Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#15,5 Audycja BGZ Wrestling-Turek&Droops + Goście Specjalni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#15,5 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droops + Goście Specjalni

'Cd. Indy & Rey de Reyes'

Dzisiaj chcielibyśmy przedstawić audycje, która powinna pojawić się dopiero w Sobotę, ale w waszych komentarzach do audycji 15 można wywnioskować, że chcecie także porozmawiać o Lockdown. Ta audycja zostanie nagrana, więc bez obaw. Możemy też na niej wspomnieć trochę o końcu kariery Edge'a. Lecz na dzisiejszej audycji będziecie mogli usłyszeć dokończenie poprzedniej oraz temat który jest głównym tematem, czyli Omówienie Rey de Reyes. Oczywiście myślę, że znajdziecie tam trochę pozytywnego humoru oraz po raz kolejny będziecie mieli okazję dowiedzieć się czegoś nowego o Lucha Libre. Serdecznie zapraszam do wysłuchania i czekamy na komentarze, które są jak najmilej widziane

:)

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS ORAZ GOŚCIE SPECJALNI

Mr. Lucha Libre - Yao oraz Hayabusa
  • DOWNLOAD:
    HOTFILE
http://hotfile.com/dl/115071976/761652f ... __Hayabusa)_Cd._Indy__Rey_de_Reyes.mp3.html

MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=EG71TLNJ

MEDIAFIRE
http://www.mediafire.com/?pdwo9o8xrp5itz9

X7
http://x7.to/oeet9q

DO WYSŁUCHANIA:
http://turek268.wrzuta.pl/audio/0Tsa6AU ... y_de_reyes

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ YOUTUBE BGZ-WRESTLING
http://www.youtube.com/BGZwrestling
DOWNLOAD:
HOTFILE
http://hotfile.com/dl/115071976/761652f/15.5_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Turek_i_Droops__Gocie_Specjalni_(Yao__Hayabusa)_Cd._Indy__Rey_de_Reyes.mp3.html

MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=EG71TLNJ

MEDIAFIRE
http://www.mediafire.com/?pdwo9o8xrp5itz9

X7
http://x7.to/oeet9q

DO WYSŁUCHANIA:
http://turek268.wrzuta.pl/audio/0Tsa6AUawys/15.5_audycja_bgz_wrestling_-_turek_i_droops_goscie_specjalni_yao_hayabusa_cd._indy_rey_de_reyes

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

OCENIANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 29 KWIETNIA)

_______________________________________________________________________________________________________

Los Ice Creams :) ->

9.jpg

Informowano was że premiera będzie jutro (środa), ale dałem rade zrobić to wcześniej więc zapraszam! :)

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

4

• Turej

3

• Windover

2

• Illusion

1

Top użytkownicy w tym temacie

Eddie Kingston! Najlepszy zawodnik w świecie wrestlingu. Dokończenie audycji, było fajne. Było śmiesznie, tylko niepotrzebnie na to "zajebiście" dałeś cenzurę, bo na resztę "wypowiedzi" Yao, owszem. No zamazaliście moim zdaniem audycje 15 która była niewypałem, ale teraz jest ok. Daje zasłużone 4 :)

1.jpg

Iluzja.....

Plus tej audycji to długość, humor na w miare wysokim poziomie(moim zdaniem powinni to puszczać na Polonii :P) cenzura, nareszcie nie trwa to godzine i można tego spokojnie przesłuchać. Niestety o Lucha nie słuchałem zbyt uważnie, nie interesują mnie zbytnio meksykańskie federacje, ale ogólnie gut dżop - dam 4 za tą audycje.

btw. Ten Kingston to musi być niezły ziom, trzeba go obadać :D.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Druga cześć audycji pobija tą pierwszą. Dostałem to czego chciałem. Genialnie. Widać że pod względem organizacyjnym było o wiele lepiej od 15 audycji. Fajnie omówione Rey De Reyes no i Eddie Kingston i Los Ice Creams rozwalają wszystko. Gratulacje udanej audycji 5/6.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Audycja przyznam lepsza niż poprzednia. Słuchać sie spokojnie dało, było kilka śmiesznych momentów oraz coś zawsze mogłem się dowiedziec, ale po koniec zaczeliście nawalać o tym Rey Del Reyes czy jakoś tak i ogólnie prawie nic z tego nie zrozumiałem. xD Lecz audcyja dobra. 4+ wam daje.

ahfo.png

luba_049.png

Najsłabsza audycja ze wszystkich trzech jakie słyszałem. Ogólnie gówniane tematy obraliście ,co chwile jakiś śmiech kur.. itd =)) nie no hehe ale co dalej? Pośmiać możemy się z byle czego a tu liczyłem na coś PROF jak ostatnim czasy jeszcze przed powrotem Undertakera i triple h była taka ciekaw audycja prawie godzinna. Niestety szczerze 0,5/6 za to że w ogóle ją zrobiliście.

Dop. Droops: Szczerze? Masz niby 20 lat, a piszesz jak jakiś dzieciak z podstawówki czy co najwyżej gimnazjum. Gówniane tematy... Taa, wszystko poza WWE jest gówniane? Wiesz w ogóle co było celem tej i poprzedniej audycji? Otwórz oczy bo na świecie nie istnieje tylko WWE, ale też kilkaset innych federacji. Dziękuję za uwagę ;).

Sorki, że sobie pomyślicie że nabijam sobie posta, ale muszę to zrobić w nowym, ponieważ nie mam sił...

Ogólnie gówniane tematy obraliście

Yyyy. Że co proszę? Wiesz może cokolwiek o Lucha LIbre, albo o Indy, czy twoja wiedza o wrestlingu zamyka się na WWE? Na to wygląda. Tak dla sprostowania, sam nie jestem jakimś mózgiem co do Lucha Libre, ale gala REy de Reyes któremu była poświęcona audycja jest jedną z największych gal LL. Na początku z tego co pamiętam, dyskutowaliśmy a temat Eddiego Kingstona, no oki, tutaj może się nam buntować, bo jeżeli twoja wiedza w wrestlingu zakańcza się tylko na WWE, tak jak to już pisałem wcześniej, to możesz kolesia nie kojarzyć. Może masz jakaś nienawiść do tego stylu wrestlingu, ale nie wiem jaki może być tego powód.

co chwile jakiś śmiech kur.. itd

Yyyyy.... Gdzie i kiedy? Cenzura była, jeżeli chcesz to już to komuś pisałem, zapraszam na Radio Maryja - Częstotliwości nadawania: http://www.radiomaryja.pl/informacje.ph ... totliwosci Tam jest calutki czas sztywno i bez śmiechu, więc serdecznie zapraszam. Sorki jeżeli mogłeś poczuć się urażony moim komentarzem, ale ja także wyraziłem swoje zdanie o tym co myślę. Szanujemy twoje zdanie i dziękujemy za komentarz. Wesołego Alleluja :)

Turek, olewaj takich. To pewnie jeden z 'dorosłych dzieci' z Wielkiego Frajerstwa, który chce pojechać po Was by jakoś uratować żenujący poziom audycji z tamtej strony. Dziękuje, amen.

Rated-R Superstar !

Jak czytam wypowiedzi niektórych osób (Windover to do ciebie) to nie wiem czy mam płakać czy śmiać się. Chyba słuchałeś innej audycji. Na świecie jest nie tylko WWE i to, że wybrali inny temat na tą audycję nie powinno obniżać oceny. Nie mam pojęcia o Lucha Libre i Indy więc cieszę się, że taka audycja powstała, bo mogłem się czegoś dowiedzieć. Co do samej audycji to była dobra. Ocena to 4+

ksgj.png

No właśnie ten dorosły potrafiłby zrozumieć krytykę i uszanować zdanie drugiej osby. Nie niby mam 20-lat tylko mam 20-lat.

Nie pisałem jak dzieciak tylko pisałem w pośpiechu. No i nie zamierzam już dalej w ogóle się udzielać takie komentarze.. Odpowiednie do wieku

A tam mało-letni kolega od Wielkiego Frajerstwa powiem krótko - Zamknij pizdę człowieku. Nie znasz mnie to nie oceniaj. W sumie to dwóch was nawet ,lizusy takie forumowe za kolorek pewnie.

Turek myślałem że Ty jako jeden z nielicznych jesteś tu rozsądny.

Nie zamierzam się spierać o takie pierdoły więc tyle mnie na tym forum. Joł 8)

/potem do usunięcia jak już przeczytany. e Windover.

Dop. Turek: Nie, nie usunę tego posta, ponieważ jakiś ślad po Tobie musi zostać :)

Dop. Droops: Ale strata, to forum upadnie bez ciebie nie odchodź proszę nieee... BGZ bez ciebie upadnie :(

A tam mało-letni kolega od Wielkiego Frajerstwa powiem krótko - Zamknij pizdę człowieku. Nie znasz mnie to nie oceniaj. W sumie to dwóch was nawet ,lizusy takie forumowe za kolorek pewnie

No ba, mam niebieski kolor i jestej przejebisty, chcesz spróbować? Jeżeli oceniasz ludzi po wieku - już jesteś skończonym idiotą. Ups, oceniłeś, nie zagłębiam się w dalszą dyskusję.

Nie zamierzam się spierać o takie pierdoły więc tyle mnie na tym forum. Jo

Niezmiernie się ciesze, powodzenia w przedszkolu i dalszych audycji na ch***ym poziomie.

Ja myślę, że niektóre osoby powinny wejść w jego profil i przy zakładce 'ostrzeżenia' nacisnąć trzy, dziękuje. A Turek, nie bierz pod uwagę jego oceny.

Dop. Turek: Każdy ma swoje zdanie i wezmę także jego ocenę pod uwagę. A co do twojego wieku Windowver, to ja sobie także mogę dać że mam 50 lat i myślisz że tak sobie zarobię na szacunek na tym forum? Nikt ciebie nie sprawdzi czy na prawdę masz tyle lat, ale trochę wyrozumiałości i lojalnosci do innych użytkowników się przyda. Pozdrawiam :)

Rated-R Superstar !

Cieniutko wyszło wam to wszystko... Już na samym początku żarty z Kingstone'a były lekko przesadzone. Gościo kiedyś na serio wymiatał... chociażby w CZW kiedy to z Sabianem kręcił dobre walki bądź jeszcze nie dawno z Youngerem. Gościo wyrobił sobie taką opinie na swój temat, że przedziwne byłoby gdyby Quack podkładał go innym. A zresztą jakby to wyglądało? Taka prawda, że każda federacja ma swojego terminatora a King of Diamonds pasuje na takiego jak nikt inny ;). I trzeba mu to przyznać, że potrafi przyciągnąć widzów i zwrócić uwagę na swoją walkę. I w tym chyba właśnie tkwi powód takiego a nie innego ciągnięcia jego postaci. Miało wyjść śmiesznie a wyszło żenująco... sorry

Drugim elementem do którego można się doczepić jest wszechogarniający chaos dźgany przez jakość głosu i duszony zbędnym podkładem muzycznym. ciekaw jestem jakim programem nagrywacie.

Nie wytrwałem do końca audycji (chociaż była krótka) więc oceny końcowej nie wystawie. Powinna wam wystarczyć czysta opinia ;)

Aha i chłopaki, ataki na innych które powyżej zaprezentowaliście z wypowiedziami na niskim poziomie świadczą nie tylko o użytkowniku ale i o stronce. A to może przyczynić się do zmniejszenia ilości userów bez których chyba jest cienko, czyż nie?

Dop. Droops: :t_up:

12348063264d94721613275.gif

Gościo wyrobił sobie taką opinie na swój temat, że przedziwne byłoby gdyby Quack podkładał go innym.

Po głębszym przemyśleniu, stwierdzam że masz racje. Ale uważasz, że można bazować na formie sprzed kilku lat ? W 2010 roku zrobił tylko jedną dobrą walkę z El Generico. Nie uważasz że trochę za mało jak na Main Eventy w Chikarze ? Od co najmniej 2 lat można powiedzieć że jest bez formy. Może i źle mówię, bo osobiście nie lubię strong stylu, choć walki takich zawodników jak Claudio Castagnoli czy Deisuke Sekimoto są naprawdę dobre.

Co do jakości głosu to niestety nie mamy studia, ani nie stać (przynajmniej mnie) na mikrofon za 200 zł. Co do programu to trzeba napisać do Turka albo Droopsa :)

Oczywiście dzięki za krytykę, ona też jest potrzebna. Saludos :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Aha i chłopaki, ataki na innych które powyżej zaprezentowaliście z wypowiedziami na niskim poziomie świadczą nie tylko o użytkowniku ale i o stronce. A to może przyczynić się do zmniejszenia ilości userów bez których chyba jest cienko, czyż nie?

Zareagowaliśmy tak na wypowiedź Windovera, bo nie podając żadnego argumentu (a ty takowe tak, stąd też brak negatywnego odzewu), jechał po audycji jak miło (prowadząc takowe prawdopodobnie na innej stronie, bądź też będąc ich fanem, ale nie chce tutaj oceniać pochopnie). To całkiem normalne, jak komuś się nie spodoba, ale czy wypowiedzi w stylu - 'hahah heheehe, ale masz ch***jowe różowe skarpetki heheeh, mój stryjek miał lepsze hehe ho ho', są na wysokim poziomie?

Rated-R Superstar !

OCENIANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

3,79

Jak ja kocham jak konkurencja chce nas zniszczyć :)