Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 22/04/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Dark Match

Beth Phoenix pokonała Laylę

Match 2

Rey Mysterio pokonał Cody'ego Rhodes'a

Match 3

Jack Swagger pokonał Trent'a Barettę

Match 4

WWE Tag Team Championship

Big Show & Kane pokonali Justin'a Gabriel'a & Heath'a Slater'a

Nowi Tag Team Champions : Big Show & Kane!

Match 5

Drew McIntyre pokonał Chris'a Masters'a

Match 6

Intercontinental Championsip

Wade Barrett pokonał Kofi'ego Kingston'a

:arrow: SD! Otworzył Michael Cole, który wszedł na ring gdzie znajdował się tron

:arrow: Cole został solidnie wygwizdany przez publiczność

:arrow: Pas World Heavyweight wisiał od początku wysoko nad ringiem

:arrow: Po meczu Rey'a & Cody'ego ten drugi założył Mysterio na głowę papierową torebkę =))

:arrow: Pokazano promo Awesome Kong

:arrow: Po meczu Tag Team doszło na BS do sprzeczki między The Corre

:arrow: Podczas meczu o IC Barrett otrzymał clothesline od Jackson'a

:arrow: Podczas przyjęcie pożegnalnego Edge'a ostatecznie po pas wspiął się Christian!

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Cholera, Cody Rhodes jest coraz bardziej przekonywujący, kilka miesięcy i widziałbym go chętnie nawet z world title. Za mikrofonem zaczął błyszczeć od SmackDown, które również odbylo się w Wielkiej Brytanii, gdzie wyszedł ze szczoteczką do zębów i zaczął nawracać miejscową publicznośc. Dzisiejszy(a właściwie wtorkowy..) segment był bardzo dobry, Rhodes jako pewnego rodzaju psychol spisuje się fantastycznie, dawno nie mogliśmy zaobserwować tak dobrego gimmicku. Jeszcze rok/półtora roku temu nie powiedziałbym o nim dobrego słowa (przyszłość widziałem w jego koledze z teamu), teraz wyrasta na jednego z moich ulubionych wrestlerów(a raczej superstarsów) u niebieskich, nikt nie poczynił takich postępów w ostatnich latach, przynajmniej nie przypominam sobie takiej sytuacji. Wiele będzie zależało od tego falls count anywhere na Extreme Rules, który może wyniesć go jeszcze wyżej (kto najpierw pojechał czysto Mysterio, a potem wygrał z nim feud? :| ). O poziom walki martwić się nie trzeba (na WM skroili drugi najlepszy match, a teraz mają stypulacje), ale chyba nie poziom będzie najważniejszy. Tak samo jak dopingowałem z wszystkich sił Punka rok temu (i po części pomogło, na Extreme Rules wygrał), tak teraz będę dopingował Cody'ego i mam wielką nadzieję, że pojedzie kolejny raz czysto karła i zacznie mierzyć wyżej. Największym problemem może być brak wrestlera, z którym można poprowadzić większy program, dlatego jedyną opcją może być niestety draft do czerwonych

Co do Corre - różnie to z nimi było, na początku miałem ich gdzieś, w okolicach Elimination Chamber zacząłem się do nich przekonywać (i zwycięstwo nad ekipą Santino stawiałoby ich wyżej od New Nexus, którzy z tygodnia na tydzień robili się coraz bardziej żałośni), a teraz nagle się rozpadają. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale mam nadzieję, że jeden, bardzo utalentowany chłopak, który zwie się Wade Barrett zostanie wreszcie doceniony, bo to aż śmieszne, że ktoś kto zniszczył Johna Cene, teraz dostawał wpierdol od Big Showa i jego kumpli. Nie jestem za stratą Intercontinental Championship, bo uważam, że jest on w stanie podnieść prestiż tego tytułu (następne walki z Kofim jednak w tym nie pomogą), ale potrzebuje na to trochę czasu i przede wszystkim odpowiedniego rywala (dlatego jestem za jego interwencją [choćby z dupy] w Ladder Matchu i rozpoczęciu programu z zapałką, który na główny pas nie ma niestety szans). Pozostali jakoś mnie mało interesują, choć uważam, że Slater i Gabriel powinni trzymać się jako tag team, w pojedynke nie ugrają zupełnie nic (pierwszy lepszy przykład, hart dynasty) i w najbliższym czasie mogą wylecieć (bądź też wrócić do rozwojówki, co rudemu z pewnością by się przydało). Jacksona jakoś od początku lubiłem, choć nie uważam go za jakiegoś super wrestlera, po prostu mi nie wadzi. Racja, musi podszkolić się w ringu (i to sporo) i przy mikrofonie (albo nie brać go do ręki), ale gdyby dostał jakiegoś menadżera (choć nasuwa mnie się niestety tylko Cole), mógłby być z niego ludzki człowiek. Druga sprawa, to być może przenosiny któregoś z panów do New Nexus (co w przypadku tej trójki byłoby zbawieniem) i odbudowywanie tej stajni w jakiś sposób, bo są żałośni, ale to chyba nie ten temat.

