Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #41 by Luba

Temat pracy: Thank You...

Termin oddania: 25 kwiecień (poniedziałek) godz. 16:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca może ukazywać wrestlera któremu chcemy pogratulować kariery. Oczywiście napis "Thank You" mile widziany, lecz nie obowiązkowy.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

edgeekopia.png

Praca #2

thankyoui.jpg

Praca #3

thankseddie.png

Praca #4

mvusotw.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• CenationKid

1

• Rocky1674304328

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4- - Bardzo fajna pracka. Kolory ładne, wtopienie niczego sobie, tylko napis... ssie... Dlatego ten minus

[Praca 2] - 3 - Jakoś nie przemawia do mnie ta sygnaturka.

[Praca 3] - 4+ - Podoba mi się. Tło jak i wszystko wokoło bardzo fajnie...

[Praca 4] - 5 - Wg mnie najlepsza sygnaturka na tym ST. Bardzo dobrze dopracowana, napis też super. Ogólnie dla mnie najlepsza.

[Praca 1] - 2 - Ta ocena jest głównie efektem strasznego wykorzystania pluginu, jakim jest topaz. Spalone bezgranicznie tło i słaby napis kluczem do dopa.

[Praca 2] - 2 - Byłoby jeden, ale widać, że jest coś zrobione. W sumie to od dennego tła po napis, to nie ma co oceniać.

[Praca 3] - 3 - Widać, że był pomysł, ale z wykonaniem jest trochę gorzej. Napis nie a bardzo się wkomponowuje, na tle niepotrzebnie widnieją te światełka (?).

[Praca 4] - 5 - Praca jest według mnie bezbłędna i resztę gniecie pod każdym względem. Zdecydowanie Sygnatura Tygodnia.

Dop. Luba

Pro, a czemu już nie sotw? ^^ Tylko sygnatura tygodnia. xD

[Praca 1] - 2- - No masakra, ludzie nauczcie się najpierw robić prace, a nie odrazu walić tego topazu, lepiej wygląda praca schludna, nikomu się nie podobają tony nałożonego topazu.

[Praca 2] - 2+ - Fiz nooo. Wiesz po czym poznaje twoje prace ? Są one bardzo mdłe. Wiem kolor/gradient + jasność. Fajnie to wygląda, ale nie na każdej pracy, w dodatku napis beznadziejny, i ta tekstura z dolarami za bardzo odstaje od reszty.

[Praca 3] - 4 - Pracka ogólnie fajna, wtopienie postaci jest, tło może być, napis ujdzie, tylko ta kolorowa light tekstura szpeci pracę, czwórka w sam raz.

[Praca 4] - 5+ - Sot....a nie przepraszam ST ! Idealne wykorzystanie stocka, schludna praca z fajnym klimatem, napis pasuje... co tu dużo komentować jak pracka zajebista :)

[Praca 1] - 2+ - Sama postać Edga podoba mi się, ale to tło, wykonanie tej pracy już nie jest takie dobre.

[Praca 2] - 3 - Pomysł miałeś, ale ponownie widać, że pomysł to nie wszystko. Szkoda, że ta praca nie jest lepsza bo miałaby szanse na wyższą ocenę :)

[Praca 3] - 4+ - Wreszcie jakaś fajna praca, w której widać o co chodzi. Szczególnie podoba mi się tło i napis :lol

[Praca 4] - 5+ - TAk! Czekałem na ten moment kiedy pojawi się praca, która jest godna uwagi.. Nie mówię, że inne nie są godne uwagi, ale ta jest szczególnie ładna. Jestem na Tak ;)

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,50

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,50

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,75

Praca 4 - Średnia Głosów: 5,00

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #41: ZiuteX i jego praca z HBK'em i Undertaker'em!

mvusotw.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...