daniela mnie podbudowały. Dobra, teraz idę do hali. Kiedy doszedłem od razu skierowałem się do mojego Locker Room'u. Trochę popakowałem, popodnosiłem hantle, aż w końcu się wyluzowałem. Do mojej szatni przyszedł Primo. Omówiliśmy kilka kwestii dotyczących walki. Kiedy Colon opuścił szatnię, postanowiłem posłuchać muzyki. Później przyszła do mnie Eve. Rozmawialiśmy, aż do początku gali. Chyba się zakochałem. Eve Torres przytuliła mnie na pożegnanie i wyszła, gdyż jej walka była pierwsza. Chciałbym zaliczyć udany debiut, ale pewnie jak zwykle dostanę kopa w dupę od życia. No cóż, rozgrzewka i po walce Eve moja kolej.

Chi Chi vs. Primo

Przede mną pierwsza walka w WWE. Odbędzie się ona na SuperStars. Obaj jesteśmy już na ringu. Zaczęliśmy od zwarcia, które niestety wygrał mój przeciwnik. Sprowadził mnie on do parteru. Odbił się od lin, chciał wykonać mi Leg Drop, jednak ja się odsunąłem. Od razu porwałem się do ataku. Podniosłem mojego rywala, zadałem mu Chopa, jednak on odpłacił mi się mocnym uderzeniem, które powaliło mnie na matę. Primo podniósł mnie i wykonał Irish Whip. Chciał wykonać Clothesline, jednak ja się schyliłem, odbiłem się od lin i Primo Colon otrzymał Crossbody. Przypiąłem rywala... 1.. 2.. Kick Out! Podniosłem mojego przeciwnika, jednak on mnie kopnął. Odbił się od lin i otrzymałem Clothesline. Po raz kolejny Eddie Colon mnie podniósł i powalił mnie Headbuttem. Pin... 1.. 2.. Kick Out! Primo tauntuje. W tym czasie ja zdążyłem się pozbierać. Poczekałem, aż brat Carlito się odwróci, a gdy już to zrobił, wykonałem mu Enzuigiri. Podniosłem Primo i Irish Whip, a po nim Hip Toss dla Colona. Odbiłem się od lin i Leg Drop. Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Primo jest twardym wrestlerem. Postanowiłem podnieść Eddiego i wykonać mu kolejny Irish Whip. Chciałem mu także wykonać Clothesline, ale Primo uniknął i zatrzymał się na linach. Podbiegłem do niego, jednak Eddie Colon poczęstował mnie ładnym Dropkickiem, po którym padłem na deski. Rywal mnie przypiął... 1.. 2.. Kick Out! Primo mnie podniósł. Ja wykorzystałem okazję i zadałem mu serię Chopów. Colon jest jeszcze na nogach. Odbiłem się od lin i Shoulder Block. Od razu przeszedłem do zapięcia Figure Four Leg Lock. Niestety, Primo zdołał doczołgać się do lin i byłem zmuszony puścić uchwyt. Podniosłem swojego rywala i wykonałem mu Irish Whip, a po nim Powerslam! Postanowiłem wejść na narożnik. Próba wykonania Flying Elbow, jednak nieudana, bo mój przeciwnik się odsunął. Obaj leżymy i jesteśmy już dość zmęczeni. Sędzia doliczył do siedmiu i pierwszy wstał Primo. Podniósł mnie i wykonał mi Hurricanranę. Byłem już bardzo obolały. Nie mam jeszcze kondycji na tak długie walki i będę musiał popracować nad tym na treningach. Eddie Colon wszedł na narożnik i wykonał Diving Leg Drop. Pin... 1.. 2.. Kick Out! Resztkami sił udało mi się uratować ten pojedynek. Primo postanowił po raz kolejny wejść na narożnik. Ja już powoli wstawałem. Kiedy byłem już na nogach, mój rywal chciał wykonać Diving Headbutt, ale otrzymał ode mnie Dropkick! Pin... 1.. 2.. Kick Out! Jak to możliwe?! Przyznam szczerze, że nie mam już pomysłu na tą walkę. Zarówno ja jak i Primo leżymy na macie, ponieważ jesteśmy bardzo zmęczeni. Arbiter doliczył do ośmiu i ja wstałem. Wszedłem na narożnik i wykonałem 450 Splash! Nie chciałem na tym poprzestać. Po chwili postanowiłem wykonać Moonsault z miejsca. Wiedziałem, że jestem już bardzo blisko zwycięstwa. Podniosłem Eddiego Colona i chciałem mu wykonać moją akcję kończącą, czyli High Kick, jednak mój przeciwnik złapał mnie za nogę i mnie wywrócił. Błyskawicznie przeszedł do swojego finishera - Figure Four Leg Lock. Ból był dla mnie za duży i niestety odklepałem. Byłem na siebie bardzo zły. Chciałem zaliczyć dobry debiut, ale niestety nie wyszło. Chwilę jeszcze poleżałem na macie, a następnie zdenerwowany poszedłem na Backstage.

Po powrocie do szatni umyłem się i ubrałem. Zostałem, aby obejrzeć resztę gali. Oto wyniki gali:

Eve & Tamina defeated The Bella Twins

Primo defeated Chi Chi

David Hart Smith defeated Zack Ryder

The Great Khali defeated Tyson Kidd

Ted DiBiase defeated Yoshi Tatsu

Drew McIntyre defeated Chris Masters

Christian defeated Jack Swagger

Po gali odwiozłem Eve do domu. Podziękowała za transport i pocałowała mnie w polik. Całą drogę powrotną o niej myślałem. W hotelu od razu rzuciłem się na łóżko i zasnąłem jak małe dziecko.

CDN.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

1

• Afee

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to może skomentuje bo nadrabiam zaległości ;) Chi Chi nie wygrywa pierwszej walki, szkoda, ale dobrze, że nie chcesz od razu wygrywac wszystkiego tylko spokojnie wchodzisz do federacji. Sposób pisania podoba mi się, jest trochę podobny do mojego, myśle, że to nie obraza :P - tak sądzę ;) te dni przed galą mogłyby być jakoś bardziej rozpisane, jakiś wywiad czasem się zdarzy, występy też bo WWE pcha młodych do tych podpisywania itp., żeby wypromować i aby dać odpoczać starym gwiazdą. Mógłbyś trochę bardziej podkoloryzowac, bo taki totalny realizm, że na poczatku nie ma tak wiele wywiadów troche przynudza. Jest dość dobrze, walka napsiana bardzo przyjemnie, fajnie sie cyzta i czekam na następne częsci. Ocena może być nawet z 4/6 za tą część. Powodzenia w kolejnych cześciach ;)

Niedługo 3 część przygód GP, ostatnio nie miałem czasu, ale od 28 powinno wszystko ruszyć, przynajmniej do połowy maja dośc intenswynie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png