To te najważniejsze sprawy, o ostatnim segmencie nie chce mi się pisać, choć Ricardo Rodríguez na wózku był świetny. Zapałka ma coraz mniejsze na zdobycie tytułu, skoro dominuje na tygodniówkach. Z jednej strony źle, bo mu się należy, z drugiej zaś liczę po cichu na jakąś rywalizację z Barrettem i walki wysoko w karcie mimo, iż to 'tylko' Intercontinental Championship.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Smackdown bardzo przyzwoity w tym tygodniu. Było kilka ciekawych wydarzeń, ale po kolei:

Rey vs Rhodes - kolejna dobra walka tej dwójki. Było troszkę słabiej niż na WMce, ale i tak było dobrze. A jeszcze lepsze było to co stało się po walce i rozwałka Rey'a. Pozatym Rhodes'a obecnie naprawdę lubię. Wystarczyło dać mu maskę, kaptur na głowę, spojrznie spod kaptura godne Deadman'a i mamy naprawdę zajebisty gimnick. Na ER zobaczymy Falls Count Anywhere Match - jak się postarają, to ta walka może być najlepszą walką PPV. a jeszcze ten lot Cody'ego przez bandę naprawdę mnie rozśmieszył - ależ ten Rey ma siły :)

Trochę mi szkoda całej sytuacji jaka dzieje się wokół LayCool. Niestety już niebawem się rozpadną i jedna z nich pójdzie na RAW, gdzie moze połączy siły z Awesome Kong.

Swagger z Barreta nic ciekawego nie pokazali - zwykły squash

TT Match o TT Title - całkiem zasłużenie Gabriel i Slater stracili swoje pasy. Ssali jao mistrzowie, a w czasie trwania run'u walczyli chyba ze 3 razy. I to mają być TT Champions?? Sam match całkiem niezły, tylko że trochę krótki.

Masters i McIntyre również zrobili całkiem zjadliwą walkę. Drew nadal prezentuje się dobrze w ringu. Już niebawem pewnie dostanie push na IC Title albo Draft na RAW.

IC Title Match - sama walka bez wielkiej historii. Ważniejsze co się działo między Jackson'em a Barrett'em. Ogólnie nie podoba mi się sytuacja w jakiej jest teraz The Corre. Zapowiadali się świetnie i miałby być już rozpad raptem po 2óch miesiącach ?? Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, chociaż na ER naprawdopodobniej do tego dojdzie - ktoś z nich napewno przejdzie na RAW. Skoro chcą już ich rozdzielić tak szybko, to po co było ich zakładać.

Przyjęcie pożegnalne dla Edge'a było fenomenalne. Wejście "Lity" dobre, a wjazd Ricardo na wózku z wąsami do tlenu w nosie i parodiowanie Edge'a mnie rozwaliło :applause::D Pojawienie się Edge'a pozytywne raz dobrze zagrany atak Christian'a. Ten atak jednak tylko umacnia teorię, że Alberto zgarnie tyuł na ER.

Smackdown dobry był w tym tygodniu. Śmiało mogę dać ocenę 4+.

PS te powtórki RAW :censored::censored:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg