Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 18/04/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Jeśli Morrison wygra, zastąpi R-Trutha na ER!

John Morrison pokonał R-Truth'a

Match 2

Dolph Ziggler (w/ Vickie Guerrero) pokonał Evan'a Bourne'a

Match 3

Tag Team Match

John Cena & Sin Cara pokonali The Miz'a & Alex'a Riley'a

Match 4

Eve Torres pokonała Nikki Bellę (/w Brie Bella)

Match 5

Non-Title Match

Sheamus © pokonał Santino Marellę

Match 6

WrestleMania XXVII Rematch - The New Nexus is banned from Ringside

Randy Orton pokonał CM Punk'a

:arrow: RAW rozpoczął speech R-Truth'a tóry mówił, iż to on zdobędzie pas na ER, po chwili wszedł Morrison i ustalono, że dzisiejsza walka to zweryfikuje

:arrow: Aktualizowano kartę na Extreme Rules! Zamiast R-Truth'a w Triple Threat Match'u z Ceną i Miz'em zmierzy się John Morrison!

:arrow: R-Truth przeszedł heel turn!

:arrow: Pokazano promo WWE All-Stars

:arrow: Pokazano akcję Sin Cary z RAW i SD! oraz pożegnanie Edge'a

:arrow: Ogłoszono, że Alberto Del Rio będzie na przyjęciu pożegnalnym Edge'a

:arrow: Mieliśmy speech Miz'a i Riley'a podczas którego na ring wbiegł Sin Cara, a potem Cena!

:arrow: Pokazano promo Awesome Kong teraz bardziej znaną jako Karma

:arrow: Mieliśmy speech Cole'a, który założył koronę i nakazał mówić do siebie "Sir Michael Cole" =)), mówił również o pojedynku na ER

:arrow: Po meczu Orton vs. Punk na ring wszedł cały New Nexus, jednak ostatecznie Punk zainkasował RKO od Ortona

:arrow: Na kolejnym RAW odbędzie się draft

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Housse

2

• pablo modjo

1

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

Top użytkownicy w tym temacie

Żeby się nie rozpisywać, posłużę się metodą plusów i minusów:

Plusy:

- Morrison zastępuje R-Trutha w walce o pas WWE. Co prawda nie daje mu za wielkich szans, ale lepszy on niż K-Kwik. W tym wypadku nie ma co martwić się o poziom tego starcia, pojedynek odbędzie się w klatce, więc JoMo poskacze trochę na jednego i drugiego. Trzeba przyznać, że panowie nieźle poradzili sobie w pierwszym segmencie.

- Turn byłego już pretendenta. Bardzo dobra decyzja ze strony WWE, niesamowicie odświeży to postać nudnego już do bólu Killingsa. Świetny motyw z papierosem, przyda się zmiana gimmicku i przenosiny do niebieskich.

- Miz kolejny raz daje świetne promo przed walką, od feudu z Rockiem nie schodzi poniżej oceny 'dobrej' jeśli chodzi o jego przemówienia

- Sin Cara w tagu z Ceną, może to oznaczać, że jednak coś z niego będzie. Co mnie pozytywnie zaskoczyło, to Cena, który być może próbując nie wypaść na drewno przy koledze, pokazał kilka fajnych akcji ze swojego starego move-setu.

Minusy:

- Dużo czasu marnują na podbudowe walki komentatorów, jesteśmy po WrestleMani, dajcie już sobie spokój. Cole mnie zaczyna denerwować i nie mogę się doczekać kiedy Lawler spuści mu wpiehdol.

- Orton drugi raz pokonuje Cm Punka, przegrasz kiedyś z nim Randall? Drugi atak Nexus zwiastuje kontynuacje feudu i prawdopodobnie kolejne upokorzenie Punka. Chłopak to ma pecha - Mysterio, Big Show, Orton, gorsi do feudowania mu się trafić nie mogli.

- Jesteśmy dwa tygodnie przed Extreme Rules, tylko trzy walki w karcie, a nie widzę teraz jakiegoś feudu na RAW, będą walki z dupy.

Inne:

- Ziggler zmienia fryzurkę, ciężko będzie przyzwyczaić się do takiego Dolpha, ale być może zwiastuje to jakąś zmiane, zobaczymy.

RAW nawet mi się podobało, ale nie było chyba żadnego segmentu na backstage. Cole dostaje zbyt dużo czasu na RAW, od teraz każde jego przemówienie przewijam bo mam już tego dość.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kolejny RAW, który przypadł mi do gustu od mojego powrotu do regularnego oglądania WWE. Szczerze podobał mi się początkowy segment z Johnem i Truth'em. Wiele osób dziwiło się czemu dostał miejsce w main evencie Extreme Rules. A tu proszę WWE znowu zaskakuje. I to na plus.

