Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Obejrzałeś dobry serial, poleć go tutaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

W tym temacie możecie polecać obejrzane przez siebie seriale. Nie muszą być koniecznie nowe.

Ja ostatnio wciągnąłem dwa sezony Spartakusa i jako fan filmu 300 jestem w pełni zadowolony. Serial Spartakus Krew i piach rządzi i dzieli. Po pierwsze absolutnie nie jest dla dzieci. Brutalność, krew, odcinane członki, latające flaki, cycki, penisy, seks, walki na śmierć i życie. Wszystko to zajebiście nakręcone i podkręcone dobrą muzyką. Scenariusz i wszystkie intrygi są po prostu super. Jeśli ktoś nie wie to dodam, że serial opowiada historię Spartakusa - który zostaje Gladiatorem i musi przez walki na arenie odzyskać wolność. Jednak to tylko pretekst do ukazania wielu innych pobocznych wątków. Serdecznie polecam!

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Luba

1

• Marcineq

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Polecam Chirurgów albo program Top Gear - ale to już chyba nie serial

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Oczywiście, że obejrzałem dobry serial oraz oczywiście był on z zombie. :D Takie seriale są najlepsze.

Dead Set

Pierwszym był Dead Set. Jest to mini serial który posiada zaledwie 6 odcinków. Opowiada on o uczestnikach Big Brother'a którzy są utknięci w studiu, a za nim szaleją krwiożercze zombie, które trzeba przyznać wyglądają bardzo realistycznie. To jest chyba pierwszy film/serial w którym tak dopracowali postacie zombie. Poza tym warto obejrzeć ten serial choćby dlatego, że sam aktor który grał producenta Big Brother'a, jakie ten gość miał kozackie odzywki. Chyba z prawie każdego jego tekstu się śmiałem. Może i odzywał się jak taki "asshole", ale przynajmniej miał tak porządne plany odnośnie survivalu przed zombiakami, że chętnie bym zobaczył jak to wszystko wyjdzie, ale... No właśnie nie będę wam całości opowiadał, powiem tyle, że warto obejrzeć, nawet te odcinki nie są długie, bo pierwszy trwa 30 min, a pozostałe 5 trwają chyba po 15 min, więc nie jest to dużo czasu. Serial polecam, a ocenę jaką mu bym dał to 7/10.

The Walking Dead

Kolejny serial opowiadający o zombie, lecz tym razem ten jest bardziej rozbudowany, no może również ma tylko 6 odcinków, ale za to są one dłuższe i do tego akurat jest kręcony drugi sezon który tym razem będzie miał 14 odcinków. Serial jest bardzo wciągający, opowiada o grupce nie dawno poznałych się rozbitków którzy próbują po prostu przetrwach w tym złym i okropnym świecie. Plusem jest rozgrywka serialu, bo nie obejmuje tylko jednego miejsca jak to było w przypadku Dead Set'u, tym razem mamy wieś, mamy duże miasto, obóz i inne duperele które cieszą oko. Chętnie bym się z nimi zamienił miejscami, bo w takim świecie z chęcią bym żył. Lecz czasami w tych odcinkach widać, że nie mają pomysłu co zrobić, bo pieprzą o takich głupotach. Np. babka sie pyta gliny czy jak coś teraz ukradnie to czy to będzie przestępstwo i czy może pójść do więzienia. No proszę was totalna porażka dawać takie sceny w takim bejce. :P Poza takimi gównami serial jest bardzo przyjemny i wciągający, ja się nie mogę doczekać kiedy wyjdzie II sezon, bo z pewnością będę oglądał, a ocena tego to 8/10.

ahfo.png

luba_049.png

Chuck

Serial opowiada historię Chucka Bartowskiego- komputerowca, który w głowie ma zapisaną całą tajną rządową bazę danych. Przez to dostaje do wypełnienia różne niebezpieczne misje w których pomagają mu agent z NSA, John Casey oraz agentka CIA, Sarah Walker (Yvonne Strahovski-amerykanka polskiego pochodzenia ! bardzo ładna!).

Chuck Bartowski to przeciętny mężczyzna, któremu nawet przez myśl nie przeszło, że kiedyś od niego mogą zależeć losy całego świata. Pewnego dnia otwiera zakodowanego przez rząd maila. Przez przypadek jego umysł zapamiętuje całą zawartość serwera zawierającego najpilniej strzeżone dane dotyczące światowego bezpieczeństwa. Teraz przyszłość ludzkości zależy od jednego człowieka, który dotąd był tylko zwykłym pracownikiem sklepu ze sprzętem elektronicznym. Chuck, który usuwał wirusy komputerowe, teraz musi eliminować zawodowych morderców i groźnych terrorystów. Czytać spoiler :)

Świetny serial. Trochę komedii, akcji i dużo śmiechu :) Jeśli ktoś by się zainteresował to mogę wrzucać linki do ściągnięcia, jak i linki do oglądania online (jak coś pisz na PW) :) Ma on 4 serie. Odcinków jest całkiem sporo lecz warto oglądnąć.

alexisy.png

Californication

Najlepszy serial jaki w życiu widziałem! 4 sezony i każdy mega ciekawy przez swoje niemożliwe teksty, świetni aktorzy, zwroty akcji której jest mnóstwo, piękne kobiety i wspanała historia. Tylko tak ogólnikowo można o tym napisać bo tak naprawde trza to zobaczyć. Polecam!!!