Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA LockDown 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA LockDown 2011. A oto walki:

1.

X Division #1 Contender Match

Xscape Match

Max Buck vs Chris Sabin vs Robbie E vs Jeremy Buck vs Amazing Red vs Brian Kendrick vs Suicide

2.

Four Way Tornado Tag Team Lockdown Cage Match

The British Invasion vs. Crimson & Scott Steiner vs. Eric Young & Orlando Jordan vs. Ink. Inc.

3.

Knockouts Championship

Lockdown Cage Title vs. Hair Match

Mickie James vs. Madison Rayne

4.

Lockdown Cage Match

The Pope D'Angelo Dinero vs. Samoa Joe

5.

Lockdown Cage Match

Hernandez vs. Matt Morgan

6.

Three Degrees of Pain

Jeff Jarrett vs Kurt Angle

7.

TNA World Heavyweight Championship

Lockdown Cage Match

Mr. Anderson vs. "The Icon" Sting vs. Rob Van Dam

8.

Lethal Lockdown Match

Fortune vs Immortals

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• undertaker124

1

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

Angle vs Jarrett - obok Takera i HHH'a druga najlepsza MS'a walka w tym roku. Wielkie emocje, masa wspaniałch spotów, takie walki chciałbym oglądać w TNA. Gratulacje dla Angle'a, to głównie dzięki niemu.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Według mnie najlepsza walka to X-Division #1 Contender Xscape MAtch, który wygrał Max Buck. Fajna stypulacja tej walki i nie kiepski poziom samej walki pozwoliło mi o tym zadecydować. Szkoda, że wygrał Max Buck, bo moim faworytem był Brian Kendrick.

lig48.jpg

Głos na Three Degrees of Pain. Świetny skok z klatki Kurt'a, tylko, że ten skok nie był poprawny. O ile dobrze widziałem to Kurt nie trafił w Jeff'a, ale i tak ta walka była najlepsza :)

Moim zdaniem najlepszą walką był Main Event - Fortune vs Immortal. Oglądając walkę bardzo ważne dla mnie jest to, aby potrafiła zaskakiwać. Main Event zaskoczył mnie parokrotnie. Już sam skok z klatki był niesamowity, ale to co czułem pod koniec walki jest nie do opisania. 4Tune dostaje baty od Immortal, a tu nagle... theme Stylesa i AJ wpada do klatki i momentalnie okłada Raya. Wprost nie wierzyłem swoim oczom. Kolejną świetną walką było oczywiście starcie Kurta z Jarrettem. Przejście Angle do angle locka? Mistrzostwo. Więc jak nazwać Backflip z samej góry klatki? Sama walka była genialna, jednak kompletnie nie podobało mi się zakończenie. Tego, że Karen zainterweniuje można było się spodziewać, jednak miałem nadzieję, że mimo wszystko Angle wygra te starcie. Tak się jednak nie stało.

Mój głos leci na ME gali. Lethal Lockdown było po prostu rewelacyjne. Fartune pokazało masę mega świetnych akcji, grubasy pokazały dominacje i hardcore, mnóstwo świetnych momentów, od początku do końca walka trzymała poziom. Była krew, były akcje wysokiego ryzyka, był skok z klatki, był powrót AJ'a, było wszystko co powinno. Jedyne czego brakowało to heelturn Daniels'a no ale wszystkiego mieć nie można. Poza tym oczywiście na wilkie wyróżnienie zasługuje walka Angle vs Jarrett. Tyle, że zakończenie słabe, drugi fall to było jakies nieporozumienie no nie trafiony moonsalt.

Głos leci na Three Degrees of Pain - panowie wykręcili świetną walkę, dużo akcji, krwi, szczególnie u Jarreta, świetny skok z klatki, ciekawe emocjonujące zakończenie, to wszystko składa się na ten głos ;).

akerdrugi.png

Jeff Jarrett vs Kurt Angle, za bardzo dobry pokaz umiejętności ze strony obu walczących panów. Nie chce mi się poraz kolejny o tym pisać. Po prostu Kurt nie zawiódł i pokazał, że jest trzonem tego sportu i można go uprawiać mimo nie młodego wieku. To samo tyczy się Jeffa, bez którego dobrej kondycji walka nie wyszła tak przednio. Mam nadzieję, że jeszcze taka nie jedna trafi się w TNA w tym roku. Na szczególnie wyróżnienie tego wieczoru zasługuje również walka Lethal LockDown, ale to już inna bajka.

Jak dla mnie ME było najlepszą walką tej gali. Może początek trochę zasysał, ale potem powoli wszystko się rozkręcało. Mieliśmy trochę akcji na szczycie klatki, niezłą rozwałkę w ringu. Krew oraz dodtakowe przedmioty. Czego ja chcę więcej, ta walka nawet muszę przyznać, według mnie była lepsza niż Kurt'a z Jarret'em.

ahfo.png

luba_049.png

Według mnie Lethal Lockdown. Powoli się rozkręcali, lecz pokazali kilka fajnych akcji. Skok z klatki, shot szkłem :D Było też trochę krwi. Warto pochwalić też walkę Angle'a z Jarrettem :applause:

Lethal Lockodwn – zawsze można liczyć na tą stypulację. Zarówno Immortal, jak i Fortune zafundowali nam świetne widowisko. Stokroć lepsze niż z BFG. Ani przez chwilę się nie nudziłem. Poza tym chyba to była jedyna walka, która przekroczyła 20 min. Świetny skok Danielsa, moment obijania Fortune przez Raya i powrót AJ’a. Obie te stajnie skradły show na Lockdown 2011.

DEAD MAN WALKING

Według mnie najlepszą walką tego PPV była walka Lethal Lockdown Match. Myślałem jeszcze nad wybraniem walki Jarret vs Angle, ale jednak Main Event gali przebił tamtą walkę. W walce Jarret vs Angle brakowało mi poświęceń Jeff'a, bo w porównaniu do czynów Angla w walce, tak na prawdę on niczego wielkiego nie zrobił, poza tym że to właśnie on krwawił. Ale co do walki Lethal Lockdown Match w pewnych momentach ssała, ale trzeba przyznać że zdarzało się to rzadko. Walka w stopniu ogólnym stała na bardzo wysokim poziomie i jeszcze powrót Aj'a to podkreślił, choć mogli wykorzystać ten powrót w lepszy sposób, ale trudno.

Głos poleciał na walkę Jarrett vs Angle. Zastanawiałem się jeszcze nad main eventem, ale stwierdziłem, że jednak nie. Panowie pokazali to, co chciałem zobaczyć. Walka była rewelacyjna. Trochę krwi, znakomite akcje, poprostu długa i co najważniejsze ciekawa walka. Jedna z lepszych walk jakie ostatnimi czasy miałem okazję zobaczyć w TNA. Dzięki panowie.

• Styl:  Jasny

Głos na walkę Kurt Angle vs Jeff Jarrett. Dwóch niemal najstarszych zawodników zrobiło najlepszą walkę gali. Chociaż poziomem nie pobili innych dziadków (Taker i HHH), to i tak walka fenomenalna. Było dobre tempo, wiele emocji i dramaturgii i świetna końcówka. No a akcje Kurt'a poprostu sprawiły, że ocipiałem :) Brawa dla tych panów.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...