Sin Cara w teamie z Ceną przeciwko Mizowi? No nieźle. Chłopak dostaje solidną promocję od samego początku. Tym razem nawet perfekcyjnie odbił się od trampoliny ;) Ale finisher delikatnie mówiąc nie trafiony w przeciwnika. Trudno. W każdym razie dalej robi mega pozytywne wrażenie i aż czuć ten powiew świeżości. Może Johna dadzą na drafcie na SD! a Sin Cara pofeuduje z Mizem? Nie, to bez sensu, nawet nie mógłby odpowiedzieć na zaczepki słowne Miza hehe. No i raczej za wcześnie na takie coś.

Miło było posłuchać "let's go Cena. Cena suks!" :)

Cieszę się, że za tydzień DRAFT zawsze to coś ciekawego i miła odmiana.

16476371734edf391100c30.jpg

Trzeba przyznać, że kolejne RAW trzymające dobry poziom, może nie było jakieś świetne, lecz dobre, a nawet bardzo dobre. Początek, czyli speech R-Truth'a a potem Morrisona zasługuje na uwagę, mamy ich pojedynek w końcowym rezultacie wygrana JoMo i heel turn Truth'a. Według mnie bardzo dobra decyzje, znacznie odświeży jego postać, a i ten motyw z papierosem czy cygarem, czy co to było bardzo fajny :D. Nowy fryz Dolph'a? Raczej nie przypadł mi do gusty, tak jakoś nijako teraz wygląda. Evan jobbuje, nuuuudy. Dalej mamy speech The Miz'a który przerywa Sin Cara, biegnie na ring.. skacze.. no! i w końcu udało mu się bezbłędnie przeskoczyć tą 3 linę :applause: , później mamy wejście Jana i ogłoszenie GM'a o walce TT. IMO bardzo dobra walka, wiele się działo, Cara pokazał się z bardzo dobrej strony, Jasiu też niczego sobie, tylko właśnie ten finisher Sin'a chyba nie wyszedł, bo tak dziwnie daleko od Riley'a spadł, nie mogę się doczekać kolejnych jego występów. Next walka div, przewijałem, widziałem tylko końcówkę, jak Eve przypięła Nikki, ehh no comment. Dalej Sheamus i Santino z grubsza przewinąłem, bo średnia walka. Mecz Ortona i Punka całkiem, całkiem końcówka także, można powiedzieć lekko zaskakująca. Podsumowując dobre RAW, warto obejrzeć.

akerdrugi.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

RAW takie średnie.Pierwsza połowa gali całkiem fajna,walki jak na WWE był znośne.Heel Turn Trutha to dobre posunięcie od WWE gdyż R-Truth już dawno nie miał roli w federacji,zero pomysłu na niego a heel turn może mu pomóc wstać na nogi.Feud z Morrisonem powinien być idealny dla nich obu i mam nadzieje że WWE tego nie zniszczy.Coś czuje że Truth jeszcze wbije do tej walki na ER i będziemy mieli Morrison vs Cena vs Miz vs Truth.Dolph Ziggler człowiek który mnie zaskoczył.Nie nie chodzi mi o jego walkę lecz o zmiane fryzury,na początku wogóle go nie poznałem i po długim bufforowaniu doszedłem do tego że to on :8 .Taka zmiana zawsze na plus.Tag Team Match czyli to na co czekałem.Sin Cara atakuje już kogo tylko się da na RAW teraz padło na Miza.Walka średnia,gdy Jasio był w ringu bywało nudno.Jednak wiadomo Mistico coś tam pokazał i dało się to obejrzeć.Jednak ta walka była czymś wielki.Zobaczyliśmy razem w ringu dwie największe gwiazdy(na dodatek facowe) dwóch największych federacji Main Streamowych na świecie,niby szczegół ale zawsze coś.Segemnt z Colem znośny,czasami wydawał się nawet lekko i to bardzo lekko śmieszny :) ale co tam ujdzie.Kolejne walki porażka to właśnie ta druga część która mnie zanudziła i większości była przewinięta.CM Punk vs Orton też nic wielkiego,zakończenie do dupy atak Nexusa i na koniec jak zwykle Randy konturuje atak Punka i ucieka z ringu.Jara takie coś kogoś z was??Mnie nie :) Za tydzień RAW oby było coś ciekawego do oglądania a trzeba przyznać że obecnie jest kilka ciekawych storyliny'ów :)

#SmartFanZone

Turn byłego już pretendenta. Bardzo dobra decyzja ze strony WWE, niesamowicie odświeży to postać nudnego już do bólu Killingsa. Świetny motyw z papierosem, przyda się zmiana gimmicku i przenosiny do niebieskich..

Ja jestem na tak z turnem dla R-Trutha ale jego przenosiny na SmackDown! beda jedna z tych rzeczy, ktore WWE nie powinno robic. No ilez mozna heel'ow w Niebieskim Brandzie? Dobrym pomyslem bylby postoj na RAW oraz jego feud z JoMo, ktory i tak przegra walke na Extreme Rules. Przynajmniej obaj beda widoczni w telewizji, a na SD! Ron zostalby zatracony, bo jak juz mowilem, za duzo tam zlych gosci.

No wreszcie wejsciowka Sin Cara'y byla taka jaka nalezy czyli doskonala. Najwyrazniej poswiecil odrobine wiecej czasu na cwiczenie tegp z ludzmi, ktorzy maja poprawnie mu ta trampoline wysuwac. Wszystko sie zgralo i teraz nie musimy sie obawiac zadnych dziwnych zmian...Szkoda tylko, ze zbothowal wlasny finisher ale to jest malo wazne. ogolnie to jego botch'e sa niczym znaczacym, i tak kazdy jest zachwycony jego move set'em, ze az nikt nie zwraca uwagi na to, iz mu cos nie wyjdzie (dobre nastawienie) .

Wygrana JoMo nie jest niczym dziwnym, ciesze sie z takiego obrotu spraw. Juz wczesniej walczyl z Sheamus'em o The Gold wiec nie ma zadnego niepozytywnego zaskoczenia z tej strony.

Postac Biolego wydaje mi sie dosc mocno zbudowana oraz solidnie ustabilizowana, teraz wygrywa walki, nie jobbuje, czuje nawet, ze wartosc pasa United States wzrosla. Moze nie tak znaczaco ale jest lepiej anizeli bylo wczesniej. Teraz tylko czekac na jakis porzadny feud o owy tytul i moze bedzie jeszcze lepiej.

RAW bylo spoko ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dawno nie oglądałem RAW, i trochę się zawiodłem się oglądając to RAW. JoMo w walce o pas? Skoro WWE robi nam takie niespodzianki jak tego wieczoru, to dlaczego nie miałoby być niespodzianki na ER? Czy musi wygrać Cena lub Miz? Zobaczymy :) Jakoś heel turn Trutha nie zrobił na mnie dużego wrażenia, chociaż może to odmieni jego postać. Jakoś Ziggler w nowym fryzie mi nie podchodzi, wygląda tak jakoś dziwnie :lol Tag Team match, jak dla mnie mogli wycisnąć z tego maximum a wyszło średnio. Może i Sin Cara dobrze się odbił z trampoliny ale nie wiem czy zauważyliście, nie trafił moonsaulta z liny na koniec. Ledwo zahaczył Rileya ręką....Sheamus vs Marella, jak dla mnie szkoda gadać, nudzą mnie takie zapychacze. Main Event, też jak dla mnie nic specjalnego. Wkurza mnie już trochę, że Orton robi się ,,niezniszczalny'', ale to się pewnie niedługo skończy.

Tak czy siak, za tydzień Draft, i chciałbym doznać jakiegoś szoku (może Cena na SD! :D ). W końcu po odejściu Edga ktoś musi zająć jego miejsce, więc ktoś z ME musi się tam pojawić, pytanie kto? :thinking:

No i ciekawe czy wujo Vince zauważył kolejną wpadkę Cary?

• Styl:  Jasny

No rychło w czas, ale napisać co pasuje :)

RAW było jak dla mnie średnie. Pioerwsza walka była całiem niezła, natomiast segment przed nią znakomity. No i Heel turn Killings'a. Jestem na tak jak poprzednicy pisali, odświeży to jego nudny, beznadziejny gimnick "what's up" guy'a. Za tydzień pewnie nowy theme i pewnie kolejny atak na Morrison'a. Na Extreme Rules, walka o WWE Title będzie w klatce, więc John napewno sporo pokaże i będzie co oglądać, ponieważ nie wierzę, że Cena i Miz zrobiliby ciekawą walę w klatce. Ten TT match był całkiem dobry, no i w końcu udane wejście Cary na RAW :) No ale niestety znowu wpadkę zaliczył, tylko że na koniec walki. No facet chyba nie może się "zgrać" z załogą WWE. Na pewno trema też robi swoje. Na pewno nie fani go tremują, lecz sytuacja jaka kręci się wokół niego. No oby było tylko lepiej. Segmenty między Colem a Lawler'em już mnie zaczynają wkurwiać. Przed WMką to było rzeczywiście świetne. Feud miał najlepszą podbudowę ze wszystkich walk na WMce. Natomiast teraz jeszcze robić takie długie segmenty to już przesada. Na ER na pewno wygrają "komentatorzy" i jakoś poniżą Cole'a, ale jak to już zobaczymy 1 Maja. Dziewuchy olane - nie lubię tego co prezentują laski na RAW, zdecydowanie wolę laski ze Smackdown. Może poziom się podniesie jak pojawi się Kong. Rudy i Santino to porażka. Rudy lał cały czas Włocha i wygrał. Żadna historia, tylko po co ta walka była?? Lepiej by było jakby pojawił się po walce Cara i kolejny raz zaatakował Irlandczyka. Patrząc na feud CM'a z Ortone'em , to naprawdę szkoda mi Punk'a. Kolejna porażka z Randall'em - jak ma to go niby wypromować ?? :evil: To story z Nexus też mi się przejadło. Na ER mam wielką nadzieję, że Punk w końcu pokona Randy'ego.

RAW jak pisałem średnie. Oceniam je na 4-. Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg